ido çanakkale seferleri / Erdek Ulaşım – Erdek Ticaret Odası

Ido Çanakkale Seferleri

ido çanakkale seferleri

SEFER TARİFELERİ

-  Pazar (bugün) Boğaz hatlarında seferlerimiz an itibariyle, Çanakkale-Eceabat  hattı tarifeye uygun, Lapseki-Gelibolu ve Çanakkale-Kilitbahir hatları saatsiz olarak devam etmektedir.

- Pazar (bugün) Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den saat ve 'de, Gökçeada'dan ise saat ve 'de ek seferler yapılacaktır.

- Pazartesi (yarın) Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den saat , , ve 'da, Gökçeada'dan ise saat , , ve 'de ek seferler yapılacaktır.

- Pazartesi (yarın) Geyikli-Bozcaada hattında, karşılıklı olarak saat 'de ek sefer yapılacaktır.

- Salı günü Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den saat , , ve 'da, Gökçeada'dan ise saat , , ve 'de ek seferler yapılacaktır.

- Haziran (Çarşamba ve Perşembe günleri) Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den saat , , , ve 'de, Gökçeada'dan ise saat , , , ve 'da ek seferler yapılacaktır.

- 29 Haziran Perşembe günü Geyikli-Bozcaada hattında, karşılıklı olarak saat 'da ek sefer yapılacaktır.

- 30 Haziran Cuma günü Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den saat ve 'de, Gökçeada'dan ise saat ve 'de ek seferler yapılacaktır.

- Temmuz (Cumartesi ve Pazar günleri) Kabatepe-Gökçeada hattında, karşılıklı olarak saat ve 'de ek seferler yapılacaktır.

- tarihi itibariyle; Kabatepe-Gökçeada, Geyikli-Bozcaada ve Çanakkale Boğaz hatlarında sefer tarifemizde değişiklik söz konusudur. Ayrıntılı bilgiye funduszeue.info kısmından veya mobil uygulamamızın "sefer saatleri" bölümünden ulaşabilirsiniz.

- Bozcaada İlçe trafik komisyonunun almış olduğu karar doğrultusunda;

17 Haziran tarihi itibariyle Geyikli-Bozcaada hattında, kişilik midibüs ve otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklanmıştır. Tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabileceklerdir. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmemektedir. 

-  tarihinden itibaren Bozcaada dönüş rezervasyonlarımız başlamıştır. Rezervasyonunuzu funduszeue.info veya Gestaş mobil uygulamamız üzerinden ‘’Bilet Al’’ kısmından gerçekleştirebilirsiniz.

- İptal sefer bilgileri ve daha fazlası için lütfen 0 GESTAŞ iletişim merkezini arayınız. Sefer tarifeleri için: funduszeue.info 

İyi yolculuklar dileriz.

TAMAM

Feribot seferleri iptal mi? Bug&#;n (22 Kasım) feribotlar &#;alışıyor mu? İDO-BUDO iptal feribot seferleri listesi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Feribot iptal listesi İDO ve BUDO tarafından yayınlandı. Meteoroloji'nin kıyı ve batı bölgeler için yaptığı fırtına ve yağış uyarısının ardından İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde lodos görülecek. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Bursa, gibi illerde bazı seferler dün fırtına nedeniyle iptal edildi. Yağışın etkili olduğu illerde gözler de 22 Kasım'da feribot seferlerinin iptal edilip edilmediğine çevrildi. Peki, 22 Kasım Salı günü feribotlar iptal mi, bugün feribotlar çalışıyor mu? İşte, iptal feribot seferleri hakkında ayrıntılar.

1/4Feribot seferleri iptal mi Bugün (22 Kasım) feribotlar çalışıyor mu İDO-BUDO iptal feribot seferleri listesi
3/4VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ
4/4Feribot seferleri iptal mi Bugün (22 Kasım) feribotlar çalışıyor mu İDO-BUDO iptal feribot seferleri listesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası