sarıgöl çanakçı köyü / Manisa Çanakçı Mahallesi Sarıgöl Satılık Bağ & Bahçe - Emlakjet

Sarıgöl Çanakçı Köyü

sarıgöl çanakçı köyü

Manisa Sarıgöl Çanakçı Mahallesinde m2 Tarla

Açıklama

Ula&#;&#;m:&#;Manisa &#;li, Sar&#;g&#;l &#;l&#;esi, &#;anak&#;&#; Mahallesi, parsel numaras&#; ile kay&#;tl&#; tarla vas&#;fl&#; ta&#;&#;nmazd&#;r. Ta&#;&#;nmaz&#;n yak&#;n&#;&#;evresinde benzer &#;zelliklere sahip tar&#;m alanlar&#; ve 2&#;3 katl&#; evler bulunmaktad&#;r. Ta&#;&#;nmaz mevcutta ba&#; olarak kullan&#;mda ve kuru,ya&#; &#;z&#;m&#;yeti&#;tiricili&#;i yap&#;lmaktad&#;r.D&#;&#;&#;k ve orta d&#;zey gelir grubu taraf&#;ndan tercih edilen, ula&#;&#;m&#; &#;zel ara&#;larla sa&#;lanan b&#;lgedir. Konu ta&#;&#;nmaz Sar&#;g&#;l&#;&#;l&#;e merkezinden T&#;razlar caddesi &#;zerinde yakla&#;&#;k km kuzey y&#;n&#;nde ilerdikten sonra T&#;razlar Mahallesine ula&#;&#;l&#;r.T&#;razlar Mahallesinde sola&#;&#;anak&#;&#; T&#;razlar yoluna d&#;n&#;l&#;r ve yol &#;zerinde yakla&#;&#;k 3,4 km ilerledikten sonra sola k&#;y i&#;i yoluna d&#;n&#;l&#;r ve do&#;u y&#;n&#;nde yakla&#;&#;k km&#;y&#;n&#;nde ilerledikten sonra konu ta&#;&#;nmaza ula&#;&#;l&#;funduszeue.info ta&#;&#;nmaz&#;n 8 km g&#;neyinde Sar&#;g&#;l Belediyesi,yakla&#;&#;k m do&#;usunda &#;anak&#;&#;&#;Mahallesi,yakla&#;&#;k 2,92km kuzeydo&#;usunda da Bahl&#;ca Mahallesi yer almaktad&#;r. Konu ta&#;&#;nmazlar&#;n bulundu&#;u mahallede tar&#;msal faaliyetler&#;mevcuttur.

&#;zellikler:&#;Ta&#;&#;nmaz&#;n &#;zerinde&#;y&#;resel meyve olan &#;z&#;m ba&#;&#; bulunmakta olup ya&#; ve kuru &#;z&#;m yeti&#;tirildi&#;i tespit edilmi&#;funduszeue.infoin etraf&#;nda incir&#;,erik gibi vs meyve a&#;a&#;lar&#; oldu&#;u g&#;r&#;lm&#;&#;t&#;funduszeue.info ta&#;&#;nmaz ba&#; sistemi olup ya&#;lar&#; b&#;y&#;k &#;z&#;m a&#;a&#;lar&#;ndan&#;olu&#;maktad&#;funduszeue.info sistemi damlama sulama oldu&#;u g&#;r&#;lm&#;&#;t&#;r. Fakat d&#;&#;ar&#;dan foto&#;raf &#;ekti&#;imiz i&#;in herhangi&#;kuyu ve su pompas&#;n&#; g&#;r&#;lmemi&#;funduszeue.info parselin kenar&#;ndan kanal sulama sistemleri ge&#;funduszeue.info geometrik&#;olarak dikd&#;rtgen &#;ekle benzemekte olup topografik olarak d&#;z bir yap&#;dad&#;r. Parselin kadastral yola cephelidir.

Not:&#;Sar&#;g&#;l Belediyesinden al&#;nan &#;ifai bilgiye g&#;re &#;konu t&#;&#;nmaz&#;n 1/ &#;evre d&#;zeni plan&#;na g&#;re 'Tar&#;m Arazisi'(ba&#;c&#;l&#;k)&#;lejant&#; i&#;erisinde kalmaktad&#;r.

SarıgölÇanakçı NÜFUSU

Kişi

NÜFUS YOĞUNLUĞU

,25Kişi/km2

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

* Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanmaktadır.

DOĞRUDAN SATIŞ HACMİ

0 Adet

İPOTEKLİ SATIŞ HACMİ

0 Adet

EL DEĞİŞTİRME ORANI

%9,87 (satış/gayrimenkul ad.)

GERÇEKLEŞEN İŞLEM ADETLERİ

(* Etiketlere tıklayarak ilgili alanları gizleyebilirsiniz.)

* T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine dayanmaktadır.

OTOMOBİL SAYISI

Adet

* BKM, Trafik Tescil ve Eczacı Bilgi Sistemi verilerine dayanmaktadır.

Sarıgöl Çanakçı Köyü

Sarıgöl Çanakçı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çanakçı köyü son dakika gelişmeleri, Çanakçı köyüne özgü yemekler, Sarıgöl Çanakçı köyünün tarihi, Çanakçı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çanakçı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çanakçı , Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çanakçı köyü resimleri ve Çanakçı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıgöl Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıgöl Manisa Arası Kaç Km?Sarıgöl Hava Durumu?Sarıgöl Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Sarıgöl Çanakçı Köyünde doğan biri var mı? Sarıgöl Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çanakçı , Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi funduszeue.info iline  km, Sarıgöl ilçesine 6 km uzaklıktadıfunduszeue.infoenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içfunduszeue.infoenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

Sarıgöl Çanakçı Köyü ResimleriSarıgöl Çanakçı Köyü Resimleri

İlgili Haberler

Manisa Çanakçı Köyü Uydu Görüntüsü

Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine ait Çanakçı Köyü Uydu Görüntüsünü görmektesiniz. Harita üzerinden Manisa Sarıgöl mahallerini ve Manisa Sarıgöl köylerini görebilir, ayn zamanda Çanakçı Köyü parsel sorgula alanından ada parsel no ile arama yaparak veya yerleşim yerlerinin, arsaların üzerine tıklayarak parsel bilgisi öğrenebilirsiniz.

Google Çanakçı Köyü Uydu Haritası

Yandex Çanakçı Köyü Uydu Haritası

Manisa, Sarıgöl ilçesine ait Çanakçı Köyü için Parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz.

Listede mahalleniz veya köyünüz görünmüyorsa, harita üzerinden seçim yaparak parsel bilgisi öğrenebilirsiniz.


Sizde Manisa Sarıgöl Çanakçı Köyü hakkında yorum yapabilirsiniz.


Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine ait Mahalle listesi.

Bilgilendirme

Manisa Sarıgöl Mahalleleri'ne ait parsel sorgulama, uydu görüntüsü, canlı kamera ve daha detayl bilgi edinmek için , yukarıda bulunan tabloda detaylarını görmek istediğiniz mahallenin ismine tıklayarak erişebilirsiniz.

Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine ait Köy listesi.

Bilgilendirme

Manisa Sarıgöl Mahalleleri'ne ait parsel sorgulama, uydu görüntüsü, canlı kamera ve daha detaylı bilgi edinmek için , yukarıda bulunan tabloda detaylarını görmek istediğiniz mahallenin ismine tıklayarak erişebilirsiniz.

Manisa ilinin İlçeleri ve Köy listesi.

Bilgilendirme

Manisa iline ait ilçeler, kyler, parsel sorgulama, uydu görüntüsü, canlı kamera ve daha detaylı bilgi edinmek için , yukarıda bulunan tabloda detaylarını görmek istediiniz İlçenin yanında bulunan simgesini kullanarak veya İlçe ismine tıklayarak erişebilirsiniz.


Copyright © funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası