turgutlu manisa dolmuş saatleri / Otobüs kalkışları ve varışları Turgutlu | Kamil Koç

Turgutlu Manisa Dolmuş Saatleri

turgutlu manisa dolmuş saatleri

Otobüs kalkışları ve varışları Turgutlu

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.
Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!
Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.
Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!
Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Popüler ot. hatları

Başkan Çetin Akın: “Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza inanmayacağız da kime inanacağız biz?”

Başkan Çetin Akın: “Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza inanmayacağız da kime inanacağız biz?”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan Turgutlu Belediyesi personeliyle bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın, “Siz karışmayacaksınız tazminatlara. Siz bize bildirin hesaplarına yatıracağız’ dendi. Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza inanmayacağız da kime inanacağız biz?”  dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, EYT’den emekli olan Turgutlu Belediyesi personeliyle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Başkan Çetin Akın söz konusu basın açıklamasında cuma günü itibariyle kıdem tazminatlarının yüzde 25’inin hesaplara yatırıldığını söyleyerek “Size söz verdiğim gibi yüzde 25’ini, ayın bu 25’inde ödeyeceğim demiştim. Bugün itibariyle para hesaplarınızda. Topladığımız paranın tamamını adil bir şekilde yüzde 25’ini yatırdım. Bu kadar net söylüyorum; sizin kuruşunuz eksik yatmayacak. Ben, kimsenin hakkını yemem” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza inanmayacağız da kime inanacağız biz”

EYT’lilerin kıdem tazminatının ödenmesi noktasında hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamaları da paylaşan Başkan Çetin Akın, “Kredi Garanti Fonu (KGF) kredilerine başvurular başladığı gün Bakanımızın söylediği gibi listeyi gerekli yerlere ilettik, hesap numaralarınızı verdik. Gerekli müracaatlarımızı aldık. Bütün tedbirlerimizi alarak gönderdik. ‘Siz karışmayacaksınız tazminatlara. Siz bize bildirin hesaplarına yatıracağız’ dendi. Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza inanmayacağız da kime inanacağız biz?” ifadelerini kullandı.

“Salihli Belediyesine verilen kredi neden bana verilmedi?”

EYT’lilere ödenecek kıdem tazminatları noktasında tedbir alınmaması yönünde gelen soru ve eleştirilere yanıt veren Başkan Çetin Akın şunları söyledi:

“ bütçemizi ağustos-eylül ayında yapıyoruz. Meclisimizden geçiriyoruz. Müneccim değildik, EYT’i çıkaracaklarını bilmiyorduk. Bilsek tedbirini almaz mıyız? Bir tek bu belediye değil, Türkiye’deki bütün belediyeler aynı sıkıntıyı yaşıyor. Bütçemde EYT ile ilgili bir ödeme kalemi oluşturulmadı. Bize söylenmediği için oluşturulmadı. Normal emekliler için ayırdığımız bir bütçe var, EYT için ayırdığımız bütçe yok. Buna rağmen şartlarımızı zorluyoruz. Salihli Belediyesine verildi bu kredi, Salihli’ye verilen kredi bana niye verilmedi?

“Bu belediyede hiçbirinizin 1 lirası dahi kalmayacak”

Kıdem tazminatlarının ödeme planlaması hakkında da bilgi veren Başkan Çetin Akın, “Söz vermiştim ayın 25’inde tazminatın yüzde 25’inde yatırdım. Bundan sonraki süreçte de ama özel banka ama devlet bankası olsun, bu krediyi almayla ilgili mücadelem devam edecek. Olağanüstü durumlar hariç gelen paramı size aktaracağım. Yüzde 25 olacak şekilde 4 taksitte ödeyeceğim. Daha erken olursa, krediyi hemen alabilirsem hemen ödeyeceğim. ‘Ben bu sorunu her ne pahasına olursa olsun lehinize mümkün olduğu kadar kısa sürede çözeceğim’ diyorum. Kenarda 1 lira bile olsa gününü beklemeden hesaplarınıza adil bir şekilde yatıracağım ama en kötü planlamamız şu; geriye kalan kıdem tazminatı alacaklarınız üç ay içerisinde eşit taksitlerle ödenecek. Şundan emin olun; tazminatlarınız, haklarınız neyse kuruşuna kadar hesaplanacak. Bu belediyede hiçbirinizin 1 lira alacağı kalmayacak” açıklamasını yaptı.

“Gerçek mağduriyet bu…”

EYT kapsamında emekli olan personelin dile getirdiği kıdem tazminatlarının eski taban fiyatından hesaplanmasıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Çetin Akın, sorunun çözümü noktasında milletvekilleriyle görüşeceğini belirterek şu şekilde konuştu:

“Bununla ilgili devlete bir öneride bulunacağım. Bu hesaplamalarda eğer eksiklik varsa bize de bunu tolere etme şansı verirlerse, kanunlarla düzenlerse belki de Türkiye’de herkesin mağduriyeti giderilebilir. Gerçek mağduriyet budur. Çözümüyle ilgili milletvekillerimize öneride bulunduracağım, belki o zaman bu mağduriyeti bir nebze olsun giderebiliriz.”

Turgutlu - Manisa Otobüs Bileti Ara

Turgutlu ilçe merkezine uzak bir konumda, İzmir-Uşak Yolu üzerinde yer alan Turgutlu Otogarı’na yolcuların kolayca ulaşabilmesi için belediye otobüsleri, minibüsler ve taksit hizmet veriyor. İlçeler arasında hizmet veren minibüslerle de Manisa, ilçeleri ve köylerinden her saat otogara rahatlıkla gidebilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Sabah erken saatlerden gece ’a kadar ilçe içinde ulaşım hizmeti sağlayan belediye otobüslerinin Turgutlu İlçe Devlet Hastanesi, Özdilek Manisa Turgutlu AVM, Mimar Sinan Caddesi, Eski Manisa Yolu, Özel Egeumut Hastanesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Turgutlu Meslek Yüksek Okulu, Turgutlu Tren Garı ve Cumhuriyet Caddesi gibi pek çok merkezi noktada duraklarını bulabilirsiniz. Her yarım saate bir Turgutlu Otogarı’na giden bir belediye otobüsü bulabilir ve dakikalık bir yolculukla otogarda olabilirsiniz.

Minibüsler

İlçe içinde geniş bir güzergahları bulunan minibüslerle de Turgutlu Otogarı’na gidebilirsiniz. Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Selvilitepe Mahallesi gibi büyük nüfuslu Turgutlu mahallelerinde de durakları bulunan minibüsler, gece geç saatlere kadar ulaşım hizmeti sağlıyor.

Otogar içerisinden bulabileceğiniz, her saat hareket eden ilçeler ve köyler arasında hizmet veren minibüslerle de Turgutlu köyleri ve Manisa merkezinin yanı sıra Salihli, Alaşehir, Akhisar, Kula, Soma ve Gördes gibi Manisa’nın diğer ilçelerinden otogara gitmeniz mümkün.

Taksi

Turgutlu merkezinde 7 günü 24 saat hizmet veren taksi durakları bulabilir ve taksi ile kısa bir yolculukla Turgutlu Otogarı’na ulaşabilirsiniz. Tütüncü Sokak’ta durağını göreceğiniz Kent Taksi’ye 29 45 numaralı telefonla, Selvilitepe Mahallesi'nde hizmet veren Uçak Taksi’ye 59 40 numaralı telefonla ve Şehit Oğuz Erbay Sokak üzerinde durağını görebileceğiniz Adliye Taksi’ye ise 0 numaralı telefon ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası