merve büyüksaraç acun ılıcalı davası / Acun Ilıcalı'nın Dava Açtığı Manken Merve Büyüksaraç Bu Sefer Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı Davası

merve büyüksaraç acun ılıcalı davası

Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı olayı nedir Merve Büyüksaraç ne dedi?

2012 yılında Survivor'a katılan Merve Büyüksaraç yarışma hakkında iddialarda bulunmuş ve o dönem yarışmacılara yemek verildiğini iddia etmişti. Acun Ilıcalı ile mahkemelik olan Merve Büyüksaraç kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Merve Büyüksaraç Acun'a ne dedi?

Abone ol

Merve Büyüksaraç magazin basınının gündeminde. 2012 yılında Survivor'a katılan Merve Büyüksaraç  o dönem yarışma hakkında çok iddialı sözler söylemiş ve Acun Ilıcalı'nın tepkisini çekmişti. Yarışmada yemek verildiğini söyleyen Merve Büyüksaraç'a Acun Ilıcalı dava açmıştı ve dava Acun'un lehine sonuçlandı. 

Manken ve model Merve Büyüksaraç 2012 senesinde katıldığı Survivor yarışmasıyla alakalı çeşitli iddialarda bulunmuştu. Büyüksaraç hatta o dönem, yarışmada yemek verildiğini belirtmişti. Bu iddiaların ardından medya patronu Acun Ilıcalı, manken hakkında tazminat davası açarak iddiaları yalanlamıştı. Dava ocak ayında sonuçlandı. Dün akşam yayınlanan Survivor finalinde Acun Ilıcalı davayı kazandığını hatırlatarak kazandığı 25 bin lirayı bağışlayacağını söyledi.

MAHKEME ACUN'U HAKLI BULMUŞTU: Manken Merve Büyüksaraç 2012 Survivor’ı sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti. İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.

2006’da Türkiye güzeli seçilen Merve Büyüksaraç, TED Koleji’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur. İşte Merve Büyüksaraç’ın hayatı…

MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR: 13 Haziran 1988’de Ankara’da doğan Merve Büyüksaraç, 2006 Türkiye güzeli olarak seçildi.

Merve Büyüksaraç 1,78 m boyundadır. TED Koleji’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur.

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil etmiştir.

Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışmıştır. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye’ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur.

Merve Büyüksaraçacun ılıcalı

Acun Ilıcalı Merve Büyüksaraç'a açtığı davayı kazandı!

Manken Merve Büyüksaraç, 2012 yılında yarıştığı Survivor'dan elendikten sonra Acun Ilıcalı'yı hedef alarak "Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu" demişti. Ilıcalı'nın o dönem Büyüksaraç'a açtığı tazminat davası bugün sonuçlandı. Ilıcalı, davada haklı bulundu. Mahkeme, Büyüksaraç'ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.

"YAPIM EKİBİ BİZE ADADA YEMEK VERİYORDU"

Merve Büyüksaraç, "Survivor 2012" sonrası "Adada o kadar aç değildik, yapım ekibi bize yemek veriyordu" deyince Acun Ilıcalı'nın büyük tepkisini çekmişti.

25 BİN TL TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİ

Ilıcalı, o dönemde Büyüksaraç'a avukatı Hakan Öncel aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı'yı haklı buldu, Merve Büyüksaraç'ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.

‘Yalancı Acun!’

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor adlı yarışma programından ayrıldıktan sonra "Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu" diyen Merve Büyüksaraç'a Ilıcalı tarafından açılan 500 bin liralık dava geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı. Ilıcalı canlı yayında davayı kendisinin kazandığını söylemişti. Ancak durumun öyle olmadığı ortaya çıktı. Önceki gün İstanbul Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Merve Büyüksaraç, gazetecilere açıklama yaptı. Ünlü manken, davayı Acun Ilıcalı'nın değil kendisinin kazandığını söyledi. Ilıcalı için "Yalancı" diyen Büyüksaraç, sözlerini şöyle sürdürdü:

'HUKUKEN HATALI'

Acun Bey bana 500 bin liralık dava açtı. 475 bin liralık kısmı mahkeme beni haklı bulduğu için reddedildi. 25 bin TL kalan tazminatı da öyle 'Kazandım' gibi söylüyor ama genel hukuktan dolayı aldı. Söylediğim her şeyi mahkemede kanıtladım. Yemeğinden tutun, SMS'ine kadar. Noter sonucu dedikleri sonuçları da kanıtladım. İstediğimiz görüntüleri mahkemeye sunmadıkları için mahkeme beni haklı buldu. Sanki ben ona parayı ödedim de beyefendi canlı yayınlara çıkıp konuşmaya bayılıyor. Yalan bir açıklama yapıyor, hukuken hatalı. Gerekçeli karar daha yeni yazıldı. Dava Yargıtay'a taşınabilir, böyle bir aşamadayken çıkıp 'Kazandım' demesi yalancılık! Davanın yüzde 95'ni ben kazandım, yüzde 5'ni ise Acun kazandı.

TARHAN ABDULLAHOĞULLARI

Merve Büyüksaraç ve Acun Ilıcalı arasındaki dava ocak ayında sonuçlanmıştı! Acun paranın nereye gideceğini açıkladı

Survivor Türkiye Yunanistan'ın finalinde Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç ile ilgili olan mahkemenin kazanıldığını hatırlattı. Kazanılan 25 bin TL tutarındaki tazminat ise hayır kurumlarına bağışlanacak.

Yayınlanma: 08:15 - 02 Temmuz 2019 Güncellenme:

Merve Büyüksaraç ve Acun Ilıcalı arasındaki dava ocak ayında sonuçlanmıştı! Acun paranın nereye gideceğini açıkladı

Manken ve model Merve Büyüksaraç 2012 senesinde katıldığı Survivor yarışmasıyla alakalı çeşitli iddialarda bulunmuştu. Büyüksaraç hatta o dönem, yarışmada yemek verildiğini belirtmişti. Bu iddiaların ardından medya patronu Acun Ilıcalı, manken hakkında tazminat davası açarak iddiaları yalanlamıştı. Dava ocak ayında sonuçlandı. Dün akşam yayınlanan Survivor finalinde Acun Ilıcalı davayı kazandığını hatırlatarak kazandığı 25 bin lirayı bağışlayacağını söyledi.

ADALET YERİNİ BULDU


MAHKEME ACUN'U HAKLI BULMUŞTU

Manken Merve Büyüksaraç 2012 Survivor’ı sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti. İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.

AcunAcun IlıcalıdavaistanbulmahkemeMerve BüyüksaraçSurvivorTürkiyeYunanistan

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası