bursa erp kursu / Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bursa Erp Kursu

bursa erp kursu

Datahouse Akademi tarafından gerçekleştirilecek çalışma sırasında sözlü, yazılı veya dijital ortamda toplanan veya herhangi bir şekilde edinilen, katılımcılara ve velilerine ait ad, soyad vb. gibi tüm kişisel bilgi ve içerikler Gizli Bilgi (kısaca Bilgi) tanımına girmektedir. Katılımcıların eğitime katılımı için zorunlu olan ve ihtiyaç duyulan tüm bilgiler, katılımcılardan temin edilecek; sadece eğitim ve pazarlama faaliyetleri kapsamında kullanılacaktır. Bilgiler, yüksek güvenlik ve gizlilik standartlarıyla korunmakta; kullanıcı bilgilerine yetkisiz erişimlerin engellenmesi için gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmaktadır. Uygulama aracılığıyla katılımcıdan alınan ad, soyad, vb. bilgiler, Datahouse Akademi tarafından alınmaktadır ve aşağıdaki durumlar haricinde üçüncü kişilere açıklanmayacaktır; Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulması, Yetkili idari ve adli otorite tarafından yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi, Kanunen yetkili bulunan kurum ve kuruluşlarca talep edilmesi durumunda, bu bilgiler yetkililere iletilecektir.​

yılında Almanya’nın Weinheim kentinde, Dietmar Hopp, Hans-Werner Hector, Hasso Plattner, Klaus Tschira ve Claus Wellenreuther tarafından; Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung ( Sistem, Uygulama ve Veri İşleme) ismi ile kurulmuştur.

Kurulduğunda vizyonu; gerçek zamanlı veri işleme için standart uygulama yazılımı geliştirmekti.

SAP ilk olarak finansal muhasebe sistemi olarak başlamış ve diğer modüllerin geliştirilmesiyle birlikte R/1 ismini almıştır.

yılında şirketlerin tüm uygulamalarının entegrasyonunu sağlayan SAP markası ortaya çıkmaya başlamıştır.

yılında; Avusturya’ daki iki şirketin SAP yazılımını uygulamaya başlaması ile SAP ilk kez Almanya dışına çıkmıştır.

’ li yılların başında; SAP R/2, anabilgisayar yazılımı uygulama süreçlerini gerçek zamanlı olarak paketler ve bir işletmenin tüm işletme işlevlerini birleştirir.

yılına gelip yılını kutlarken; ’ den fazla şirket SAP uygulamalarını kullanmaktadır.

yılında, R/2 için daha yeni kullanıcı dostu arayüzü tanıtıyor ve R/3 modülü şekil almaya başlıyor. Manager Dergisi tarafından “Yılın Şirketi” seçilmektedir.

yılında; R/3 sisteminin ilk uygulamalarını gerçekleştiriyor.

yılında yaşını kutlarken; R/3’ühalka açarak yeni büyüme seviyesine giriyor.

yılına gelindiğinde; SAP harfleri dünyanın en büyük ticaret merkezi olan Newyork Menkul Kıymetler Borsası’nda giriyor.

yılında yaşını kutlarken; dünyadaki üçüncü büyük bağımsız yazılım sağlayıcısı olmuştur.

yılına gelindiğinde; yeni nesil kurumsal yazılım ürünlerini SAP S/4 HANA ile yeni bir işletme paketiyle duyurur.

45 yılı geride bırakan SAP, yaklaşık müşteriye ulaşmıştır.

yılında SAP, Dünya’daki en amaçlı markanın RY Fit for Purpose Index’te iki nokta yükselerek dan sıraya yükselmiştir. HP, Microsoft, Cisco, Google, IBM ve Facebook’ın önünde bu endekste listelenen en iyi teknoloji şirketi olarak konumunu sürdürmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası