club salima göynük / Club Salima Kemer – Antalya, Kemer Otelleri Otelleri.Net

Club Salima Göynük

club salima göynük

Club Salima Kemer Hakkında

Antalya’nın berrak deniziyle akıllarda yer etmiş olan Kemer’de bulunan Club Salima hayallerinizin ötesinde bir tatil imkanı sunmaktadır. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otelde konforlu bir tatil geçirebilmeniz için her şey düşünülmüştür. Beldibi mevkiisinde bulunan otel Kemer’e 13 km, Antalya Havaalanı’na 45 km ve Antalya’ya 30 km mesafede yer almaktadır. 

Otel bünyesinde bahçe manzaralı toplam 411 adet oda bulunmaktadır. Odaların çoğu balkonlu veya teraslı olup tümü kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayacak tüm araç gereçler ile donatılmıştır. Ailesi ve sevdikleriyle hep beraber konaklamak isteyen misafirler için tesiste 7 adet villa bulunmaktadır. Hijyen kurallarına her zaman önem gösteren kurum, odalarını her gün düzenli olarak temizletmektedir. Ayrıca tesiste farklı kapasiteli 3 adet toplantı salonu yer almaktadır.

Denize sıfır mesafede olan tesisin kendisine ait plajı ve iskelesinde doyasıya deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Plaj kum ve çakıl yapıda olup iskele 2 adettir. Otel içerisinde vakit geçirmek isteyen misafirler için tesiste 2 adet açık havuz, 1 adet kaydıraklı açık havuz ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Havuz ve plajda güneş şemsiyesi, şezlong, minder, havlu gibi ihtiyaçlar tesis tarafından sağlanmaktadır.

Her damak zevkine hitap edebilen birbirinden lezzetli yemekler sabah, öğle ve akşam öğünlerinde açık büfe olarak misafirlere servis edilen 1 adet ana restoran bulunmaktadır. Dileyen konuklar için tesis içerisinde 1 adet ala carte restoran mevcuttur. Otelde alkollü ve alkolsüz içeceklerini alabileceğiniz Coffee House, Pool Bar ve Medıterraneo Bar olmak üzere toplam 3 adet bar hizmet vermektedir.

Hayatında her an sporu bulunduran konukların isteklerini karşılayacak birçok spor faaliyetleri bulunmaktadır. Sevdiklerinizle kıyasıya rekabet ederek eğlenmenizi sağlayacak okçuluk, hava tüfeği, plaj voleybolu, su jimnastiği, basketbol, mini futbol, boccia, dart, 4 adet tenis kortu, masa tenisi ve bilardo alanları bulunmaktadır. Katamaran, windsurf, lazer, parasailing, su kayağı, jet-ski, aerobic, dalış, step, body shaping, fitness center, dans kursları etkinliklerine katılarak hem spor yapıp hem de keyifli anlar geçirebilirsiniz. Akşamüzeri gerçekleşen gece showları ve sabahın erken saatlerine kadar süren dj eşliğindeki parti programlarına katılarak eğlenceye doyabilirsiniz. 

Tatile çocukları ile gelen misafirlerin güvenle çocuklarını emanet edebileceği mini club bulunmaktadır. Mini club içerisinde çocuklarınız alanında uzman ekip eşliğinde eğitici birçok programa katılıp edindikleri yeni arkadaşlarıyla eğlenceli vakitler geçirebilirler.

Club Salima’ da ruhen ve bedenen yenilenip rahatlamanızı sağlayacak sağlık kulübü bulunmaktadır. Sağlık kulübü içerisinde Türk Hamamı, Sauna, Thai masajı, dinlenme masajı, aromaterapi masajı gibi hizmetler verilmektedir.

Club Salima Kemer Odaları

Standart Oda

2 Kişilik 21 m2 Daha Fazla Bilgi

Aile Odası - Ranzalı

4 Kişilik 35 m2 Daha Fazla Bilgi

Aile Suit

4 Kişilik 40 m2 Daha Fazla Bilgi

Junior Suit

4 Kişilik 37 m2 Daha Fazla Bilgi

Villa

8 Kişilik 120 m2 Daha Fazla Bilgi

Club Salima Kemer Özellikleri

Yemekler ve İçeçekler

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü, alkolsüz içecekler 10.00-24.00 saatleri arası ücretsiz. 
Mediterraneo bar, kapalı dondurma, cappucino, espresso, taze sıkılmış portakal suyu (kahvaltı hariç), diskoda alınan soft içecekler dışındaki içecekler ve ithal içecekler ücretli.
A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli. Minibar ücretli (su hariç).

A LA CARTE RESTORANLAR

  • Cavaliere A la Carte Restoran (Ücretli)

Hizmet Saatleri

07.00-10.00 Kahvaltı
10.00-11.00 Geç Kahvaltı
10.00-00.00 Pool Bar
10.00-00.00 Cafe House
11.30-16.00 Snack Servisi
12.30-14.30 Öğle Yemeği
14.00-17.00 Pastane
15.00-16.00 Açık Dondurma (15 Mayıs-16 Ekim Tarihleri Arasında)
16.30-17.30 Çay Saati
18.30-21.00 Akşam Yemeği
23.00-23.30 Gece Yarısı Snack

Balayı Çiftlerine Özel

Odaya şarap ikramı
Oda süslemesi
Odaya meyve sepeti ikramı

Önemli Bilgiler

Club Salima Kemer odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Geç çıkış ücretli. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis açık alanlardaki hizmetlerinde, hava koşullarına bağlı olarak yer ve saat değişikliği yapılabilir veya hizmetlerini iptal edebilir.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricindeki odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Tesiste verilen Her Şey Dahil konaklamalar, öğle yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması durumunda, ücret iadesi yapılmaz.

İletişim

Club Salima’ da yerinizi hemen ayırmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden de direkt olarak tesise ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

http://www.clubsalima.com.tr

Adres: Göynük mh. Başkomutan Atatürk cad. No:147-1/1KEMER  / ANTALYA

Tel: +90 242 824 83 60 (Pbx)

Fax: +90 242 824 83 73 / 824 80 83

Mail: [email protected]

Sahibi

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde doğanın tüm renklerinin yer aldığı özel lokasyonlarda, özgün konaklama anlayışını misafirlerine sunduğu tesisleri ile misafir memnuniyetini yakalayan Sönmez Holding, Club Salima ve Baia Hotels markalarına ev sahipliği yapmaktadır. Turizm - otel işletmeciliği alanında, yenilikçi ve kusursuz hizmet anlayışı ile misafirlerine hizmet vermekte olan Sönmez Holding, 1975 yılından bu yana turizmin yanı sıra enerji, çimento, teknoloji, inşaat, perakende ve AVM işletmeciliği başta olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermektedir.

Baia Kemer Club

Ücretsiz otopark, jakuzi, su kaydırakları sunan Baia Kemer Club Otel Göynük, Dinopark Antalya'a arabayla 10 dakikadan daha az bir mesafededir. Baia Kemer Club, Belediye Arıtma Tesisi gölüne yaklaşık 350 metre mesafede yer alan 5 yıldızlı bir oteldir.

Otel, Göynük şehrinde denize 250 metre uzaklıktadır. Otelde, Champion Holiday Village plajına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olacaksınız. Baia Kemer Club Otel, Beldibi Sahil Parkı'a kısa sürüş mesafesinde yer almaktadır.

Otel uydu televizyonu, kahve/çay makinesi, ses yalıtımlı pencereler ile 15 oda sunmaktadır. Banyo odalarında duş, bornozlar, havlular gibi olanaklar vardır.

Konuklar restoranda kahvaltı yapabilir. Tesiste karaokenin, terasın sunulduğu bar mevcuttur. Tesise 5 dakikalık yürüme mesafesinde Sunset Beach Restaurant, Lotus Restaurant yer almaktadır. Antalya havaalanı konaklamadan yaklaşık 45 km uzaklıktadır. Otelin sunduğu eğlence olanakları arasında gece kulübü, tenis kortu vardır. Bunun yanı sıra ücretli spa merkezi, Türk hamamı mevcuttur. Otel, rahatınız için açık havuza sahiptir. Otel, konukların spor yapması için rüzgâr sörfü, dalış, masa tenisi sunmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası