philips gc5037 80 azur elite 3000w / Philips GC Azur Elite Optimal W Buharlı Ütü, Buharlı Ütü Yorumları ve Özellikleri

Philips Gc5037 80 Azur Elite 3000w

philips gc5037 80 azur elite 3000w

Akıllı buhar.
Gurur verici

sonuçlar.

Philips Azur Elite buharlı ütü ile
her zamankinden daha hızlı vemükemmel ütüleme sonuçları

DynamIQ akıllı otomatik buhar teknolojisi

OptimalTEMP ile ütülenebilir tüm kumaşlarda sıfır yanık riski

Turbo buhar pompası ile %50’ye kadar daha fazla buhar

Ev işlerinin size engel olmasına izin vermeyin. DynamIQ akıllı otomatik buhar teknolojisine sahip en akıllı ve en güçlü* buharlı ütümüz Philips Azur Elite ile mükemmel sonuçlar elde edin.

DynamIQ akıllı otomatik buhar teknolojisi

Üstün rahatlık ve zahmetsiz ütüleme deneyimini yaşayın. Philips Azur Elite ütünüz, akıllı otomatik buhar teknolojisi ve hareket sensörleri ile her hareketinizi algılar ve mükemmel miktarda buhar verir, durduğunuzda ise buhar çıkışı durur.

OptimalTEMP ile ütülenebilir tüm kumaşlarda sıfır yanık riski

Tüm endişelerinizi ortadan kaldırın ve kottan ipeğe ütülenebilir tüm kumaşlarda sıfır yanık riskiyle ütüleyin. Mükemmel sonuçları zahmetsizce almanıza yardımcı olur.

Turbo buhar pompası ile %50’ye kadar daha fazla buhar

Turbo buhar pompası sayesinde akıllı ütünüz, kırışıklıkların hiç olmadığı kadar hızlı giderilmesi için %50 daha güçlü ve sürekli buhar sağlar.

DynamIQ akıllı otomatik buhar çıkışı, sürekli olarak mükemmel sonuçlar için sizin yerinize çalışır. Alternatif olarak, tam kapasiteli buhar için Max (Maksimum) moduna veya en yüksek enerji verimliliğine sahip buhar için Eco (Ekonomik) moduna geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca buhar gerektirmeyen, hızlıca ütü yapmak istediğiniz zamanlarda Off (Kapalı) seçeneğini belirleyebilirsiniz.

Her ütülemede aynı mükemmel performans için kireç temizleme işlemini çok kolaylaştırdık. Hızlı Kireç Temizleme ile 15 saniyede kireci temizler ve akıllı kireç hatırlatıcısı temizlik zamanı geldiğinde uyarı verir.  

Akıllı ütünüz soğuduktan ve fişi çıkarıldıktan sonra ütüyü lavabonun yanına yerleştirin ve Hızlı Kireç Çözme kolunu yukarı doğru itin

Hızlı Kireç Çözme haznesini çıkarın ve boşaltın, suyla yıkayın ve kurutun.

Hızlı Kireç Çözme haznesini akıllı ütüye geri takın ve sabitlemek için aşağı doğru bastırın.

Azur Elite hakkındaki her şeyi keşfedin

Azur Elite Ütü hakkında diğer kullanıcıların görüşleri

Philips akıllı buharlı ütüm tüm kumaş türlerinde güvenle kullanılabilir mi?

Evet, ütülenebilir kumaşların tümünde güvenlidir ve kullanıma uygundur. Kot kumaşlardan ipek kumaşlara kadar her türlü kumaşta yanık riski yoktur.

Philips akıllı buharlı ütümde ne tür su kullanmalıyım?

Musluk suyu önerilir. Philips akıllı buharlı ütünüzün iyi çalışmasını sağlamak için aşağıdaki ipuçlarını uygulayın.

 

Philips akıllı buharlı ütünüz musluk suyuyla kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Su sertliği yüksek bir bölgede yaşıyorsanız kireç tortusu hızlıca birikebilir.

 

Böyle bir durumda damıtılmış veya demineralize su kullanabilirsiniz (%50 oranında demineralize su ve aynı oranda musluk suyu da kullanabilirsiniz).

 

Güvenli olmaması nedeniyle, su damlamasına ve kahverengi lekelere sebep olabileceğinden ve cihazınıza zarar verebileceğinden parfümlü su, kurutma makinesinde biriken su, sirke, kola, kireç çözücü maddeler, ütülemeye yardımcı ürünler, kimyasal olarak kireçten arındırılmış su veya başka kimyasallar kullanmayın.

 

Giysilerinizin güzel kokması için şunları deneyin:

 

  • Yıkama esnasında parfümlü çamaşır yumuşatıcısı kullanın
  • Yıkama esnasında esansiyel yağlar (aromalar) kullanın
  • Ütüleme veya buhar işleminden sonra bir sprey yardımıyla kumaşlarınıza parfümlü su sıkın

DynamiQ buhar modu nedir?

DynamiQ buhar modu, daha hızlı ütüleme sonuçları almanız için ütüleme sırasında ihtiyaç duyduğunuzda otomatik olarak mükemmel miktarda buhar verir. Üstün rahatlık ve zahmetsiz ütüleme için ütünüz hareket ettiğinde buhar otomatik olarak başlar ve hareket etmediğinizde durur.

Hızlı kireç çözme özelliği nedir?

Zaman geçtikçe buharlı ütünüzde kireç birikir. Hızlı kireç çözme özelliği, ütünüzü 15 saniyeden kısa sürede kireçten arındırmak için tasarlanmıştır. Kireç oluşumuna karşı geliştirilmiş bu kolay çözüm, akıllı buharlı ütünüzün sorunsuz çalışmasını sağlar. Nasıl olduğunu buradan okuyun.

 

Isınma ve buhar sırasında oluşan termal şok, tabanın buhar veren bölgesinde kireç birikmesine neden olur. Philips Azur Elite, kirecin kolayca parçalanmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış bir tabana sahiptir ve parçalanan kireç otomatik olarak çıkarılabilir hazneye taşınır. Toplanan kireç, hazneyi boşaltarak ve ütüyü sallayarak 15 saniyeden kısa süre içinde kolayca temizlenebilir. Böylece ütü her geçen gün performansını korur. Nasıl olduğuna buradan göz atabilirsiniz.

SteamGlide Advanced tabanı nedir?

SteamGlide Advanced, üstün kayma performansı ve çizilmeye karşı maksimum dayanıklılık için en iyi tabanımızdır. Paslanmaz çelik taban, sıradan bir alüminyum tabana göre iki kat daha serttir. Gelişmiş titanyum katmana sahip patentli 6 katmanlı kaplamamız, en hızlı sonuçlar için zahmetsiz biçimde kayar.

Philips Azur Elite buharlı ütüyü diğer buharlı ütülerimizle karşılaştırın

Philips GC Azur Elite Optimal W Buharlı Ütü Yorumları

Philips GC/80 Azur Elite Optimaltemp Teknolojili Buharlı Ütü

Akıllı ütüleme teknolojileri ile öne çıkan Philips Azur Elite GC/80 watt buharlı ütü siyah gelişmiş modeller arasında yer alır. Daha hızlı ve daha kolay ütülemeye imkan veren çalışma özellikleri ve kullanışlı buhar modları ile benzerlerinden ayrılan model, uzun ömürlü bir performans sunar.

Akıllı Teknolojileri ile Kusursuz Ütü Deneyimi

  • Philips buharlı ütü, OptimalTEMP teknolojisi ile ayar yapmadan yanık riskini ortadan kaldırır. DynamIQ modu, iyonik buhar modu gibi birden fazla buhar modu ile kumaş türüne bağlı buhar ayarı seçme imkanı verir.
  • Turbo buhar pompası sayesinde kumaşa daha fazla buhar nüfuz eder ve böylece daha hızlı ütülemeyi sağlar. Ayrıca 15 saniyede hızlı kireç çözme sistemi ile daha uzun ömürlü bir kullanım sunar.
  • Akıllı hareket sistemi ile desteklenen ütü, ütüleme hareketlerini anlayıp inatçı kırışıklıklar için daha fazla buhar vererek ütü yapmayı kolaylaştırır.
  • SteamGlide Advanced taban özellikleri ile kumaş üzerinde üstün bir kayma performansı sunar ve çizilmelere karşı dayanıklı titanyum tabanı daha hızlı sonuç almaya imkan verir.

Üst Sınıf Teknik Özellikler

• Taban : Steam Glide

• Gücü : W

• Sürekli Buhar / Şok Buhar (gr/dk) : 70 /

• Su Doldurma Kapasitesi : ml

• Kireç Önleme: Var

• Otomatik Kapanma: Var

• Damlama Önleme: Var

Fark Yaratan Teknolojiler ile Philips

Hollanda kökenli markalardan biri olan Philips, insanı iyileştirme prensibi ile kurulur. Kurulduğu ilk yıllarda sağlık sektöründe başlayarak çeşitli ev gereçleri üreterek büyüyen firma, insan odaklı tasarımları ile dikkat çeker. Markanın ürünleri arasında pişirme grubu ürünlerinden ütüleme ve temizleme gereçlerine kadar birçok ürün bulunur.

Yenilikçi Özellikler ile Kullanım Kolaylığı

Farklı buhar modları, akıllı sistemleri ve taban özellikleri ile ütü yapmayı kolaylaştıran Philips buharlı ütü, otomatik kapanma sistemi ile desteklenir. Çalışırken gözetimsiz bırakıldığında otomatik kapanan model, böylece daha güvenli bir kullanım sunar. Ayrıca ekstra uzun 2,5 metrelik kablosu, geniş su haznesi, ekstra geniş doldurma gözü ile kullanımı kolaylaştıracak detaylara sahiptir.

GC/80 Azur Elite Buharlı Ütü

En akıllı ve en güçlü buharlı ütümüz

Akıllı buhar verme ve sıfır yanma riski ile*

Daha hızlı ve mükemmel sonuçlar için güçlü ve akıllı ütü. OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara kadar tüm kumaş türlerini sıfır yanık garantisiyle ütüleyin. Gelişmiş DynamiQ buhar modu sayesinde güçlü buhar, ihtiyaç duyduğunuz miktarda üretilir*

*yalnızca ütülenebilir tüm kumaşlarda

*GC'a kıyasla

• W

• 70 g/dk sürekli buhar

• g şok buhar

• SteamGlide Advanced taban

OptimalTEMP teknolojisi: Sıfır yanık riski, ayar yok

OptimalTEMP teknolojisi sayesinde bu ütünün hiçbir ütülenebilir kumașta yanığa neden olmayacağını garanti ediyoruz. Kottan ipeğe, ketenden kașmire kadar her kumașı istediğiniz sırayla, sıcaklık ayarını beklemeksizin veya kıyafetleri sıralamaksızın güvenli biçimde ütüleyebilirsiniz. Ütülemenizi daha kolay ve hızlı hale getiren OptimalTEMP teknolojili Philips buharlı ütüler, bağımsız kumaș uzmanları tarafından test edilmiștir.

DynamIQ modu, mükemmel sonuçlar için akıllı buhar çıkışı

Buharlı ütülerde kullanılan en gelișmiș hareket sensörü olan DynamiQ sensör, ütünüzün nasıl hareket ettiğini ve ne zaman hareketsiz durduğunu tam olarak bilir. DynamiQ buhar modu, daha hızlı ütüleme sonuçları almanız için ütüleme sırasında ihtiyaç duyduğunuzda otomatik olarak mükemmel miktarda buhar verir. Üstün rahatlık ve zahmetsiz ütüleme için ütünüz hareket ettiğinde buhar otomatik olarak bașlar ve hareket etmediğinizde durur.

Turbo buhar pompası sayesinde kumaşa P'ye kadar daha fazla buhar nüfuz eder*

P'ye kadar daha fazla güçlü ve sürekli buhar sunan dahili Turbo Buhar pompası sayesinde kırıșıklıklar çok daha hızlı kaybolur.

*GC'a kıyasla

Kullanışlı buhar modları: DynamiQ, MAX, IONIC ve OFF

Birden fazla buhar modu arasından seçim yapın. DynamiQ modu, ihtiyaç duyduğunuzda otomatik olarak mükemmel miktarda buhar sunar; Max modu, güçlü sürekli buharla inatçı kırıșıklıkları giderir; IONIC buhar modu, daha hijyenik ütüleme için güçlü buhar çıkıșı sağlar; OFF buhar modu ise buharı kapatmanıza olanak tanır

Uzun ömürlü buhar performansı için 15 saniyede Hızlı Kireç Temizleme

Geliştirilmiş buhar üretimi, kirecin kolayca parçalanmasını sağlar ve artık haznede 5 kata kadar daha fazla kireç* biriktirir. Hızlı Kireç Temizleme sayesinde hazne, her gün uzun ömürlü buhar performansı için 15 saniyeden kısa sürede kolayca çıkarılıp boşaltılır.

Üstün kayma ve dayanıklılık için SteamGlide Advanced taban

SteamGlide Advanced, üstün kayma performansı ve çizilmeye karșı maksimum dayanıklılık için en iyi tabanımızdır. Paslanmaz çelik taban, sıradan bir alüminyum tabana göre iki kat daha serttir. Gelișmiș titanyum katmana sahip patentli 6 katmanlı kaplamamız, en hızlı sonuçlar için zahmetsiz biçimde kayar.

Ütü gözetimsiz bırakıldığında devreye giren otomatik kapanma sistemi

Ütü hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak kapanır. Taban üzerindeyken 2 dakika sonra otomatik olarak kapanır. Arka kısmı üzerindeyken 8 dakika sonra otomatik olarak kapanır.

Azur Advanced
GC
Azur Elite
GC
Azur Elite
GC
Güç W W W
Şok buhar g g g
Turbo buhar-
Sürekli buhar55 g/dk65 g/dk70 g/dk
OptimalTEMP;
Isı ayaraı olmadan sıfır yanma riski
DynamiQ sensör;
Akıllı otomatik buhar
-
TabanSteamGlide PlusSteamGlide PlusSteamGlide Advanced
Otomatik kapanma
Kireç önleme ve temizlemeHızlı Kireç ÇözmeHızlı Kireç ÇözmeHızlı Kireç Çözme
Su haznesi kapasitesi ml ml ml

Teknik Özellikler

Hızlı kırıșıklık giderme

  • • Sürekli buhar: 70 g/dk
  • • Güç: W
  • • Șok buhar: g
  • • Dikey buhar
  • • İyonize derin buhar

Kullanım kolaylığı

  • • Taban adı: SteamGlide Advanced
  • • Su haznesi kapasitesi: ml
  • • Ekstra sağlam arka kısım yuvası
  • • Güç kablosu uzunluğu: 2,5 m
  • • Damlama önleyici
  • • Ekstra geniș doldurma deliği
  • • Otomatik kapanma

Kireç yönetimi

  • • Kireç önleme ve temizleme: Hızlı Kireç Çözme

Boyut ve ağırlık

  • • Ürün boyutları (GxYxU): 33,3 x 17,5 x 13,5 cm

Garanti

  • • 2 yıl uluslararası garanti

Çevre dostu

  • • Kullanım kılavuzu: 0 geri dönüșümlü kağıt

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır