hadise görümce / Hadise 'den Müstakbel Görümce Paylaşımı Geldi... - Magazin Haberleri

Hadise Görümce

hadise görümce

Hadise müstakbel görümcesini paylaştı!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan şarkıcı Hadise, müstakbel görümcesiyle yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler de buldu.

İlişkileri başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı. 

Ünlü çift, 15 Mart''ta aile arasında nişanlandı.

Hadise, sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler''in kız kardeşi ile çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı.

"TATLI BİR RUHA SAHİP"

Bir diğer görümcesi olan Tuğba''nın düğününde birlikte dans ettiği ikinci görümcesinin doğum gününü kutlayan Hadise, "En tatlı ruha mutlu yıllar" notunu düştü.
Hadise ve görümcesinin bu karesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU

Hadise''nin fazla kilolarından kurtulduğu gözlendi.

İlgili Haberler

Hadise'nin Görümcesi "Yok Artık" Dedirtti! İşte Antepli Gelin Hadise'nin Olay Yaratan Paylaşımı

Oyuncu Kaan Yıldırım'da ayrıldıktan sonra gerçek aşkı Gaziantepli İş İnsanı Mehmet Dinçerler'de bulunan Şarkıcı Hadise adeta bulutlar üzerinde yürüyor. Aşkını dilinden düşürmeyen Hadise evlilik yolunda adım adım ilerliyor. Dinçerler'in ailesine giren Hadise nişan yüzüklerini de taktı. Dinçerler'in ailesiyle sürekli bir araya gelen güzel popçu bu defa görümcesiyle bir paylaşım yaptı. Görümcesini gören Hadise'yi unuttu. İşte herkesin parmakla gösterdiği o görümce.

assk.jpg

ANTEPLİ SEVGİLİSİNİN AİLESİNDEN ÇIKMIYOR

Sonunda aşk hayatında mutluluğu yakalayan şarkıcı Hadise, beraber olduğu nişanlısı Mehmet Dinçerler'le soluksuz bir aşkın kapısını araladı. Son dönemlerde kötü günlerden geçen Hadise kendini Mehmet Dinçerler'e bıraktı. Kısa sürede büyük bir aşka dönüşen ikilinin ilişkisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ciddi ilerleyen bu ilişki nişanla son buldu. Dinçerler'in ailesine giren popçu güzel katıldığı düğünde aynı karede de yer alarak ailenin de onayını almıştı. Artık Antepli gelin olan Hadise görümcesi ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyaya atınca kıyamet koptu. Güzelliği ile dikkat çeken görümce Hadise'yi geri de bıraktı.

mehmet.jpg

HADİSE DÜŞMAN ÇATLATTI

Mehmet Dinçerler'in kız kardeş ile çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Hadise düşman çatlattı. Görümcenin güzelliği ise sosyal medya da çok konuşuldu. Görümcesinin güzelliğini gören fotoğrafa beğeni ve yorum attı.

hadise1.jpg

HADİSE FOTOĞRAFI SANİYESİNDE SİLDİ

Görümcesinin doğum gününü kutlamaya giden Hadise özel güne ait bir fotoğraf paylaştı. Görümceyi görenler ise küçük dilini yuttu. Hadise geçtiğimiz günlerde kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasının ardından aldığı yorumlar Hadise’yi çileden çıkarmıştı. Bu defa görümcesi ile hikaye paylaşan Hadise yapılan yorumlardan dolayı fotoğrafı kısa sürede sayfasından sildi. Paylaştığı hikayeyi kısa sürede kaldıran Hadise dikkatleri üzerine çekti. Herkesin hayrete düştüğü olayda Hadise'nin neden fotoğrafı kaldırdığı ise merak konusu oldu. Takipçileri "kıskançlık" dedi fakat Hadise bu hareketinden sonra bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Aşkından 'Serenay' Hamlesi! Bu Hamle Subaşı'nı Çılgına Çevirir

Hadise sosyal medyayı aktif kullanıyor ancak kimseyi takip etmiyor. Kız kardeşlerini ve erkek kardeşini dahi takibe almayan Hadise'nin takip ettikleri sadece müstakbel eşi Mehmet Dinçerler ile markası oluyor. Ancak ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde bir ilke imza attı. Hadise sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi ile çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı.

HADİSE'DEN GÖRÜMCE PAYLAŞIMI

Bir diğer görümcesi olan Tuğba'nın düğününde birlikte dans ettiği ikinci görümcesinin doğum gününü kutlayan Hadise, "En tatlı ruha mutlu yıllar" notunu düştü.

İşte o paylaşım…

Evlilik hazırlığındaki Hadise görümcesini paylaştı - Resim : 1

Yazıyı Paylaş:

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

ensonhaber.com

Kimseyi takip etmediği halde paylaşımlarıyla sosyal medyada aktif olan Hadise, son paylaştığı fotoğrafla da gündem oldu.

Hadise, müstakbel görümcesinin doğum gününde birlikte oldukları bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

"En tatlı ruh"

Görümcesinin doğum gününü kutlayan Hadise, "Happy birtday to the sweetest soul" (En tatlı ruha mutlu yıllar) diyerek kalp emojisiyle doğum gününü kutladı.

Düğünde oynamışlardı

36 yaşındaki popçu, geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile kardeşi Tuğba'nın düğününe katılmıştı. Aile pozu veren Hadise, müstakbel kayınvalidesi ve görümceleriyle bol bol eğlenmişti.

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

Hadise, müstakbel görümcesini paylaştı

HadiseŞarkıcı

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası