lg g2 dokunmatik ön cam değişimi / LG G2 ekran kırıldı | DonanımHaber Forum » Sayfa 10

Lg G2 Dokunmatik Ön Cam Değişimi

lg g2 dokunmatik ön cam değişimi

LG G2 Ekran Değişimi

LG G2 ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte TL&#;dir. Ekran değişimi uzman ve tecrübeli LG teknisyenlerimiz tarafından tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmış olan teknik servis odamızda özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Kullanılan ekran komple yani iç ekran + ön cam + dokunmatik alan + dış panelden oluşan orjinal ve seri numaralı ürünlerdir. GSM İletşim LG ekran değişiminde Türkiye rekoruna sahiptir ve bu rekor tescillenmiştir. Teknik servisimizde yapılan ekran değişimi sonrası bilgileriniz silinmez, cihazınızın performansında yani dokunmatik hızı, dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığında kesinlikle değişim yaşanmaz.
LG G2 ekran değişimi yapıldıktan sonra tüm testleri uzman LG teknisyenlerimiz tarafından gerçekleştirilir. Ardından müşteri temsilcilerimiz tarafından sizlerin incelemenize sunulur. Telefonunuzu dilediğiniz kadar inceleyebilirsiniz. Herhangi bir beğenmeme durumu, tereddüt ya da orunda ücretiniz geri iade edilir. Onay verdiğiniz taktirde ise öncelikle 6 aylık GSM İletişim teknik servis garanti kartınız hazırlanır. Ardından 20 TL değerinde kırılmaz cam koruyucu hediyeniz takılır ve telefonunuz sizlere teslim edilir. LG G2 ekran değişimi süresi sadece 20 dakikadır.

Global Bilgi olarak Türkiye&#;de LG G2 Ekran Cam değişimi yapan ilk firmalardanız.

* LG G2 Telefonunuz Düştü ve Camı mı Çatladı?

* Telefonunuzda Görüntü var ve kullanabiliyorsanız,

* Komple ekran değişimi yaptırıp yüksek ücretler ödemeyin!

* Servisimizde ;

LG G2 EKRAN CAM DEGISIMI İÇİN FİYAT ALIN

1 SAAT İÇİNDE SORUNUNUZU ÇÖZÜYORUZ.

Teknik Servis&#;imizde profesyonel ekipman ve yurtdışından özel getirttiğimiz oca laminatör, vakumlama ve presleme makinalarımız yardımıyla kırık olan LG G2 cihazınızın ön cam&#;ını kolayca söküyoruz.

Sonrasında; Sağlam olan ekranı özel solüsyonlarla temizleyerek stoklarımızda bulunan orjinal Gorilla Glass ön camın üzerine; ekran ve camın birleşmesini sağlamak için kullanılan ısı yalıtımlı OCA maddesini uyguluyoruz.Son olarak ekran fabrikalarında kullanılan oca laminatör makinalarımız yardımı ile boşluk, hava ve toz kalmayacak şekilde presleme ve vakumlama yapıyoruz.Ortalama 1 saat süren değişim işlemi sonrası LG G2 ekran cam değişimi sonrası telefonunuzun dokunmatik hassasiyeti, LCD ekranın canlılığı ve koyuluğu telefonunuzu ilk aldığınız günkü gibi kalır ve kesinlikle değiştiği bile anlaşıfunduszeue.info değişimi alanında firmamız ilkleri gerçekleştirmekde olup Cep telefonu teknik servis sağlayıcılarına öncülük etmektedir.

Global Bilgi avantajları nelerdir ?

1- Firmamız 12 yıllık tecrübeye ve markaya sahiptir,

2- Firmamızda kullanılan ürünler % orjinaldir,

3- Onarım işlemleri ve yedek parça 6 AY garanti belgelidir,

4- Yapılan işlemler sistemimizde kayıt altına alınır,

5- Telefonunuzu firmamıza gönderirken kargo ücreti ödemezsiniz,

6- Şirketlere + %18 kdv&#;li resmi fatura kesilmektedir.

Cihazımı size nasıl ulaştıracağım ?

İstanbul içinde ikamet ediyorsanız firmamıza gelerek saat süre içerisinde LG G2 telefonunuzun ön cam değişimini yaptırarak teslim alabilirsiniz.Türkiye&#;nin heryerinden kurumsal anlaşmalı yurtiçi kargo ile ücretsiz şekilde bize göfunduszeue.infoınız aynı gün yapılıp kargoya verilir.Ödeme işlemi cihazınızın onarımı tamamlandıkdan sonra hesap numaralarımızdan birine EFT ve havale yöntemiyle iletişim kısmında bulunan hesap bilgilerimiz üzerinden yapabilirsiniz.

Saygılarımızla Global Bilgi Ekibi

DİKKAT:Cihazınızda görüntü bozuk ise ekran değişimi olması gerekir Fiyat için TEKLİF ALIN

LG G2 Aksesuar, batarya, kulaklık v.s için market kısmından beğenip sipariş verebilirsiniz.

Adres: Göztepe Mahallesi, Tanzimat Sk. No/C Caddebostan

LG G2 Ekran Cam Değişimi Merkezi

Sorularınız için arayabilir veya mesaj bırakabilirsiniz,

Teknisyenlerimiz tarafından en kısa zamanda cevaplanacaktır.

 

LG G2 Telefonunuzu Tamir Ettirirken Bunları Bilmelisiniz

Ekran Sorunları LG G2 Kullanmanızın Keyfini Bölmesin
Büyük bir heyecanla satın aldığınız ve kullanmanın keyfini çıkardığınız gelişmiş telefon modeli olan LG G2 keyfiniz ekran kırılmalarıyla, arızalarıyla bölünmesin. Ekranım kırıldı, bozuldu, tamiri çok pahalı diye düşünüyorsanız telefonunuzu doğru ellere teslim etmemişsiniz demektir. LG G2 Ekran Camı Çatladı İse Dikkat edin ve Samsung telefon modellerinde tecrübe kazanmış bir firmadan yardım isteyin.
Global Bilgi sizlere hem ekran, hem de cam değişimi konusunda profesyonel bir hizmet sunar. Yıllardır Samsung Galaxy serisinin tüm arızalarını gidermede öncü olan firmamızın size özel uygun fiyatlandırma hizmetinden yararlanın. LG G2 Camı Çatladı İse Dikkat edin. Size orijinal olmayan ekran ve cam değişimi teklif eden ve daha uygun fiyat vaat eden teknik servislerden uzak durun. Cihazınızın geleceğini riske atmayın ve paranızı sokağa atmayın. İleride oluşacak farklı arızaların yanında cihazınızın gerçek görüntüsünü kaybettirecek bir değişim sizin beklentilerinizi karşılamayacaktır. LG G2 Camı Çatladı İse Dikkat edilecek şeylerin başında orijinalliğin geldiğini unutmayın.
Tüm değişim işlemlerinden sonra LG G2 telefonunuz ilk günkü görüntüsüne kavuşsun, telefonunuzun doğallığı bozulmasın. İçinizi rahatlatacak işlem garantisi ile LG G2 keyfinize kaldığınız yerden devam edin. İşte size tüm bunları sağlayacak bir firmanın tüm fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, bizim ayrıcalıklı kullanıcılarımızdan biri olun. Sektördeki tecrübemiz, giderek gelişen kullanıcı ailemizin bir parçası olmak için hiç vakit kaybetmeden bize başvurabilir, size sunulan en iyi fiyat teklifinden hemen yararlanabilirsiniz. Dilerseniz cam ve ekran değişimi konusunda sizi biraz daha bilgilendirelim ve aklınızdaki soru işaretlerine biraz açıklık getirelim:

LG G2 Ekran Camı Çatladı İse Dikkat edilmesi gereken işlemlerin içeriğidir. Firmamız ekran kırılmaları ve çatlamalarında oluşan arızayı cam değişimi ve ekran değişimi olarak iki kategoride inceler ve cihazınızın hangisine ihtiyacı olduğu konusunda sizi bilgilendirir.
LG G2 Ekran Camı Çatladı İse Dikkat edeceğiniz bir diğer konu, ekran veya camın değişiminde gerçek Samsung ekran/cam donanımlarının kullanıldığıdır. Orijinal olmayan ürünlere ücret ödeyerek cihazınızın tasarım ayrıcalığını bozmanıza gerek yoktur.
LG G2 Ekran Camı Çatladı İse Dikkat etmeniz gereken en önemli şey ekranınızın görüntü verip vermediğidir. Hiç görüntü alamıyorsanız, dokunmatik aksam hiç çalışmıyorsa veya kırılmalar arkadaki ekran bölümüne kadar ulaşmışsa ön panel, dokunmatik ve ekran bir arada değiştirilir ve tamamı sıfırlanır/yenilenir.
Konusunda uzman teknisyenlerimiz size işlem yapmadan önce bilgi verir, onay alır ve ona göre işlem yapar. Sizi bilgilendirmeyen, arızanın ne olduğunu tam olarak söylemeyip bilginiz dışı işlem yapan servislerden uzak durun. Gelin 6 ay garantili ekran ve cam değişimi hizmetimizden yararlanın. Bütçenizi sarsmadan LG G2 ayrıcalığınızı kafanız rahat bir şekilde devam ettirin.


LG G2 Ekran Cam Değişimi
işlemi teknik servisi garantisi ile yapılmaktadır. Cihazınızda uygulanacak işlemlerde kaliteli teknik servisin yanında garantili bir hizmet aldığınızdan emin olmanız gerekir. Yapılacak tüm onarım hizmetleri konusunda uzmanlaşmış ekibimiz tarafından uygulanır ve size 6 ay teknik servis garantisi funduszeue.info G2 ekran cam degisimi servisi

  • LG G2 Kasa Değişimi işlemini yaptırırken cihazınızın tüm hafıza kayıtlarının, oluşturduğunuz tüm uygulama içeriğinin korunduğundan emin olmalısınız. Firmamız tarafından uygulanan değişim hizmetinde cihazınızda herhangi bir farklılık oluşmaz ve bilgilerinizde kayıp/değişim sorunu ortaya çıkmaz.
  • LG G2 Kamera Değişimi yaptırdığınızda maliyetin bütçenizi sarsmaması gerekir. En uygun değişim bedeli için firmamızın ayrıcalıklı hizmetinden yararlanabilirsiniz.
  • LG G2 Şarj Soketi işleminde en çok dikkat edeceğiniz konu orijinal parça kullanıp kullanılmadığıdır. LG G2 ve diğer Samsung telefon serilerinde firmamız tarafından orijinal çelik soketler kullanılarak değişim yapılmaktadır.

Kaliteli, güvenli ve güler yüzlü bir hizmet için telefonunuzu emin ellere teslim edin ve LG G2 kullanmanın keyfinizi sürdürün.

LG G2 Ekran

Ürünümüz orjinal lg ürünüdür. Birinci sınıf malzemeden üretilmiştir. Garanti kapsamında ve telefonunuza birebir uyumludur. Telefon modeliniz ile birebir uyum sağlamaktadır. LG G2 Dokunmatik Ekran LCD FiyatlarıVermiş olduğunuz siparişlerde gelecek ürünlerin hepsi Orjinal ürünlerdir. haricinde diğer e-ticaret siteleri olan gittigidiyor - sahibinden - ebay - hepsi burada - cimri - n11 - ak akçe - aliexpress - sanalpazar gibi sitelerde mağamazamız yoktur.  Orjinal olan tüm ürünlerimizi funduszeue.info üzerinden yapılmaktadır. LG G2 Dokunmatik Ekran LCD  DeğişimiParça değişimi ve parçaların tarafınıza ulaştığında tarafımıza dönüş sağlayabilirsiniz ve parça değişim konusunda teknik servis ekibimizden bilgi alabilirsiniz. yapılan işlemlerin parça değişimi konusunda yapıldığı ve tarafınıza gelen orjinal parçanın kullanımı konusunda gerekli ekipman ve tamir malzemesi ile cihazınızı onarım için ilgili teknik malzemeleri ve ekran sökümü sırasında lütfen cam için vakum kullanınız. aksi halde ekran kırılabilir ve bu sebeble daha kolay sökme ve değip montaj işlemi yapabilirsiniz. Tamir ve servis hizmetlerini dilediğiniz takdirde firmamız servis ücreti karşılığında yapmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası