munzur su satan marketler / Munzur Su Bayilik | Damacana Su Bayiliği - 2022

Munzur Su Satan Marketler

munzur su satan marketler

FEYYAZZ Munzur Su Pet Su, 6 X 1.5 Lt

Ana SayfaSüpermarketGıdaFEYYAZZ Munzur Su Pet Su, 6 X 1.5 Lt

FEYYAZZ Munzur Su Pet Su, 6 X 1.5 Lt - 1
Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
CANLAR BAKKAL

Mağaza: CANLAR BAKKAL Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kapıda Ödeme Seçeneği!

Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneğiyle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Bu ürünün açıklaması bulunmamaktadır.

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

Munzur Su Bayilik

Tunceli'de yeni umut : Su

Özel sektörün yatırım yapmaya çekindiği ve 1990’lı yıllardan itibaren artan çatışmalar nedeniyle, ekonomik gelişmesi engellenen Tunceli, su kaynaklarıyla hem kalkınmaya hem de işsizlik sorununu çözmeye çalışıyor. Tunceli’nin Ovacık ilçesi Munzur Gözeleri'nde kurulan ve 45 çalışanı ile Tunceli’nin en büyük işletmesi olan Munzur Su Fabrikası'nın andından, Pertek ilçesinde de, 500 kişiye istihdam sağlayacak soda fabrikası ve termal otel projesinin startı verildi. Çatışmaların yoğunlaşmaya başladığı 1990’lı yıllarda, yaşanan göç dalgasının ardından ekonomik gelişmesini tamamlayamayan ve işsizlik sorunu ile boğuşmaya başlayan Tunceli, sularıyla bu sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor. Yıllarca özel sektörün sürekli yatırım yapmaya çekindiği Tunceli’de işadamlarının 5 bin YTL’lik bir sermaye ile kurdukları ve 250 ortaklı Munzur AŞ’ye ait Su fabrikası Tunceli ekonomisine yılda net olarak 500 bin YTL girdi sağlıyor.

45 kişinin istihdam edildiği Su fabrikasında, çalışan işçilerin tamamı Tunceli’de yaşayan yoksul ailelerden seçilmiş. Munzur Su fabrikasında, günde 170 ile 200 ton arasında su şişelenerek, Tunceli dışındaki illere pazarlanıyor. 3 ayrı su dolum makinesinin 24 saat çalıştığı fabrikada şişelenen sular, batı illeri ile Doğu ve Güneydoğuki kentlere gönderiliyor. Fabrikanın açılmasının ardından, taşımacılık sektörü de önemli oranda gelişmeye başladı. Sadece su ihracatından, Tuncelili kamyoncuların yıllık 300 bin YTL kazandığı bildirildi. 2007 yılında 25 milyon litre su satışı yapan Munzur Su’nun 2007 yılı ihracatı ise 80 bin Euro. 2007 yılında 3 milyon 800 bin YTL’lik satış yapan Munzur Su’nun 2008’deki hedefi, Eylül ayında damacana sularla piyasaya açılıp, 35 milyon litre su satmak. Doğu ve Güneydoğu illeri Tunceli’de şişelenen Munzur Su'ya büyük ilgi gösterirken Diyarbakır, Elazığ, Van gibi büyük illerde market ve bakkalların tamamına yakının da Munzur Su da satılıyor. Öte yandan yurtdışına açılan Munzur Su, ağırlıklı olarak, Almanya ve Irak’a su ihracatı yapıyor.

Tunceli’nin en büyük işletmesi unvanını almaya hazırlanan ikinci projenin startı da verildi. Yine çok ortaklı ve Tuncelili işadamlarının oluşturduğu Şerefoğlu İnşaat A.Ş, Pertek ilçesinde, 500 kişiye istihdam sağlayacak soda fabrikası ve termal otel projesinin çalışmalarına başladı. Proje kapsamında, Pertek-Hozat karayolunun 7. kilometresinde bulunan termal sular, otel ve fabrikanın yapılacağı sahaya kadar akıtılacak.


Erikli, Hayat, Nestle Su Fiyatı

Çeşme sularının yeteri kadar steril olmamasından dolayı insanlar hazır su tüketmeyi tercih ediyor. Bu nedenle Türkiye’de pek çok ev damaca sularını satın almayı tercih ediyor.

2023 senesinde damacana su fiyatlarına zam geldi. Güncel su fiyatlarını sizler için derledim. En çok merak edilen markaların su fiyatı listelerini hazırladım. İnceleyelim.

19 Lt Damacana Su Fiyatları

19 lt su fiyatları

19 tl damacana su fiyatları bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterir. Su markaları da damacana fiyatlarını etkileyen bir diğer önemli faktördür. Bu nedenle vereceğimiz fiyatlar 2023 yılı ortalama fiyatlardır.

2023 damacana su fiyatları ortalama şu şekildedir:

  • Erikli damacana su fiyatları (19 lt): 40,00 TL
  • Hayat su damacana fiyatı (19 lt): 38,00 TL
  • Saka su damacana fiyatı (19 lt): 37,00 TL
  • Hamidiye damacana su fiyatı (19lt): 35,00 TL
  • Sırma damacana su fiyatı (19 lt): 42,00 TL
  • Pınar su damacana fiyatı (19 lt): 45,00 TL
  • Nestle damacana su fiyatı (19 lt): 45,00 TL
  • Abant su damacana fiyatı (19 lt): 40,00 TL
  • Javsu damacana fiyat (19 lt): 39,00 TL
  • Pürsu damacana fiyat (19 lt): 38,00 TL
  • Karacakaya damacana su fiyatı (19 LT): 32,00 TL
  • Fuska damacana su fiyatı (19 lt): 40,00 TL
  • Kuzeyden damacana su fiyatları (19 lt): 39,00 TL
  • Korusu damacana su fiyatı (19 lt): 45,00 TL
  • Atlantis su damacana fiyatı (19 lt): 35,00 TL
  • Sultan su damacana fiyatı (19 lt): 30,00 TL
  • Güroluk damacana su fiyatı (19 lt): 35,00 TL

İlginizi çekebilir:

En İyi Su Markaları Neler?

damacana su fiyatları

2023 damacana su fiyatlarını öğrendik. Fiyatlar bölgeden bölgeye ve suyun markasına göre değişiyor demiştik. Öyleyse yazımıza devam edelim. Damacana sulara dair akıllardaki bir başka soru ise hangi markanın en iyisi ve en kalitelisi olduğu.

Daha sağlıklı olduğu için hazır suları tercih ediyoruz. Bu nedenle bir su markasının pH değerini bilmek de oldukça önemli. En iyi pH derecesine sahip su markalarına göz atalım;

1- Buzdağı

Keremali Dağları’ndan elde edilen Buzdağı su, geçtiğimiz yıllarda Sağlık Bakanlığı tarafından en iyi su markası seçilmiştir. Oylamalarda 100 puan üzerinden 84 almıştır. Buzdağı suyun pH değeri 7.1’dir.

2- Munzur Su

Munzur su, Tunceli Ovacık’taki dağlardan çıkarılan doğal mineralli sudur. pH değeri 8.11’dir. İçimi oldukça yumuşaktır.

3- Atlantis Su

Atlantis su, Toros dağlarından çıkan kaynak sular ile hazırlanır. pH değeri 8.03’tür. Bu nedenle tadı diğer marka sulardan farklıdır.

4- Javsu

Javsu, Ankara Kızılcahamam’dan çıkarılan doğal mineralli sudur. Marka paketleme ve dağıtım konusunda oldukça titizdir. Suyun pH değeri ise 7.63’tür.

İlginizi çekebilir:

Sıkça Sorulan Sorular

Boş damacana fiyatı ne kadar?

Boş damacana fiyatları markadan markaya değişiklik gösterir. Bunun yanı sıra yaşadığınız şehir de fiyatlandırmayı etkiler. Markalara göre ortalama19 lt boş damacana su fiyatları şu şekildedir;
Elmacık su: 40,00 TL
Sırma su: 90,00 TL
Erikli su: 40,00 TL
Sırma su: 25,00 TL
Javsu: 20,00 TL
Hayat su: 40,00 TL
Fuska su: 35,00 TL
Hamidiye su: 45,00 TL‘dir.

Damacana su pompası fiyatları ne kadar?

Hepimizin bildiği plastik damacana su pompaları ortalama 50 TL’dir. Son dönemde yaygın kullanılmaya başlanan şarjlı damacana su pompaları ise 100 TL ile 450 TL arasındadır.

Eve su siparişi nasıl verebilirim?

Dilerseniz online dilerseniz de satın almak istediğiniz markanın bayiliğini arayarak evinize su siparişi verebilirsiniz.

Cam damacana fiyatları ne kadar?

Suyunuzu plastik bir kap yerine cam şişelerde saklarsanız suyunuzun ömrü uzar. Bu nedenle pek çok insan cam şişelerden su içmeyi tercih eder. Cam damacana fiyatları litre seviyesine göre farklılık gösterir. 5 litrelik bir cam damacana ortalama 400 TL iken, 10 litrelik cam damacana fiyatları 2.000 TL’ye kadar çıkabilir.

En iyi su nasıl anlaşılır?

İçtiğimiz suyun kalitesini pek çok şey belirlemektedir. Bunların başında suyun temizliği gelir. Su, temiz, kokusuz ve renksiz olmalıdır. Bunun yanı sıra su, içerisinde magnezyum, demir, kalsiyum gibi elementleri yeteri kadar barındırmalıdır. pH değeri 7.2 ile 8.5 arasında olmalıdır.

Tüm gün su içmezsek ne olur?

Böbreklerimiz sayesinde vücudumuzda biriken zararlı maddeleri atabiliyoruz. Böbreklerimizin düzgün çalışabilmesi için de düzenli su tüketmemiz gerekiyor. Eğer düzenli su tüketmezsek böbreklerimiz gün içerisinde zararlı maddeleri vücudumuzdan atamaz. Bu durum da çeşitli rahatsızlıkların doğmasına neden olur.

Bu yazıyı faydalı buldunuz mu?

İlgili Bağlantılar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası