opr dr lalehan kutlay / Op. Dr. Lalehan Kutlay Caner - Yorumları incele ve randevu al | seafoodplus.info

Opr Dr Lalehan Kutlay

opr dr lalehan kutlay

Dr. Tolga Yasa

Acıbadem Mah. İbrahimağa Konutları A4 Blok No:3, Koşuyolu, Kadıköy, Istanbul adresinde bulunan Dr. Tolga Yasa hakkındaki bilgiler kesindir ve açık kaynaklardan toplanmıştır. Şirket ile telefon yoluyla irtibata geçmek ve gerekli bilgler almak için, +90 () numarayı arayınız.

Ofisi bizzat ziyaret etmek istiyorsanız, arabanızın navigasyon sisteme şu koordinatları giriniz: ,

Ayrıca şirket hakkındaki bilgiler bu websitede bulunan kategoriler altında da bulunabilir: Klinikler, Diş hekimleri, Acil Diş Bakımı, Diş bakımı, Acil Bakım Doktorlar, Doktorlar.

Bu şirketin yakınında 5 tane ilginizi çekebilir benzer şirket bulunmaktadır. En yakın bulunan şirketin adı Dr. Güzide Özcan ‘dır ve kilometre mesafede bulunmaktadır. En uzak bulunan şirketin adı Özel Dentili Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ve kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Bu şirket hakkındaki bilgiler tarihinde güncellenmiştir. Bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.

Op. Dr. Özgür Leylek  yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığını aldıktan sonra, den beri kendi özel klinikleri yanında özel hastanelerde görev almıştır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum branşının klasik konuları yanında özellikle Pelvik Taban Rekonstrüksiyonu, Kozmetik Jinekoloji, Genital Estetik, Medikal Estetik ve Cinsel Fonksiyon Bozuklukları alanlarına özel ilgi duyarak, bu alanlarda birçok ulusal ve uluslararası eğitim, kurs ve benzeri etkinliklerde bulunmuş, ortak çalışmalar yürütmüştür Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD), Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği (TJUD), Europoean Society of Aesthetic Gynecology (ESAG), Medikal Estetik Tıp Derneği (MESTDER) ve World Society Interdisciplinary Anti-aging Medicine (WOSIAM) derneği üyesi olan seafoodplus.info Özgür Leylek iyi derecede ingilizce bilir. Halen kendi özel kliniğinde mesleğini sürdürmekle birlikte,meme, popo büyütme ile ilgili olarak Aquafilling vücut dolgusunun dünya global eğitmenliğini de yapmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir