kosem 21 bolum / Muhteşem Yüzyıl Kösem Bölüm Fotoğraflar 3 - funduszeue.info

Kosem 21 Bolum

kosem 21 bolum

Sultan Murad, kardeşleri hakkında hüküm veriyor!

Kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl: Kösem, bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Sultan Murad, kardeşleri hakkında bir hüküm veriyor. İşte Muhteşem Yüzyıl: Kösem bölüm fragmanı ve özeti

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Revan’ı fetheden Sultan Murad payitahta dönüyor. Gülbahar Sultan, Şehzade Bayezid’in idamıyla yıkılıyor! Şehzade İbrahim gün geçtikçe kötüleşiyor. Sultan Murad, Kösem Sultan’a gönderdiği mektubun hesabını soruyor.

Gülbahar Sultan beraber çalıştığı paşayı itiraf ediyor. Sultan Murad, tahtın babadan oğula geçeceğini ilan ediyor. Kösem Sultan ve Şehzadeler ateşe düşüyor! Sultan Murad kardeşleri hakkında bir hüküm veriyor!

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE SULTAN MURAD, REVAN'I FETHETTİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de geçtiğimiz hafta Sultan Murad, Şehzade Bayezid’in idam hükmünü verdi

Sultan Murad canına kast edenin kardeşi Bayezid olduğunu öğreniyor. Kösem Sultan ölümle burun buruna geliyor. Gülbahar Sultan son anda, kaçıyor! Farya, Sanavber’in casus olduğunu ifşa ediyor.

Sultan Murad Şehzade Bayezid’in hükmünü veriyor! Şehzade Bayezid her şeyden habersiz payitahta dönüyor. Revan kalesi Emir’i, Sultan Murad’a düello teklif ediyor.

Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa, Bayezid’i saraydan kaçırmaya karar veriyor. Sultan Murad, Revan’ı fethediyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem bölüm özeti. Yasemin Sultan Ahmet'i öldürecek mi?

Dizide zaman atlaması yapılmış. Bir bayram sabahı Kösem tüm çocukları ile beraberdir, bayram merasimi yapılır. Manevi oğlu şehzade Osman'da onlara katılır.

Hümaşah; Sultan Ahmetiçin Yaseminisimli bir cariye hazırlatır. Sonradan öğreniriz ki bu kız Kösem'in öz kız kardeşiymiş. Hümaşah sadece Kösem'e inat olsun diye bu kızı hazırlarken; Safiye Sultan'ın başka planları vardır. Sultan Ahmet'i azar azar zehirletecek yerine oğlu İskender'i geçirecektir. Hümaşah'ın bu plandan haberi yoktur.

Kösem Sultan; Kuyucu Mustafa'yı Nasuh Paşa'ya zehirletmiş. Nasuh Paşa'yı kızı Ayşe ile evlendirmiş fakat aldığı rüşvetler yüzünden öldürtmüştür.

Şehzade Mustafayıllar süren yalnızlığı yüzünden akli dengesini kaybetmiştir. Sultan Ahmet artık onun esaretini kaldırmış; hareme dönmesini emretmiştir. Hayali arkadaşlar görmekte; herkesin onu öldüreceğini sanmaktadır. Kendisine gönderilen cariyeyi kendi elleriyle öldürür. Cesetten kurtulma işi Dilruba'ya kalır. Ona Davut Paşayardım eder.

Safiye Sultan; Şehzade Osman'ı Kösem'e karşı fitnelemeye çalışıyor.
İskender has odabaşı olmuş.
Hümaşah Sultan; Zülfikar Ağa'yla evlenmiş çok da mesuttur. Hümaşah her fırsatta kardeşi İskender ile konuştuğu için; Zülfikar biraz şüphelenmeye başlıyor. İncili köşkte oları yanlız gördüğünde bu şüphelerini açıkça söyler. Hümaşah mecburen İskender'in kardeşi olduğunu söyler

Hanzade Mehmet Girayyıllar önce abisini kaçırıp, Kırım tahtı için taht kavgası yaptığı için kaçakmış. Yakalanıp getirilir. Sultancanını bağışlar ama zindana attırır.

Halime Sultan; kızı Dilruba'nın vezirlerden biriyle evlenmesini istemektedir.

Sultan Ahmetavdayken Yaseminona hediye gelir. Resim yaptığı için Sultan'ın dikkatini çeker. Lakin Kösemkızı tanımadığı için huzursuzdur. Nitekim Safiye Sultanona Ahmet'i öldürsün diye zehir yollar ve kız azar azar vermeye başlar.



Muhteşem Y&#;zyıl K&#;sem b&#;l&#;m fragmanında şok! - İzle

İzleyicileri ekrana kiliteyen Muhtemeş Yüzyıl Kösem yine entrika dolu bir bölümle ekranlara gelecek. Heyecanın dorukta olacağı aksiyonun bir an olsun eksik olmayacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta neler yaşanacak? işte Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta feleğin çemberi dönüyor!

Kösem’in yönetiminde sarayda yepyeni bir düzen kuruluyor. Safiye Sultan, Kösem’in iktidarına son vermek için saraya çok özel bir cariye gönderiyor. Şehzade Osman ile Şehzade Mehmed arasında yeni bir rekabet başlıyor. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten dışarı çıkıyor! Ancak haremdeki ilk gecesinde öyle bir olay yaşanıyor ki Halime ve Dilruba şok oluyor! Halime, oğlunun hastalığına şahit olurken, Dilruba kardeşini kurtarabilmek için büyük bir risk alıyor ve hiç tanımadığı biriyle suç ortaklığı yapmak zorunda kalıyor. Hümaşah ile İskender arasındaki kuvvetli bağ şüpheleri üzerlerine çekiyor. İskender’in kayıp şehzade olduğunu Ahmed’e çok yakın bir isim öğreniyor! İskender’in sırrı tehlikeye mi giriyor? Sultan Ahmed her şeyden habersiz iktidarını taçlandırmanın hayallerini kurarken, büyük bir tehlike onu bekliyor!

Yıllar geçmiş, haremde Kösem’in iktidarında yeni bir düzen kurulmuştur. Bir yandan imparatorluğun görkemi ve ihtişamı Sultanahmet Camii ile taçlanırken, diğer yandan şehzadelerin büyümesi ile hanedan yeni iktidar savaşlarına gebedir.

Safiye Sultan ise Kösem’in iktidarını bitirmek için çevresini dört bir yandan kuşatmaya çalışır.. Sultan Ahmed için hususi olarak yetiştirilmiş güzel ve alımlı bir cariye saraya girer. Ancak bu kız sıradan bir cariye değildir. Geçmişinde sarayla olan bağı haremde tüm dengeleri alt üst edecektir.

Safiye Sultan, oğlu İskender’i tahta çıkarmak için tehlikeli bir hamle yaparken, İskender’in kayıp şehzade olduğunu öyle biri öğrenir ki sır tehlikeye girmek üzeredir.

Şehzade Mustafa ise yıllar sonra ilk kez kafesten çıkar. Hareme alışmakta güçlük çeken Mustafa, ilk gecesi felaketle sonuçlanır. Mustafa’nın akıl sağlığının yerinde olmadığını gören Halime ve Dilruba, Mustafa’yı korumak için büyük bir suç işlerler..

Sultan Ahmed, Kösem’le ve çocuklarıyla birlikte mutlu, huzurlu bir aile kurmuş, iktidarını sağlam temellere oturtmuştur. Ancak bu mutlu tablo bozulmak üzeredir.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Star’da..

Yayın Günü: 7 Nisan Perşembe

Yayın Saati:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası