binance neden girilmiyor / Binance çöktü mü? Neden açılmıyor? Binance TR yanlış veri türü hatası nedir?

Binance Neden Girilmiyor

binance neden girilmiyor

Binance çöktü mü? Binance&#;a neden girilmiyor?

Kripto para borsas&#; ve Bitcoin son dönemlerde hareketli günler ya&#;&#;yor. Dünyan&#;n en zengin i&#; insanlar&#;ndan Elon Musk'&#;n sahibi oldu&#;u Tesla &#;irketinin milyar dolar de&#;erinde Bitcoin sat&#;n almas&#;n&#;n ard&#;ndan, en güvenilir say&#;lan kripto para borsas&#; Binance çöktü.

B&#;NANCE ÇÖKTÜ MÜ?

Bir uygulama platformu olan Binance, bazen yo&#;unluktan ya da farkl&#; sebeplerden dolay&#; çökebiliyor.

Tesla'n&#;n SEC dosyas&#;nda 1,5 milyar dolarl&#;k bitcoin sat&#;n almas&#;n&#;n arkas&#;ndan yaln&#;zca 15 dakika içinde 40 bin dolar&#;n biraz alt&#;ndan 44 bin dolar&#;n üzerine yükselen Bitcoin fiyat&#;n&#; ortaya ç&#;kard&#;ktan sonra geldi. Ani fiyat art&#;&#;&#;, Binance gibi ana ak&#;m borsalarda yo&#;un trafi&#;e neden olarak teknik problemlere yol açarak mü&#;terilere borsa eri&#;imlerini beraberinde getirdi.

Binance konuyla ilgili "funduszeue.info'a eri&#;imde baz&#; geçici zorluklar&#;n fark&#;nday&#;z. Ekibimizin üzerinde çal&#;&#;t&#;&#;&#;ndan emin olabilirsiniz. Sabr&#;n&#;z için te&#;ekkür eder ve verdi&#;iniz rahats&#;zl&#;ktan dolay&#; özür dileriz." aç&#;klamas&#;nda bulundu.

KR&#;PTO PARA BORSASI B&#;NANCE NED&#;R?

Binance kelimesi, finance (finans) ve binary (ikili) kelimelerinin birle&#;iminden olu&#;maktad&#;r.

’de dijital dünyada CZ olarak bilinen Changpeng Zhao taraf&#;ndan kurulan Binance, ’den beri ticaret hacmi aç&#;s&#;ndan ve marketinde listeledi&#;i altcoin’lerinin say&#;s&#; bak&#;m&#;ndan dünyan&#;n en büyük kripto para borsalar&#; aras&#;nda bulunuyor.

Listeledi&#;i altcoin’lerin say&#;s&#; bak&#;m&#;ndan neredeyse dünyada rakipsiz konumda olan Binance, kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n sadece ABD Dolar&#; veya Bitcoin ile altcoin al&#;p satmalar&#;n&#; de&#;il, hizmet sundu&#;u ülkelerin para birimi ile de altcoin al&#;p satabilmelerini sa&#;l&#;yor.

Örnek verilirse, TL ile Binance’da i&#;lem yapabilir, kripto para sat&#;p alabilirsiniz. Kullan&#;c&#;lar&#;na her konuda dört dörtlük hizmet sunmay&#; hedefleyen Binance, sürekli kendini geli&#;tirmekte ve gün ve gün hizmet sundu&#;u ülkeleri geni&#;letmektedir.

Net olmamakla beraber genel merkezinin Malta’da bulundu&#;u bilinen Binance, son 3 senede öngörülemeyecek seviyede büyüme kaydetti. Sahibi Changpeng Zhao’nun dünyan&#;n en zenginler isimler aras&#;na girmeyi ba&#;ard&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Binance TR &#;&#;kt&#; m&#;? Binance’a neden girilmiyor? Binance TR yanlış veri t&#;r&#; nedir?

29 Eylül Çarşamba sabahı kripto para piyasasında yer alan Binance’a erişim sıkıntısı yaşanıyor. Pek çok kullanıcı, Binance çöktü mü? Binance’a neden girilmiyor, ne zaman açılacak? Binance yanlış veri türü nedir? Araştırması yaparken, şirketten konu ile ilgili ilk açıklama geldi….

BİNANCE ÇÖKTÜ MÜ?

Sabah saatlerinden bu yana Binance’a giriş yapamayan kullanıcıların ilk sorusu “Binance çöktü mü?” oldu. Ancak şirketten yapılan açıklama, kripto para piyasasında işlem yapmak isteyenlerin yüreğine su serpti. Erişim probleminin planlanmış bir çalışma neticesinde yaşandığı ve kısa süre içerisinde çözüleceği aktarıldı.

Binance TR çöktü mü Binance’a neden girilmiyor Binance TR yanlış veri türü nedir

BİNANCE’A NEDEN GİRİLMİYOR, NE ZAMAN AÇILACAK?

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre, Binance uygulamasında 29 Eylül günü saat 'da (TSİ) başlayacak programlanmış bir sistem güncellemesi yapılıyor. Bu güncelleme yaklaşık 2 saat sürecek.

Binance tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Bu güncellemedeki önemli düzeltmeler:

• Genel sistem performansı ve kararlılığında iyileştirme

Yükseltme süresi boyunca hesabınıza oturum açabilecek, emir iptal edebilecek ve fon aktarmaya devam edebileceksiniz. Ancak hesapta oturum açma ve hesap ile ilgili diğer işlevler zaman zaman kesintiye uğrayabilir.

Aşağıdaki hizmetler yükseltme boyunca askıya alınacaktır:

• Spot alım satım

• Çekimler

• Dönüştürme ve OTC Portalında alım satım

• P2P alım satım

• Kredi kartı ile kripto satın alma

• Trading, subscription and redemption of Leveraged Tokens

• İtibari para yatırma ve çekme

• Crypto Loans services

Lütfen dikkate alınız:

• Binance, sistem yükseltmesinden 10 dakika önce çekimleri askıya alacaktır. Bu süreden önce çekimlerin gerçekleşmesi için yeterli zaman ayırdığınızdan lütfen emin olun.

• Users with open Futures or Margin positions are recommended to re-assess their collateral balances prior to the start of the upgrade to mitigate against price fluctuations that may occur during the upgrade period.

BİNANCE YANLIŞ VERİ TÜRÜ HATASI NEDİR?

Yanlış veri türü hatasının, kullanıcılarla alakalı bir problem olmadığı belirtiliyor ancak bu hata sebebiyle alım-satım verileri dahil hiçbir veri ekrana yansımıyor.

Yanlış veri türü hatasını düzeltmek için ilk olarak uygulama durmaya zorlanmalıdır. Telefon üzerinden yapılan bu işlem de işe yaramazsa kimi zaman uygulamanın silinip yeniden yüklenmesi sorunu çözebiliyor. Tüm bunlar işe yaramazsa uygulama yöneticileri ile iletişime geçip bilgi almak gerekir.

Binance çöktü mü? Neden açılmıyor? Binance TR yanlış veri türü hatası nedir?

Binance sistemine giriş yapamayan kripto para sahipleri yaşanılan durumun sebebini öğrenmek için Binance çöktü mü sorusunun cevabını arama motorlarında yoğun şekilde araştırıyor. 

Yaşanılan hatayla ilişkin henüz Binance tarafından yapılan bir açıklama yok.

Daha önce de benzeri bir durumla karşılaşan Binance kullanıcıları, Binance çöktü mü, neden açılmıyor? Binance TR yanlış veri türü hatası ne demek? gibi soruların cevabına yoğunlaşmış durumda.

Henüz bir açıklama olmadığı için kripto para sahiplerinin gözleri Binance tarafından yapılacak açıklamada. 

Daha önceki hataya ilişkin yapılan açıklama şöyleydi:

"Değerli Binance TR Kullanıcılarımız, Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah - arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir. Yapılan güncelleme çalışması ile sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz."

BINANCE TR YANLIŞ VERİ TÜRÜ HATASI NEDİR?

Binance TR uygulamasında daha önce de yaşanan bu sorunla ilgili Biance tarafından yapılan açıklamada, hatanın güncelleme çalışması sırasında Binance TR üzerinde kullanıcı fonksiyonlarına erişim sağlanamamasıyla ilgili olduğu söylenmişti.

BINANCE NE ZAMAN DÜZELECEK?

Binance sisteminin ne zaman düzeleceğine dair henüz bir bilgi ya da açıklama yok. Daha önce yaşanan hatada Binance şu açıklamayı yapmıştı:

"Değerli Binance TR Kullanıcılarımız,

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah - arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.


kripto parabinance

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası