antalya at çiftliği kahvaltı / Nallı Bahçe At Çiftliği - Antalya

Antalya At Çiftliği Kahvaltı

antalya at çiftliği kahvaltı

Her gün ziyaret edilebilir (Covid salgınına karşın alınan tedbirler gereği çalışma saatleri ve günleri değişiklik gösterebilir)

  • Ortalama fiyat: Kişi başı 35 &#; 40 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >
  • Paşa Kır Bahçesi

    Burası Neresi? Beydağları’nın eteklerinde yer alan Paşa Kır Bahçesi, yılından bu yana hizmet veren popüler ve nezih bir tesis olarak karşımıza çıkıyor.

    Antalya’da doğa içinde kahvaltı edebileceğiniz yegane yerlerden biri olan Paşa Kır Bahçesi, şehrin stresini atmak, ailenizle beraber eşsiz bir gün geçirip, keyifli anlarınızı ölümsüzleştirmek için harika bir seçenek!

    Neden Gitmeliyim? Geniş bir alana yayılan tesiste, çocuk oyun parkları, rahat edip dinlenebileceğiniz ahşap köşkler, doğal şelaleler, otopark ve mescit gibi hizmet noktaları bulunuyor.

    Ayrıca tesis içerisinde güvercin, tavuk, horoz, tavus kuşu, ördek, kaz, bıldırcın, kedi gibi onlarca hayvanın yaşadığı mini bir hayvanat bahçesi bulunuyor. Dolayısıyla çocuklarınızın buraya bayılacağından emin olabilirsiniz.

    Tabiatla uyumlu, doğayla iç içe, ağaçların arasında kahvaltı keyfi sunan tesiste, yöresel Van kahvaltısı ile Antalya yöresine has köy kahvaltısının yanı sıra, bazlama ve gözleme çeşitleriyle hizmet veriyor. Kahvaltı tamamen organik ürünlerden oluşuyor.

    Mekan; pidesi, ketesi ve otlu peyniriyle Van kahvaltısı, köy peyniri, balı, cevizi, kaymağı ve birbirinden doğal onlarca çeşidi içerisinde barındıran Köy Kahvaltısı, köz ateşinde demlenen nefis çayı ile misafirlerine harika bir ortam sunuyor.

    Damaklarınızı şenlendirecek meşhur Van kahvaltısının içinde; otlu peynir, van kavutu, van pidesi, van cacığı, bal kaymak, böğürtlen reçeli, Ezine peyniri, ceviz reçeli, kayısı &#; ceviz, cevizli tahin kreması, Kars kaşar peyniri, köy peyniri, kavurmalı yumurta, köy tereyağı, közlenmiş biber, örgü peyniri, bazlama, sahanda menemen, kızartma, sahanda yumurta, örgü peyniri, Van çemeni, Van Murtuğa, Van ketesi, petek bal, sucuk, siyah ve yeşil zeytin bulunuyor.

    Tamamıyla organik ürünlerden oluşan Antalya köy kahvaltısının içinde ise; Ezine peyniri, fıstıklı tahin kreması, kayısı &#; ceviz, kızartma, köy peyniri, köy tereyağı, közlenmiş biber, örgü peyniri, reçel, sahanda yumurta, siyah &#; yeşil zeytin, bal &#; kaymak, tahin &#; pekmez, reçel çeşitleri, günlük taze yeşillikler, domates, salatalık ve böğürtlen reçeli gibi daha pek çok lezzet bulunuyor.

    Kaçırmayın!

    Yılın her mevsimi hizmet veren Paşa Kır Bahçesi’nde soğuk havada kendi evinizdeymişsiniz gibi odun sobasının ateşini harlayarak kestane pişirebilirsiniz! Rezervasyon için aşağıdaki iletişim numarasını arayabilir veya linke tıklayabilirsiniz.


    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir