atakent imkb teknik ve endüstri meslek lisesi / Meslek lisesi öğrencileri Avrupa yolunda - Son Dakika Eğitim Haberleri

Atakent Imkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi

atakent imkb teknik ve endüstri meslek lisesi

Yorumlar

4 sene egitim gördügüm oradan aldıgım egitim ve terbiyeyi yaşamımda sürekli devam ettirmeye çalışıfunduszeue.infoli ve iyi egitimi vardıfunduszeue.infoik elektronik bölümünü şidddetle bölüm sececek ögrencilere tavsiye ederim
5 7 yıl önce ()

Okulumuzda yılından günümüze kadar meslek öğretmenliği, alan şefliği ve kurum idareciliği yapmaktayım. Kurumumuzu bugünlerine taşıyan değerli müdürümüz Serdar Ahmet ELDİVAN ve tüm çalışma arkadaşlarımla beraber tüm değerli öğrencilerimizi/velilerimizi saygılarımızla selamlıyoruz. Vizyonumuz, mesleki ve teknik gelişmeleri yakından takip eden iyi bir eğitim, bilim ve teknoloji merkezi olmaktır. Misyonumuz, “Her öğrenci öğrenebilir” ilkesinden yola çıkarak birincil hedefimiz; ilgi ve alanlarını belirlemiş öğrencileri , teknik açıdan yeterli donanıma sahip, yenilikçi, araştırmacı, demokratik, toplumsal değerlere saygılı; sanatsal ve kültürel açıdan bilgili bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
5 8 yıl önce ()

Süper
5 6 yıl önce ()

Son 4 Senemi Bu Okulda Geçirdim 2 Sene Önce Müdür Serdar Ahmet Eldivan Gelene Kadar Bitap Haldeydi Kapısında Bekçisi Bile Yoktu 2 Sene Önce Gelen Serdar Ahmet Eldivan Okula Önem Göstermiştir Şu An Gayet İyi Durumdadır.Öğrencilerin Bir Çoğu İkitelli,Yeni Doğan,Sefaköy Gibi Küçük Çekmecenin Çevre Semtlerinden Gelmektedir.Şu An İçin 76 Öğretmen Öğrenci Bulunmaktadıfunduszeue.info 20 Derslik 6 Alan Sınıfı ve 1 Bilişim Sınıfı Bulunmaktadır.
5 9 yıl önce ()

Güzel okul.
5 7 yıl önce ()

Öğretmene "Gezi" sürgünü

Gezi eylemine katıldığı gerekçesiyle soruşturma açılan Eğitim-Sen temsilcisi Ersin hakkındaki soruşturma tamamlanmadan ‘tedbir amaçlı yer değişikliği’ ile görev yeri değiştirildi.

31 Aralık günü Atakent İMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yapan Ersan Karababa hakkında Gezi eylemlerine katıldığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

funduszeue.info internet sitesinde yer alan habere göre; Soruşturma dosyası tamamlandı fakat hakkında henüz cezai bir işlem uygulanmadan eğitimci ‘tedbir amaçlı, yer değişikliği’ ile sürgün edildi. Ersan Karababa’nın okulu 18 Nisan da görevlendirme yapılarak değişti. Bu yer değişikliğinin ceza amaçlı olduğunu söyleyen eğitim emekçisi Karababa idari mahkemeye başvuracağını belirtti.

Sultangazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 18 Nisan da göreve başlayan Ersan Karababa, okulun çeşitli soruşturmalardan dolayı geçen yıl da üç öğretmenin daha sürgün edildiği bir okul olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU

31 Aralık tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Atakent İMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi’ne giden iki müfettiş teknik öğretmen Karababa’nın ifadesini almak istedi. Raporlu olduğu için Karababa ile görüşemeyen müfettişler okul müdürü Serdar Ahmet Eldivan’dan bilgi aldı. Müfettişler, Eldivan’a kendilerine polis tarafından verilen eylem görüntülerini izletti ve Karababa’nın bu eylemlerde “lider ve yönlendirici” olarak yer aldığını ve saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Eldivan’ın ifadesini alan müfettişler, Karababa’nın ifadesini alacaklarını söyleyerek okuldan ayrıldı. Ancak müfettişler bir hafta sonra yeni suçlamalarla tekrar okula gitti. Müdürün bir hafta önceki ifadesi yırtılırken, Karababa’nın okulda illegal örgütlerin propagandasını yaptığı iddia edildi. Soruşturmaya sonradan eklenen Müdür Başyardımcısı Alim Kılıç’ın okuldaki Eğitim Sen’lileri koruduğu ve Ersan Karababa ile samimi olduğu “suçlamaları” da gündeme getirildi.

Karababa, müfettişlerle görüşmesinde hangi illegal örgütlerin propagandasını yapmakla suçlandığını sorunca, müfettişler soruşturma gerekçesi olarak yalnızca polis istihbaratını gösterdi. İllegal örgüt propagandasına ilişkin ise bir şey söylemedi. Karababa, şikayet olmadan polisin okulda yaşananlara ilişkin nasıl bilgi sahibi olduğunu sorunca, “Okula memur olarak gelip seni izlemiş olabilirler” yanıtını aldı.

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası