a101 açılımı ve sahibi / A ne anlama geliyor? A açılımı nasıl? - Aydın Haberleri - Aydın Ses Gazetesi

A101 Açılımı Ve Sahibi

a101 açılımı ve sahibi

A ne anlama geliyor? A açılımı nasıl?

A market zincirleri ucuz marketler zinciri kategorisinde yer alıyor. Fakat A ismi vatandaşa yabancı geliyor. Bunun nedeni ise anlamının ne olduğunu bilmemekten geçiyor. İnsan bir açılım veya kısaltma olduğunu düşünse de öyle olmadığı söyleniyor. İşte tüm detaylar

A Aktüel Ürünler

A, Hissedar Tarafından Açıklandı!

A ifadesinin açılımı ise her geçen gün daha da bir merak kazanıyordu. Vatandaşlar alışveriş yaptığı marketler zincirinin en ucuz şirketlerinden olan A'in açılımı hakkında bilgi edinmek isterken açıklama A marketler zinciri hissedarı Aziz Zapsu tarafından yapıldı. Aziz Zapsu yapmış olduğu açıklamada, "A. hiçbir anlama gelmiyor. Ali Taran'a sürekli, 'Bize isim, logo, slogan bul diyoruz' diyoruz, üç-beş gün sonra bir bakıyoruz o İsimleri başkası kullanıyor. Bir gün bana e-posta atmış, Z, A gibi bir şeyler yazıyor. 'Ne diyorsun sen kardeşim' dedim. 'Al sana marka, seç seç beğen, beğenmiyorsan kendin yap. Ama bunların alınmış olma ihtimali yok' dedi. Sonra şirket çalışanlarına sorduk, biri A olsun' dedi, öyle kaldı." ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda yer bulan bir iddia ise şöyle:

Tüm bu açıklamalara rağmen kamuoyunda halen bazı iddialar kulaktan kulağa söylenmeye devam ediyor. Bir iddiaya göre, "A marketler zincirinin adı, Kur'an-ı Kerim'deki ticarette doğruluk ve dürüstlük hakkındaki ayetten gelir." ifadeleri yer alıyor. Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Kaynak: funduszeue.info 5nhber

A ne demek? A'in açılımı nedir?

A marketlerini bilirsiniz. BİM tarzı ucuz marketler zincirinden bir tanesi A aslında alışık bir isim değil. İnsan bir açılım veya kısaltma olduğunu düşünüyor ama öyle değil

GOOGLE ADSENSE - 1
A marketler zinciri hissedarı Aziz Zapsu ismin nereden geldiğini şöyle anlatmış: "A. hiçbir anlama gelmiyor. Ali Taran'a sürekli, 'Bize isim, logo, slogan bul diyoruz' diyoruz, üç-beş gün sonra bir bakıyoruz o İsimleri başkası kullanıyor. Bir gün bana e-posta atmış, Z, A gibi bir şeyler yazıyor. 'Ne diyorsun sen kardeşim' dedim. 'Al sana marka, seç seç beğen, beğenmiyorsan kendin yap. Ama bunların alınmış olma ihtimali yok' dedi. Sonra şirket çalışanlarına sorduk, biri A olsun' dedi, öyle kaldı." Kamuoyunda yer bulan bir iddia ise şöyle: "A marketler zincirinin adı, Kur'an-ı Kerim'deki ticarette doğruluk ve dürüstlük hakkındaki ayetten gelir."
  1. alaattin yılmaz
    bu üç beş firma sahibine Allah cennet yüzü göstermesin A şok bim yenecek gıdalar çürüyene kadar elinde bekletip sonrada çöp konteylerine dökerek insanların bedduasını alıyorlar Allah havale ediyoruz

A'in patronu banka kurdu! Dev sermaye ortaya koydular

Haberin Devamı

BANKANIN ADININ AÇILIMI BELLİ OLDU

Katılım bankası olarak faaliyet gösterecek olan T.O.M. Katılım Bankası'nın açılımı da "Technology of Money" oldu. 

İLK ADIMLAR YILINDA TOM PAY'LE ATILDI

TOM Finansman ve TOM Pay adındaki şirketler yılından itibaren faaliyete geçmek için çalışmalar yapmaya başlamıştı. Web sitelerine girdiğimizde de Merkez Bankası'ndan izin çalışmalarının devam ettiğini, elektronik para ve ödeme hizmetleri konusunda henüz faaliyete başlamadığı belirtiliyor.

TOM Pay Üsküdar merkezli ve milyon lira ödenmiş sermayeye sahip durumda. Kayıtlı sermaye tavanı da 50 milyon lira seviyesinde. TOM Pay'in yönetim kurulu başkanı Ahmet Yaşar Aydın, yönetim kurulu başkan vekili de Ayhan Aydın olarak görünüyor.

DİJİTAL BANKA NEDİR?

Dijital bankacılık, banka müşterilerinin şubelerine gitmeden cep telefonu tabletler ve bilgisayar aracılığı ile dijital kanallardan tanımlanan hizmetleri kullanmasına verilen isimdir. Dijital bankacılık iki yönlü de büyük bir avantaj sağlıyor.

Banka müşterileri her türlü işlemleri için bankaya gitmek zorunda kalırken dijital bankacılık aracılığı ile 7/24 işlemlere ulaşabilme imkanı veriyor. Diğer yandan bankaların da şube iş yüklerinin de azalmasında önemli bir rol oynayan dijital bankacılık güvenlik açısından da müşterileri rahatlatacak önlemlere sahipler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası