bandırma anadolu meslek lisesi / Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Zingat

Bandırma Anadolu Meslek Lisesi

bandırma anadolu meslek lisesi

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Lise Kodu (ÖSYM)
Lise Adı / Adları Bandırma Anadolu Meslek Lisesi
Bandırma Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
Bandırma Endüstri Meslek Lisesi
Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Bandırma Teknik Lisesi
Bulunduğu İlçe Bandırma
Bulunduğu İl BALIKESİR

Lisenin Mezunları Hangi Üniversite ve Programlara Yerleştiler?

Sayfanın sonunda ise tabloların sütun açıklamaları bulunmaktadır.

Lisans Programları

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları en çok sayıda Anadolu Üniversitesi (7), Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (2), Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (2), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (2) ve Pamukkale Üniversitesi (2) lisans programlarına girmişlerdir. Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin lisans programlarına (4+ yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Önlisans Programları

Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin önlisans programlarına (2 yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Benzer Liseler

Aşağıdaki tabloda Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile benzer programlara mezun gönderen 10 liseyi bulacaksınız. Araştırmanıza ilgili liselerden devam edebilirsiniz.

Tablo Açıklamaları

  • Üniversite: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın üniversitesinin adı.
  • Program: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın adı.
  • Puan Türü: İlgili programın puan türü. (#) ile işaretli olanlar Açıköğretim programlarıdır.
  • Başarı Sırası: İlgili programın başarı sırası (programa son sıradan giren adayın ilgili puan türünde sıralaması). (sadece lisans tabloları)
  • Liseden Yerleşen (Toplam): İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () yerleşen toplam mezun sayısı. (Daha önceden mezun olup geçtiğimiz sınav döneminde programa girenler de dahildir.)
  • Liseden Yerleşen (Yeni Mezun): İlgili liseden o sınav döneminde () mezun olup programa yerleşen mezun sayısı. (sadece lisans tabloları)
  • YGS Puanı ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () YGS puanı ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • YGS Başarı Sırası: Programa YGS puanı ile son sıradan yerleşen adayın ilgili puan türündeki sıralaması. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () sınavsız geçiş ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş En Düşük OBP: Sınavsız geçiş ile ilgili programa yerleşen en son adayın Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP).

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Balıkesir ili, Bandırma ilçesinde bulunan devlet okuludur. Balıkesir ili nüfusu , Bandırma ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 64'tir.

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Balıkesir ili Bandırma ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Balıkesir, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Balıkesir şehrinde Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konumuna Toplu Taşıma

Balıkesir, Türkiye'deki Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Atatürk Caddesi - 2 Duraği; Stadyum Caddesi; Stadyum - 1 Duraği; Atatürk Parkı - 3 Durağı.

Otobüs:T6-A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi için yol tarifi alın.

Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Balıkesir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adres: Balıkesir Atatürk Caddesi, 80 Sokağı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir