namaz kıble pusulası indir / Namaz Kılmak İçin Kıble Nasıl Bulunur - wikiHow

Namaz Kıble Pusulası Indir

namaz kıble pusulası indir

Kıble Yönü Bulma Pusulası Diyanet Namaz Vakitleri indir. Haritalar ve Navigasyon kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Android işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücret ödemeden indirerek kullanacağınız Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri uygulaması son derece fonksiyonel bir uygulamadır. Müslümanların ibadet seçeneklerinden biri olan namaz, kıble olarak belirlenen Kabe'ye doğru kılınır. Fakat binaların yükselmesi ve konumların değişmesi ile beraber kıblenin yönünü bulmak artık zorlaşan bir durumdur. Akıllı cihazınızı ibadetiniz konusunda daha verimli hale getirmek için sizde Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri mobil uygulamasını akıllı cihazınızdan sorunsuz bir şekilde kullanarak namaz vakitlerini ve koblenin yönünü kolaylıkla öğreneceksiniz. Namaz vakitlerinde özellikle daha önce bulunmadığınız yerlerde, kıble yönü ne tarafta diye sormaya, tedirginlik yaşamaya Kıble Bulma Pusulası ile son verebilirsiniz.

Doğru veriler ile tasarlanan Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri mobil uygulaması adından da anlayacağınız üzere birbirinden farklı özellikler ile karşımıza çıkacak özel bir uygulamadır. Uygulama akıllı cihazınızda pek fazla yer kaplamayacak ve bu sayede akıllı cihazınızda alan doluluğuna da sebep olmayacak. Akıllı cihazınızı ibadetiniz için verimli bir şekilde kullanmak için sizde Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri mobil uygulamasından faydalanabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak oldukça kolay olup size herhangi bir sıkıntı yaşatmayacaktır. En doğru mobil kabe ayarları, kıble yönü, kible bulucu ve buna benzer şekillerde yorumlanan Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri mobil uygulaması akıllı cihazınızın verimliliğini artıracak en önemli uygulamalardan biridir.

Telefonunuzun ucu Kıble istikametine geldiğinde, titreşimli ve sesli uyarı özelliğini aktif hale getirmek için uygulamanın ayarlar menüsünden ayarlama yapabilirsiniz. Uygulamanın özelliklerini isteğe bağlı bir şekilde değiştireceksiniz. Tüm dünya şehirleri üzerinde doğru çalışabilmesi için geliştirilmiş algoritma sistemine sahip olan bu kaliteli verimlilik uygulamasında sizi bekleyen birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. (Kıble yönü bulmak derdiniz bu kaliteli mobil uygulama olan Kıble pusulası ile dünyanın neresinde olursanız olsun son buluyor. Diyanet namaz vakitleri ve buna ek olarak aynı zamanda dilerseniz ezan vakitlerinde, farklı ezanlı bildirimler ve fazilet namaz vakitleri seçeneklerini de uygulamaya ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda sesli Kuran okuyucu, Kur'an-ı Kerim dinleme özelliğine de sahip olan bu kaliteli mobil uygulama akıllı cihazınızda size sınırsız kullanım sunacaktır.

Farklı arayüz seçenekleri üzerine kurulan Kıble Yönü Bulma Pusulası, Diyanet Namaz Vakitleri mobil uygulamasında sizin için birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. Zikirmatik özelliği de sunan bu kaliteli uygulama tesbih, namazlarınız sonrası zikirlerinizi ve dualarınızı saymak için sayaç, tesbih çekme, tespih çekme, tespihmatik özellikleri de size kullanıma sunuluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Cuma hutbeleri paylaşımını tekrardan okumak isterseniz yine bu kaliteli uygulamaya başvurabilirsiniz. Uygulamanın her bir özelliği tamamen ücretsiz olup kullanıcılara birbirinden farklı zenginlikler sunmayı başarıyor ve akıllı cihazınızın verimliliğini artırıyor.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Kıble Yönü Bulma Pusulası Diyanet Namaz Vakitleri indir

Android akıllı telefonunuzu kullanarak kolayca Kıble&#;nin yönünü bulmak ve namazınızı kılmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Yiğit Ekim Demir -

Kıble’yi doğru şekilde bulabilmek bazı zamanlar ibadetlerini gerçekleştirmek isteyenlerin karşılaştıkları en büyük sorunlardan bir tanesi haline geliyor.

Teknoloji tabii ki bu konuda da imdadımıza yetişiyor ve Android akıllı telefonlar için hazırlanmış KıblePusulası uygulamasını kullanarak bulunduğunuz yerden Kıble’nin GPS alıcılarını da kullanarak tam doğru konumunu bulabiliyorsunuz.

Eğer GPS özelliği telefonunuzda mevcut değilse manuel olarak bulunduğunuz şehri de uygulamadan seçebiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanmadan önce telefonunuzun pusula kalibrasyonunun doğru şekilde yapıldığından emin olmanızı tavsiye ediyorum.

Kıble pusulası

Bu uygulama hakkında

Namaz kılmak için kıble yönünü bulmak bazen zor olabilir. Özellikle seyahat ederken veya yeni bir yerde bulunduğunuzda, kıble yönünü belirlemek için bir pusula veya başka bir araca ihtiyacınız olabilir. Ancak artık endişelenmenize gerek yok. Kıble Pusulası App ile kıble yönünü kolay ve hızlıca bulabilirsiniz.

Kıble Pusulası App, GPS ve manyetometre sensörü kullanarak kıble yönünü ve Kabe'nin mesafesini size gösteren akıllı bir uygulamadır. Uygulama, bulunduğunuz konuma göre kıble açısını ve pusula derecesini hesaplar ve grafik olarak sunar.

Kıble Pusulası App, size dogru sonuc sunabilmesi için internet bağlantısı gerektirir. Uygulama, Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde kullanılabilir ve arayüzü çok basit ve kullanıcı dostudur.

Uygulama, dünya çapındaki kullanıcılarına en doğru Kıble yönünü göstermek için geliştirilmiştir. Uygulama, sadece Türkiye'deki değil, dünyanın her yerindeki milyonlarca müslümanın ihtiyaçlarını da karşılamaktadır.

Uygulama, uzun süre test edilmiştir. Harita yöntemi % e yakın doğru sonuç verir. Pusula yöntemi ise bazı durumlarda yanıltıcı sonuçlar verebilir. Özellikle metal yüzeyler yakınında veya elektronik cihazların yanında kullanıldığında hatalı sonuçlar alabilirsiniz. Pusulayı uygulamadaki talimatlar doğrultusunda kalibre etmeniz önerilir.

Kıble Pusulası App'i Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama, reklam içerir. Uygulamayı indirdikten sonra, namazınızı her yerde doğru yönde kılmanın rahatlığını yaşayın.

Güncellenme tarihi

28 Mar

Kıble bulma pusulası indir seçeneğine tüm işletim sistemlerinde kolayca ulaşabilirsiniz. Namaz kılarken kıblenin yönünü bulmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde kıbleyi kolayca bulabilmenizi sağlayan aracı mobil uygulamalar geliştirilmiştir. Genel olarak bu uygulamalara kıble bulma pusulası uygulamaları deniyor. Android ya da App Store gibi işletim sistemli cihazlarınıza kolayca kıble bulma pusulası uygulaması indirmek istiyorsanız şu adımları takip edebilirsiniz;

  • Android için Google Play Store, İOS için ise App Store uygulamalarını açın.
  • Uygulamaların arama alanına ‘’kıble bulma pusulası’ yazın.
  • Karşınıza çıkan kıble pusulası uygulama seçenekleri arasından indirmek istediğinize tıklayın.
  • Ardından ise indir alanına tıklayarak işlem adımlarını tamamlayın.

Bu adımları takip ettikten sonra uygulama direk cihazınıza inecektir. İnen uygulamanın kurulumunu da tamamladıktan sonra hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kıble Bulma Pusulası İndir

Kıble Yönü Bulmak

Kıble yönü bulmak için çeşitli online uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz her noktada kıblenin yönünü doğrudan bulmakta güçlük çekmeniz oldukça normaldir. Bu gibi durumlarda dünyanın neresinde olursanız olun uygulama kullanarak kolayca kıble yönü bulabilirsiniz. Kıble yönü pusulası uygulamaları özel bir sisteme sahiptir. Mekan ve zaman fark etmeksizin en kolay şekilde saniyeler içerisinde kıble yönünü bulmanıza destek oluyor. Android, İOS ya da Windows gibi tüm işletim sistemli cihazlarınıza istediğiniz kıble yönü bulma uygulaması indirebilirsiniz.

Cep Telefonu ile Kıble Yönü Bulma

Cep telefonu ile kıble yönü bulma için ek uygulamalardan destek almanız gerekiyor. Bunun için telefonunuza direk kıble bulma pusulası uygulamalarını indirebilirsiniz. Genel olarak bu uygulamalar App Store ya da Google Play Store mağazalarında sunuluyor. Bu mağazaları ziyaret ederek kıble bulma uygulaması yazarak tüm seçenekleri inceleyebilirsiniz. Seçenekleri inceledikten sonra indir alanına tıklayarak kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kıbleyi Göster Uygulaması

Kıbleyi göster uygulaması için birden fazla alternatif bulunuyor. Bu alternatifler arasından dilediğinizi tercih ederek kolayca telefonlarınıza indirebilirsiniz. Genel olarak çeşitli işletim sistemlerince desteklenen kıble bulma uygulamaları ücretsizdir. Ancak ücretli versiyonları da olabiliyor. Eğer en iyi ve ücretsiz kıble bulma uygulamalarını indirmek istiyorsanız hızlıca cihaz işletim sisteminize göre App Store ya da Google Play Store mağazalarını ziyaret ederek indirebilirsiniz.

Namaz kılmak için kıbleyi nasıl bulurum?

Namaz kılarken kıbleyi bulmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Eğer kıblenin yönünü bulamıyorsanız hızlıca bulmak için kıble pusulası alabilirsiniz. Fiziksel kıble pusulası alabileceğiniz gibi telefonlarınıza uygulama olarak da indirebilirsiniz. App Store ve Google Play Store mağazalarında çeşitli kıble bulucu program ve uygulamalar ücretsiz olarak sunuluyor.

En iyi kıble bulma programı hangisi?

Kıble bulma pusulası uygulama ve programları için oldukça fazla alternatif mevcuttur. Bu alternatif uygulamaların bazıları ücretli bazıları ise ücretsiz olarak sunuluyor. Sektörde en çok tercih edilen pusular uygulaması ise ‘’Mekke Pusula’’ uygulaması olarak dikkat çekiyor. GPS üzerinden kıblenin yönünü bulmanıza yardımcı oluyor.

google-play indir
app-store indir

Denizciler Yönlerini Nasıl Bulur?

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır