boyun düzleşmesi için krem / Agridin Rahatlatıcı Krem 2 Adet

Boyun Düzleşmesi Için Krem

boyun düzleşmesi için krem

Agridin Rahatlatıcı Krem 2 Adet

Agridin Krem Nedir : Agridin Krem, Kas ve Eklem Ağrıları, Diz Ağrıları, Menisküs yırtığı, Kireçlenme, Sıvı kaybı, Tenisçi dirseği, Bel ve boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Ayak Topuk dikeni Diken, Fibromiyoloji, Romatizma Gibi Ağrılarda Tedavinize yardımcı olarak olarak kullanılır.

İLAÇ DEĞİLDİR. Herhangi bir hastalığı tedavi etmek amacı ile kullanılmaz.

 

Agridin Krem İçeriği :

Glucosamine, Kondritin, Arnica Montana, Lavanta Yağı, Biberiye Yağı, Zerdeçal, Okaliptus, Portakal Yağı, Kafur

İçeriğinde bulunan aktif Amino asit, mineral ve doğal bitkisel yağlar ile eklem ve kas ağrılarında rahatlama ve hızlı etki sağlayarak ağrıları giderir.

 

Glucosamine : Vücudunuzdaki kıkırdağın bir bileşeni olan bir amino grubudur. Eklem sağlığı için en yaygın kullanılan takviyedir. Eklem artritinin ilerlemesini ve osteoartrit ile ilişkili ağrıyı geciktirmeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

 

Kondroitin : Kıkırdağın su tutmasına yardımcı olan önemli bir bileşendir. Vücut tarafından doğal olarak sentezlenir. Fakat yaşın ilerlemesi ile bu sentezlemeazalır. Dışardan destekle vücuda alımı mümkündüfunduszeue.infortritli kişilerde kondroitin sülfatın önemli biranti-inflamatuar etkisi bulunmaktadır.

 

Arnica Montana : Kuzey ve Orta Sibirya, Avrupa ve Batı Amerika’da yetişen Arnica Montana çiçeğinin

özünden elde edilen ekstredir. Yara iyileşmesinin dışında antiseptik, antienflamatuar ve ağrı giderici

özellikleri gösterdiği yapılan araştırmalarda etkisi kanıtlanmıştır.

 

Lavanta Yağı : Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin bir bitkidir. Kas ve  eklem ağrılarında olduğu gibi  burkulmaları ve sırt ağrısında geleneksel olarak etkisi bilinmektedir. Masaj yolu ile uygulandığı anda hızlı şekilde rahatlama sağlar.

 

Biberiye : Ağrı dindirici ve iltihap giderici şifalı bir bitki ve baharattır. Biberiye yağı lokal olarak kas

ağrılarını ve artriti iyileştirmek,aynı zamanda dolaşımı canlandırmak için vücuda topikal olarak uygulanır.

 

Zerdeçal :  Zerdeçal bitkisinden elde edilen bir baharattır. Eklemleri ve kemikleri koruyucu, ağrıları

dindirici özellikleri vardır,romatizmal ağrılara iyi gelir. Kemik ve eklem ağrılarına karşı zerdeçal tüketimi önerilir. Romatizma sorununda tıbbi tedaviye yardımcı olarak hafif eklem ağrılarının yanı sıra eklem iltihabına da zerdeçal iyi geldiği için; romatizma, osteoartrit ve romatoid artrit için faydalı olduğu bilinir.

Okaliptüs :  Tıbbi özellikleri olan okaliptüs ağacındanedilmektedir. İyileştirici güçleri, ağacın oval şeklindeki yapraklarından elde edilen okaliptus yağından funduszeue.info gevşetici olarak da kullanılan okaliptüs yağı, kas ve eklem ağrılarını hafifletmek için kullanılmaktadır. 

Ayrıca sırt ağrısı çeken, eklem veya kas yaralanması olan kişilerin iyileşme süreçlerini

hızlandırmaya yardımcı olduğu bilinmektedir.  Osteoartrit (kireçlenme ) ve romatoid artrit ( iltihaplı eklem romatizması ) gibi rahatsızlıklardan kaynaklanan ağrıları gidermeye destek olur.

Portakal Yağı :  Portakal kabuğundan elde funduszeue.info, eklem ve kemik ağrılarında  fitoterapi uzmanları tarafından da sıklıkla uygulanan dokularda ki şişmeyi artıran iltihaplanmaya karşı  yarar sağlar. Ağrıyan veya şişkinlik gösteren kaslara sürülerek ağrının geçmesini ve aktivitenin desteklenmesini sağlar.

Kafur  :  Kafur ağacından elde edilir. Anti enflamatuaretkiye sahiptir. Vücutda ki eklem ve kas ağrılarında yatıştırıcı ve ağrı dindirici özelliğe sahiptir.

Fitoterapi nedir?

Fitoterapi Avrupa’da en etkili alternatif tıp yöntemi olarak kabul edilmiştir. Tamamen doğal tedaviye yönelik olan fitoterapi,  bitkisel yöntemlerle uygulanan, vücudun normal işlevlerini uyarmak ve güçlendirmek için özel bitkisel karışımlardan faydalanarak hazırlanan  benzersiz bir yöntemdir.

Vücutdaki Kullanım Bölgeleri ;

Baş, boyun, sırt, omuz, kol, dirsek, bel ve çevresi, el ve el bilekleri, dizler, bacaklar, ayak ve ayak bilekleri ile genel kas ve eklem ağrılarında.

* Osteoartrit (Kireçlenme)

* Steoartroz (Kireçlenme)

* Diz Kapağı

* Sinoviyal Sıvı Kaybı

* Meniskus

* Eklem İltihaplanmaları

* Bel ve Kalçadan Yayılan Ağrılar

* Kas sıkışma (impingement)

* Fibromiyalji (kas romatizma)

* Bağ Zedenlenmeleri

* Bel Fıtığı

* Boyun Fıtığı

* Boyun Düzleşmesi

* Tenisçi Dirseği

* Huzursuz Bacak Sendromu

* Topuk Dikeni

* Migren, Baş Ağrısı

* Romatoid Artrit

* Atletik Zorlanma

* Genel Deformasyon

Kronik Durumlarda Uygulama Metodu Olarak:

Agridin Kremi yüzeysel olarak uygulayacağınız bölgeye, fındık büyüklüğünde olacak şekilde hafif masaj yaparak sürünüz. Ardından çok sıkı olmayacak  ve kan dolaşımını engellemeyecek şekilde, streç film ile gevşek bıraktığımızdan emin olarak yarım saat sarılı bekletiniz.

Bu süreçte istirahat ediniz.Ağrılarınız geçinceye kadar bu işlemi  her gün Sabah-Akşam olacak şekilde tekrar funduszeue.info uygulamadan itibaren ağrılarınızın  azaldığını ve rahatlamaya başladığını fark edeceksiniz.

Boyun ağrısını azaltan 6 öneri

Bilgisayar kullanımının iş hayatında vazgeçilmez bir öğe olması boyun ağrılarının da artmasına neden oluyor. Ağır işlerde çalışanlar, masa başı yoğun bilgisayar kullanımı gerektiren ofis işlerini yapanlar, öğretmenler ve şoförlerin meslekleri nedeniyle boyun ağrılarına yatkın olduklarını söyleyen Anadolu Sağlık Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Göçmen, “Ancak boyun ağrıları ile boyun fıtığını karıştırmamak gerekir” uyarısında bulundu.

 

Boyun fıtığı kişinin idrarını tutamaz hale gelmesine sebep olabilir

Boyun fıtığının boyun omurları arasındaki kıkırdağın omurilik kanalına doğru yer değiştirmesi sonucu kola gelen sinirlere ve omuriliğe baskı yapmasıyla ortaya çıktığını belirten Doç. Dr. Selçuk Göçmen, “Boyun fıtığı kollara doğru yansıyan ağrıya, sızlamaya, his kaybına ve kuvvet kaybına yol açabilir. Kişi idrarını tutamaz hale gelir” dedi. Boyun fıtığında ağrının tek taraflı omuzdan başlayıp ele ve parmaklara kadar uzanabildiğini söyleyen Doç. Dr. Selçuk Göçmen, “Bazı hastalarda ağrı sırta ve kürek kemiklerine doğru yayılabilir, parmaklarda uyuşma olabilir. Elde kuvvetsizlik olup, hasta eline aldığı ağır cisimleri düşürebilir. Sıcak ve soğuğu ayırt edemeyebilir” şeklinde konuştu.

 

Boyun fıtıklarında çoğunlukla ameliyata gerek duyulmuyor

Boyun fıtıklarının çoğunlukla cerrahi tedaviye gerek kalmadan düzelebildiğine değinen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Göçmen, “Bu yüzden boyun fıtığından kaynaklanan ağrıyı azaltmak için öncelik, cerrahi dışı seçeneklerdir. Bunlar; dinlenme, boyunluk kullanarak boyun hareketlerini kısıtlama, ödemi azaltan ve ağrıyı kontrol eden ilaçlar, fizik tedavi, egzersiz veya enjeksiyon tedavisi içeren uygulamalardır” dedi.

 

Boyun fıtığı ameliyatından 24 saat sonra hasta taburcu edilebiliyor

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Göçmen, cerrahi olmayan tedavinin iyileşme sağlamadığı takdirde boyun fıtığı ameliyatının da gerçekleştirilebildiğini belirterek, “Boyun fıtığı ameliyatları, gelişen teknolojiyle oldukça kolaylaştı. Operasyon tek seviye boyun fıtığı için 1- 1 buçuk saat sürebiliyor ve hasta 24 saatten kısa bir sürede evine gidebiliyor” açıklamasında bulundu. Doç. Dr. Selçuk Göçmen başarılı bir cerrahi sonrası boyun ameliyatlarında bel fıtığı ameliyatlarından farklı olarak nüksetme görülmediğini de sözlerine ekledi.

 

Doç. Dr. Selçuk Göçmen boyun ağrısı çekenlere 6 öneride bulundu:

 

Boyun ağrılarını azaltmak için 6 tavsiye

  • Çalışırken boynun doğal pozisyonunun bozulmamasına dikkat edilmeli. Bilgisayar kullanırken ekranın göz hizasında, baş- boyun dik ve gövdeyle aynı hizada olmalı. Monitör ile göz arası mesafe ise yaklaşık cm olmalı.

 

  • Klima, rüzgâr gibi boynunuza doğrudan hava akımlarını engelleyin. Özellikle soğuk havalarda boynu koruyucu kıyafetler tercih edilmeli. Terledikten sonra yine boyun mutlaka korunmalı.

 

  • Uzun süre aynı pozisyonda kalmamaya özen gösterilmeli. Yarım saatte bir pozisyon değiştirip, saat başı dakika mola verilebilir. Bu sürede boyun ve ofis egzersizleri yapılmalı.

 

  • Sık telefon görüşmesi yapılıyorsa, kulaklık biçimindeki telefon ahizeleri tercih edilmeli.

 

  • Kullanılan yastık, boyun boşluğunu desteklemeli. Çok yüksek veya alçak yastık kullanmamaya dikkat edilmeli. Özel ortopedik boyun yastığı kullanmak kişinin seçimine kalmış bir şey ve eğer fayda gördüğüne inanılıyorsa kullanılabilir. Yolculuklarda boynu destekleyen özel yastıklar kullanmaya da özen gösterilmeli.

 

  • Boyun bölgesine yönelik verilmiş egzersizler her gün yapılmaya dikkat edilmeli.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası