beko buzdolabı ekşi / Buzdolabı Fiyatları, Modelleri ve Kampanyaları - Trendyol

Beko Buzdolabı Ekşi

beko buzdolabı ekşi

Buzdolab&#; Ayar&#; Nas&#;l Yap&#;lmal&#;?

Ya&#;amsal faaliyetlerin devam etti&#;i evlerde ve i&#;yerlerinde olmazsa olmaz bir beyaz e&#;ya olarak bilinen buzdolab&#;, yiyeceklerin ve içeceklerin belirli &#;s&#;da korunmas&#;na yard&#;m eder. Her mevsim yiyecekleri taze tutmak, çürümesini önlemek ve kapal&#; bir ortamda muhafaza etmek için kullan&#;lan buzdolab&#; türleri geli&#;en teknoloji sayesinde art&#;k cep telefonlar&#;ndan dahi kontrol edilmekte.

Buzdolab&#; kapa&#;&#;n&#; açt&#;&#;&#;n&#;zda iç raflardan sizi selamlayan yuvarlak dönebilir ayarlama parças&#;, buzdolab&#; &#;s&#;s&#;n&#; de&#;i&#;tirmenize yard&#;m ediyor. Belki bu bilgiyi ilk defa duyanlar olabilir. Buzluk ve iç bölmeler için ayr&#; bir ayarlama tu&#;u olan buzdolab&#;nda mevsimlere göre &#;s&#;y&#; de&#;i&#;tirmek gerekiyor.

Suyun so&#;uk kalmas&#;, tereya&#;&#;n&#;n kat&#; durmas&#;, sebze ve meyvelerin canl&#;l&#;&#;&#;n&#; korumas&#; için herkesin buzdolab&#; ayarlar&#; kaç olmal&#; konusunda bilgi sahibi olmas&#; önerilir. E&#;er yanl&#;&#; bir ayarlama yap&#;l&#;rsa; buzdolab&#; içinde duran tüm besinler zarar görebilir. Sebzelerin donmu&#;, ya&#;&#;n erimi&#;, reçellerin kat&#;la&#;m&#;&#; olmas&#;n&#; kim ister ki? Beklenmeyen ve istenmeyen sonuçlar&#; önlemek için bu sat&#;rlarda buzdolab&#; ayar&#; kaçta olmal&#; konusuna de&#;inece&#;iz.

buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#;

Buzdolab&#; Ayar&#; Kaç Olmal&#;?

Yeni bir buzdolab&#; ald&#;&#;&#;n&#;zda teknik servis evinize gelip buzdolab&#;n&#;n kurulumunu yapar. &#;lk kurulum sonras&#;nda genel bir ayar yap&#;l&#;r. Bu ayar +4 ve dereceye ayarlan&#;r. Buzdolab&#; markas&#;na göre bu de&#;erler derece oynasa da pek çok üründe ayn&#; ayar yap&#;l&#;r.

  • Buzdolab&#; ayar&#;: +2 veya +4 derece
  • Derin dondurucu ayar&#;: derece

Buzdolab&#;nda saklad&#;&#;&#;n&#;z besinlerin niteli&#;ine göre ve ya&#;ad&#;&#;&#;n&#;z iklime göre buzdolab&#; ayar&#;n&#; manuel olarak de&#;i&#;tirebilirsiniz. Son nesil buzdolab&#; modellerinde, ayarlama minik bir led ekran üzerinde yap&#;l&#;r. E&#;er led ekran olmayan bir buzdolab&#; kullan&#;yorsan&#;z; raflar&#;n arkas&#;nda kalan manuel ayarlama dü&#;mesini kullan&#;p buzdolab&#; derecesini ayarlayabilirsiniz.

Kulland&#;&#;&#;n&#;z buzdolab&#;n&#;n modeline ve markas&#;na göre kullan&#;m önerisi verilebilir. Örnek verecek olursak; Bosch buzdolab&#; yaz k&#;&#; ayar&#; kaç olmal&#; diyenler için buzluk bölmesi derece, so&#;uk meyve sebze bölümü ise +4 derece önerilmektedir. Beko markal&#; buzdolab&#; için ise; Yaz aylar&#;nda buzdolab&#;n&#;n dondurucu k&#;sm&#;n&#; , , , , dereceye getirilebilir. Detayl&#; bilgilendirme için kullanm&#;&#; oldu&#;unuz buzdolab&#; firmas&#;n&#;n teknik servisiyle ileti&#;ime geçebilirsiniz.

Yaz&#;n Buzdolab&#; Ayar&#; Kaç Olmal&#;?

S&#;cak ve kavurucu günlerde bolca so&#;uk su içmek, so&#;uk içeceklerini an&#;nda dolaptan ç&#;karmak isteyenler için yaz&#;n buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#; konusuna de&#;inelim. E&#;er çok s&#;cak bir &#;ehirde ya&#;&#;yorsan&#;z buz gibi bir su içmeyi çok sevebilirsiniz. Bunun için buzdolab&#; ayar&#;n&#;n yazl&#;k derecesini yapman&#;z gerekir.

+2 ve derece aral&#;&#;&#;nda yazl&#;k ayarlama yapt&#;&#;&#;n&#;zda sonbahara kadar dolap içindeki içecek ve yiyecekleri ideal derecede muhafaza edebilirsiniz.

buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#;

K&#;&#;&#;n Buzdolab&#; Ayar&#; Kaç Olmal&#;?

K&#;&#; mevsimi geldi&#;inde yiyeceklerin ve içeceklerin çok so&#;uk olmas&#; beklenmeyebilir. Özellikle de buzdolab&#; içinde muhafaza edilen süt, yo&#;urt, peynir ve yumurta gibi temel besinlerin yap&#;s&#;n&#; korumak için ideal derecede ayarlanmas&#; gerekir. Bu nedenle buzdolab&#;n&#; k&#;&#; moduna getirip 5 ile 8 derecede sabitleyebilirsiniz.

Buzdolab&#;n&#;z son teknoloji ürünüyse ve dijital göstergesi varsa +4 ile derece ayar&#;n&#; yap&#;p bahar sonuna kadar bu de&#;erde besinlerinizi koruyabilirsiniz. K&#;&#;&#;n buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#; diyenler bu rakamlar&#; mutlaka buzdolab&#; üzerine not etmelidir.

buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#;

Buzdolab&#; Ayar&#; Ne Zaman De&#;i&#;tirilir?

Dört mevsim buzdolab&#;n&#; kullanmak ve besinleri sa&#;l&#;kl&#; ko&#;ullarda tüketmek için; buzdolab&#; ayar&#;n&#; s&#;k s&#;k kontrol etmelisiniz. K&#;&#; ve yaz aylar&#;nda buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#; diye dü&#;ünmek yerine her ay yiyeceklerinizi kontrol edip uygun dereceyi bulabilirsiniz.

Ya&#;ad&#;&#;&#;n&#;z iklim, yiyeceklerinizi kaç derecede koruman&#;z gerekti&#;ine dair ipucu verebilir. Çok s&#;cak bölgelerde yazl&#;k buzdolab&#; ayar&#; de&#;i&#;melidir. So&#;uk bölgelerde ise buzdolab&#; ayar&#; dü&#;ükse ortalama de&#;ere getirilmelidir.

Evinize buzdolab&#; kurulumu yap&#;ld&#;&#;&#;nda, ta&#;&#;nma sonras&#; buzdolab&#; kurulumu oldu&#;unda, buzdolab&#; temizli&#;i yap&#;ld&#;&#;&#;nda ve elektrik kesintilerinden sonra dereceyi gözden geçirip içinde bulundu&#;unuz mevsime göre ayarlama yapabilirsiniz.

Mevsim geçi&#;lerinde yani normal s&#;cakl&#;klar&#;n ya&#;and&#;&#;&#; havalarda buzdolab&#; ayar&#;n&#; +6 ile dereceye getirebilirsiniz. Bu derecede besinleriniz uzun süre korunabilir.

buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#;

Buzdolab&#;nda 2 mi so&#;uk 4 mü?

Baz&#; buzdolab&#; modellerinde termostat ayar&#; vard&#;r. Bu ayar&#; 0 ile 6 aras&#;nda de&#;i&#;tirmek mümkündür. 0 buza yak&#;n so&#;uklu&#;u verir. Rakam artt&#;kça dolap içindeki &#;s&#; da artacakt&#;r. E&#;er ortalama bir buzdolab&#; so&#;uklu&#;u istiyorsan&#;z 2 – 4 ayar&#; yapabilirsiniz. 2 derece so&#;uk, 4 derece ideal bir so&#;uklu&#;u temsil edecektir.

buzdolab&#; ayar&#; kaç olmal&#;

Buzdolab&#; Nas&#;l Temizlenir? Pratik &#;puçlar&#;

Buzdolab&#; Düzeni: 7 Ad&#;mda Mükemmel Sonuç

Buzdolab&#; Kokusu Nas&#;l Giderilir? 8 Kesin Çözüm

F&#;r&#;n Kullan&#;rken &#;&#;inize Yarayacak 9 Pratik Bilgi

No Frost Buzdolab&#; Nedir, Ne &#;&#;e Yarar, Nas&#;l Kullan&#;l&#;r?

hiç bi bilgim yok nerdeyse hangi marka hangi özellikli buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi alınmalı. Hangisinin servis hizmetleri daha iyidir. Makinelerin teknik özelliklerinde nelere dikkat edilmeli. Önemli buldugunuz noktaları bi kelime ile de olsa belirtseniz kendime bi özet çıkartıp ona göre araştırma yapıcam.

Bir de metalik renk istiyorum temizlik konusunda bunun dezavantajı var mı?


 

kesinlikle bosch.

paran yetmiyorsa arçelik.

vestelden falan uzak dur.

bulaşık makinesi için çok programlı olmasına gerek yok. zaten kullandığın program var. boşuna fazla para ödeme.

hepsi için elektrik tüketimine dikkat et. A++ olsun. faturalar bel büküyor.

benimkiler metalik renk temizlikte bir sorun olmuyor. zaten parmak izi kalmayacak şekilde yapıyorlar.


edit: şimdi burada bosch'u beğenmeyenler olmuş. olabilir. ama biraz gerçekçi olalım. adam evlenecek. ortalama bir bütçeye sahip olduğunu varsayıyorum. tamam bosch kusursuz bir marka değil ama ortalama geliri olan birisinin alabileceği en iyi marka.

miele önerilmiş mesela. evet çok iyi markadır. funduszeue.info ama bir çamaşır makinesıne TL verebilene. bu durumda evlenirken tl civarı sadece beyaz eşyaya gömmesi lazım.

paran yoksa arçelik dedim. bosch alamayan adam gidip vestel almasın diye arçelik öneriyorum. yoksa kesinlikle ilk tercih değil.

corneillus

almanyadaki bosch ürünleriyle Türkiyedekiler birbirinden farklı. Almanyadakiler daha nitelikli, bu yüzden bosch değil.
(bkz: miele)

dokuzeylul

bosch'un ucuz modelleri gerçek bosch kalitesinde değil, buzdolabı gürültü yapıyor, bulaşık makinesi iki saatte yıkıyor, çamaşır makinesi az çamaşır koyduğunda çıldırıyor.

arçelik özellikler açısından iyi gibi görünse de gerçekten iyi değil, garanti süresi dolduğunda fırın, buzdolabı ve çamaşır makinesi bozuluyor.

vestel gereksiz yere pahalı gibi geliyor, yerli üretici olmasına rağmen yabancılardan pahalıya satıyorlar zaten, direkt antipatik geliyor bana bu yüzden yerli üreticiler.

servis hizmetleri bulunduğunuz yere göre değişiyor ama bosch genellikle diğerlerinden iyi, işini takip ediyor çağrı merkezi gibi bir oluşumla. servis talebin olumlu olarak bile sonuçlansa arayıp memnun kalıp kalmadığını soruyor falan.

ve bu bahsettiklerim sadece bir-iki örnek değil, son yıllarda sık sık karşılaştığım durumlar.

gkhncnzdgn

ucuz alma, bulaşık makinesi için 2 den fazla programı olsun en azından.

selam

TV, buzdolabı ve çamaşır makinası için LG kesinlikle. Bulaşık makinası olarak tüm markalar sıçışta. Bulaşık olayını tutturamıyorlar Bosch alma çok pahalı, Arçelik eskileri iyiydi ama yeniler bok gibi, LG veya Siemens alınabilir.

poseidon1

buzdolabı bosch, bulaşık makinesi beko. çamaşır ve kurutma makinesi arçelik. hepsinin servisi filan gayet iyi, istanbul için konuşuyorum. geliyolar, garantiliyse değiştirip gidiyolar. değilse max. tl masraf çıkıyor. min. 2 sene sonra mutlaka bi arıza veriyorlar. gerçi buzdolabi ve çamaşır makinesi 2 yılı geçti ama henüz bi sıkıntı yok.

çamaşır makinesi için mutlaka 8 ve üzeri kg yıkayan a+++ ve az ses çıkaran al. bizimki neredeyse salona gelecek yani, ucuz almıştık, şu an bağımsızlığını ilan etti.

televizyonda kesinlikle samsung smart.

afrocubanbebop

valla bosch' un sesli çalışan buzdolabını, çıldıran çamaşır makinasını filan merak ettim hangi modeller diye.

' de evlendim, tüm beyaz eşyalarımı bosch aldım, daha tek bir sıkıntı olmadığı gibi, renklerinde en ufak bir atma bile olmadı. büyük ihtimal ile daha uzun yıllar kullanacağız. evde paraya kıyıp pişman olmadığım tek şey buzdolabı, bulaşık makinası ve çamaşır makinası.

bak mesela klimasını tavsiye etmem. ısı geçişleri çok keskin. mesela 24 te ılık veriyor, 23 te kıçınız donuyor, arası yok.

bu arada en son televizyon alın. biz 6 ay önce aldık düğünden, 6 ay içinde üzerine 2 model, 2 +özellik çıktı.

galahad

Buzdolabım Bosch 2 sene olmak üzere hiç bir sıkıntısı yok. Sessiz çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bulaşık makinesine gelince sakın ama sakın programlı alma. 2 programlı yeter yeter yeter ve artar bile. Bulaşık makinesinde kısa programın süresine dikkat et alırken. Bende arçelik var ve 2 program var kısa 58 dakikada tertemiz yıkıyor. Çok beklemiş yağlı falan varsa o zaman 2. program kullanılıyor. Arçelik şöyle böyle diyenleri bir kenara bırak bence gayet sağlamlar. Çamaşır makinesi de arçelik evdeki o da sorunsuz ve sessiz çalışıyor. 8 kg ve üstü almanı tavsiye ederim. Bütün aldıkların a+ ve üstü olsun elektrik tüketimi açısından çok önemli. Bu arada hem bosch hem arçelikte ürünü aldıktan sonra lira gibi bir para verip garantilerini 3 sene falan uzatabiliyorsun. Ben yaptırdım şimdi 5 sene garantili hepsi.

Dr_Stat

Bizim bulaşık makinesi 20 senelik bosch, bir sorunu yok.

15 sene önce bosch buzdolabimiz vardı o iyi değildi ama 10 sene kullandık. Şimdi samsung kullanıyoruz. Metalik renk, memnunuz.

Fırın bosch al, bizim metalikti. Çok güzel pisirirdi ve kolay temizleniyordu. Şimdi ankastre termikel var, öyle yaptırmışlar. Hayatımda gördüğüm en kötü fırın.

Davlumbaz, ocak vs. için silverline ve siemens'e bakabilirsiniz.

Çamaşır makinesi LG, direct drive sesi çıkmayan makinelerden alın komşular da rahat etsin. Miele'ye paran yetiyorsa al tabi, anneannemin 30 küsür senelik vardı, çalışıyordu.

Son olarak almanya'da bosch, siemens değil beko tutuluyor niyeyse. Turkiye'dekinden daha çok beko gördüm mağazalarda.

Lim5

kesinlikle samsung.

otopsicocugu

buzdolabı: lg veya funduszeue.info fiyatlı arçelik-beko-grundig
çamaşır makinesi: almanya üretimi bosch veya uygun fiyatlı profilo(koreliler ve japonlar çamaşır makinesi yapmayı beceremiyor)
bulaşık makinesi: yüksek fiyatlı bosch veya funduszeue.infoşık makinesi için genelde 3 programlı modeller yeterlidir.(benzer fiyatlı bosch ile profilo arasında fark yok hatta profilo daha avantajlı olabiliyor.)
tv: samsung-lg

şurdan model şeçimi konusunda daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz funduszeue.info

yekzeq

1

beko

  • servis kalitesiyle bir dünya markası olamayacak markadır.
    servis sonrası, servisleme kalitesi için telefonla puanlama sistemi kurmuşlar tam bir fiyasko. servis elemanları abi bize en yükseği versenya diye dileniyor. gidiyorlar, sizi sistemden arayacaklar 9 puan üstünden 9 verin diye arıyorlar. ertesi gün oluyor yarım kalan işlerini tamamlamak için geliyorlar. abi 8 vermişin diyolar. yarım yamalak iş yapıp gidiyorlar ve beko bir dünya markası oluyor. yazık koç durumdan bi haber sanırım markası hakkında. ülkenin lokomotifi markasına çeki düzen verir inşallah. marka televizyonda,radyoda,formada v.s olunmuyor. malzeme,işçililk ve servis kalitesinin kulaktan kulağa duyulmasıyla marka olunur.

  • - simtel yaparsa mükemmelini yapar.
    - ama baba, beko bir dünya markası
    - yabancı değil arçelik*!

    (bkz: akılda kalan reklam replikleri)

  • sadece yurt dışına kaliteli çalışan başka bir türk markası

  • 2 evimizde de beyaz eşyalarda tercih ettiğimiz marka.

    10 yılı aşkındır kullandığımız ürünleri bile sıfır hata ile çalışmakta. diğer markalarla fiyatlarını karşılaştırmadım ama fark yoksa kendi evimde de tercih edeceğim marka olacak yüksek ihtimalle.

  • şu an beni hayal kırıklığına uğratan marka. 4 yıllık buzdolabım gövde şişmesi sorunu ile soğutmuyor. durduk yere böyle bir sorun oluştu. servis çağrıldı ve sonuç beko bu sorunu tamir edemiyormuş. parça vs temini yokmuş. o yüzden ücretli değişim deniliyor.

    * beko daha on yıl öncesine kadar bildiğim kadarıyla gövde garantisi adı altında tüm ürünlerine 10 yıl garanti veriyordu ve bu sorunu yaşayanlara ücretsiz değişim yapıyordu şimdi böyle bir uygulama kaldırılmış.
    * beko tüm ürünlerine 10 yıl yedek parça garantisi veriyor ve hala geçerli. peki tamamen üreticiden kaynaklı gövde şişmesi sorunu için parça vs temin edip yapamıyor ve benden neden ücret istiyor.
    * gövde şişmesi sebebiyle açılmış tüketici mahkemesi davaları ve tüketici lehine sonuçlanmış kararları varken dünya çapında bir marka neden böyle bir uygulamayla insanları tüketici mahkemesine başvurarak sonuç aldırmaya iter güvenlerini sarsar.

    gerçekten beko da sadece marka logosu değil müşteri memnuniyeti adına uygulamalarda değişmiş. sanırım tüketici mahkemesi dışında bir çözüm görünmüyor.

  • bosch dan biraz ucuz ama kalite olarak daha yakın olduğundan tercih ettiğim marka. servis olarak vestelden illallah ettiğim için bu markalara yöneliyorum.

    bu arada ali koç başkanın firması olması sebebiyle ekstra bi sempatimiz mevcut.

    vakti ile kurutma makinası aldım. piyasa da en ucuzu beko idi. elektriği su gibi içer diye düşündüm ama tam tersi çıktı. faturada pek bi değişim olmadı. 3 sen3 sonra arıza yaptı. servisi aradım aynı gün geldiler para almadan yaptılar. özellikle sordum parayla değişseniz kaç lira diye. çok cüzi bir rakam söylediler. aynı durumda bosch olsa ciddi geçirirlerdi.

    son baharda tv alacağım sony ye param yetmezse onu da beko alırım.

  • yurt dışında çeşitli ülkelerde, hatta afrika'da logosunu görünce mutlu olduğum marka.

  • twitter'daki bir yazıya*1 göre yılında samsung ile forma önü reklamı anlaşması biten chelsea futbol kulübünün teklif gönderdiği 33 şirketten biriymiş.

    beyaz eşya bir endüstri olarak 70lerdeki 80lerdeki katma değerinde değil ama yine de böyle bir algı yaratılmışsa bence iyi bir pazarlama başarısı.

  • da alınmış vantilatörün bugün bile halen titreşimsiz ve sessiz çalıştığı marka.

  • yerli ve milli üretim olan, hatta ihracat yapan fakat yükselen dolar kurundan ötürü ürünlerinde %17 zam uygulayan, sanayi devi markamız.

  • Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

    İSTANBUL (AA) - Beko ister soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen joker özelliğine sahip derin dondurucu seçenekleri ile tüketicilerin ihtiyacına uygun akıllı çözümler sunuyor.

    Beko'dan yapılan açıklamaya göre, joker özelliğine sahip derin dondurucular meyve, sebze, et ve balık gibi çeşitli ürünlerin dört mevsim taze saklanmasına olanak sağlıyor.

    İster soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen Beko derin dondurucularda üzerinde bulunan ayar butonu ile istenen özellik tek bir tuşla seçilip, bölmenin sıcaklığı eksi 24°C ile 10°C arasında bir değere ayarlanabiliyor.

    Mevsiminde alınıp saklanan ürünlerin azalması/tükenmesi durumunda soğutucu özelliğini devreye alarak ürün buzdolabı olarak da kullanılabildiği için fonksiyonelliği ile ön plana çıkıyor.

    Beko derin dondurucular TL'den başlayan fiyatlarla tüketicileri bekliyor.


    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası