efe kıyafeti satın al / Zeybek Kıyafeti Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Efe Kıyafeti Satın Al

efe kıyafeti satın al

zeybek kıyafeti

Zeybek kıyafeti potur, yelek, kuşak, fes, gömlek ve ayakkabı ya da çizme gibi parçalardan oluşur. Kültürel zenginliğin önemli parçalarından olup materyal kalitesi ve estetik şıklığıyla öne çıkar. Geçmişten bugüne çeşitli organizasyonların önemli parçalarından olan kıyafetler, oldukça şık ve gösterişli giyim ürünleridir. Zarif tasarımı, kültürel manevi dokusu ve ergonomik kullanımıyla yoğun ilgi görür. Hafif bir yapıda bulunan ürünler, hareket özgürlüğü sunar. Zeybek erkek kıyafeti, dansçılarda heybetli bir görünüm oluşturur. Bu giysiler birbirinden farklı aksesuarlarla tamamlanarak güçlü bir görünüm elde edilir. Dans gösterilerinin olmazsa olmazı olarak kabul edilen bu ürünler, yetişkinler kadar çocukların da sık kullandığı parçalardır. Her bedene uygun ürün bulmak mümkündür. Çeşitli gösteri ve organizasyonlarda dansçılara eşlik eden kostümler, bambaşka bir kültürü yansıtır. Zeybek efe kıyafeti Ege yöresine ait geleneksel tasarımlardır. Kaliteli kumaş türlerinden üretilen bu kıyafetlerin parçaları başlık, ceket, gömlek, potur şort, kumaş, kartal kanat yelek, ayakkabı ve tozluk şeklinde sıralanabilir. Oldukça detaylı parçalara sahip olan giysilerde solma ya da kısalma gibi durumlar oluşmaz. Zeybek kıyafeti özellikleri Ege toplumunun kültürel zenginliğini gözler önüne serer. Kültürel farklılıkları yansıtan tasarımı ile oldukça dikkat çekicidir. Birçok kaliteli marka tarafından tasarlanarak kullanıma sunulan heybetli yöresel kıyafetleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Şıklığıyla Öne Çıkan Zeybek Kıyafeti Modelleri

Şıklığıyla Öne Çıkan Zeybek Kıyafeti Modelleri

Zeybek yetişkin kıyafeti modellerinin yanı sıra çocuklar için de özel olarak üretilen seçenekler bulunur. Her bedene uygun tasarımların bulunması müşteriler için önemli bir avantaj oluşturur. Bu kostümler tiyatro ve dans gösterileri gibi organizasyonlarda sık kullanılır. Zeybek kadın kıyafeti modelleri oldukça etkileyicidir. Kadın kostümlerinin parçaları çiçekli başlık, ulada, gömlek, gerdanlık, cepken, şalvar, üç etek, yağlık ve pisi olarak sıralanır. Rengarenk, cıvıl cıvıl bir tasarımla kullanıma sunulur. Zeybek kıyafeti parçalarının her biri itina ile hazırlanarak söz konusu kültürün özelliklerini taşır. Farklı renk ve modellere sahip olan ürünler, hem çocuklara hem yetişkinlere özel olarak tasarlanır. Model seçiminde kumaş kalitesine dikkat etmekte fayda bulunur. Giysilerin üretiminde kullanılan kumaşın esnek yapıda olması oldukça önemlidir. Bunun nedeni dans gösterilerinde rahat hareket etme imkanı sağlamasıdır. Esnek yapıda olmayan kumaş türleri ile hazırlanan kostümler hareketleri kısıtlayabilir ve kullanım sırasında rahatsız eder. Kültür mozaiğinin önemli tasarımlarından olan kostümler, birçok organizasyonun vazgeçilmez parçalarıdır. Zeybek oyunu denildiğinde öncelikle erkek kostümleri akla gelsede son yıllarda kadın dansçılar tarafından da sık tercih edildiği görülür. Çocuklar için bulunan kostümler ise yetişkin ürünleri ile birebir aynı özellikleri taşır. Çocukların dans gösterilerinde kullandığı bu ürünler özellikle milli bayram organizasyonlarında sık kullanılır. Tüm parçaları ile son derece gerçekçi bir görünüm sunan bu kostümler erkek, kadın ve çocuk müşterilere özel tasarlanır. Zeybek kıyafeti satın almadan önce dilerseniz müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilir; dayanıklı, kullanışlı, göz alıcı ürünlere bilinçli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Esnek yapıda tasarlandığı için konforlu bir şekilde hareket etmenize olanak sağlayan ürünlerle ilgili birçok detayı yorumlarda bulabilirsiniz. Kostümlerin yanı sıra zeybek baskılı tişört çeşitleri de bulunur. Bu kültüre özel bir ilginiz varsa birbirinden farklı renk ve baskılarda bulunan günlük giysilere de göz atabilirsiniz. Yüksek kalitede üretilen tüm modeller gösterişli ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkarken aynı zamanda dayanıklı yapıları ile uzun yıllar kullanılabilir. Kostüm çeşitlerini Trendyol’dan inceleyebilir ve beğendiğiniz modelleri kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Kullanışlı Zeybek Kıyafeti Seçenekleri

Kullanışlı Zeybek Kıyafeti Seçenekleri

İlkokul zeybek kıyafeti pek çok resmi organizasyon, bayram, davet ve gecelerde tercih edilen, çocukların bu kültürü yansıtmasına imkan veren modellerdir. Kostümlerin parça zenginliği, dansçıların sergiledikleri gösteriye direkt olarak yansır. Dış görünüşü önemli ölçüde değiştiren modeller, gösterilerin keyifle izlenmesine katkıda bulunur. Kostümlerin ilgi çekici olmasının yanında aksesuarların tasarımı da bu dansın ağırlığını artırır. Bu giysilerin genel bir adı bulunmaz. Kostümde yer alan her parça ayrı ayrı değerlendirilir. Bir kültür mirası olarak görülen ürünler heybeti ile cesaretin simgesi olarak görülür. Ürünler arasında bebek zeybek kıyafeti de bulunur. Bebeklerin cilt hassasiyetine uygun olarak tasarlanan modeller, kaliteli malzemeler ile hazırlanır. Bebeklere çok yakışan bu kostümlere göz atabilirsiniz. Zeybek kıyafeti modelleri kolay hareket etmeye imkan sunan rahatlıkta üretilir. Hareketleri kısıtlamaması dans sırasında tüm figürlerin sergilenmesine imkan sunar. Parçalar arasında bulunan potur, dizlik olarak da adlandırılır. Efelerin diz kapağına kadar olan alt giyim ürünleridir. Kostümde yer alan gömlekler ise yakasız olarak tasarlanır. Zeybek kıyafeti indirim seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Sade, renkli, baskılı tasarımlarıyla ön plana çıkan kostümler çocuk ve yetişkinlerin özel günlerde keyifli, güzel anılar biriktirmesine katkı sağlar. Masumiyet ve temizliği simgeleyen çocukların rengarenk enerji dolu dünyalarına canlılık ve hareket kazandıran kostümler kalitesi ile öne çıkar. Geniş bir beden skalasında sunulan ürünler, her yaşta insanın kullanıma uygun olarak üretilir. Üstün rahatlık sunan, işlevsel, geleneksel, gerçekçi tasarımlı ürünlerle havalı ve otantik bir görünüm sergileyebilirsiniz. Ürün seçiminde zorlanmanız durumunda zeybek kıyafeti tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Kostümleri sizden önce kullanan müşteriler tarafından yapılan tavsiyeler seçim yapmanızı kolaylaştırabilir. Bu sayede beklentilerinize uygun olan tasarımları kolaylıkla belirleyebilir ve keyifli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Kültürel bir zenginliğin parçası olan yöresel giysileri Trendyol'dan satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Zeybek Kıyafeti Fiyatları

Bütçe Dostu Zeybek Kıyafeti Fiyatları

Zeybek kıyafeti fiyatları parça sayısı, kumaş kalitesi ve markasına göre değişiklik gösterebilir. Bununla birlikte her bütçeye uygun kostüm bulunabilir. Aynı zamanda belirli aralıklarla kampanyalar düzenlenir. Zeybek kıyafeti kampanya dönemlerinde her bütçeye uygun indirim seçenekleriyle karşınıza çıkabilir. Bu indirimlerden yararlanmak için kampanyaları takip etmeniz yeterlidir. Kumaş özelliği, görünümü ve kalitesi ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için dilerseniz müşteriler tarafından paylaşılan zeybek kıyafeti yorumlarına göz atabilirsiniz. Yorumlarda ürünlerle ilgili merak ettiğiniz konularda kafanızda oluşan soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflı yorumlar sayesinde kostümlerin nasıl bir duruş sergilediğini görebilirsiniz. Zeybek kıyafeti kullananlar genellikle memnun kalmakla birlikte bu memnuniyetlerini sizlerle paylaşabilir. Ayrıca sizlere ürün tavsiyesinde bulunabilir. Kostümlerin temizleme özellikleri de değişiklik gösterebilir. Kullanılan malzemelere göre yıkama yöntemleri farklı olabileceği için ürün etiketinin incelenmesi gerekir. Etikette müşterilere tavsiye edilen yıkama talimatları mevcuttur. Bu talimat doğrultusunda hareket etmeniz halinde, giysileri bozulmadan uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünleri kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak da düşünebilirsiniz. Hem yetişkin hem de çocuk kostümleri ile yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz. Zeybek kıyafeti online alışveriş imkanı ile kolaylıkla temin edilebilir. Online olarak pek çok kostüm çeşidini görüntüleyebilir, müşterilerin yorumlarını inceleyebilir ve indirim fırsatlarından yararlanarak bütçenizi sarsmadan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok farklı parçadan oluşan kostümleri bedeninize uygun olarak seçmeniz halinde konforlu kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra kaliteli markaların modellerini tercih ederek uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünlerin malzeme kalitesi birçok açıdan önem taşır. Dans gösterilerinde konforlu kullanım sağlayabileceğiniz gibi uzun yıllar bozulmadan faydalanabilirsiniz. Ergonomik yapıda bulunan, Ege yöresinin kültürel zenginliğini birebir yansıtan modelleri Trendyol üzerinden inceleyerek beğendiğiniz kostümleri gönül rahatlığı içinde satın alabilirsiniz.

İade Şartları

Verilen siparişler genellikle sipariş verildiği gün içinde gönderilir ve yaklaşık gün içinde teslim edilir.

 

Siparişlerinizi taşımadan kaynaklanan herhangibir hasar olmaması için,özenle paketleyip gönderiyoruz.

funduszeue.info' dan Yaptığınız tüm alışverişlerde kargo indirimli ve sigortalıdır.

 

 

 Beğenmediğiniz bir ürünümüzü her ne sebeple olursa olsun,kullanmadan aynı gün içinde  iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz.

 İade edeceğiniz ya da değiştireceğiniz ürünün, ambalajı ve aksesuarları eksiksiz olmalıdır.
(Bebek bindallı takımlarında ve özel siparişlerde iade ve değişim yoktur.)


Siparişlerinizi zamanında veriniz, Kargo gecikmelerinden dolayı zamanında teslim edilmeyen ürünlerden firmamız sorumlu değildir.

 

Değişim ve iadelerde kargo ücretleri müşteriye/alıcıya funduszeue.info ücreti ödenmeden gönderilen ürünler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 

Stok Sorunları:

 
   Verdiğiniz siparişlerde, stoklarımızda nadiren de olsa bulunmayan ürünler yüzünden gecikmeler yaşanabilir.

 Bu gibi durumlarda e-mail adresinizden mutlaka size ulaşılarak haber verilecektir. Size ulaşabilmemiz için lütfen kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.

 


Haftasonu Siparişleri 

 
Cumartesi ve pazar günü verilen siparişler, Pazartesi günü kargoya teslim edilmektedir.

 

 

Çalışma saatlerimiz

hafta içi

 

Siparişlerinizi günün her saati online olarak verebilirsiniz.

ceocuk Mavi Zeybek Efe Kostümü mvrnkzzybkefekst

ceocuk Mavi Zeybek Efe Kostümü

KARGO BEDAVA

Tükeniyor

Satıcı : ceocuk

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Beden: 1 Yaş(Son 2 ürün!)

1 Yaş

2 YAŞ

Yaş

Yaş

Yaş

Yaş

Yaş

Yaş

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün ceocuk tarafından gönderilecektir.
  • ürün içeriği
  • fes,kuşak, şalvar, gömlek, zeybek yeleği ve çizme olarak 6 parçadan oluşmaktadır çizme için sipariş not kısmına ayak numarasını yazabilirsiniz
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

ceocuk Mavi Zeybek Efe Kostümü

  • ürün içeriği
  • fes,kuşak, şalvar, gömlek, zeybek yeleği ve çizme olarak 6 parçadan oluşmaktadır çizme için sipariş not kısmına ayak numarasını yazabilirsiniz
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası