melodika fiyatları / Melodika Fiyatları ve Çeşitleri & Lino Melodika | Kaya Kırtasiye

Melodika Fiyatları

melodika fiyatları

MELODİKALAR

Melodika tuşlu ve üflemeli olan bir müzik enstrümanıdır. Melodika müzik aleti ağızla üfleyerek ve tuşlara basılarak ses çıkartır. Flüte benzeyen bir müzik aleti olan melodikada tuşlar belli notaları temsil eder ve hangi tuşa basılırsa o nota çıkar. Melodikada notalar ise soldan sağa doğru okunur ve tekrarlanarak başa döner. Kalın fa ile başlayan melodika sol, la,si, do, re olarak devam eder. Tuş sayısı farklılık gösteren melodikalarda notalar tuş sayısına göre tekrar eder. Genelde ilkokul ve ortaokulda kullanılan melodikalar çocukların eğitimi açısından oldukça önemlidir. Özellikle eğitim amaçlı yaygınlaşmaya başlayan melodikalar müzik derslerinde oldukça sık kullanılmaktadır. Melodika hortumsuz olabileceği gibi hortumlu melodika çeşitleri de vardır. Hortumlu melodikanın kullanımı ise oldukça kolaydır.

 

MELODİKA MODELLERİ

Melodika satın almadan önce alacağınız melodikanın tuş sayısına karar vermelisiniz. Tuş sayısına göre melodikanın ses yapısı ve kapasiteleri değişiklik göstermektedir. Kaya Kırtasiye’de ise; 32k melodika, 37k melodika ve 25k melodika çeşitleri bulunmaktadır. Hortumlu olarak bulunan bu melodika çeşitlerini bir platformun üzerine koyarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca çantalı olarak bulunan lino melodika ve helvacıoğlu melodikayı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 32 tuşlu melodikalar 32 notasıyla rahat üfleme ve ses çıkarma özelliğiyle kolay ve konforlu bir kullanım sağlar. İçerisinde özel temizleme bezi bulunan melodikalar ile melodika çalarken hijyen standartları da korunabilir.

 

MELODİKA NASIL ÇALINIR?

Melodikalar, çalması her ne kadar kolay olan enstrümanlar olsa da oldukça dikkat ve emek gerektirmektedir. Bu enstrümanı çalmak için kurslardan, ders videolarından ya da internetten yardım alabilirsiniz. Özellikle her yaşa hitap eden melodikaları çaba sarf ederek öğrenmeniz mümkün. Notaların tuşlar aracılığıyla görülebiliyor olması ve parmaklar ile çalınıyor olması ise öğrenme sürecinde büyük avantaj sağlamaktadır. Melodika çalmak için her ne kadar nota bilgisi bilmek gerekse de notaları öğrenmek amacıyla da kullanılmaktadır. Yeni başlayanlar için daha kolay parçalar bulunmaktadır. Kolay seviyede olan parçalar hem pratik yapmayı hem de çalan kişiyi teşvik etmeye yarayacaktır.

 

MELODİKA FİYATLARI

Melodika fiyatları, seçeceğiniz ürünün modeline ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Melodika lino ve melodika helvacıoğlu seçeneklerine sahip Kaya Kırtasiye’de oldukça kaliteli modellere göz atabilirsiniz. Siz de uzun süre kullanacağınız bir melodika satın almak istiyorsanız funduszeue.info ile doğru adrestesiniz!

 

Müzik Derslerinin Vazgeçilmezi En İyi 10 Melodika Markası

Hem tuşlu hem de üflemeli enstrümanlar arasında yer alan melodika, kolay çalınabilen bir alet olduğu için okullarda müzik derslerinin vazgeçilmezi haline geldi. Üflenen hava tuşlara basıldığında ses çıkartarak kulağa hoş tını bırakmaktadır. Farklı tuş sayılarına göre değişiklik gösteren melodikalar, tuş arası farklılaşır. Nota dizilimi kalın fa ile başlayan ve do ile biten melodikada bulunan beyaz ve siyah tuşlar sesin kalınlık ve inceliğinin göstergesidir. Beyaz tuşlar yani bemol, ana notaların sesini oluşturur ve önüne gelen notayı kalınlaştırır. Siyah tuşlar yani diyez ise önüne geldiği notayı yarım ton inceltir. Çok fazla markada üretilen melodikalar diğer enstrümanlara göre pahalı değillerdir. Bu sebeple kalitesine göre fiyat aralığı değişiklik gösteren melodikaları inceleyerek hem profesyonel hem de amatör kullanıcılar için en iyi melodikaları bir araya getirdik.

SıraModelTuş Sayısıneoldu Puanı
1Cremonıa CR32BL3210/10
2Hohner Student3210/
3Yamaha P32D3210/
4 Lino LnPmr3210/
5Ticon3210/
6 Honer ME3710/
7Jwin JMLK3210/
8Masis3210/
9Helena Mia HM37SC3710/
10Südor 3210/

10 En İyi Melodika Tavsiyesi

Müzik derslerinin vazgeçilmezi olan melodika çalması en kolay müzik aletlerinin başında gelmektedir. Yediden yetmişe herkesin sevdiği melodikalar farklı markalarda kolayca bulunabildiği için satın alma sürecinde kafa karışıklığı yaşatmaktadır. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz en iyi melodika markalarından oluşmaktadır.

1. Cremonıa CR32BL

webp

Profesyonel kullanıcılar için üretilen Cremonıa CR32BL, 32 adet tuşa sahiptir. Çantasıyla birlikte satılan melodika bu sayede kolayca taşınabilir. Uzun hortumu sayesinde de amatör kullanıcıların notaları rahat görebilmesini sağlayan ürün bu sayede daha kolay çalmaya yardımcı olmaktadır.

Teknik Özellikler
Tuş sayısı:32
Uzun hortum:Var
Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 E**** A**** Çalması çok keyifli çıkardığı ses tonu harika. Malzeme kalitesi de iyi uzun süre sorunsuz kullanılır.

👤 S**** D*** Uzun yıllar kullanılacak bir alet. Oğlum okulda öğrenmişti ama evde bulunan melodika iyi değildi çalmasını seviyor diye bunu aldım. Çok beğendik tavsiye ederim.

2. Hohner Student 32 Melodika

webp

32 adet tuşa sahip olan Hohner, melodika markaları arasında en iyi ürünlerden biridir. Okullarda eğitim için kullanma amaçlı üretilen ürün, hafif yapısı sayesinde öğrencilerin taşıyabilmesine yardımcı oluyor. Hortumu sayesinde eğitim aşamasında daha kolay çalabilmeye yardımcı olurken kutusuyla da kolayca taşınabiliyor.

Teknik Özellikler
Tuş Sayısı:32
Hortum:Var
Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 E** A************ Gelen ürün görsellerle uygun, sipariş ve kargo sürecinde bir sıkıntı yaşamadım ancak her ne kadar satın aldığımız bu marka ve renk özelinde en uygun fiyatlı alternatif de olsa genel olarak pahalı bir ürün, yani çeyrek fiyatına satılan diğer marka melodikalardan çok büyük bir farkı var mı emin değilim. Okulun yönlendirmesiyle Hohner tercih ettik, umarım değmiştir :)

👤 Z**** K**** Kızımın öğretmeni önerdir onun tavsiyesi üzerine aldık. Melodikadan anlamadığım için ürün hakkında fazla yorum yapamayacağım ama malzemesi kaliteli geldi.

3. Yamaha P32D 32 Tuşlu Pianica

webp

Her müzik aletinde olduğu gibi melodika alırken de ilk tercih edilen markalar arasında yer alan Yamaha, öğretmenlerin tercihi. Yamaha P32D modelinde 32 adet tuş bulunuyor. Ağırlığı gram olan ürün, bu sayede çocuklarında kolayca taşıyabilmesini sağlıyor.

Teknik Özellikler
Ağırlık: g
Tuş Sayısı:32
Aralık:F3-C6

Kullanıcı Yorumları:

👤 H**** U*** Öğretmen tavsiyesi üzerine aldım. Fiyat olarak daha uygun ürünler vardı ama Yamaha kalitesi tartışılmaz uzun yıllar kullanılacak bir ürün.

👤 Y*** B*** Oğlum bu yıl melodika öğrenecek ona hediye olarak aldım çok mutlu oldu kargo sorunsuz geldi herkese teşekkür ederim.

4. Lino Melodika 32K Çantalı Pastel Mor LnPmr

webp

Sağlık Bakanlığı’ndan onay alan bu ürün, hijyenik kullanım sağlıyor. 32 tuşa sahip olan bu ürün, ses kalitesi ve tınısıyla kullanıcıları memnun ediyor. Paslanmaz bakır iç mekanizması sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım sunan melodika, omuz askısı ve çantası ile kolayca taşınabiliyor.

Teknik Özellikler
Nota Sayısı:32 Tuş
Üfleme Hortumu:Var
Temizleme mendili:Var
Değiştirilebilir Ağız:Var
Oktav Formu:Var
İç mekanizma:Paslanmaz Bakır
Özel Kanvas Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 L**** E********** Ürün birebir görselle aynı. Kutulanmış güzel paketlenmiş olarak geldi. Rengi çok güzel. Üstünde kabartmalı olarak notaların yazılı olmasını da beğendim. Ses tonu da güzel, kısık değil.

👤 Alper Ö* Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve fiyatı da uygun. Rengi güzel, kızım çok beğendi. Çantası da kaliteli ve şık. Almayı düşünüyorsanız durmayın, alın.

5. Ticon 32 Tuşlu Çantalı Melodika

webp

Değişebilen ağızlığı ve temizliği sayesinde hijyenik kullanım sunan Ticon, 32 tuşa sahip. Paslanmaz bakırdan üretilen iç mekanizması sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunan ürün, oktav formu sayesinde kullanıcıları memnun ediyor.

Teknik Özellikler
Nota Sayısı:32
Değişebilir Ağızlık:Var
Üfleme Hortumu:Var
Temizleme Bezi:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 Hatice B**** Ürün çok kaliteli çok beğendik. Çantalı olması ayrı bir güzel. Biraz geç geldi ama beklediğimize değdi. Paketlemesi de harikaydı hasarsız geldi. Özenlerinden dolayı teşekkür ederim.

👤 O*** A**** 8 yaşındaki kızıma aldım. Hem o hem de biz çok memnunuz. Ürün çok kaliteli. Ses net çıkıyor. Malzeme kalitesi fazlasıyla memnun edici.

6. Honer ME

webp

Çocukların kullanıma uygun olan Honer ME, anti-korozif bronz kamıştan yapılmıştır. Hem profesyonel hem de yeni başlayanlar için uygun olan bu melodika, 37 tuşa sahiptir. 3 farklı renk seçeneği sunan ürün taşıma çantasıyla birlikte gelmektedir.

Teknik Özellikler
Tuş Sayısı:37
Malzeme:Anti-korozif Bronz Kamış
Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 H****** S***** Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Paketleme özenliydi.

👤 T*** C**** Oğluma aldım. Sorunsuz şekilde elimize ulaştı biz çok beğendik.

7. Jwin JMLK

webp

Paslanmaz bakır iç mekanizması sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunan ürün, değişebilen ağızlığı ve temizleme mendili sayesinde de hijyenik kullanım sunuyor. 32 adet tuşa sahip olan melodika öğrenciler tarafından çok fazla tercih edildiği gibi notalı yapısı sayesinde de profesyonellerin kullanımına da uygundur. Kaliteli ses seviyesine sahip olan ürün uluslararası test raporlarından geçmiştir.

Teknik Özellikler
Tuş sayısı:32
Üfleme Hortumu:Var
Değiştirilebilir Ağız:Var
Oktav Formu:Var
İç Mekanizma:Paslanmaz Bakır

Kullanıcı Yorumları:

👤H*** Ö**** Ürün gayet güzel, kargo ise çok hızlı gününden önce geldi, teşekkürler.

👤K***** c************ Herkese tavsiye ediyorum.

8. Masis Melodika

webp

Kanserojen madde içermediği için güvenle kullanılabilecek olan Masis Melodika, temizleme mendili sayesinde hijyenik kullanım sunuyor. 32 adet tuşa sahip olan ürün, hortumu sayesinde daha kolay çalınabiliyor.

Teknik Özellikler
Tuş Sayısı:32
Temizleme Mendili:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 T**** Y**** Güzel 7 yaşındaki kızım için aldım gayet kaliteli taşıma çantasının ayrı bir ağırlığı var.

👤 Y****** Ö**** Oğlum ve kızım çok sevdi okul için almıştık.

9. Helena Mia HM37SC

webp

Melodika öğrenmeye başlayan öğrenciler için ideal olan Helena Mia, uzun hortumu sayesinde notaları görebilmeye yardımcı oluyor. 37 tuşa sahip olan bu ürün, kanvas çantası sayesinde hem daha korunaklı hem de kolayca taşınabiliyor.

Teknik Özellikler
Tuş Sayısı:37
Hortum:Var
Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 Y**** D*** Fiyatına göre güzel ürün. Sadece ses çıkışı çok güçlü değil.

👤 T*** A**** Yeni başlayanlar için ideal ama ilerisi için uygun değil. Tam bir fiyat performans ürünü.

Südor Melodika 32K Çantalı Siyah

webp

Kırmızı, Siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan ürün, uygun fiyatından dolayı öğrenci ve yeni başlayanlar en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. 32 tuşa sahip olan ürün, çantasıyla birlikte satılıyor.

Teknik Özellikler
Tuş Sayısı:32
Çanta:Var

Kullanıcı Yorumları:

👤 S***** Ö****** Çok güzel sorunsuz hızlı bir şekilde geldi tavsiye ederim.

👤 Z**** D******** Ürün çok güzel. Sesi ve çantası da çok güzel. Fiyat çok uygun hesaplı bir alışveriş oldu. Kargo hızlı ve güvenilir. Sorunsuz alışveriş için teşekkürler.

Melodika kaç tuşlu olmalı?

Daha basit şarkılar ve notalar için 13 tuşlu melodika satılıyor. Uzmanlar ise yeni başlayacakların tuş aralığında melodika seçmelerini öneriyor. Daha profesyonel kullanıcılar ise tuş aralığında ürünler tercih ediyor.

Melodika Nasıl çalınır?

Melodika hem üflemeli hem de tuşlu bir enstrümandır. Üflenen hava tuşlara basıldığında ses çıkartır. Tuşlarda bulunan notalar sayesinde müzik çalınabilir.

Melodika öğrenmek kolay mı?

Öğrenmesi en kolay enstrümanlar arasında yer almaktadır. Bu sebeple okullarda müzik derslerinde kullanılır.

Melodika alırken nelere dikkat etmeli?

İlk önce ürünün malzeme kalitesine bakılması gerekiyor. Direkt ağızla temas eden bir ürün olduğu için hijyenik olması gerekiyor. Bu sebeple Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı ürünleri tercih etmeniz gerekiyor. Bir diğer dikkat etmeniz gereken nokta ise kaç tuşlu melodika istediğinizi bilmektir. Kullanım seviyesine göre şekillenen tuş sayısı yeni başlayanlar için 32 profesyoneller için aralığında olmalıdır. İç malzemesinin paslanmaz bakır gibi kaliteli ürünlerden yapıldığına emin olmalısınız bu sayede aldığınız melodikayı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Son olarak alacağınız melodikanın değişebilen ağızlığı, temizleme mendili ve taşıma çantasının olması ek masraf yapmanızı engelleyecektir.

Hortumsuz melodika çalınır mı?

Evet çalınabilir. Hortum yeni başlayanlar için notaları daha iyi görebilmeye yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı hortumsuz melodikalarda satılmaktadır.

Melodikada siyah tuş ne işe yarıyor?

Melodikada bulunan siyah ve beyaz tuşlar sesin kalınlık ve inceliğini ayarlayabilmeye yardımcı oluyor. Siyah tuş yani diyez, sesin yarım ayar incelmesine yardımcı olurken beyaz tuş yani bemol önüne gelen nota sesini kalınlaştırıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası