samsung galaxy s4 mini media markt / Galaxy S4 Mini ve Tab 4 – Tarık BAĞRIYANIK

Samsung Galaxy S4 Mini Media Markt

samsung galaxy s4 mini media markt

Medıa Markt'tan İstanbullulara Özel Doğum Günü Fiyatları

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile sunan Avrupa'nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt'ın tüm İstanbul mağazaları doğum günlerini kutlamaya hazırlanıyor.

29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu doğum günü kutlamasına özel düşük fiyatları müşterilerine sunuyor.

Türkiye'de 32 mağazası ile hizmet veren Avrupa'nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt'ın İstanbul'daki 10 mağazasının doğum gününe özel kampanya kapsamında televizyondan tablete, cep telefonlarından fotoğraf makinelerine, küçük ev aletlerinden beyaz eşya ve ev sinema ses sistemlerine kadar pek çok üründe şaşırtıcı indirimler teknoloji tutukunlarını bekliyor.

29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak doğumgünü kampanyası; Media Markt Bostancı, Beşiktaş, Beylikdüzü, Göztepe, Güneşli , Kağıthane, Merter, Pendik, Şirinevler ve Ümraniye mağazalarında geçerli olacak.

Kampanyalar Media Markt'tan, bakarak almak sizden

Media Markt İstanbul mağazalarının doğumgünü kampanyasında Samsung 40" Led TV 1, TL yerine 1, TL, Philips 47" Led TV 2, TL yerine 1, TL, Nikon SLR 14,2 megapiksel fotoğraf makinesi 1, TL yerine TL, Samsung Galaxy S4 Mini cep telefonu 1, TL yerine 1, TL, iPhone 4S cep telefonu 1, TL yerine 1, TL, AcerIntel Core i5 işlemcili dizüstü bilgisayar 1, TL yerine 1, TL, Samsung tablet bilgisayar 1, TL yerine 1, TL, iPad Mini tablet bilgisayar TL yerine TL, Dyson Elektrikli süpürge 1, TL yerine TL, Philips ütü TL yerine 99 TL ve Essenso seramik tencere seti TL yerine TL'den satışa sunulacak. Media Markt, doğum günü kampanyasından yararlanmak isteyen tüm İstanbulluları mağazalarına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika›Güncel›Medıa Markt'tan İstanbullulara Özel Doğum Günü Fiyatları - Son Dakika

Kategoriler


Gürcistan’dan biraz daha uygun fiyata aldığımız pembe “Galaxy S4-i” ve Pendorya MediaMarkt’tan yeni aldığımız “Galaxy Tab 4-T” ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim.

funduszeue.info : Çift hatlı S4 Mini ( TL)

funduszeue.info : Tab 4 ( TL)

Galaxy S5 ve Tab S şu anki en yeni telefon ve tabletler. Biz de bir önceki nesilleri uygun fiyata alıyoruz. İlle de en son donanıma geçmek zorunda değiliz.

Her ikisin de en az 2 çekirdek ve 1 GB RAM sahibi. S4’de Android , Tab4’te Android var. Yeni güncelleştirme şimdilik yok. Teknik detaylara fazla girmeden asıl seçim yaparken göz alıcı olan ekran canlılığı ve kullanım hızının çok iyi olduğunu söylemem gerekli.

Kamera olarak S4, 8 Megapixel ile yeterli, hatta flash desteği de var. Tab 4’ün kamerası ise 3 Megapixel ve maalesef pek kaliteli çekmiyor. Neyseki çok da can alıcı bir parça değil.

Tabletin avantajı 7 inch ekran olması ve ince, hafif olması. Telefonun 4 inch ekranı çok küçük geliyor insana. Evde cihaz birarada çalışınca ortak bir disk alanı ihtiyacı doğuyor. Çekilen fotoğraf ve videoları bir bilgisayarda toplamak gerekiyor. Online disk alanlarına güvenmiyorum, zaten özellikle senkronizasyon (eşleştirme) hizmetlerini kapatmaya çalışırım.

“Google Hangouts” kullanarak ücretsiz kamera, ses ve mesajlaşma yazılımı ile deneme yaptık. Cihazlar birbirine yakınken sesler birbirine girdi, ama bence hız ve işlevsellik hiç fena değil. Internet olan yerde gmail adresi ile iletişim kurulabilir.

Telefon veya tablette çoğu zaman tüm özellikleri ve tüm yazılımları aktif olarak kullanmıyoruz. Mesela GPS’i nerede ise hiç kullanmadım, offline çalışan iGo gibi yazılımlar var ama o kadar sık açmıyorum. Aynı şekilde Bluetooth’da çok nadir gerekiyor. Belki bir kulaklık tanıtımı gerekirse deniyorum veya bir dosya aktarmak gerekirse açarım. 3G gibi fazla pil harcayan bağlantı türünü 2G olarak değiştiririm.

Eski “Galaxy S Plus i”de birçok kez Android ROM yüklemesi yaptım, ama hem S4’te hem de Tab 4’e yeni bir ROM yüklemek istemiyorum. Fayda getirmek yerine her kurulumda bir özellikte problem çıkıyor. Orijinal ROM tam çalışan ROM’dur diyelim. Şu anda kurulu, bazen kamera göçüyor, telefonu yeniden başlatarak düzeltiyorum.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası