kuzguncuk klas köfte / Klas Köfte menü fiyatları İstanbul, İstanbul Izgara - YummyAdvisor

Kuzguncuk Klas Köfte

kuzguncuk klas köfte

Klas Köfte

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

Kuzguncuk Mahallesi, İcadiye Caddesi, No 17, Üsküdar, İstanbul
  • Lunch menü var
  • Paket Servisi
  • Kredi Kartı
  • Akşam yemeği uygun.
  • Nakit Ödeme
  • Gel-Al
  • Banka kartı
  • Dış mekan var.
  • Klimalı
  • Kapalı alan var.
S S
Yorumları şok olarak okudum. Gecenin 4’ünde değerlendirme yapmak için geldim. Köftesi çok lezzetli ve kaliteliydi. Aynı zamanda doyurucu. Pahalı olduğunu söyleyenler olmuş bu zamanda köfteyi kaça yemeyi düşünüyordunuz merak ettim. Piyazı gayet güzeldi ve zeytinyağı kullanılmıştı. Ki normalde piyazı kolay kolay beğenmem. Tavsiye üzerine gittik, çok memnun oldular. Sanki evde yemek yiyormuşum gibi hissettim çorbalar bitti mii diye sordu Kadir abi köfteyi verecekken
M Ö
Salaş bir yer gibi duruyor ama lezzeti süper. Kuzguncuk’ta yol kenarında oturup mis gibi köfte yiyorsunuz. Köftesi çok başarılı ama piyaza ayçiçek yağı yerine zeytinyağı koymaları gerek.
İ C
Kuzguncuk sokağın başında küçük ve salaş bir seafoodplus.info fazla masaları seafoodplus.info piyaz ve inegöl köfte söyledim.Açıkçaşı köftelerden tat alamadıseafoodplus.infotı eksik gibi seafoodplus.info gayet seafoodplus.infoar bu mekana ve bu yemeklere göre fazla ancak konumdan kaynaklı bir yükseklik var diyebilirim.
B E
Gerçekten asla gitmeyin. Zomatodaki yorumlara bakmadan gittik. Ve pişman olduk. Evet köftesi kötü değil ama dışarıdan salaş gibi görünüp fiyatları uçurmuş olan bir mekan. İki kişi 1 porsiyon köfte yedik piyazla beraber 75₺ ödedik gerçekten şok oldum hayatımda yediğim en pahalı köfteydi. Bu fiyata 2 kilo kıyma alınır kesinlikle tavsiye etmiyorum.
C C
Yediğim en kötü köftelerden biriydi.. Köftenin yanına piyaz ve içecek söylemediğimiz için suratımıza bile bakmadılar extradan yanında ekmek getirmemeleri de cabası.. Kesinlikle uğramayın..
B K
İki kişi oturduk köfte, piyaz, iki içecek aldık ve toplam 60 lira ödedik, çok şaşırdık ve üzüldük. Üstelik piyazda kuru fasulye ancak birkaç tane vardı. Bir daha asla oturmam dediğim bir yer oldu, çünkü Beşiktaş'ta çok daha lezzetli, tarihi en az bir köfteci var. Kuzguncuk'a ilk geldiğimizde bunu yaşamaktan dolayı üzgünüz.
B K
İki kişi oturduk köfte, piyaz, iki içecek aldık ve toplam 60 lira ödedik, çok şaşırdık ve üzüldük. Üstelik piyazda kuru fasulye ancak birkaç tane vardı. Bir daha asla oturmam dediğim bir yer oldu, çünkü Beşiktaş'ta çok daha lezzetli, tarihi en az bir köfteci var. Kuzguncuk'a ilk geldiğimizde bunu yaşamaktan dolayı üzgünüz.
Daha fazla göster
Köfteci, Restoran, Türk

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Kapalı)

Bilgilerde Hata mı Var?

Yorum Yaz

Yorumlar

Klas Köfte hakkında yorumlar ve incelemeler. 62 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

Mge 5 puan vermiş.


baranka

baranka 3 puan vermiş.


sacide-gul

sacide-gul 3 puan vermiş.


Klas Köfte'ni Paylaş

Klas Köfte, Kuzguncuk'un adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Nisan 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

Klas Köfte, Kuzguncuk

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Var, Fiyat (₺)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.