tren restoran fiyatları / Tren menü fiyatları Alaçatı, İzmir Atıştırmalık - YummyAdvisor

Tren Restoran Fiyatları

tren restoran fiyatları

Yemekli Vagon Fiyatları

TCDD Taşımacılık anahat, YHT ve yurtdışı seyahatlerde yemekli vagon hizmetini yolcularına sunmaktadır. Bazı ana hat trenlerinde yemekli vagon varken bazılarında şartlar gereğiyle bulunmamaktadır. Genellikle uzun mesafeli olan trenlerde yolcuların uzun süre seyahat edecekleri için yemek ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla dolayı yemekli vagonda bu hizmet sürdürülmektedir.

yemekli vagon

Yemekli vagonda yolcu taşımacılığı yapılmamaktadır, yalnızca yemek servisi yapılmaktadır. Bu vagon içerisinde yer alan yemekleri ve ürünleri TCDD Taşımacılık adına bir firma üstlenmektedir.

(YHT) Yüksek Hızlı Tren'de yemekli vagondaki güncel yemek menüsü ve fiyat listesi aşağıdadır.

YHT Yemekli Vagon Yemek Menüsü

yemekli vagon menüsü yemek fiyatları

yemekli vagon menüsü yemek fiyatları

Yemekli Vagonlar

Yolcuların seyahatlerini daha kaliteli, sağlıklı ve konforlu hale getiren hizmetlerden biri yemekli vagonlardır. Müşteri isteklerine göre çeşitlilik arzeden yemekler titizlikle hazırlanarak hijyenik bir şekilde sunulur. Tren vagonlarının genellikle son bölümünde yer alan yemekli vagon, pulman, örtülü kuşetli veya yataklı vagonlarda seyahat eden tüm yolcuların hizmetine açıktır. Yemekli vagon içerisinde satın alınan yemeklerin veya hazır gıdaların ödemeleri gerçekleştirildikten sonra masalara oturularak tüketilebilmektedir. Yolcular seyahatleri boyunca istedikleri zaman yemekli vagona giderek yemek siparişi verebilirler.

Tren Vagonunda Yemek 

Yemekli vagon tren içerisinde özellikle de uzun mesafeli trenlerde yolcuların yemek ihtiyacı düşünülerek planlanmıştır. Hem yemek bakımından hem de dizayn bakımından tam anlamıyla kaliteli bir biçimde oluşturulmuş olan yemekli vagon içerisinde masalar ve koltuklar bulunmaktadıra. Yemekli vagon içerisinde 2’şerli karşılıklı koltuklar ve ortalarında masa yer alır. Bu da restoran görünümünü andırır. Bu sayede yolcular hem temiz hem de kaliteli bir ortamda yemeklerini yemiş olurlar.

Masa geniş olmakla birlikte, 4 kişinin rahatlıkla kullanabileceği büyüklüktedir. TCDD Taşımacılık yemek vagonlarında yolculara yemek konsepti olarak sağlıklı ve çeşitli yemek menüsü sunar.

Menü içerisinde kahvaltı, çorba, sıcak yiyecekler (köfte vb.), soğuk sandviçler ve sıcak veya soğuk içecekler yer alıfunduszeue.infoı zamanda yemekli vagonda çikolata, bisküvi, kraker vb. ürünlerde yer alır.

Yolcular atıştırma yapmak veya sıcak yemek için bu vagonu tercih ederler. Sabah kahvaltı saatinde vagon içerisinde kahvaltı menüsü çıkmaktadır. Yolcuların zamanında giderek kahvaltılarını bu vagondan tahsis etmeleri gerekir. Hem pulman hem örtülü kuşetli hem de yataklı vagon yolcuları sabah, öğlen ve akşam yemeklerini diledikleri gibi sipariş verebilir ve yiyebilir. Sıcak yemek siparişi veren yolcuların yemekleri hemen hazırlanmakta ve ısıtılarak yolculara en kısa sürede sunulmaktadır.

Özellikle tren seferinin yoğun yaşandığı dönemde herhangi bir aksaklığa izin vermemek adına gerekli sayıda kişi bu vagonlarda görevlendirilir.

Yemekli vagon içerisinde yemeklerin hazırlanması ve servis edilmesi için çalışan firma yemek menüsü ve hijyenik kurallar doğrultusunda yolculara en kaliteli hizmeti vermeye kendini adamıştır. Yemekli vagon içerisinde verilen yemeklerin fiyatları ve içerikleri hakkında detaylı bilgiyi TCDD Taşımacılık yemekli vagon bölümünden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Trende Yiyecek/İçecek Fiyatları

Yemekli vagon yolcu taşımacılığı için kullanılmadığı için yolcular burada yedikleri yiyecek ve içeceklerin fiyatlarını öderler. Burada görev yapmakta olan firmanın yemek menüsüne ve ayrıntılı fiyat listesine TCDD Taşımacılık, yemekli vagon menüsünden kolaylıkla öğrenerek, yolculuk öncesi bilgi sahibi olabilirsiniz. TCDD Taşımacılık fiyatları bu konuda yolcuların ekonomik durumlarını gözeterek uygun fiyatlar dâhilinde belirlenmesi konusunda anlaşma yapmıştır.

Müşterilerinin memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak isteyen TCDD Taşımacılık müşterilerine adil ve dürüst davranmakta ve konfor ile birlikte güvenilirliği de onlara sunmaktadır. Toplumun bir parçası olduğunu bilerek toplum bilinci ile yeni faaliyetler gösteren kurum vagonlarda gerekli olan bakımı zamanında eksiksiz olarak yerine getirmektedir. Yemeklerin ve ortamın hijyenik olduğunda dair teftişler zamanında yapılır. 

Trenlerde satın alınan biletlerin sınıfına bağlı olarak koltuk seçimleri, merak edilen konular arasındadır.

Türkiye’de genellikle trenlerde bilet alımında ekonomi, business gibi sınıf tipleri bulunmamakla birlikte; Yüksek Hızlı Trenlerde (YHT) bu durum farklılık göstermektedir. YHT’lerde tıpkı uçaklardaki gibi ekonomi ve business gibi sınıf tiplerine göre koltuklar bulunmaktadır. İlk vagonda business sınıf tipine bağlı olarak koltuklar bulunmakta ve buna göre hizmet sunulmaktadır.

 

Business bölümünde vagonda 2+1 düzeninde deri kaplı koltuklar, müzik yayını yapabilen ses sisteminin yanında görsel yayın yapabilen yayın sistemi de mevcuttur. Ekonomi sınıfı yolcu bölümünde ise 2+2 düzeninde kumaş kaplı birinci sınıf koltuklar ve müzik sistemi mevcuttur.

Business sınıfta diz üstü bilgisayarlar için güç kaynağı mevcuttur ve her koltuk arkasında her yolcuya özel LCD ekran mevcuttur.

Trenlerde kafeterya hizmetlerine artı olarak business vagonunda ücretsiz ikramlar var iken; ekonomi vagonlarında ise ücretli yiyecek-içecek servisi vardır. Tüm vagonlardaki yolcular yemekli vagondan dilediği yiyeceği ücret karşılığı temin edebilmektedir. Yemek menüsüne linkten ulaşabilirsiniz.

Her iki sınıf fiyat açısından karşılaştırıldığında ise az bir fiyat farkı bulunmaktadır. Beklentiye göre hangi sınıfta seyahat edileceği belirlenebilir.

Trenler ile ilgili diğer tüm bilgilere TCDD Taşımacılık AŞ sitesinin “Yolcu” kısmından ulaşabilirsiniz.


 

Rail Turkey Tr

Yemek vagonu

Bazı ana hat trenlerinde ve yeni hızlı tren setlerinde yemek vagonu bulunmakta.

TCDD yemek vagonlarında yemek servisi, Mart &#;da yeni bir konsept ile başladı. Menüde sınırlı sayıda sıcak yemek bulunmakta ve alkol servisi yok. Menüde kahvaltı, çorba, ızgara köfte gibi sıcak yiyecekler, soğuk sandviçler ve sıcak/soğuk içecekler bulunuyor (Menü için tıklayınız).

Yemek vagonu olan tren seferleri şunlar (Eylül itibariyle):

Özellikle bir gün süren Kars, Tatvan, Kurtalan trenlerinde kendi yiyeceklerini getirenlere sıklıkla rastlanıyor.

TCDD&#;nin yeni yemek konsepti (Steve Hobson)

Yemek servisi

TCDD&#;nin bazı hatlarında bazı ekonomi ve business sınıfı koltuklar &#;yemekli&#; olarak satılıyor.

Bu koltuklara, uçaklardakine benzer bir şekilde sıcak yemeği de içeren bir servis yapılıyor. Yemek servisi ücreti 25 TL (Eylül itibariyle).

Yemek servisinin yapıldığı hatlar:

Büfe

CAF hızlı tren setlerinde, bir vagonun bir bölümü büfe olarak dizayn edilmiş. Çok az sayıda oturacak yerin olduğu büfeden sandviç, atıştırmalık, soğuk/sıcak alkolsüz içecekler almak mümkün.

Ana hat trenlerindeki yemek vagonlarında da atıştırmalık ve sıcak/soğuk (alkolsüz) içecekler satın almak mümkün.

İkram

Yiyecek ve içecek satın alma imkanının bulunmadığı bazı hatlarda TCDD, odalara yolcu sayısına göre su, meyve suyu ve atıştırmalıktan oluşan küçük bir ikram seti dağıtıyor.

İkram verilen hatlar:

Optima yemek vagonu

Optima treninin yemek vagonunda atıştırmalık ve içecek bulmak mümkün. Vagonda, kendi yanınızda getirdiğiniz yiyecek ve içecekleri de tüketebiliyorsunuz.

Seyahat ana sayfa

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası