özel asv yaşam hastanesi / Antalya Yaşam Hastaneleri (@yasamhastaneleri) • Instagram photos and videos

Özel Asv Yaşam Hastanesi

özel asv yaşam hastanesi

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi  

Hastanecilikte yılını dolduran Yaşam Hastaneler Grubu zincirinin altıncı halkası olan yatak kapasiteli ASV Yaşam Hastanesi, yılında Antalya Merkez'de açılmıştır.  
En ileri teknolojilerle ve en modern cihazlarla donatılan m2 kapalı alandan oluşan hastanede; 61 adet poliklinik odası, 9 ameliyathane salonu, 46 erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 2 adet negatif basınçlı solunum izolasyon Yoğun Bakım Ünitesi, 23 adet Yeni Doğan Yoğun Bakım, 2 adet Doğum Salonu, tüm branşlarda her tür tıbbi tanı ve tedavi üniteleri yer almaktadır.
Akıllı bina olarak tasarlanan ve inşa edilen, Antalya’nın ve Akdeniz Bölgesi’nin en gelişmiş tıp teknolojisi altyapısı ile donatılmış ve 3 Tesla 48 Kanal MR, Kesit Cardiac CT Anjio yapılabilen tomografi, en düşük doz program ile tomosentezli dijital mamografi  vb. üst düzey teknolojik cihazlar bulunmaktadır.  
Hastanecilikte 20 yılı aşkın süredir hizmet vermenin deneyimi ile açılan ASV Yaşam Hastanesi; Özel Sağlık Sigortaları ve Banka Mensuplarının yanı sıra Sosyal Güvenlik Yasaları çerçevesinde Devlet Kurumları, SGK, Emekli Sandığı, Bağkur mensuplarının da sağlık sorunlarını çözmeye  yardımcı olup, etik değerlerden taviz vermeden ilkeli ve çağdaş bir anlayışla sağlık hizmetlerini en üst düzeyde vermeye devam etmektedir.

Önceliğimiz İnsan ve Sağlıklı Yaşam

"Önce İnsan" felsefesi ile  yılında Kemer Yaşam Hastanesi ile başlayan yolculuğumuz;  Antalya, Opera, ASV, Alanya ve Manavgat Yaşam Hastanelerimiz ile devam etmiştir. Hastanecilikte yılımızı doldurduğumuz bu süreçte, yaptığımız tüm yatırımlar ve çalışmalar “Herkes İçin Sağlık” ilkesiyle, insan sağlığına ve yaşamına verdiğimiz önemin doğal sonucudur
Yaşam Hastaneler Grubu olarak, etik değerlerimizden ödün vermeden sürdürdüğümüz hizmetlerimizi güvenilir ve çağdaş bir anlayışla her geçen gün daha da ileriye taşımayı amaçlıyor ve  Dünyada üretilen son teknolojileri de kullanarak uzman ve güler yüzlü kadromuzla en iyi sonuçları almak için çaba sarf ediyoruz.
Tecrübeli kadromuz, gelişmiş altyapımız ve donanımımız ile 7 gün 24 saat hizmet vererek, Dünya standartlarımızdaki teşhis ve tedavi ünitelerimizle yüksek seviyedeki hasta memnuniyetimizi devam ettirmek için işimizi severek çalışıyoruz. İşimize sevgiyi yansıtarak insan yaşamına değer veriyor ve bu doğrultuda büyümeye devam ediyoruz.

Misyonumuz
Hastanelerimizde, tıbbın en temel doğrusu olan,önce zarar vermemek ilkesiyle etik değerlerden ödün vermeden, insanımızın mutluluğuna hizmet edecek, Nitelikli, güvenilir ve bilimsel bir sağlık hizmetini,hasta haklarını gözeterek, tüm ihtiyaç, istek ve beklentileri karşılayan,Güvenilir, ulaşılabilir, kesintisiz, düzeyli ve yüksek hizmet kalitesi ile hastalarımızı birinci derecede yakınlarımız gibi görerek,hasta memnuniyetini daima ön planda tutacak şekilde, gün / 24 saat, bize ihtiyacı olanların sağlık sorunlarını gidermek görevimizdir.
Vizyonumuz
Hastalıkların önlenmesi, teşhisi ve tedavisinde tüm insanlara Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunarak güvenilir hastaneler grubu olmak. Sağlık sektörü ve hastanelerimiz için bilgili ve donanımlı sağlık profesyonelleri alanına alanına yatırım yapmak.
Değerlerimiz
Hastanelerimiz Önceliğimiz her zaman İnsan ve Yaşam,
Tıbbi ve insani etik değerlere bağlılık
İnsan haklarına ve yasalara uyum,
Güvenilirlik,
Çağdaşlık ve bilimsellik,
Her zaman ulaşılabilinen ve sürekli hizmet,
Çevresel bilinç,
Güleryüzlü ve yardımsever personel,
Devamlılık
Yenilikçilik,
Sürekli modernleşmeye açıklık.

 

How to get to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital in Muratpaşa by Bus or Light Rail?

Public Transit to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital in Muratpaşa

Wondering how to get to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital in Muratpaşa, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital in real time.

Looking for the nearest stop or station to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital? Check out this list of stops closest to your destination: - Sk-2; - Köroğlu Blv-2; - Kızıltoprak Sk; - Meydan.

Bus:CV47MD25TCD49VS18

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital easy, which is why over million users, including users in Muratpaşa, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus and Light Rail, costs and ride fares to Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Özel ASV Yaşam Hastanesi Life Hospital Address: Gebizli Mahallesi Sk. street in Muratpaşa

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası