9 eylül kardiyoloji randevu / Uzm. Dr. Hüseyin Dursun Yorumlarını oku ve randevu al - Doktorsitesi.com

9 Eylül Kardiyoloji Randevu

9 eylül kardiyoloji randevu

Ayşe Çolak

Ayşe Çolak

Kardiyoloji

Bayan, Meslekte 16 yıl

Ayşe Çolak Hakkında

Ayşe Çolak, Kardiyoloji uzmanı olarak İzmir Balçova ilçesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Hacettepe Üniversitesi, 2007

Uzmanlık: Kardiyoloji, Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2014

Randevu Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Üniversiteye bağlı bir sağlık kuruluşudur. Ayşe Çolak için (0232) 412 22 22 nolu telefondan veya Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi internet sitesi üzerinden randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Kardiyoloji Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan 205 Kardiyoloji uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

© hekimler.net 2018-2020. Tüm Hakları Saklıdır.

Kardiyoloji

Tetkik sonuçlarım   kalite   tup bebek   labaratuvar   hasta haklari  

Birim Hakkında:

kardiyoloji

Kardiyoloji Anabilim Dalı kurulduğu 1994 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi bünyesinde gelişmiş ülkeler standartlarında hizmet vermekte olan bir kliniktir. Kardiyoloji alanındaki yetkin Akademik kadrosunu yıllar içerisinde genişletmiş ve alt yapısını ihtiyaçları doğrultusunda yenileyerek, tanı ve tedavi konusunda verdiği hizmetle ülke çapında her zaman ön sıralardaki yerini almıştır.

Misyon

Üst düzeyde bilgi birikimine sahip,  iyi tanı koyabilen ve tedavi yapabilen,Koruyucu hekimliği ve toplum sağlığını ön planda düşünen,İyi iletişim kurabilen, araştırmacı, etik değerleri gözeten ve toplum lideri niteliklerine sahip,
Özgüveni yüksek kardiyoloji hekimleri yetiştirmek,Ulusal ve uluslar arası düzeyde halka bilimsel, çağdaş düzeyde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak,Yaptığı araştırmalarla evrensel bilgi birikimine katkıda bulunmak

Vizyon

Ulusal düzeyde kardiyoloji eğitimi, araştırma ve sağlık hizmeti sunumunda lider konuma gelmek,Uluslararası düzeyde Avrupa’da ve dünyada önde gelen kardiyoloji enstitüleri arasında yer almaktır. Toplumu daha sağlıklı kılabilmek için üretilecek sağlık politikaları ve koruyucu hekimlik alanında söz sahibi olmak.

 

Hekim Kadrosu:
Kardiyoloji Anabilim Dalı bünyesinde 9 Profesör, 3 Doçent olmak üzere 12 Öğretim Üyesi, 1 Öğretim Görevlisi Uzman ve 11 asistan doktor aktif olarak çalışmaktadır.

AÇIKLAMA: Mesai dışı Öğretim Üyesi Özel muayene talepleriniz için lütfen 0 232 4124130 ve 412 9898 iletişim kurunuz.

Sağladığımız Hizmetler:

dokuz eylul universitesi kardiyoloji 2

Tanı ve Tedavi Birimleri:

Anabilim Dalımız tanı ve tedavi hizmetlerinin verildiği ayaktan poliklinik birimleri ve yataklı servis birimlerinden oluşmaktadır. Anabilim Dalımız bünyesinde 18 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi, 45 yataklı kardiyoloji servisi ve 4 yataklı günübirlik anjiyografi servisi bulunmaktadır.

Poliklinik Hizmetleri:

İki poliklinik ve öğretim üyelerinin mesai dışı poliklinik hizmetleri ile günde yaklaşık 200 hasta tedavi olmaktadır. Ayrıca kalp yetmezliği ve aritmi poliklinikleri de ilgili öğretim üyelerinin gözetiminde haftada birer gün hizmet vermektedir. Poliklinik randevuları internet ortamında veya telefon aracılığı ile yakın tarihler için alınabilmektedir.

Tanısal ve Girişimsel Tedavi İşlemleri:

İki birimden oluşan Ekokardiyografi ünitesinde tanısal amaçlı transtorasik ve transözofajiyal ekokardiyografi tetkikleri ile renkli doppler, stres ve kontrast ekokardiyografi uygulamaları yapılmaktadır. Kalp yetersizliği, kapak hastalıkları, konjenital kalp hastalıkları tanısı konulmaktadır.

Efor testi biriminde koroner arter hastalığı ön tanısı ile polikliniklerden yönlendirilen hastalara bu yıl içerisinde yenilenen donanım ile hizmet verilmektedir. Hastaların çoğunlukla aynı gün içerisinde efor testi tetkiki yapılabilmektedir.
Holter laboratuvarında aritmi ve hipertansiyon tanıları amacıyla 24 saatlik ritim ve kan basıncı holter cihazları takılmaktadır. 24 saat sonunda holter cihazlar çıkarılarak veriler bilgisayar ortamına yüklenmekte ve kısa sürede analiz sonuçları verilmektedir.

Anabilim Dalımız bünyesinde 2 adet koroner anjiyografi ve 1 adet elektrofizyoloji laboratuvarı bulunmaktadır. Koroner arter hastalığının girişimsel tedavi yöntemleri olan balon anjiyoplasti ve stent implantasyonu rutin ve yoğun bir şekilde uygulanmaktadır. Ayrıca mitral darlığı ve pulmoner kapak darlığı hastalıklarının tedavisinde mitral balon anjiyoplasti ve pulmoner balon anjiyoplastisi; mitral yetmezliği hastalığında dünyada yakın zamanda uygulanmaya başlanan Mitraclip yöntemi uygulanmaktadır. Anabilim Dalımız aort kapak hastalığı için dünyada yakın dönemde geliştirilen ve cerrahi operasyon için yüksek riskli hastalar için uygulanmaya başlanan Transkatater Aort Kapak Replasmanı (TAVİ)’nın da sıklıkla yapıldığı bir kliniktir; TAVİ işleminde sadece Ege bölgesi için değil, ülkemiz çapında da en önde gelen girişimsel tedavi merkezidir.

Elektrofizyoloji laboratuvarında atriyal veya ventriküler aritmi tanısı olan ve girişimsel tedavi gereken hastalar için radyofrekans ve kryoablasyon gibi günümüzdeki en güncel tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Rutin kalp pili implantasyonu yanında ileri kalp yetersizliği tedavisinde yer alan şok özellikli kalp pili –ICD- implantasyonu ve biventriküler kalp pili -CRT- implantasyonu da uygulanmaktadır.

Kardiyoloji Anabilim Dalımız Kardiyoloji alanındaki her türlü hastalığın güncel tanı ve tedavisinin yetkin bir Akademik kadro önderliğinde, kısa süre içerisinde yapıldığı ülkemizdeki önde gelen Kardiyoloji merkezlerinden birisi olmaya devam etmektedir.

İletişim Bilgileri:

Adres:   Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi / İnciraltı 35340-İZMİR 

Telefon:

0232.4124101 Anabilim Dalı Sekreterlik

0232.4124130 Poliklinik Sekreterlik

0232.4125200 Servis Sekreterlik

0232.4124140 KYB Sekreterlik

0232.2792565 FAX

E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Hastalar İçin Bilgiler:

Kardiyoloji Anabilim Dalı yataklı tedavi ünitesi 18 yataklı Koroner Yoğun Bakım Ünitesi ve 45 yataklı Kardiyoloji servisinden oluşmaktadır.

Poliklinik hizmetleri randevulu olarak yürütülmektedir. Toplam 2 poliklinikte yıllık ortalama 10000 hasta ayaktan tedavi edilmektedir. Çarşamba ve Cuma günleri Kalp pili ve ICD'si olan hastalar için özel poliklinik hizmeti verilmektedir.

Kliniğimizde İnvaziv ve Noninvaziv olmak üzere başlıca 2 tetkik ünitesi bulunmaktadır.

İnvaziv tetkik ünitesi 2 anjiyo salonundan oluşmakta ve bu salonlarda yıllık ortalama 2500 civarında anjiyo, balon-stentleme işlemleri, 150 civarında kalp pili implantasyonu, 150 civarında EPS-Ablasyon işlemleri yapılmaktadır.

Noninvaziv tetkik ünitesinde ekokardigrafi, efor testi ve holter EKG tetkikleri yapılmaktadır. Yıllık ortalama 7500 Transtorasik Ekokardiyografi, 500 Transözofajiyel Ekokardiyografi, 4000 Efor testi ve 750 Holter EKG işlemleri yapılmaktadır.

 

Poliklinik Bilgileri:

Poliklinik Çalışma Saatleri

Günler

Başlangıç

Bitiş

Pazartesi08:00:0017:00:00
Salı11:00:0017:00:00
Çarşamba08:00:0017:00:00
Perşembe08:00:0017:00:00
Cuma08:00:0017:00:00

Poliklinik Telefon Bilgisi

 

Hastane Santral Telefonu : 0(232) 412 22 22

Hekim Özgeçmiş

Doğum Yeri ve Yılı

Çaycuma/Zonguldak, 1954

Yabancı Dil

İngilizce

Eğitim

Lisans- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1977

Tıpta Uzmanlık- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dalı, 1981

Yandal İhtisas- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Kardiyoloji Dalı, 1995

Yardımcı Doçent- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1996

Doçent- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Pediatri Bilim Dalı, 1998

Profesör- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2004

Akademik ve İdari Görevler

  • Dokuz Eylül Üniversitesi, Başhekim, Ocak 2019 - Aralık 2019
  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi, Başhekim, Şubat 2017 - Şubat 2019
  • İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Başhekim, 2009 - 2013
  • Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekim, Ocak 1985 - Mayıs 1990
  • DEÜ Rektörlüğü Strateji Geliştirme Kurulu Üyesi, Nisan 2019 - Mayıs 2019
  • DEÜ Rektörlüğü DEÜ Döner Sermaye İşletmesi Birimi Yürütme Kurulu Üyesi, Şubat 2019 - Haziran 2019
  • DEÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı Başkanı, Ocak 2019 - Şubat 2021
  • DEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili, Ocak 2019 - Mayıs 2019
  • DEÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı Başkanı, Eylül 2016 - Temmuz 2017
  • DEÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı Başkanı, Eylül 2013 - Eylül 2016

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası