büyükçekmece belediyesi evlendirme dairesi nikah sarayı / Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı - Büyükçekmece

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı

büyükçekmece belediyesi evlendirme dairesi nikah sarayı

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı

İletişim bilgileri

Adres: Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul Harita ➦ yol tarifi

Telefon: +90 () ara

ÇALIŞMA SAATLERİ:

GünSaatler
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Cumartesi Kapalı
Pazar Kapalı

KurumsalHizmetlerİletişim

HİZMETLER ÖZETİ

yılında Trabzon Yomra’da doğdu. İlk-Orta öğrenimini Trabzon Yomra’da tamamladı. yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. yılları arasında özel sektörde şantiye şefi ve proje müdürü görevlerinde bulundu. yılında Büyükçekmece Belediyesinde Fen İşleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. yılı Eylül ayından itibaren Fen İşleri Müdür V. Olarak görevine devam etmektedir.

MÜDÜRLÜĞE AİT BİLGİLER

MERKEZİMİZİN ÇALIŞMA SİSTEMİ

 

Evlendirme Memurluğumuz, çağdaş ve sürekli gelişen Büyükçekmece şehrimizde, mutlu bir yuva kurmak için geleceğe ilk adımı atarak Nikah müracaatında bulunan vatandaşlarımızın nikah müracaatlarını kabul ederek işlemlerini yapmak, nikah günü vermek, nikah akitlerini gerçekleştirmek, nikah akitlerini İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne bildirerek, Evlendirme Yönetmeliğinin ilgili maddelerini uygulamaktır. Evlendirme Memurluğumuza müracaat ederek evlenme talebinde bulunan çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirirken, ömür boyu mutluluklar temennisi ile güler yüzlü hizmet vermektedir.

 

  • NİKAH MÜRACAATLARI SABAH ÖĞLEDEN SONRA  SAATLERİ ARASINDA KABUL EDİLMEKTEDİR.
  • CUMA GÜNLERİ NİKAH MÜRACAATI KABUL EDİLMEMEKTE OLUP, NİKAH AKDİ GERÇEKLEŞTİRİLMEMEKTEDİR.
  • ÇİFTLER MÜRACAATA BİRLİKTE GELMEK ZORUNDADIR.( ÇİFTLERDEN MÜRACAATA  GELEMEYECEK  OLAN NOTER VEKALETİ İLE  İŞLEM YAPTIRABİLİR.)
  • 16 YAŞINDAN GÜN ALANLAR MAHKEME KARARI İLE 17 YAŞINDAN GÜN ALANLAR ANNE BABA RIZASI İLE EVLENEBİLİR.

 

NİKAH MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR  (TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN)

 

  • Evlenme müracaatında bulunacak çiftlerden İlçe dışında oturan var ise yerleşim belgesi (İkametgah) getirmesi gerekmektedir.
  • Çiftlerden Aile Hekiminden Alınmış Fotoğraflı ve onaylı Sağlık Raporu.(Erkekten HEMOGLOBİNOPATİ testi istenecektir.)
  • Nüfus Cüzdanlarının Aslı ve Fotokopileri. Nüfus Cüzdanlarının  son 10 yılı geçmemiş olması gerekmektedir. Ehliyet, Pasaport, SSK Kartı vb. geçerli değildir. (Bayanlar boşanma tarihinden itibaren gün geçmeden evlenemezler. Bu sürenin kısaltılmasını isteyenler, Mahkemeden “İDDET MÜDDETİNİN” kaldırılması kararını getirmek zorundadır yaş ve üzerinde olan bay ve bayandan Akıl Sağlığı yerinde olup olmadığını belirten SAĞLIK RAPORU’nun Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünden getirmesi zorunludur.
  • 5 (Beş) Adet VESİKALIK fotoğraf, Biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.

YABANCI UYRUKLULAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 

  • Ülkesinden alınan BEKARLIK BELGESİ ( APOSTİLLİ  yada ÇOK DİLLİ olmak zorunda. Bekarlık Belgesinde Anne- Baba adı yoksa Doğum Belgesi alınacaktır.( VİZESİ ve OTURMA İZNİ olmayan yabancıların NİKAH AKDİ KESİNLİKLE yapılmamaktadır.)
  • Türkiye’den kendi Konsolosluktan alınan Bekarlık Belgesi İstanbul İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden onaylı olması gerekmektedir.
  • Pasaportun Türkçe Tercümesi Yapılıp, Noterden tasdikli onayı gerekmektedir.
  • Çiftlerden Aile Hekiminden Alınmış Fotoğraflı Sağlık Raporu.(Erkekten HEMOGLOBİNOPATİ testi istenecektir.)
  • 5 (Beş) Adet VESİKALIK fotoğraf, Biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ilçesinde Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmeti sunan bir firmadır.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Nerede?

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Nerede, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasını arıyorsanız Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına ulaşabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı İletişim

Aradığınız Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı telefon numarası ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Telefonu

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetleri arasında yer alan Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı sahibi tarafınca buraya Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Nasıl Giderim

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı yürüyerek kaç dakika ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Yol Tarifi

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşım bilgilerine Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul üzerinden erişebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mesai saatleri, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mesai bitiş saatleri, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mesai başlangıç saatleri ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisinde yer almakta ve Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul adresindedir. Bumaps ile Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı tatil günleri ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Sanal Tur

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı sanal tur bilgilerine erişebilir, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fotoğraflarını inceleyebilir ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı görüntüleyebilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Haritada Nerede

Aradığınız Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı adresine ulaşmak için, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasına ulaşabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasının Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu kategoride hizmet veren diğer firmalara da Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Mail Bilgisi

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması Evlilik Cüzdanı Bürosu kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı mail bilgisini paylaşmaktadır. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisi üzerinde yer alan aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Fax Numarası

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Hangi Şehirde

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı hizmet verdiği Evlilik Cüzdanı Bürosu hizmet biriminin Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul bölgesinde yer almaktadır. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmasını ziyaret için Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul adresine gidebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı hangi şehirde ya da Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Web Sitesi

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı yaygın aranan firmalardan birisidir. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisi üzerinde yer alan Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı Hakkında

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul adresin yer almaktadır. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firması Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul adresi üzerinden ulaşabilir ya da Pınartepe Mah., Orhan Gazi Cad. No, Büyükçekmece/İstanbul konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Sarayı firma hakkında bilgi edinmek için Evlilik Cüzdanı Bürosu kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Gün Sayıyor

Büyükçekmece'de pek çok sosyal tesis inşa eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son olarak ilçeye modern bir evlendirme dairesi kazandırmaya hazırlanıyor.

İstanbul'un en büyük ve en çok beğenilen yeşil alanlarından biri olan Büyük Atatürk Parkı içerisinde yapımı devam eden evlendirme dairesi tamamlanmak için gün sayıyor. Akgün, Mimaroba Mahallesi'nde bulunan parka; Prof. Dr. Türkan SaylanSpor ve Sosyal Tesisi, Büyük Atatürk Parkı Selanik Girişi Atatürk Evi, Aziz Sancar Nobel Parkı, İsmet İnönüLozan Meydanı Girişi gibi spordan bilime, sanattan sosyal hayata kadar pek çok alanda hizmet veren tesis ve parklar inşa etti ve etmeye devam ediyor.

"Büyükçekmece için önemli bir ihtiyaç"

Yapımında sona gelinen evlendirme dairesinde sık sık incelemelerde bulunan Başkan Akgün, hayata geçireceği tüm projelerini Büyükçekmecelilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillendiriyor. İlçede modern bir evlendirme dairesine ihtiyaç duyulmasıyla birlikte harekete geçen Başkan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, Büyük Atatürk Parkı içerisinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Evlendirme dairesinin yapımı tamamlandığında nikahlarını kıyan çiftler, doğasıyla fark yaratan park alanında fotoğraf çektirerek unutulmaz anlarını en güzel şekilde ölümsüzleştirebilecek.

Nikah salonundan fotoğraf odasına kadar her ayrıntı düşünüldü

Evlendirme dairesi toplamda metrekarelik alana sahip. İçerisinde metrekareden oluşan 2 modern nikah salonu, metrekare fuaye alanı, 35 metrekarelik 2 hazırlık odası metrekare 2 takı salonu, fotoğraf odası ve otopark gibi tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir yapı. Yapımı tamamlandığında Büyükçekmece önemli bir sosyal hizmet kazanmış olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika›Güncel›Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Gün Sayıyor - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası