finansbank acil kredi başvurusu / Finansbank 15.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? SMS yoluyla... - Takvim

Finansbank Acil Kredi Başvurusu

finansbank acil kredi başvurusu

QNB Finansbank, farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi teklifleri ile dikkat çekiyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler QNB Mobil ve web sitesi üzerinden başvuru yaparak, kredi işlemlerini tamamlayabilir.

DÜŞÜK FAİZLİ KONUT VE TAŞIT KREDİSİ HABERLERİNİ ANLIK TAKİP İÇİN TIKLA VE İNDİR.

İhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Farklı Seçenekler

QNB Finansbank’ın sunduğu ihtiyaç kredisi hesaplama aracı sayesinde, kredi tutarı, vadeleri ve aylık taksit tutarını görülebiliyor. Banka, müşterilerine özel farklı kredi seçenekleri sunuyor:

Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşterilere özel 50.000 TL ve 12 ay vadeye kadar %1,44 faiz oranı sunuluyor.
Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: Son 1 yıl içerisinde QNB Finansbank’tan kredi kullanmamış müşteriler için özel oranlar sunulmaktadır.
Borç Transferi Kredisi: Diğer banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta toplayarak ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.
Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile özel kredi imkanı sunuluyor.
Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank’tan alan müşterilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajı sağlanmaktadır.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Kolay ve Hızlı

İhtiyaç kredisi başvurusu için “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak anında başvuru gerçekleştirilebileceği gibi, 0850 220 8 573 ve 0216 522 4 616 numaralı Alo Kredi hattından da 7/24 başvuruda bulunulabiliyor. Yine İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmeden işlem yapılabiliyor..

Kampanya Koşulları ve Detaylar

Kampanya, yeni müşteriler için 1 – 12 ay arası vadelerde 50.000 TL’ye kadar geçerli. QNB Finansbank, kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma ve kredi başvurularını serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir. Kredi talebinde bulunmak isteyen vatandaşlar daha fazla bilgi için qnbfinansbank.com adresini ziyaret edebilirler.

KARİYERBANKASİ.NET

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor...

İlgili

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

QNB Finansbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

  1. QNB Finansbank Kredi Hesaplama sayfamıza girin.
  2. Çekmek istediğiniz kredi tutarı girin ve vadeyi işaretleyin.
  3. Hesapla butonuna tıklayarak en cazip teklifleri inceleyin.
  4. Başvuru yapmak için başvur butonunu tıklayın.
  5. Açılacak QNB Finansbank sayfasındaki başvuru formunu doldurun.

İşlemi tamamlamanızın ardından banka tarafından size dönüş yapılacaktır.

QNB Finansbank Kredi Kullanma Şartları Nelerdir?

QNB Finansbank kredi kullanma şartları şunlardır;

  • Kredi kullanacak kişinin 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Kredi ödemelerinin genel olarak zamanında ve eksiksiz yapılması,
  • Kredi kullanacak kişinin gelirini resmi olarak belgeleyebiliyor olması,
  • İpotek verilecekse eşinin rızasını yazılı olarak bankaya vermesi gerekmektedir.

Not: ihtiyaç kredisi en fazla 36 ay vade ile kullanılabilir.

QNB Finansbank Yüksek Kredi Almak İçin Kredi Notu Kaç Olmalı?

Kredi notu, kişinin kendisine en uygun krediyi bulmasına yardımcı olan en önemli etkendir. QNB Finansbank kredi notuna önem vererek risk grubuna göre daha yüksek krediler sunmaktadır. Bankaların incelediği kredi notları şu şekilde gruplandırılır:

  • 0-699 en riskli
  • 700-1099 orta riskli
  • 1100-1499 az riskli
  • 1500-1699 iyi
  • 1700-1900 çok iyi

QNB Finansbank Kredi Kullanımında Gereken Belgeler

QNB Finansbank kredisi için şubeden yapılan başvurularda aşağıdaki belgeler talep edilmektedir.

  • Nüfus cüzdanı
  • İkamet belgesi veya fatura
  • Gelir belgesi
    • Memurlar: Maaş bordrosu
    • Özel Sektör Çalışanları: Maaş bordrosu ve şirket imza sirküleri
    • Emekliler: Emekli aylık dökümü
    • Şirket Ortakları: Güncel vergi levhası, bilanço, gelir tablosu, imza sirküleri ve oda kayıt belgesi
    • Çiftçiler: Çiftçilik belgesi, arazi tapu fotokopileri
    • Gayrimenkul Kira Geliri Olanlar: Tapu belgesi, ilgili kira kontratı

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisinde Vade Sınırı Nedir?

Banka Denetleme ve Düzenleme Kurumu'na göre (BDDK) 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde vade sınırı 36 ay, 50.001 TL – 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerinde 24 ay, 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerinde 12 ay olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisine Nereden Başvurulur?

Hesapkurdu.com üzerinden QNB Finansbank dahil birlikte çalıştığımız tüm bankalara hızlı ve güvenli bir şekilde kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank'a ait dijital bankacılık mobil uygulaması, şube ve müşteri hizmetlerinden de başvuru yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Kredi Karşılaştırma

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi hesaplama işleminiz için sayfamızda bulunan aracımızı kullanın, bütçenize uygun ödeme planı oluşturarak anında başvuru yapın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası