bime neden 2 kapıdan girilir / BİM'de neden 2 kapı var? BİM'de neden iki tane giriş kapısı var? - Haberler

Bime Neden 2 Kapıdan Girilir

bime neden 2 kapıdan girilir

Milyonlarca insan, akıllarda tek bir soru BİM&#;den neden iki kapı var?

Milyonlarca insanın alışveriş yapmak için gittiği zincir marketlerden biri olan BİM hakkında merak ettiği o soru &#;&#;BİM&#;e neden iki kapıyla giriyoruz?&#;&#; Bu sorunun o çok merak edilen cevabını sizler için ayrıntılarıyla yazdık. Bakın BİM&#;in iki kapısının olma sebebi neymiş

Abone ol

Marketlere alışveriş yapmaya gittiğiniz de görürsünüz ki her marketin bir kapısı vardır ve o kapıdan geçtiğinizde direkt marketin içine girersiniz. Ama bu durum BİM için geçerli değil. Çünkü BİM'in girişinde iki tane kapı bulunuyor. Bir kapıdan geçtikten sonra boş bir alanda kalıp, ikinci kapıdan geçeriz ve bu şekilde marketin içine girebiliriz. Bu ilginç meseleyle karşılaşanlar ise bu durumu hunharca merak ediyorlar. Neden her markette tek kapı varken BİM'de iki kapıdan geçiyoruz? Siz de bu sorunun cevabını arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte BİM'in girişinde iki kapının olmasının sebebi

İlk iddia

Gece ya da sabahın erken saatlerinde markete ürün getiren tedarikçilerde BİM'in dışta kalan kapısının anahtarı vardır.  Tedarikçiler, market kapalıyken ürün getirdiklerinde dış kapıyı açarlar ve ürünleri o boş kalan kısma koyarlar. Daha sonra kapıyı tekrar kapatıp kilitleyip giderler. BİM çalışanları ise marketi açtığında, o alandan malları alıp ikinci kapıyı da açarak içeriye taşırlar. Ürünler ya depoya gider ya da raflara

İkinci iddia

Dışarıdan gelen havanın sıcaklığının, marketin içinin sıcaklığını etkilememesi için böyle bir dizayn yapılmıştır. Bu iddia, iki kapı olmasının sebebinin içerideki sıcaklığı sabit tutmak için olduğu yönünde. Zira ilk ruhsat projesinde iki kapı arası sterilizasyon mekanizması kurulacağı planlanmış ancak sonra sterilizasyon iptal edilmiş. Ama BİM projeyi değiştirmek istemeyince iki kapılı giriş planını devam ettirmiş. Böylece dışarıdan gelen soğuk ya da sıcak havanın marketin içindeki sıcaklığı etkilenmemesi sağlanmış.

Üçüncü iddia

Son iddia ise hırsızlığı engellemek için iki kapıda ısrar edilmesi. Marketten herhangi şey çalan hırsızın iki kapıdan hızlıca kaçması daha zor olacağı için iki kapı sistemi marketin yararına olan bir durum. Zira çıkışta kasa var, ancak girişte hırsızın kaçmasını engelleyecek bir güvenlik yok.

bimbimde neden iki kapı var

BİM&#;in neden iki kapısı var? Sebebi şaşkına çeviriyor

Birçok mü&#;teri, di&#;er marketlerde tek kap&#; bulunurken, B&#;M'in neden iki kap&#;s&#; oldu&#;unu anlamland&#;ram&#;yor. B&#;M'e giri&#; yaparken, iki kap&#;dan geçme zorunlulu&#;u hakk&#;nda ortaya at&#;lan çe&#;itli iddialar bulunuyor.

TEDAR&#;KÇ&#;LERE KOLAYLIK SA&#;LAMAK AMACIYLA YAPILMI&#;

&#;ddialardan biri &#;öyle: B&#;M'in d&#;&#; kap&#; anahtar&#; yaln&#;zca B&#;M'e mal getiren tedarikçilerde mevcut. Bunun sebebi ise market kapal&#; oldu&#;unda ya da içeride herhangi bir çal&#;&#;an olmad&#;&#;&#;nda mal gelmesi durumunda tedarikçi, mallar&#; ilk kap&#;dan girerek aradaki bo&#;lu&#;a b&#;rak&#;yor ve çal&#;&#;an, markete geldi&#;inde mallar&#; ikinci kap&#;y&#; açarak içeri ta&#;&#;yor.

B&#;M'in neden iki kap&#;s&#; var! Sebebi &#;oke ediyor

F&#;K&#;R &#;PTAL OLDU AMA KAPILAR KALDI

Ortaya at&#;lan bir di&#;er iddia ise market içerisindeki s&#;cakl&#;&#;&#; korumak yönünde. B&#;M ilk tasarland&#;&#;&#;nda, iki kap&#; aras&#;ndaki bo&#;lu&#;a bir sterilizasyon mekanizmas&#; tak&#;lmas&#; kararla&#;t&#;r&#;lm&#;&#; ancak daha sonra bu fikirden vazgeçilmi&#;. Ancak kap&#;ya dokunulmam&#;&#; çünkü böylelikle d&#;&#;ar&#;daki hava durumunun, market içerisindeki s&#;cakl&#;&#;&#; etkilememesi sa&#;lanm&#;&#;.

HIRSIZLI&#;A KAR&#;I &#;K&#; KAPI

B&#;M'in esrarengiz iki kap&#;s&#; hakk&#;nda konu&#;ulan bir di&#;er ihtimal ise markette güvenlik eleman&#; bulunmamas&#; ve kap&#;lar sayesinde h&#;rs&#;zl&#;&#;&#;n önüne geçilmesi Dü&#;ünceye göre, h&#;rs&#;zlar&#;n iki kap&#;dan kaçmas&#; çok daha zor bir durum oldu&#;u için ürün güvenli&#;i böyle sa&#;lan&#;yor.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası