cem yılmaz ata demirer / Ata Demirer'den Cem Yılmaz'a övgü dolu sözler! - Magazin Haberleri

Cem Yılmaz Ata Demirer

cem yılmaz ata demirer

Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de sete çıktı, sosyal medyadan paylaştı! İşte yeni filmi

Ata Demirer, yeni bir filmle sahalara dönüyor. Heyecanını sosyal medyadan paylaşan ünlü komedyen, filmin adını da duyurdu.

Yayınlanma:

Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de sete çıktı, sosyal medyadan paylaştı! İşte yeni filmi

seafoodplus.info

Komedyen Cem Yılmaz'ın akabinde meslektaşı Ata Demirer de kolları sıvadı.

Ata Demirer, yeni filmi için hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Demirer uzun zamandır merakla beklenen Bursa Bülbülü için çalışmaların başladığını duyurdu.

Ata Demirer'in yeni filmi

Ata Demirer, "Bursa Bülbülü yola çıktı" notuyla filmin oyuncuları ile bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Filmin kadrosunda Ata Demirer ile birlikte Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de sete çıktı, sosyal medyadan paylaştı! İşte yeni filmi

Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de sete çıktı, sosyal medyadan paylaştı! İşte yeni filmi

Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de sete çıktı, sosyal medyadan paylaştı! İşte yeni filmi

FilmCem YılmazkomediAta Demirer

Google News ile Takip Et

Ata Demirer: Eyvah Eyvah çekersem Cem Yılmaz'a teklif götüreceğim!

Ata Demirer, yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği, BloombergHT ekranlarında yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu.

/12/seafoodplus.info

Ekmeği kestim, tam 22 kilo verdim!

Ata Demirer, diyetisyen yardımı almadan 22 kilo verdiğini belirterek, yaptığı diyeti ilk kez Fatih Altaylı'ya anlattı. Ata Demirer: "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim, direkt et - balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4 buçuk ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım. Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona dedim ki ne yiyorsun, ekmek yemiyorum dedi, ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun dedim. Sabahları 1 dilim ekmek yiyorum bir daha yemiyorum dedi. ben de deneyeyim dedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum, bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim" 

/12/seafoodplus.info

Eyvah Evyah çekersem Cem'e teklif götüreceğim!

Ata Demirer'in Cem Yılmaz yorumu da gündeme oturacak. Ata Demirer, Cem Yılmaz'ın Bursa Bülbülü setine baklava gönderdiğini söyledi. Ata Demirer "Cem sete baklava yolladı. İkimizin ortak bir özelliği var sevmediğimiz argumanı kullanmıyoruz; o yüzden sevgisine eminim. Eyvah Eyvah çekersek Cem'e teklif götüreceğim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

Ata Demirer, yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği, BloombergHT ekranlarında yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Yarın Disney Plus'ta yayınlanacak Bursa Bülbülü filminde verdiği kilolarla dikkat çeken Demirer, nasıl kilo verdiğini esprili bir dille anlattı: "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim, direkt et - balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4 buçuk ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım. Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu, ona dedim ki 'Ne yiyorsun?' 'Ekmek yemiyorum' dedi, 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun' dedim. 'Sabahları 1 dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. 'Ben de deneyeyim' dedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum, bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim." 

Eyyvah Evyah çekersem Cem'e teklif götüreceğim

Ata Demirer'in Cem Yılmaz yorumu da gündeme oturacak. Ata Demirer, Cem Yılmaz'ın Bursa Bülbülü setine baklava gönderdiğini söyledi. Cem Yılmaz'la aralarında kibar bir flört olduğunu söyleyen Ata Demirer "Cem sete baklava yolladı. İkimizin ortak bir özelliği var, sevmediğimiz argumanı kullanmıyoruz; o yüzden sevgisine eminim. Eyvah Eyvah çekersek Cem'e teklif götüreceğim" dedi. 

Ata Demirer'den Cem Yılmaz'a övgü

Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Ata Demirer, kendisiyle kıyaslanan isimler hakkında konuştu.

Demirer, "Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu hep çok ciddiye alırım. Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar" dedi.

CNN TÜRK'te 'Buket Aydın ile 40' programına konuk olan Ata Demirer, "Kendinizi kıyasladığınız bir isim var mı?” sorusuna yanıt verdi. Cem Yılmaz'ın kendi için hep bir kota, belirleyici bir zeka ve kalite olduğuna vurgu yapan Demirer, işini yaparken onu hep çok ciddiye aldığını söyledi. Özendiği isimleri de açıklayan Demirer, "Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar. Şener Şen'in filmografisine hayranım, keşke öyle bir imkanımız olsa. O Ertem Eğilmez ve Arzu Film'ler kolay çekilmiyor. İşte o ana akım damarı devam ettirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

“ARAMIZDA REKABET YOK”

Aydın'ın "Aranızda bir rekabet var mı?" sorusuna Demirer, "Aramızda bir rekabet yok, bir süre sonra kendinle rekabet etmeye başlıyorsun. Kendini geliştirmeye çalışıyorsun. İlk başlarda Cem Yılmaz tabii ki benim için idoldü. Onun gibi şaka yapabilmek, seri şaka yapabilmek, o kadar saat sahnede kalabilmek hep belirleyici bir şeydi. Çok yetenekli bir adam, özel biri. Ama kendi içine dönmeye başladığında sen farklılıklarını hissediyorsun. Ben müzikal bir komedyenim. Mukallit yeteneklerim var. Bütün anlattığım öyküleri, içine girip çıkıp oynuyorum. Öyküyü anlatırken aynı anda kişiyi oynayabiliyorum. Benim özelliklerim farklı. O farklılığı hissedince bir nevi kendimle barıştım. Ama yine de hem sinemada hem sahnede Cem benim için bir standarttır" değerlendirmesinde bulundu.

“KIYASLANMAMIZI DOĞRU BULUYORUM”

Demirer, Yılmaz ile kıyaslanmalarını doğru bulduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Kıyaslanmamızı doğru buluyorum. Evet, böyle olması lazım. İşin doğasında bu var. Yanlış değil ama teknik olarak doğru buluyorum. Tabii ki yanlış aslında ama işin doğası böyle. O yüzden kabul ediyorum diyeyim."

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir