samsung a5 2016 ekran sorunu / Samsung A5 (A) Ekran Değişim TL - Kadıköy Cep Dünyası

Samsung A5 2016 Ekran Sorunu

samsung a5 2016 ekran sorunu

Samsung Galaxy A5 ölüm sorunu siyah ekran nasıl düzeltilir [Sorun Giderme Kılavuzu]

Ölümün kara perdesi daha sık görülürTelefonun kapalı olduğu izlenimini veren boş ve tepkisiz ekran ile karakterize edilir. Bazen, telefonun hala açık ve yanıt vermediğini gösteren LED göstergesinin yanıp söndüğünü görebilirsiniz. Samsung Galaxy A5 ünitelerine sahip olan okuyucularımızdan bazıları, bu sorunla ilgili olarak bizimle temasa geçti, bu nedenle bu sorunu gideren bir yayın yayınlamamız gerekiyor.

Bu yazıda, bu konuyla başa çıkacağız veHer ihtimalin içine bak. Sorunun gerçekte ne olduğunu belirlemeye çalışacağız ve sorunu giderecek bir çözüm bulmaya çalışacağız. Bazen bu sorunu çözmek kolaydır ancak çok karmaşık olduğu zamanlar vardır. Bu telefona sahipseniz ve şu anda benzer bir sorunla karşı karşıyaysanız, okumaya devam edin.

Ancak, sorun giderme konusuna geçmeden önce, telefonunuzla ilgili başka sorunlarınız varsa, o zaman Galaxy A5 sorun giderme sayfası Zaten bu cihazla ilgili en sık karşılaşılan sorunlardan bazılarını ele aldık. Sorununuz hakkında daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, Android anketi yayınladı ve bizimle iletişime geçmek için gönder düğmesine tıklayın.

Galaxy A5 ile siyah ölüm sorunu sorununu giderin

Telefonunuzla yapabileceğimiz çok fazla şey varBu, açılmayacak ve yanıt vermeyecek ancak sahibi olarak, denemek ve düzeltmek için bir şeyler yapmanız gerekecek. Bunun sadece küçük bir problem olması ve cihazın tekrar mükemmel çalışmasını sağlamak için bize iyi bir şans veriyor. Bununla birlikte, işte size bu konuda ne öneririm…

Zorla Yeniden Başlatma prosedürünü yapmayı deneyin

Bu olabilecek Galaxy A5'inizi yeniden başlatırdonmuş veya çökmüş. Bu tür bir sorunla karşılaşanların çoğunun bu yöntemi kullanarak sorunu çözdüğü bildirildi. Çıkarılabilir pilli önceki modellere sahip olanlar için, temel olarak zorla çalıştırma ile aynı etkiye sahip olan pili çıkartmak, sorunu çözüyor gibi görünüyor.

Yani, bunu yapmak için, ses seviyesini basılı funduszeue.infoılır ve güç tuşları 10 saniye boyunca bir arada kalır. Telefon bundan sonra normal şekilde açılırsa, sistemde yalnızca bir sistem çökmesi veya hatta küçük bir aksaklık oldu. Ancak, telefon buna hala cevap vermezse, bir sonraki işlemi yapmayı deneyin.

Sıvı hasarı olmadığından emin olun

Bu işten geçip gitmen öfunduszeue.infon, sıvı hasarından kaynaklanmadığından emin olun. Onları şarj etmeye çalıştıklarında telefonlarına zarar verdiğini bildiren okuyucularımız var çünkü sıvının cihazlarına girdiğini bilmiyorlardı. Suyun ve elektriğin karışmadığını çok iyi biliyoruz, bu yüzden dikkatli olmak daha iyi.

  • Islak olup olmadığını görmek için USB portunu kontrol edin.
  • Port nemliyse veya bir miktar nem izine sahipse, alanı temizlemek için pamuklu bir bez kullanın veya nemi absorbe etmek için küçük bir doku parçası yerleştirin.
  • SIM kart tepsisini çıkarın ve yuvaya bakınSıvı hasar göstergesini bulmak için. Açılırsa kırmızı, pembe veya maviye dönüşen küçük bir çıkartmadır. Beyazsa, endişelenecek bir şey yok.

Sıvı hasarı olmadığından emin olduktan sonra,sonraki prosedüre geçin. Ancak, siyah ekran fiziksel veya sıvı hasarından kaynaklanıyorsa, telefonunuzu mağazaya getirin ve teknolojinin sorunu değerlendirmesine izin verin.

Telefonu şarj edin ve açılıp açılmadığına bakın.

Telefonunuzun açılmaması için bir başka olasılıkpilinin boşalmış olması. Bu nedenle, hiçbir sıvı hasarı olmadığına emin olduktan sonra, şarj cihazını çalışan bir prize takma ve sonra telefona bağlama zamanı gelmiştir.

Genellikle şarj simgesiniEkranda ve LED göstergesi, telefonun elektrik akımının devrelerden geçtiğini tespit ettiği anda yanmalıdır. Bu, sorunun donanım ile ilgili olup olmadığını veya ürün yazılımıyla ilgili küçük bir sorun olup olmadığını belirlemenin bir yoludur.

Şarj işaretlerinin gösterilip gösterilmediğine bakılmaksızıntelefonunuzun en az on dakika şarj olmasına izin vermeyin, ancak fişe takılıyken ısındığında ısınmasına dikkat edin. Varsa, derhal şarj cihazıyla bağlantısını kesin ve en yakın mağazaya getirin.

On dakikalık şarjdan sonra telefonu açmayı deneyin. Cevap vermezse, telefon prize takılı halde Zorunlu Yeniden Başlatma prosedürünü yapmayı deneyin.

Telefonu güvenli modda başlatmayı deneyin

Bunun olasılığını ekarte etmemiz gereksorun, indirdiğiniz ve yüklediğiniz bazı üçüncü taraf uygulamalardan kaynaklanır. Bu yüzden, bu adımda, telefonunuzu güvenli modda başlatmanızı veya en azından denemenizi istiyorum. Telefonunuzu bu ortamda çalıştırarak, telefonunuzun yanıt vermemesine neden olabilecek tüm üçüncü taraf uygulamalarını geçici olarak devre dışı bırakıyorsunuz. İşte bunu nasıl yapıyorsunuz?

  1. Cihazı kapat.
  2. Model adı ekranını geçen Güç tuşunu basılı tutun.
  3. Ekranda “SAMSUNG” göründüğünde, Güç tuşunu bırakın.
  4. Güç tuşunu bıraktıktan hemen sonra, Ses kısma tuşunu basılı tutun.
  5. Aygıt yeniden başlatmayı tamamlayana kadar Sesi azaltma tuşunu basılı tutmaya devam edin.
  6. Güvenli mod, ekranın sol alt köşesinde görünecektir.
  7. Güvenli Mod gördüğünüzde Sesi azaltma tuşunu bırakın.

Telefonunuzun bu modda başarılı bir şekilde başlatıldığını varsayarsak, soruna neden olan uygulamaları bulma ve bunları düzelene kadar birer birer kaldırma zamanı gelmiştir.

  1. Giriş ekranından, Uygulamalar tepsisine dokunun.
  2. Ayarlar> Uygulamalar öğesine dokunun.
  3. İstediğiniz uygulamaya varsayılan listede dokunun veya önceden yüklenmiş uygulamaları görüntülemek için 3 nokta simgesi> Sistem uygulamalarını göster öğesine dokunun.
  4. İstediğiniz uygulamaya dokunun.
  5. Kaldır'a dokunun.
  6. Onaylamak için tekrar Kaldır'a dokunun.

Ancak, telefonunuz güvenli modda başlatmayı denedikten sonra hala yanıt vermiyorsa, bir sonraki adımı denemelisiniz.

Telefonunuzu Kurtarma moduna geçirin

Android sistem kurtarma başarısız güvenlidirNeredeyse tüm Android cihazların “Kurtarma Modu” olarak adlandırılmasının nedeni, telefonunuzu gerçekten bir donanım yazılımı sorunu ile karşı karşıya kalabilecek şekilde kurtarabilmenizdir. Aslında, bu modda yapacağınız şey, önce tüm sistem önbelleklerini silip değiştirecek olan önbellek bölümünü silmek. Ardından, başarılı bir şekilde açılıp açılmadığını görmek için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekir. Değilse, telefonu fabrika varsayılan ayarlarına döndüren ana sıfırlamayı yapmanız gerekir, ancak tüm dosyalarınızı ve verilerinizi siler.

Ana sıfırlama son çaredir, ancak başarısız olursa, telefonu dükkana getirmeniz ve teknisyenin sizin için sorunu çözmesine izin vermeniz gerekir.

Galaxy A5'inizi Kurtarma modunda nasıl açacağınız…

  1. Cihazı kapatın.
  2. Ses Açma tuşunu ve Giriş tuşunu basılı tutun, ardından Güç tuşunu basılı tutun.
  3. Android logosu görüntülendiğinde, tüm tuşları bırakın (system Sistem güncellemesini yükleme ’yaklaşık 30 - 60 saniye gösterecek, ardından Android sistem kurtarma menüsü seçeneklerini göstermeden önce" Komut yok "gösterilecektir).

Bu sorun giderme kılavuzunun telefonunuzdaki sorunu gidermenize yardımcı olabileceğini umuyorum.

Okumak isteyebileceğiniz diğer yazılar:

  • Ekran titremesi sorunu olan Samsung Galaxy A5 () nasıl düzeltilir [Sorun Giderme Kılavuzu]
  • Samsung Galaxy A5 () ölüm sayısının siyah ekranı nasıl düzeltilir [Sorun Giderme Kılavuzu]
  • “Maalesef, Ayarlar durdu” hatası göstermeye devam eden Samsung Galaxy A5 nasıl düzeltilir [Sorun Giderme Kılavuzu]
  • Galeri neden Samsung Galaxy A5'imde çökmeye devam ediyor? İşte nasıl düzelttiniz…
  • Başlangıç ​​ekranına takılan Samsung Galaxy A5'inizi () nasıl düzeltebilirim [Sorun Giderme Kılavuzu]
  • Kendi kendine kapanan ve tekrar açılmayacak olan Samsung Galaxy A5'inizi nasıl düzeltebilirim [Sorun Giderme Kılavuzu]
  • “Nem algılandı” hatası göstermeye devam eden Samsung Galaxy A5 () hakkında yapmanız gerekenler [Sorun Giderme kılavuzu]
  • Kendi kendine kapanan ve tekrar açılmayacak olan Samsung Galaxy A5'inizi nasıl düzeltebilirim [Sorun Giderme Kılavuzu]

11 Easy Ways to Fix Samsung Black Screen of Death []

"Hey millet, bugün bir oyun oynuyordum ve aniden siyah bir ölüm ekranına takıldım ve yeniden başlattığımda bile kendi kendine düzelmiyor. O kadar param yok. Ve Samsung bana cevap vermiyor. Corona yüzünden. Lütfen bana yardım edin!"

Bu nedenle, bu makale, özellikle Android telefonlarda siyah ekranın nasıl düzeltileceği konusunda 4 çözüm sunmayı amaçlamaktadır. Samsung Galaxy cihazlarında siyah ölüm ekranını düzeltin.

Samsung Galaxy Cihazlarında Siyah Ölüm Ekranını Düzeltmeden Önce:

Aşağıdaki ortak çözümleri okumanız ve denemeniz önerilir. Bölüm 4 Bu siyah ekran sorununu çözmek için, hepsini denediyseniz ve hala şansınız yoksa, verilerinizi Bölüm 2 veri kaybını önlemek için. Bunun nedeni, siyah ekran sorununun farklı nedenlerden kaynaklanabilmesi ve verilerinizin yok edilme olasılığı var onları zamanında çıkarmazsan.

Android cihazlar için yazılım geliştirmeye odaklanarak Android için etkili bir araç oluşturduk. Herkes rahatlıkla kullanabilir.

Burada kontrol edin: FoneDog Broken Android Veri Çıkarma İndir Bozuk bir Android telefondan değerli verilerinizi kolayca kurtarmak için. Üçüncü taraf bir uygulamadan yardım istemiyorsanız, aşağıda bazı harika fikirlerimiz de var.

Bozuk Android Veri EkstraksiyonuKırık Samsung Telefondan fotoğrafları, mesajları, WhatsApp'ı, videoları, kişileri, arama geçmişini kurtarıfunduszeue.infod'de şifreyi giremediğinizde Verileri Kurtarıfunduszeue.infog Galaxy cihazlarıyla tam funduszeue.info indirBozuk Android Veri Ekstraksiyonu

Bölüm 1. Samsung Telefonlarda İstenmeyen Ani Ölüm Neden Olur?Bölüm 2. Samsung Galaxy'de Siyah Ölüm Ekranını Düzeltmek için 4 Adım (% Veri Güvenli)Bölüm #3. Temel - Samsung'un Siyah Ekranının Ölümüne Neden Olan Nedir?4. Bölüm. Samsung Black Screen of Death Fix için 10 Ortak ÇözümPart #5. Video Guide: How to Fix Samsung Black Screen of DeathPart #6. FAQs of Samsung Black Screen of Death

Bölüm 1. Samsung Telefonlarda İstenmeyen Ani Ölüm Neden Olur?

Samsung en popüler Android Akıllı Telefon ve onu Android ateşiyle birlikte farklı markalar takip ediyor. Artık Apple'ın en zorlu rakibi ve en büyük Android cep telefonları ve tabletleri. Android, açık kaynaklı bir işletim sistemidir, her markayı üstün özelliklerle benzersiz kılan farklı yetenekler yaratmıştır.

Samsung, bir akıllı telefon dünyasıyla onlara hükmettiğini kanıtladı. Bununla birlikte, akıllı telefonların bile zayıf yönleri vardır ve Samsung bu zayıf noktalardan muaf değildir. İnsanlar merak etmeye başlıyor işletim sistemi bozuk telefonlar nasıl düzeltilir. Samsung galaxy siyah ölüm ekranı birçok Galaxy serisi kullanıcısını etkiledi ve akıllı telefonları tamamen pes edip ölmeden önce farklı belirti ve semptomlar yaşadılar.

Şimdi, kimse ölü bir telefon istemez, değil mi? Çoğu insan için zor ekranı bozuk bir telefondan verilere erişme. Tıpkı Apple gibi, Samsung da ani bir siyah ölüm ekranı yaşıyor. Peki siyah ölüm ekranı tam olarak nedir ve mobil cihazlarımızı kullanma şeklimizi nasıl etkiler?

Android Siyah Ekranını Düzeltmek için 11 Genel Çözüm

Hiç Galaxy Tab siyah ölüm ekranı veya Galaxy S6 siyah ölüm ekranı ile karşılaştınız mı? Android siyah ekranını verimli bir şekilde düzeltmenin 11 yöntemi:

  • Kırık Android Veri Çıkarma özelliğini kullanarak siyah ekranlı Samsung Galaxy verilerini kurtarın.
  • Galaxy Tab siyah ölüm ekranını veya Galaxy S6 siyah ölüm ekranını düzeltmek için yumuşak bir sıfırlama yapın.
  • Samsung siyah ekran ölümünü çözmek için SD Kartı çıkarın.
  • Samsung cihazlarındaki siyah ölüm ekranını çözmek için Sert Sıfırlama.
  • Enter the recovery mode.
  • Force restart the Samsung device.
  • Make sure the buttons are not stuck.
  • Remove the battery and put it back.
  • Clean the charging port.
  • Text the LCD connection.
  • Contact the support center.

Bölüm 2. Samsung Galaxy'de Siyah Ölüm Ekranını Düzeltmek için 4 Adım (% Veri Güvenli)

En kötü durum senaryosu gerçekleştiğinde, Samsung Android siyah ölüm ekranı onarılamaz, umudun tükenir. Bununla birlikte, bu sorunun daha parlak yanı, telefonunuzda depolanan verileri yalnızca birkaç adımda çıkarma seçeneğinin olmasıdır.

FoneDog araç seti - Bozuk Android Veri Çıkarma, dünyanın 1'idirst Sorunun bu umutsuz vakalarına yardımcı olmayı amaçlayan Android dosya kurtarma üçüncü taraf yazılımı.

Şu anda, Coronavirüsün yayılması, dışarı çıkmanız size virüs bulaşma riskiyle karşı karşıya kalmanız nedeniyle telefonunuzu tamir edip verileri dışarı çıkarmak yerine, sorunu evde çözmek için yararlı yazılımı kullanmanızı öneririz. Evde kalmanızı ve FoneDog Android araç setini denemenizi önermemin ana nedeni budur. Güvenliğiniz ilk sırada.

Kullanıcılara sorunsuz ve sorunsuz bir hizmet verme vaadi ile bu sektördeki en yüksek kurtarma oranına sahiptir. bozuk ve hasarlı cihazlara bile etkili veri çıkarma. Ayrıca tüm Samsung Galaxy serisi cihazlarla uyumludur. İşte nasıl kullanılacağı Siyah Ekran Samsung için Android Veri Kurtarma.

Bozuk Android Veri EkstraksiyonuKırık Samsung Telefondan fotoğrafları, mesajları, WhatsApp'ı, videoları, kişileri, arama geçmişini kurtarıfunduszeue.infod'de şifreyi giremediğinizde Verileri Kurtarıfunduszeue.infog Galaxy cihazlarıyla tam funduszeue.info indirBozuk Android Veri Ekstraksiyonu

Aşama 1. FoneDog'u İndirin - Bozuk Android Veri Çıkarma ve Ardından Bilgisayarda Başlatın

FoneDog'u indirebilirsiniz - Bozuk Android Veri Çıkarma hatta bilgisayarınıza yazılım. Yüklemeden sonra, kurtarma işlemini başlatmak için yazılımı başlatın.

Destekleyici liste: funduszeue.info

Ardından Kırık Android Veri Çıkarma'yı seçin. Ve sonra Samsung siyah ölüm ekranını düzeltmek için.

Kırık Android Veri Çıkarma İndir

Adım 2. Karşılık Gelen Arıza Türünü Seçin

Bir sonraki adımda, “ arasında seçim yapmanız gerekir.Dokunma çalışmıyor veya telefona erişemiyor"Ve"Siyah ve Kırık Ekran”. Doğru arıza tipini seçtikten sonra Samsung cihazınızın doğru marka ve modelini girmeniz gerekmektedir. Lütfen doğru marka ve modeli girmeniz gerektiğini unutmayın.

Karşılık Gelen Arıza Türünü Seçin

Aşama 3. “İndirme Moduna” girin

“Girmek için 3 adım var”İndirme modu” ekrandaki talimatı dikkatlice izleyin:

  1. Samsung Cihazlarınızı Kapatın
  2. “Güç”, “Ana Sayfa” ve “Sesi Kısma” tuşlarına birlikte basın ve basılı tutun
  3. Sesi Aç (+) tuşlarını kullanarak “İndirme Modu”nda gezinin

İndirme Moduna Girin

4. Adım. Tümü veya Seçici Olarak Kurtarılan Öğeleri Seçin

FoneKöpek Samsung telefonunuzda depolanan verileri tarar ve analiz eder. Bir sonraki ekranda, telefonunuzdaki tüm kurtarılan verileri göreceksiniz.

Tüm öğeleri, tüm dosyaları seçme veya yalnızca çok ihtiyaç duyulan bilgileri seçme seçeneğine sahip olduğunuz ekranın sol tarafındaki panelde sıralayabilirsiniz.

Tümü veya Seçici Olarak Kurtarılan Öğeleri Seçin

Bölüm #3. Temel - Samsung'un Siyah Ekranının Ölümüne Neden Olan Nedir?

İşte Samsung galaxy s6 siyah ölüm ekranının nedenlerini tartışıyoruz.

Bir durumda cihazın neden öldüğünü belirlemek zordur. ölümün siyah ekranı. Ancak, telefonlarınızda yinelenen yaygın nedenler ve belirtiler vardır ve dünya çapında daha fazla kullanıcının bu sorundan haberdar olmasına yardımcı olmak için hepsini burada özetledik.

Samsung'un ekranı neden aniden kararıyor ve ölüyor? Aniden için en olası sebep siyah ölüm ekranı (BSoD) ROM'un yazılımla ilgili bir sorunudur; örneğin, özelleştirilmiş veya kararlılıktan geçen daha yeni sürümleri çalıştıran bir sistem çökmesi.

Ancak bu, geliştiricinin hatası nedeniyledir, bu nedenle telefon, ahizeyi satın aldığınız mağaza tarafından değiştirilebilir. İşte galaksinin siyah ekranının yaygın nedenleri:

  • Sistem çöktü - Samsung cihazınızda sık kullandığınızı fark ederseniz, sistem çökmesi ve aşağıdaki gibi açılır mesajlarla karşılaşırsınız. "Başlatıcı yanıt vermiyor" veya belirli bir uygulamayı kullanırken "__ yanıt vermiyor, kapatmak ister misiniz?" ve bazen kendi kendine yeniden başlar. Bu kilitlenme birçok nedenden kaynaklanır: düşük bellek alanı, düşük sistem veya uygulama hata ayıklaması ve çok daha fazlası.
  • Yavaşlık veya Gecikme - Tüm Samsung cihazı çökmeden önce, akıllı telefonunuzun genellikle donduğunu ve yavaşladığını fark edeceksiniz. Bu, yetersiz bellek sorunu veya güncelleme gerektiren daha eski bir yazılım sürümü olabilir.
  • Birden Çok Kez Yeniden Başlatma - Bu, donanım veya yazılım sorunlarından kaynaklanır. Kötü bir pil yönetimi bir sebep olabilir veya telefon düşmüş olabilir ve yeniden başlatma sorununa neden olabilecek dahili parçalar gevşemiş olabilir.
  • Pil daha hızlı bitiyor ve Yeşil ışık yanıp sönüyor - Pil sorunları şunlara yol açabilir: Samsung telefon aniden öldü, bu nedenle, şarj etmeye başlamadan önce çoğunlukla telefonunuzun boşalmasını beklerseniz, iki kez düşünün, bu daha ciddi bir soruna yol açabilir. Telefonunuzu gece boyunca veya gerekenden daha uzun süre şarja takılı bırakırsanız da olabilir. Yeşil ışık, yalnızca şarj cihazından çıkarılmış olsa bile yanıp sönerken takılıp kalabilir.
  • - Ağ bağlantıları bazen ani bir siyah ölüm ekranına yol açabilecek başka bir donma nedeni olabilir. Ancak, Samsung'un otomatik ağ kararlılığına sahip olması için güvenilir bir adı vardır, bu nedenle Samsung cihazlarında nadiren olur.
    Ama sonra, elbette, Samsung hatasız değil, galaksi serilerinin çoğunda, özellikle eski akıllı telefonlarda ve hatta daha yenilerinde ani siyah ölüm ekranı (BSOD) yaşadı.

Yukarıdaki ilk çözümle Android telefonlarda siyah ekranı başarıyla düzeltip Android cihazınızdaki verileri kurtardınız mı? Henüz değilse, aşağıdaki 3 çözümü daha deneyebilirsiniz.

4. Bölüm. Samsung Black Screen of Death Fix için 10 Ortak Çözüm

Samsung cihazınızın tam şarj olmasına rağmen hiç açılmayacağı talihsiz bir olay yaşanmadan önce, bunlardan bir avuç dolusu sakladığınızdan emin olun. hızlı düzeltmeler Aniden ölmekte olan Samsung telefonun belirtilerini gidermek için. İşte Samsung'un siyah ölüm ekranına 3 yaygın çözüm:

1. Yumuşak Sıfırlama gerçekleştirin - Bir Samsung telefonunuz aniden ölüyorsa ve telefon şarjlıysa ancak açılmıyorsa, koruyucu kapağı çıkarabilir ve pili yaklaşık 30 saniye boyunca çıkarabilirsiniz. Sonra her şeyi geri koyun. Dikkatlice yaptığınızdan emin olun ve cihazı yeniden başlatın.

Samsung'un Siyah Ölüm Ekranını Düzeltmek için Yumuşak Sıfırlama gerçekleştirin

2. SD Kartı çıkarın – Bir Samsung Galaxy S5 telefonu kullanıyorsanız, SD kartın cihazda bir soruna neden olabileceği ve siyah bir ölüm ekranına yol açabileceği durumlar vardır.

Yazılım sıfırlaması işe yaramadıysa, SD kartı ve pili çıkarmayı deneyin ve yaklaşık saniye bekletin. Bir süre sonra yalnızca pili yeniden takıp şarj etmeyi deneyin, ardından açmayı deneyin.

Samsung Siyah Ölüm Ekranını Düzeltmek için SD Kartı çıkarın

3. Hard Reset – Şimdi ikinci ipucu başarısız olursa, donanımdan sıfırlama yapmanız gerekir. Donanımdan sıfırlama, sorunu çözmek için son düzeltme olacaktır. Samsung siyah ölüm ekranı. Ancak bu, telefonunuzdaki tüm verileri siler.

Donanımdan sıfırlamayı gerçekleştirmek için yapmanız gerekenler: SD kartı dışarıda tutun, pili tekrar takın ve telefonunuzu şarj cihazına takın. Bu sefer cihazı kurtarma moduna geçirmek için Güç, Sesi Aç (+) ve Ana Sayfa düğmelerini basılı tutmanız gerekiyor.

Kurtarma modundayken, Sesi Aç (+) ve Aşağı (-) tuşlarını kullanarak Fabrika Ayarlarına Sıfırla/Verileri Sil'i seçin.

Sert Sıfırlama Samsung Siyah Ekran Ölümünü Düzeltme

Samsung cihazlarınızda donma veya çökme yaşıyorsanız, aşağıdakileri yapabilirsiniz: başka sorunlardan kaçınmak sevmek bu makalede gösterdiğimiz sorun.

4. Aygıtı Güvenli Modda Önyükleme – There are apps that seem to be suspicious that keep on crashing or closing or restarting the phone whenever you open. Booting your phone into safe mode will help you determine if an app is causing your device to freeze. If confirmed, you need to uninstall these apps to make sure that your phone will not have further issues.

Güvenli Mod'a nasıl girilir:

  • telefonu kapat
  • Cihazı açmak için Güç veya Kilit düğmesini yaklaşık 2 saniye boyunca hafifçe basılı tutun.
  • Samsung logosu görünürse, düğmesine basın ve hafifçe basılı tutun. Aşağı hacmi(-) düğmesine "kilit ekranı" görünene kadar basın. Kilit ekranı görünürse, Güvenli mod telefon ekranının sol alt köşesinde gösterilecektir.

Güvenli moddan nasıl çıkılır:

  • Basın güç düğmesi ve sonra öğesine dokunun Yeniden
  • Disable or Turn Off Dark Screen mode – In order to verify that the dark screen is not only caused by phone settings, go to Settings> Accessibility> Vision> Dark Screen On/Off slider.

5. Android Cihazı Yeniden Başlatmaya Zorlayın - Simply press the Power button and the Volume Down buttons for at least seconds and release the buttons When you see the Samsung logo appears on the screen.

6. Make Sure the Button Is Not Stuck - The buttons of your Samsung phone might be stuck and cause the black screen. So make sure to release the button on your Samsung phone and restart the device to get it working again.

7. Remove the Battery and Insert It Again - This option is only suitable for a Samsung device with a removable battery.

8. Clean Your Charging Port - This is to make sure your charging port is not filled with dirt or liquid and causing the black screen of death issue.

9. Test the LCD Connection - Remove the back cover of your Samsung phone and press lightly on all sides of the Samsung phone, pressing the front and back together at the same time to see if the phone works. If so, it is recommended to take it to a professional repair shop to completely fix it.

10 Contact the Samsung Support Center - Call the Samsung support team for online help or go to a Samsung store to inspect your device.

10 çözümden hiçbiri çalışmıyor mu?

Yukarıda Samsung'un siyah ölüm ekranına en yaygın 10 çözüm var. Hiçbiri işinize yaramazsa, verilerinizi Samsung'dan zamanında çıkarmak en iyisi olacaktır. veri kaybı durumunda. Verilerinizi şimdi kontrol etmek ve almak için bu yazılımı edinin:

Bozuk Android Veri EkstraksiyonuKırık Samsung Telefondan fotoğrafları, mesajları, WhatsApp'ı, videoları, kişileri, arama geçmişini kurtarıfunduszeue.infod'de şifreyi giremediğinizde Verileri Kurtarıfunduszeue.infog Galaxy cihazlarıyla tam funduszeue.info indirBozuk Android Veri Ekstraksiyonu

Part #5. Video Guide: How to Fix Samsung Black Screen of Death

Aşağıda gösterilen Samsung siyah ekran düzeltmeleri!

Bu videoda Samsung siyah ekranının nasıl düzeltileceğini öğrenebilirsiniz. Siyah ölüm ekranıyla karşılaştığınızda, bu kılavuz size yardımcı olabilir!

Sonunda, Coronavirüsün yayılmasında güvende olduğunuzu umuyoruz.

Part #6. FAQs of Samsung Black Screen of Death

Q: Why is my phone working but the screen is black Samsung?

There are several reasons for this problem. It’s possible the LCD screen has become disconnected. You can check the LCD connection of your Samsung device to fix the black screen of death issue.

> Bozuk Android Kurtarma > 11 Easy Ways to Fix Samsung Black Screen of Death []

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası