membat lastik ne malı / Yazlık Lastik Tavsiyesi - Sayfa 60 - Yaz Lastikleri - Oto Club Türkiye

Membat Lastik Ne Malı

membat lastik ne malı

Contents

Saetta lastik ne malı?

Saetta Lastikleri Bridgestone Türkiye fabrikalarında üretilmektedir. Yerli üretilen lastik markalarımız arasında yer almaktadır. Daha çok hafif ticari araçlara yönelik lastik çeşitleri bulunmaktadır.

Good Year lastik nerede üretiliyor?

Goodyear hangi ülkenin? Goodyear lastik üretim yeri, U.S.A.&#;dır.

Çin malı lastikler hangileri?

Bu makalenin amacı Çin &#;de üretilen lastik markaları hakkındaki görüşümüzü aktarmak değil, sitemizde değindiğimiz başlıca Çinli lastik markalarının bir listesini sunmaktır.

  • Aeolus lastikleri.
  • Doublestar lastikleri.
  • Linglong lastikleri.
  • Sailun lastikleri.
  • Triangle lastikleri.
  • Wanli lastikleri.
  • Warrior lastikleri.

Kumho hangi markanın yan ürünü?

Asiana Group&#;un bir yan kuruluşu olan Kumho Tire yılından bu yana lastik üreten firmalardan biridir. Birçok uluslararası satış şirketi bulunan firma, ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. Bu global firmanın ürünleri olan Kumho lastik hangi ülkenin sorusunun cevabı; Güney Kore&#;dir.

Continental yan ürünü hangisi?

Aracınıza güvenmeniz gerekiyorsa, Barum sizin için doğru seçimdir. Barum, Avrupa&#;nın en modern fabrikalarında, güçlü Continental Grup çatısı altında lastik üretmektedir. Orta Avrupa&#;nın en başarılı lastik üreticilerinden biri olan Barum, markanın açıkça vaat ettiği özellikleri sunar: İyi lastikler.

Good Year lastik kimin?

The Goodyear Tire & Rubber Company, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir lastik üreticisidir. Şirket 29 Ağustos tarihinde Frank Seiberling tarafından kurulmuş olup adını vulkanize edilmiş kauçuğun mucidi Charles Goodyear &#;dan almaktadır.

Good Year lastik ne malı?

Goodyear Lastikleri Hangi Ülkenin Malı? Goodyear Lastikleri Amerika Birleşik Devletleri markası olmakla beraber tüm dünyada 90 fabrikası bulunan dev bir kuruluştur.

Good Year nerenin markası?

Goodyear tarihinde Frank Seiberling tarafından kurulmuştur. The Goodyear Tire & Rubber Company, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir lastik üreticisidir.

Aeolus lastik ne malı?

AEOLUS Tyre Co. Ltd. Çin merkezlidir ve ürünlerini Çin&#;de üretmektedir.

Petlas hangi ülkeye ait?

Türkiye&#;nin yerli sermayeli lastik üreticisi olan Petlas, yılında kuruldu. yılında Türk Sanayiinin köklü kuruluşlarından Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu (AKO) tarafından satın alındı. Faaliyetlerini Kırşehir&#;de bulunan fabrikasında yürütmektedir.

En iyi lastik nasıl anlaşılır?

İyi bir otomobil lastiği, hem yumuşak, hem de uzun kilometre yol yapabilecek kadar sert olması gerekmektedir. Yani bu iki değeri yakalaması, istenilen özellikler arasındadır. Fazla yumuşak lastiğin ve gereğinden fazla sert lastiğin sürtünme yani yol tutuş özelliği düşüktür.

Kumho kimin lastik?

Kumho, yılında Park In-chon tarafından kurulan Kumho Tire Co., Inc. bünyesinde üretilen otomobil lastiği markasıdır. Kumho Tire dünya genelinde 8 üretim tesisinde premium lastikler üretiyor. Çin, Vietnam ve Amerika&#;da üretim tesisleri bulunmaktadır. Kumho Tire &#;ın Güney Kore merkezli bir firmadır.

Hankook lastik ne malı?

Chosun Tire Company olarak yılında kurulan ve Kore&#;deki ilk otomobil lastiği şirketi olan Hankook Lastikleri başarılı bir şekilde büyümek için gerekli şeylerin bulunmadığı bir ülkede endüstriyelleşmenin ilk tohumlarının atıldığı bir devirde bir vizyon yaratmıştır.

Marshal lastik ne malı?

Marshal lastikleri, Marshal Gwang-Ju merkezli Kore kökenli Kumho Tire Company firmasının 25 yıllık bir iştirakidir.

Lastik Markalarının Sınıfları

  • Konu Sahibi
    1. sınıf premium lastikler: michelin, continental, hankook, goodyear, dunlop, bridgestone, pirelli

    2. sınıf mid-range(orta sınıf) lastikler: nokian, yokohoma, kumho, falken, barum, nexen, fulda, bf goodrich

    3. sınıf eco lastikler: lassa, Petlas, starmaxx, sava, debica, kormoran, federal, riken, semperit, linglong, sunny

    4. sınıf budget tyres (ucuz lastikler): Jinyu, Membat, wanli, goodride, gislaved, maloya

    funduszeue.info



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 19 Ağustos ; >



  • Binbaşı
    Mesaj
  • Lassa 3. sınıf ise fiyatı neden 2. sınıf seviyesinde? Yerli malı diye defalarca Lassa aldım ama verdiğim paranın hakkını vermiyor kesinlikle, yılalr sonra ilk defa gidip yabancı marka lastik aldım; yazlık i&#;in continental, kışlık i&#;in Kumho taktım. Lastik ne imiş anlamış oldum.
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: anyhill

    Lassa 3. sınıf ise fiyatı neden 2. sınıf seviyesinde? Yerli malı diye defalarca Lassa aldım ama verdiğim paranın hakkını vermiyor kesinlikle, yılalr sonra ilk defa gidip yabancı marka lastik aldım; yazlık i&#;in continental, kışlık i&#;in Kumho taktım. Lastik ne imiş anlamış oldum.
    hem sınıfındaki lastiklerden pahalı hemde testlerde k&#;t&#;. bu testte lassa ile aynı sınıf lastik olan semperit, debica gibi markalar ilk 15'e girerken lassa olmuş.

    funduszeue.info




  • Yarbay
    Mesaj
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar

    Lassaya para kaptırmayın yeri gelir 1 metre bile &#;nemli olur arkadaşlar d&#;zeltsinler kendilerini yerli malı diye destek olduğumuza beni ve arkadaşımı pişman ettiler
    aynen &#;yle madem yerlisin en kalitelisini yapıp vatandaşına en iyi fiyata satmalısın. milliyet&#;ilik b&#;yle olur. bunlarda yerli ve milliyiz ayağına milleti keriz yerine koyuyor. b&#;yle millilik olmaz.
  • Aracı aldığımda &#;st&#;ndeki lastikler verdiğiniz listede premium ge&#;enler arasındaki Dunlop idi. Başka bir sıkıntısını g&#;rmedim lakin fren konusunda sonraki lastiğim 3. Kategorideki sava dan &#;ok daha k&#;t&#;yd&#;. Ya da ş&#;yle s&#;yleyeyim. Sava frenajda daha iyiydi. Savanın da &#;mr&#; kısa. Dunlop daha uzun &#;m&#;rl&#;. Fark burdan kaynaklanıyor diye d&#;ş&#;nen olabilir. Dunlop hakkında yarış pilotları r&#;portajlarında da benzer şeyleri okudum. (Bunlar kendim farkettikten sonra oldu. Aslında yol ve yarış tamamen farklı kategori diyebiliriz. Demekki Dunlop da bu kronik)

    Şu anda &#;nde hankook (2 . Kategori) arkalar sava.

    Hankook da ne &#;zel bir şey hissettim ne de k&#;t&#; bişey g&#;rd&#;m.

    Kışıklarım nokian. Yazlıkların patinaj yaptığı yerlerde ptinajsız kalkıyor kuru zeminde. Frende onlardan &#;ok daha iyi.

    Burada yazdıklarım dışında kendi aracımda bir lastik tecr&#;bem olmadı. İş yeri ara&#;ları var ama onların lastiklerine pek bakmıyorum.

    Bi de motorsikletde irc tecribem var kimseye tavsiye etmem




  • Binbaşı
    Mesaj
    Nokian ve Yokohoma neye g&#;re 2. Sınıf olmuş . Bunlar bizde fazla bilinmiyor. Fakat bu lastikler &#;zellikle de nokian iyi bir lastik tır. Hele nokian wdr4 kışlıkları 1. Lastik sınıfına sokulan lastiklerin hepsinden a&#;ık ara iyidir.
  • Yarbay
    Mesaj
    conti premium contact 5 var aynı lastiğin eco contact ve sport contact olanıda var

    michelin energy saver var, primacy ve pilot sport u var

    nokian kışlık lastiklerde başarılı mesela ama orta kısımda yer almış

    tamam &#;eşidine etiketine testlerine g&#;re değişiyor ama sınıflandırma bana sa&#;ma geldi a&#;ıkcası
  • Barum brillantis 2 aldım karda ani direksiyon hareketlerinde bile tutunuyo yola. Yazlık lastik olmasına rağmen..
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: predator93

    aynen &#;yle madem yerlisin en kalitelisini yapıp vatandaşına en iyi fiyata satmalısın. milliyet&#;ilik b&#;yle olur. bunlarda yerli ve milliyiz ayağına milleti keriz yerine koyuyor. b&#;yle millilik olmaz.

    Alıntıları Göster
    &#;ok haklısınız kesinlikle &#;yle
  • Lassa'nın partneri uzun yıllar &#;nce Yokohama idi,sonradan &#;retim ortaklığına binayen Bridgestone oldu ve son yıllarda gerek m&#;hendislik gerek yatırım ar-ge olarak olduk&#;a geliştirdi kendini,yabana atılacak ya da pek&#;ok kişinin yaptığı gibi tecr&#;be dahi etmeden basma kalıp arg&#;manlarla klavyeden sallanacak bir lastik değil. Fiyatlar husunda evet yerli olmasına rağmen ve maliyetler dahilinde kesinlikle pahalı buna katılıfunduszeue.info de en iyi yerli &#;r&#;nler bu firmanın.

    Dunlop'un belli b&#;l&#;m&#; Goodyear,belli b&#;l&#;m&#; Sumimoto b&#;nyesinde,&#;retim yerleri ve modelleri alakasız funduszeue.info son giren Fm &#;ankırı &#;retimi ve Sumimoto patentli funduszeue.infoar destekli &#;retilenler Almanya &#;retim oluyor.

    Genel olarak ise Hankook,Toyo,Yokohama hatta G&#;ney Koreli Nexen gibi lastikler benim nazarımda fiyat-performans &#;r&#;nleri olarak olduk&#;a &#;st sıfunduszeue.info Japon &#;retim proxes,bir evo serileri gibi modeller;premium olarak kategorize edilen marka modellerden pek farkı funduszeue.info Yokohama'nın Japon &#;retim AdvanSport serileri de aynı şekilde olduk&#;a iyidir.

    &#;lkemizde pek bilinmeyen American Menşeyli Cooper Tyres mesela olduk&#;a iyi lastiklerdir,Avrupa i&#;in Macaristan ve İngiltere'de &#;retim yaparlar;ayrıca Goodyear ile partner olan ve son &#;retim bandları Polonya'dan &#;lkemize gelen Debica da olduk&#;a geliştirdi funduszeue.info &#;n yargısı olmayan kişiler i&#;in ve yerli lastik de almak istemeyenler i&#;in fiyat-performans &#;r&#;nleri diyebiliriz.




  • Yarbay
    Mesaj
    yorumları okuyup sağdan soldan duyma bilgilerle yazmayıp sadece kullandığım &#;r&#;n(ler) hakkında yazdığım i&#;in bazen &#;ok tekrara d&#;ş&#;yorum ama dediğim gibi kullandığım &#;r&#;n sayısı kısıtlı.

    etiket değeri yada sınıflandırma bilmem ancak birka&#; yıllık kış lastiği deneyimim debice nokian sava &#;&#;lemesi şeklinde.

    nokian i&#;in yazacak pek bir şey yok her koşulda yolun, fiyatının, duyulan g&#;venin hakkını veren bir kış lastiği.

    ekonomik d&#;ş&#;nmek zorunda olduğumdan debica/sava kullanıyorum. (&#;l&#;&#;s&#;ne g&#;re değişiyor)
    son olarak d&#;n gecenin bir saati bozy&#;k mezitler arasındaki g&#;zergahta gayet şık karakış koşulları hakimdi. şehiri&#;i karlı yollarda (sabahları buzlu) koşullarda iyi tepki veren bir lastik olmasına rağmen hızın biraz y&#;ksek olduğu sert yol koşullarında biraz tırsmadım dersem yalan olur.

    Ancak benimde beklemediğim konfor ve g&#;venlikle yolculuk yaptım. tabiki aşırı hızlı olmamak koşulu ile buz &#;st&#; sertleşmiş kar &#;st&#;nde gayet g&#;zel tepkiler verdi.

    listeye bakarsak 3. sınıf lastik. doğrudur diğerleri ile tecr&#;bem yok &#;ok daha iyidir diğerleri. Ancak şahsım adına nokian lastiklerinin yerine şiddetle itiraz ederim. :)




  • Yarbay
    Mesaj
    Herkesin cebine g&#;re lastik var. Ben lastiğe ve ayakkabıya verilen paraya acımam en iyilerini almaya &#;alışırım her zaman. kışında aldığım Alpin 4 leri kullanıyorum hi&#;bir sıkıntı &#;ekmedim. Kaliteli &#;r&#;n&#;n faydası hemen değil, uzun s&#;rede belli olur bunu unutmayın. Bakıyorum biri bu yıl lastik almış oooo &#;ok iyi. Bekle biraz km yap birka&#; mevsim kullan sonra yorumunu yap. 2 yıl &#;nce Petlas kış lastiği alan tanıdığım bu yıl kaymasından şikayet&#;i mesela.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası