orhan pekuz kaç yaşında / Subayevleri Çocuk Sağlığı Merkezi - Ankara Çocuk Hastanesi

Orhan Pekuz Kaç Yaşında

orhan pekuz kaç yaşında

Ankara Özel Çocuk Hastanesi

Nitelikli Doktorlar

İNSANIN ÖNCE GELDİĞİ YER

Alanında saygın ve donanımlı personelimiz ile hizmetinizdeyiz.

Her Zaman Yanınızda

MİNİK ELLERİ TUTUYORUZ

Gelişmekte olan çocuklarınızın her daim yanında olmaktan mutluyuz.

İşte Sizin İçin

TÜM ACİL ZAMANLARDA

Çocuklarınızı güvenle getirebileceğiniz en doğru adrestesiniz.

Ankara Özel Çocuk Hastanesi
Özel Subayevleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi

Ankara özel çocuk hastanesi olarak sizlere çocuk hastalıkları konusunda 25 yılı aşkın tecrübemiz ile en hızlı, ekonomik, en uygun teşhis ve tedaviyle çocuklarınız sağlığı hakkında bilgilendirici, güler yüzlü ve hijyenik bir ortamda, sevgiyle sağlık hizmeti veriyoruz.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümü, yeni doğan döneminden 18 yaşına kadar tüm çocuklara koruyucu sağlık hizmeti verir, hastalıkların tanı ve tedavilerini sağlar.

Çocuk polikliniği ve çocuk tıp merkezi olarak amacımız; çocuklarımıza bilimdeki en son gelişmeleri anne özeni ve sevgisi ile sunmak, çocuk hastalıklarını önlemek ve tedavi etmek; bu sayede topluma sağlıklı bireyler kazandırmaktır.

 

Hakkımızda

Çocuk Polikliniği Çalışma Zamanlarımız:

Tüm personelimiz ile her daim hizmetinizdeyiz.


Sağlıklı Günler Dileriz
Pazartesi - funduszeue.info - -
Pazar- -
Kişisel bir çocuk sağlığı planına mı ihtiyacınız var?

Özel Subayevleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi olarak, alanında uzman pediatri doktorlarımızla sağlığınızı takip ediyoruz. Hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ebeveynlerimizin Hakkımızda Söyledikleri

quote-img
testimonial-avatar

Öneriyle geldik iyi ki de tercih ettik. Kızımın ateşi 40 tan aşağıya inmiyordu ve acillerde sadece ilaç yazıp gönderiyorlardı. Burada uzman çocuk doktorlarımızın ilgisi ve tedavisiyle kızım kendine geldi. İyi ki varlar küçük bir butik çocuk polikliniği, ama büyük hastanelerle yarışır.

Bahar İvivi

quote-img
testimonial-avatar

2 aylık oğlumu götürdüm. Baki hocamız muayene etti ve çok memnun kaldım. Ankara'da gidebileceğiniz çok iyi güler yüzlü tatlı bir çocuk hekimi olarak kendisine güvenebilirsiniz. Sağ olsun çocuğumuzla çok güzel ilgilendi ve detaylı muayene etti. Teşekkür ederim.

Emel Sayın

quote-img
testimonial-avatar

Her anlamda mükemmel bir ortam ve Sn. Orhan PEKUZ hoca tam bir profesyonel. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ediyorum. 3 aylık oğlumuzu tavsiye üzerine genel takip için götürdük ve artık başka bir yere gitmeyi düşünmüyoruz. Orhan hoca şahsında tüm çalışanlara teşekkürler

Erdinç Erdemir

quote-img
testimonial-avatar

Uzm. Dr. Ali Osman Köksal doktorda çocuğumuzu muayene ettirdik. İlgi alaka ve sıcak yaklaşımından dolayı çok memnun kaldık. Dalında gerçekten uzman doktor. Hastalarına cep telefonuna kadar verip Whatsapp üzerinden sormak istediğimiz olursa diye yapabileceğimizi iletti. Kendilerine ve polikliniğe teşekkür ediyorum.

Irmak Bülbül

quote-img
testimonial-avatar

Poliklinikte çocuklarla ilgilenen uzun boylu sârisin arkadaş işini gerçekten hakkıyla yapıyor. Kızım hasta oldu hiç ağlatmadan kan aldı ve sevgiyle yaklaşıyor çocuklara. Allah’ım böyle insanların sayısını çoğaltsın. Poliklinik doktorları da iyi, fiyatları da ortalama çocuğumu başka bir hastanede 3 gün rezil ettiler bu poliklinik iyileştirdi. Tavsiye ederim

Sedef Ak


Sağlıklı Ve Mutlu Çocuklar

gallery-image
gallery-image
gallery-image
gallery-image
gallery-image
gallery-image

Haber & Blog & Güncel Yazılarımız

Doktor Orhan Pekuz

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar KAPALI

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Doktor Orhan Pekuz
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Keçiören En Yakın Çocuk Doktoru

Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Makbule Sokak 6 Keçiören/Ankara

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta :
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları haftasonu açık mı, mesai saatleri, Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları hakkında şikayet, Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları hakkında yorumlar

Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları nerede bulunduğunu görebilir, Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Yol Tarifi alabilir, en yakın Doktor Orhan Pekuz - Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları görebilirsiniz.

Pekuz Sağlık Hizmetleri

Birlikte Sağlıklı Bir Gelecek İçin
AnkaPedia

AnkaPedia olarak amacımız, sağlıklı çocuk izlemlerinden aşılamaya, genel pediatriden pediatri yandallarına, laboratuvar tahlillerinden görüntüleme tetkiklerine (röntgen, ultrasonografi, ekokardiyografi) kadar pek çok alanı tek bir çatı altında çözmek olacak.

Vizyonumuz yalnızca bir tedavi merkezi olmaktan öte çocuğunuzun bütün gelişimsel sürecinin bir parçası olmaktır.

Özel Subayevleri Çocuk Kliniği

Birbirimizi Tanıyoruz

Yaklaşık 25 yıldır, Özel Subayevleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi adıyla Ankara’da pediatri alanında öncü bir kuruluş olduk. Aynı yerde hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Yıllarca hep birlikte büyüttüğümüz çocuklarımız anne-baba oldular. Şimdi de ikinci kuşağa bakıyoruz.

Sürekli büyüme ve gelişme içerisinde olma çabamızın sonucu olarak AnkaPedia markası ile İncek’te kurulan yeni merkezimizde de sizlere daha geniş çaplı bir sağlık hizmeti sunacağız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası