süleyman soylu ümit özdağ kavgası / süleyman soylu ümit özdağ kavgası galerileri

Süleyman Soylu Ümit Özdağ Kavgası

süleyman soylu ümit özdağ kavgası

Ümit Özdağ Süleyman Soylu görüşmesinin perde arkası ortaya çıktı. Telefonda karşılıklı küfürleştiklerini açıklamıştı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile küfürleştiklerini açıklamıştı.

Özdağ, “Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle” dedi.

Söz konusu görüşmenin perde arkasını Cumhuriyet yazarı gazeteci Barış Pehlivan Halk TV ekranlarında anlattı.

Zafer Partisi ve Ümit Özdağ cephesinden gelen kulisleri paylaştığını söyleyen Pehlivan şu ifadeleri kullandı: 

"Ümit Özdağ cephesi bazı sosyal medya trollerinin bel altı haber metinleriyle kendisini ve partisinin yöneticilerinin yıpratılmaya çalışılmasında Süleyman Soylu''nun bağlantılı olduğunu düşünmüş.

"ÖZDAĞ SOYLU''YA HABER GÖNDERMİŞ"

Özdağ, bunun üzerine daha önce bir AKP milletvekili aracılığıyla böyle haberler yapılmaması yönünde Soylu''ya haber göndermiş.

Son 1-2  gün içinde benzeri bir bel altı operasyonu gözlemleyince iddia odur ki Süleyman Soylu’ya WhatsApp’tan bir mesaj atıyor. O WhatsApp mesajında, ‘Bu siyaset değildir, böyle siyaset yapılmaz’ diyerek sert bir şekilde bu yayıncılığın iftira olduğunu ve böyle yapmaması gerektiğini belirtiyor.  Tırnak içi bilmiyorum, size ana fikri anlatıyorum.  ''Ben de bildiklerimi anlatırım'' gibilerinden aslında üstü kapalı bir uyarıda da bulunuyor Ümit Özdağ Süleyman Soylu’ya karşı.

Deniyor ki bundan sonra Süleyman Soylu, Ümit Özdağ''ı aramış ve iddia odur ki Soylu, Özdağ''a küfür etmeye başlamış ve karşılıklı küfürler yaşanmış.

"BİR GÜN KARŞINA ÇIKACAĞIM"

Özdağ, ‘çık karşıma’ demiş, Soylu da ''Bir gün karşına çıkacağım'' mesajı vermiş. Süleyman Soylu bazı uyarılarda bulunmuş, Ümit Özdağ, senden korkmuyorum mesajı vermeye çalışmış. Telefon böyle kapatılmış.  Zafer Partisi ve Ümit Özdağ cephesinden gelen kulisler bu yönde"

İlgili Haberler

Ümit Özdağ, Soylu'ya ateş püskürdü: "Ne yapacaksın Süleyman? Türk halkına mı saldıracaksınız"

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Fatih’te iktidara yakınlığıyla bilinen İstanbul İlim ve Kültür Vakfı'nın etkinliğinde konuştu.

Konuşmasında 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini hatırlatan Soylu, "15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da siyasi darbe girişimleridir. Bu kadar açık ve nettir. 14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir. Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların 14 Mayıs'ta her birini bir araya getirerek oluşturulabilecek darbe girişimidir. Bunu ben söylemedim. Bunu bugün Amerika'nın başındaki zat yıllar önce söyledi. Yıllar önce denedikleri bütün yöntemler berhava olunca ancak böyle bir yöntemle Türkiye'yi ele geçirebileceklerini ifade ettiler" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Konya Ereğli'de konuşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Süleyman Soylu'ya "Ne yapacaksın Süleyman ? Kaybettiğiniz de 'Bu darbe girişimidir' diyerek Türk halkına mı saldıracaksınız?" sözleriyle tepki gösterdi.

Odatv.com

Ümit Özdağ Odatv’ye anlattı: “Soylu beni aradı karşılıklı küfürleştik”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilim büyüdü. 

Bakan Soylu yaklaşık 4 ay önce Ümit Özdağ için katıldığı bir televizyon programında, "Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu düelloya davet eden ve tek başına İçişleri Bakanlığı'nın önüne çağıran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, burada bir açıklama yapmıştı. 

İLGİLİ VİDEO İÇİN TIKLAYIN 

Özdağ-Soylu gerilimi bu kavga ile başlamış ve zaman zaman karşılıklı açıklamalar yineleniyordu. 

Ancak, bugün kavga “küfürleşme” noktasına ulaştı. 

Odatv’ye konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını ve telefonda küfür etmesi üzerine “karşılıklı küfürleştiklerini” söyledi. 

Ümit Özdağ, Twitter’da ise şu mesajı paylaştı: 

“Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı.”

 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

 

Odatv.com 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası