adanalı 70 bölüm full izle / Adanalı İzle - Tüm Bölümler - Yaygara Web TV - Video, Dizi, Film ve Çizgi Filmler -

Adanalı 70 Bölüm Full Izle

adanalı 70 bölüm full izle

Son Dakika Adana Haberleri

  • Kurban Bayramı tatili nedeniyle Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda araç yoğunluğuKurban Bayramı tatili nedeniyle Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda araç yoğunluğu

    Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kendi araçlarıyla veya otobüslerle yola çıkarak tatillerini geçirmek istedikleri yerlere gitmek için Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nu kullandılar. Tatilin ilk gününden itibaren yoğunluk yaşanan otoyolda, dron ile havadan görüntüleme yapıldı.

  • LÖSEV, Adana'da fedakar babaları bir araya getirdiLÖSEV, Adana'da fedakar babaları bir araya getirdi

    Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Adana'da düzenlediği etkinlikle hasta çocukları için fedakarlık gösteren babaları bir araya getirdi. Etkinliğe hastalığı yenen ve tedavileri devam eden çocuklar da katıldı. LÖSEV, Fedakar Babalar Topluluğu üyeleri için yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Buradaki atlara binen çocuklar daha sonra babalarıyla birlikte uçurtma yaptı. LÖSEV Adana İrtibat Ofisi Sosyal Hizmet Uzmanı Neşe Çavdar, çocukların tedavi sürecinde her geçen gün babaların da öne çıkmaya başladığını söyledi. Lösemi hastası çocukların babalarının dayanışması için Fedakar Babalar Topluluğunun oluşturulduğunu belirten Çavdar, düzenledikleri etkinlikle de onların keyifli bir vakit geçirmesini istediklerini dile getirdi. LÖSEV Fedakar Babalar Topluluğu Adana Temsilcisi Haluk Üçel de etkinlikle çocuklarıyla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

  • Adana'da öğrenci LGS'den tam puan aldıAdana'da öğrenci LGS'den tam puan aldı

    Adana'da özel okul öğrencisi Yusuf Emre Yiğit, Liselere Geçiş Sistemi'nden (LGS), tam puan aldı. Deprem sürecinde test çözerek kendisini rahatlattığını söyleyen Yiğit, hedefinin yazılım mühendisliği olduğunu belirtti. Sınav sürecine günde ortalama soru çözerek hazırlandığını ifade eden Yiğit, ileride üniversite sınavında da tam puan çıkarmak istediğini söyledi.

  • Adana'da Traktörle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü, Eşi ve Oğlu YaralandıAdana'da Traktörle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü, Eşi ve Oğlu Yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktörle çarpışan otomobilin sürücüsü, eşi ve oğlu yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve traktörün sürücüsü gözaltına alındı.

  • Niğde'de Yolcu Otobüsleri DenetlendiNiğde'de Yolcu Otobüsleri Denetlendi

    Niğde'de Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana-Niğde-Ankara Otoyolu'nda yolcu taşıyan otobüsler denetlendi. Yolcular emniyet kemeri takmanın önemi hakkında bilgilendirildi ve otobüs şoförleri hızlı ve yorgun şekilde araç kullanmamaları konusunda uyarıldı.

  • Adana'da Termometreler 47 Dereceyi GördüAdana'da Termometreler 47 Dereceyi Gördü

    Türkiye'nin en sıcak illerinden olan Adana'da araç termometreleri 47 dereceyi gösterdi. Kent genelinde park ve bahçeler boş kalırken bazı gençler sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalıştı. Sıcaktan bunalan bir gen ise tişörtünü çıkartarak gezdi. Adanalılar sıcak nedeniyle sinirli olduklarını belirtti.

  • TAG Otoyolu'nda minibüs devrildi: 13 yaralıTAG Otoyolu'nda minibüs devrildi: 13 yaralı

    Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda Hatay-Gaziantep arasında taşımacılık yapan minibüs devrildi. Kazada 13 kişi yaralandı ve çeşitli hastanelere kaldırıldı.

  • Arılar çalıştı, arıcıların sağım mesaisi başladıArılar çalıştı, arıcıların sağım mesaisi başladı

    Adana'nın Kozan ilçesinde narenciye çiçekleri ve ayçiçeklerinden elde edilen balın sağımı başladı. Yaklaşık 40 derece sıcaklıkta gerçekleştirilen sağım arıcıların işini zorlaştırıyor. Kurak geçen kış mevsiminin ardından etkili olan yoğun yağışlar ve havaların ısınmasıyla birlikte üretim arttı. Arıcılar, petek üstündeki sır balı adını verdikleri gıdayı da üretiyorlar. Sağımın ardından keven balı üretimi için Kayseri'nin Yahyalı bölgesine göç edecekler.

  • Adana'da Polisler Sahte Para Uyarısı YaptıAdana'da Polisler Sahte Para Uyarısı Yaptı

    Adana'da Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında sahte para kullanımı arttığı için polis ekipleri satıcıları uyardı. Toplum Destekli Polislik ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarını ziyaret ederek satıcıları sahte para ve tırnakçılığa karşı bilgilendirdi. Satıcılar, parayı iban üzerinden hesaba aktarmayı tercih ediyorlar.

  • Adana'da polisler, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardıAdana'da polisler, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardı

    Adana'da polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde hareketliliğin başladığı hayvan pazarlarında satıcıları, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardı. Polisler, sahte para ve 'tırnakçılık' yöntemiyle dolandırıcılık konularında uyarılarda bulundu ve esnafa Türk lirasının güvenlik özelliklerinin yer aldığı broşürler dağıttı. Ayrıca, satıcılara hırsızlık olaylarına karşı da tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

  • Suya kavuşan topraklarda üreticinin yüzü güldüSuya kavuşan topraklarda üreticinin yüzü güldü

    Adana'nın İmamoğlu ilçesinde devlet tarafından çiftçilerin atıl arazileri ekonomiye kazandırması için yapımı tamamlanan Yedigöze sulama projesiyle çiftçinin yüzü güldü. Sulama projesiyle çiftçiler, susuz topraklarda tohumları toprakla buluşturarak yeniden üretime kazandırdı. Yedigöze barajının yapımıyla bölge sulu tarım ile buluştu. Yedigöze ile verim seviyemiz ve ürün çeşitliliği arttı. Yedi Göze Sulama ve ek sulama projeleriyle İmamoğlu dışında Ceyhan ve Kozan İlçeleriyle birlikte 1 milyon 50 bin dekar tarım arazisinin sulu tarıma kavuştuğu kaydedildi.

  • Haz Adana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Kişi Kendini de ÖldürdüAdana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Kişi Kendini de Öldürdü

    Adana'nın Seyhan ilçesinde Erhan A., boşanma aşamasındaki eşi Nuriye A.'yı tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra aynı silahla kendini öldürdü. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Erhan A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Nuriye A. ise Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Erhan A'nın cesedi ise polisin incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

  • Haz Adana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Yaralayan Şahıs Kendini Vurarak İntihar EttiAdana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Yaralayan Şahıs Kendini Vurarak İntihar Etti

    Adana'da boşanma aşamasındaki Erhan Arslan, eşi Nuriye Arslan'ın kaldığı evin önünde tartıştıktan sonra tabancayla eşini ağır yaraladı ve ardından kendini vurarak intihar etti. Nuriye Arslan'ın hayati tehlikesi devam ederken, Erhan Arslan'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Adana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Adam İntihar EttiAdana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Adam İntihar Etti

    Adana'da boşanma aşamasındaki eşi Nuriye Arslan'ı sokak ortasında tabancayla başından vurarak ağır yaralayan Erhan Arslan, başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Adana'daki orman yangını kontrol altına alındıAdana'daki orman yangını kontrol altına alındı

    Adana'nın Çukurova ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu etrafı çevrilerek kontrol altına alındı. Yangına 6 helikopter, 2 uçak, 50 arazöz, 30 su tankı, iş makineleri ve yüzlerce personel müdahale etti. Yanan alanın ortalama 15 hektar büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

  • Haz Adana'daki orman yangını kısmen kontrol altına alındıAdana'daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı

    Adana'da Dörtler mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Yangına karadan müdahale edilirken, havadan 6 helikopter ve 2 uçakla müdahale gerçekleştirildi. Ekiplerin yoğun müdahalesinin ardından yangın kısmen kontrol altına alınırken, bölgede çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

  • Haz Adana'da Orman Yangını Kontrol Altına AlındıAdana'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde Dörtler Mahallesi mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Olay yerine Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz, 30 su tankı ve yaklaşık personel sevk edildi. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • Haz Adana'da orman yangını (4)Adana'da orman yangını (4)

    3 SAATTE TAMAMEN KONTROL ALTINA ALINDIAdana'nın Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde villalara yakın bölgede saat 'da çıkan yangın, 3 saatlik müdahalenin ardından tamamen kontrol altına alındı.

  • Haz Adana'da orman yangını (3)Adana'da orman yangını (3)

    KISMEN KONTROL ALTINA ALINDIAdana'nın Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde villalara yakın bölgede çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından kısmen kontrol altına alındı.

  • Haz Adana'da Otomobiller Çarpıştı: 1 Ölü, 1 YaralıAdana'da Otomobiller Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı. Kazada Hürü Ağca hayatını kaybederken, eşi Mustafa Ağca yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Adana Kozan'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 YaralıAdana Kozan'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücülerle otomobilde yolcu olarak bulunan Hürü Ağca (70) ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hürü Ağca, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücülerden Mustafa Ağca'nın tedavisinin sürdüğü, Erhan Ak'ın ise taburcu edildiği öğrenildi.

  • Haz Adana'da orman yangını (2)Adana'da orman yangını (2)

    6 HELİKOPTER VE 2 UÇAKLA MÜDAHALEAdana'nın Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde villalara yakın bölgede çıkan orman yangınına 6 helikopter, 2 uçak ve 10 arazöz ile müdahale ediliyor.

  • Haz Adana'da Orman Yangını: Vatandaşlar Yangına Müdahale EdiyorAdana'da Orman Yangını: Vatandaşlar Yangına Müdahale Ediyor

    Adana'nın Çukurova ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale helikopterler ve uçak desteğiyle sürüyor. Vatandaşlar da ellerine aldıkları sopalarla yangını söndürmeye çalışıyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Haz Adana'da Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale BaşladıAdana'da Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Başladı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde Dörtler Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale edilmeye başlandı. Adana ve Mersin dahil birçok noktadan ekipler sevk edildi. Helikopterler ve arazözlerle yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Haz Adana'da öğrenci LGS'de tam puan aldıAdana'da öğrenci LGS'de tam puan aldı

    Adana'da özel okul öğrencisi Asya Özkan, Liselere Geçiş Sistemi'nden (LGS) tam puan alarak birinci oldu. Genetik Mühendisliği okumayı hedefleyen Özkan, sonucu ailesi ve öğretmenleriyle paylaştı.

  • Haz Adana'da Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya ÇalışılıyorAdana'da Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İlçenin Dörtler Mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 helikopter ve çok sayıda arazöz ile personel sevk edildi. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

  • Haz Pilot Saygın Doğan, Taşın Otomobiline İsabet Etmesi Sonucu Hayatını KaybettiPilot Saygın Doğan, Taşın Otomobiline İsabet Etmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

    Ankara'da seyir halindeyken karşı şeritten fırladığı tahmin edilen taşın otomobilin ön camına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları kaptan pilotu Saygın Doğan'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi. Kazada, yanında bulunan kardeşleri hafif yaralandı.

  • Haz Adana'da evinin damında uyuşturucu satan sanığa hapis cezasıAdana'da evinin damında uyuşturucu satan sanığa hapis cezası

    Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki evinin damında uyuşturucu satarken yakalanan sanık, 9 yıl 4 ay hapis ve 24 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Sanık, tutukluluk halinin devamına karar verildi.

  • Haz Adana'da Yaya Otoyolda Otomobilin Çarpması Sonucu ÖldüAdana'da Yaya Otoyolda Otomobilin Çarpması Sonucu Öldü

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bir yaya otoyolda otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çağrı A'nın idaresindeki 01 AKN 88 plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Fuar Alanı çıkışı yakınında, yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Osman Yılmaz'a çarptı. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kontrolde Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Haz Kaptan Pilot Saygın Doğan Adana'da Toprağa VerildiKaptan Pilot Saygın Doğan Adana'da Toprağa Verildi

    Ankara'da otomobiliyle seyir halindeyken fırlayan taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden kaptan pilot Saygın Doğan'ın cenazesi Adana'da toprağa verildi. Doğan'ın cenaze törenine yaralanan kardeşleri de katıldı.

  • Haz THY pilotu Saygın Doğan Adana'da toprağa verildiTHY pilotu Saygın Doğan Adana'da toprağa verildi

    Ankara'da seyir halindeki otomobilinin ön camına taş isabet etmesi sonucu geçirdiği kazada yaşamını yitiren Türk Hava Yolları (THY) pilotu Saygın Doğan'ın cenazesi Adana'da toprağa verildi. Doğan için merkez Seyhan ilçesindeki Akkapı Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Doğan'ın naaşı, cenaze namazı kılınmasının ardından mezarlıkta defnedildi.

  • Haz Adana'da kız arkadaşına çarpan sürücüyü bıçaklayan zanlı tutuklandıAdana'da kız arkadaşına çarpan sürücüyü bıçaklayan zanlı tutuklandı

    Adana'da bir sürücü, kız arkadaşına aracıyla çarptığı iddiasıyla tartıştığı sırada bıçaklayan zanlı tutuklandı. Olayda yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alınırken, zanlı adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Haz Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, basın mensuplarıyla bir araya geldiAdana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, basın mensuplarıyla bir araya geldi

    Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bayram, Adana'ya en iyi şekilde hizmet etmek ve fayda sağlamak için çalıştıklarını belirterek, kentin önünün açık olduğunu ve birlikteliğin önemine vurgu yaptı.

  • Haz Skolyozda Solunum Sistemi EtkileniyorSkolyozda Solunum Sistemi Etkileniyor

    Acıbadem Adana Ortopedia Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Mahir Gülşen, skolyozun erken tanısında ebeveynlerin büyük rol oynadığını ve en çok kız çocuklarında görüldüğünü belirtti. Skolyoz ilerledikçe solunum sistemi etkileniyor ve çocuklarda erken tanı için anne babaların kontrol etmesi gereken belirtiler var. Skolyozun tedavisi korse veya ameliyatla yapılıyor ve çocuğun boyu büyüyen çubuk sistemiyle uzatılıyor.

  • Haz Mersin ve Adana'da silah kaçakçılığı operasyonu: 26 tabanca ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandıMersin ve Adana'da silah kaçakçılığı operasyonu: 26 tabanca ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı

    Mersin'in Tarsus ilçesi ve Adana'da yapılan operasyonda, elinde kaçak silah bulunduran 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kullandığı araçta yapılan aramada 26 adet tabanca ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Haz Taktıkları kaskın izini süren polis, gasp şüphelilerini yakaladıTaktıkları kaskın izini süren polis, gasp şüphelilerini yakaladı

    Adana'da 3 kişinin gasp edilmesi olayına karışan 2 şüpheli, taktıkları kaskın izini süren polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve eldiven ele geçirildi. Polisi gören bir şüpheli ise evinin damına çıkarak kaçmaya çalıştı, bir kadını rehin aldıktan sonra banyoda yakalandı.

  • Haz Adana'da Kurban Satış Yerleri DenetlendiAdana'da Kurban Satış Yerleri Denetlendi

    Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk yaşanan hayvan satış yerlerinde denetim gerçekleştirdi. İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, hayvan satış noktalarında incelemelerde bulunarak vatandaşların huzur ve güven içinde bayramı geçirmelerini sağlamak için denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtti. Kentte 31 hayvan satış noktası ile 63 kesim yeri bulunduğunu aktaran Tekin, kurban satış ve kesim yerlerinde gerekli kontrol ve denetimlerin veteriner hekimlerince düzenli olarak yapıldığını belirtti. Adana'da kurbanlık şartlarına haiz 14 bin büyükbaş, yaklaşık bin küçükbaş hayvan bulunduğu kaydedildi.

  • Haz Adana'da tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldıAdana'da tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı

    Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında "üstsoya karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı. Olay sonrası tutuklanan oğlu D.Ö. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve iddianamede "üstsoya karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılması istendi.

  • Haz Mersin'de 26 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi, 4 Şüpheli TutuklandıMersin'de 26 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı

    Mersin'de silah kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmada, Tarsus ilçesi ve Adana'da yaşayan 4 şüphelinin Mersin'de silah satmak için müşteri arayışında olduğu tespit edildi. Takibe alınan zanlılar, ekiplerin operasyonuyla gözaltına alındı. Şüphelilerin bulunduğu araçtaki aramalarda, 26 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı tutuklandı.

  • Haz Adana'da silahlı gaspçılar tutuklandıAdana'da silahlı gaspçılar tutuklandı

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde 3 kişiyi silahla tehdit ederek cep telefonlarını gasp eden 2 zanlı, polis tarafından yakalandı. Gasp olaylarının aynı kişilerce gerçekleştirildiği belirlendi. Zanlılardan biri evlerin damından kaçmaya çalışırken yakalandı. Diğer zanlı ise evdeki kadını tehdit etti. Yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği, kask ve mağdurlara ait olduğu değerlendirilen 3 cep telefonu ele geçirildi. Zanlıların daha önce de çeşitli suçlardan kaydı olduğu belirtildi. Tutuklanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

  • Haz  kiloluk 'Karbeyaz' isimli teke 20 bin liraya satıldı kiloluk 'Karbeyaz' isimli teke 20 bin liraya satıldı

    Adana'da Honamlı cinsi keçilerin bulunduğu kurban pazarında, kilogram ağırlığındaki 'Karbeyaz' isimli teke 20 bin liraya alıcı buldu. Honamlı cinsi keçilerin büyüklüğü ve görüntüsüyle dikkat çektiği pazarda, fiyatlar 8 ila 20 bin lira arasında değişiyordu. Satıcılar, bu hayvanların hem cins hem de et lezzeti olarak tercih edildiğini belirtti.

  • Haz Ustalar Ucuz Baklavada 'Yer Fıstığı' Oyununa Karşı UyardıUstalar Ucuz Baklavada 'Yer Fıstığı' Oyununa Karşı Uyardı

    Adana'da baklava ustaları, ucuz baklavalara konulan katkı maddeli ve gıda boyalı yer fıstığına karşı uyardı. Ayrıca ustalar, baklavada kullanılan kalitesiz yağın zehirlenmelere yol açabileceğini belirtti. Baklava fiyatları da belli. liralık baklavada var, liralık baklavada var.

  • Haz Adana'da Pompalı Tüfekle Ateş Açılması Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi YaralandıAdana'da Pompalı Tüfekle Ateş Açılması Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

    Adana'nın Ceyhan ilçesi Civantayak Mahallesi'nde pompalı tüfekle ateş açılması sonucu Burak Ali Yılmaz hayatını kaybetti, Diyar B, Mahsup H, Sedat U. ve Cihan M. yaralandı. Polis ekipleri olay yerinde delil toplama çalışması yaparken, yaralılar Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Haz Sevgilisine çarpan yaşlı adamı bıçaklayan kişi adliyeye sevk edildiSevgilisine çarpan yaşlı adamı bıçaklayan kişi adliyeye sevk edildi

    Adana'da sevgilisine otomobil ile çarpan yaşlı adamı bıçaklayan genç adliyeye sevk edildi. Olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut Işık kullandığı araç ile elektrikli bisikletli Gamze Yaren D.'ye çarptı. Kazada Gamze Yaren D. hafif şekilde yaralandı. Gamze Yaren D.'nin sevgilisi Mustafa Kadirhan Ş. kazayı duyunca olay yerine geldi ve Mahmut I.'ya saldırdı. Mahmut I., kendisine saldıran Mustafa Kadirhan Ş'ye "yapma" diyerek adeta yalvardı. Ancak Mustafa Kadihr Ş. herkesin gözü önünde adamı önce dövdü sonra sol baldırından bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken şüpheli gözaltına alındı. Karakolda işlemleri tamamlanan genç adli tıp birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete sevk edildi.

  • Haz Adana'da trafik kazası sonrası bıçaklı saldırı: Otomobil sürücüsü yaralandıAdana'da trafik kazası sonrası bıçaklı saldırı: Otomobil sürücüsü yaralandı

    Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü bıçaklı saldırıya uğradı. Kazada, motosiklet sürücüsü genç kız yaralanırken, olay yerine gelen erkek arkadaşı ise otomobil sürücüsünü bıçakla bacağından yaraladı. Şüpheli gözaltına alındı.

  • Haz Sevgilisine çarpan yaşlı adamı herkesin gözü önünde bıçakladıSevgilisine çarpan yaşlı adamı herkesin gözü önünde bıçakladı

    Adana'da yaşlı adam kullandığı otomobil ile bir motosikletliyle çarpıştı. Kazada yaralanan kızın sevgilisi olay yerine gelerek kendisine zarar vermemesi için yalvaran yaşlı adamı herkesin gözü önünden bıçakladı. Yaşlı adam sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken genç ise gözaltına alındı.

  • Haz Adana'da trafik kazası: 3 yaralıAdana'da trafik kazası: 3 yaralı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Y.F. idaresindeki 01 M plakalı yolcu minibüsü, Turgut Özal Bulvarı'nda sinyalizasyon direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada sürücü Y.F. ile araçtaki 2 yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

  • Haz Adana'da sinyalizasyon direğine çarpan minibüs devrildi: 3 yaralıAdana'da sinyalizasyon direğine çarpan minibüs devrildi: 3 yaralı

    Adana'da sinyalizasyon direğine çarpan yolcu minibüsü yan devrilirken kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Yolcu olan 2 yaralı hastaneye kaldırılırken, yaralı sürücü arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Trafiğe kısmen kapanan yol minibüsün kaldırılmasıyla tekrardan ulaşım açıldı.

  • Haz Adana'da Abart Egzoz Denetimi: 67 Araç Sahibine Cezai İşlem UygulandıAdana'da Abart Egzoz Denetimi: 67 Araç Sahibine Cezai İşlem Uygulandı

    Adana'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan egzoz denetiminde, aşırı ses çıkaran egzozlardan kullanan 67 araç sahibine cezai işlem uygulandı. Ekipler, 67 aracı da eksikleri nedeniyle trafikten men etti.

  • Haz Adana'da oto yıkama dükkanında kurbanlık koyunlar köpüklü suyla yıkandıAdana'da oto yıkama dükkanında kurbanlık koyunlar köpüklü suyla yıkandı

    Adana'da bir oto yıkama dükkanında onlarca kurbanlık koyun, tek tek oto şampuan ve basınçlı suyla yıkandı. Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, hayvanın içeriğinde kimyasal bulunan köpük veya benzeri temizlik maddeleriyle ve tazyikli su ile yıkanmaması gerektiğini söyledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti.

  • UFO izle


    Film izle sayfamızda UFO filmi Türkçe Dublaj ve altyazılı yayınlandı. Full hd film izleme keyfini bizimle yaşayın.
    m Bilgileri23 saat önce eklendi
    Film, günümüz dünyasında artık yaşanması imkansız gibi görünen bir aşk hikayesini konu ediyor. UFO ismini verdiği motosikleti ile Adana sokaklarının tozunu attıran Ese ile, Adana'nın en zengin ailelerinden birinin eğitimli kızı Deniz'in yolu bir yerde kesişir. Bu dünyaya fazla gelecek aşkları için herkesi ve her şeyi karşılarına alıp galip gelebilirler mi ? Keyifli seyirler dileriz..
    Full HD Film izle
    &#; , Tüm Hakları Saklıdır.
    sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından bize ulaşabilirler.

    Film izle başlığı altında, en yeni hit filmleri Full izleme keyfini evinizde yaşayabilirsiniz.

    Türk Filmleri sayfamız olduçka zengin içeriğe sahip olup son zamanlarda vizyona giren yeni Yerli filmlerin tanıtımlarını, p izleme şansını kaçırmayın..

    © , funduszeue.info Tüm Hakları Saklıdır.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası