exxen oy sıralaması survivor / Survivor'da kim elendi, kim gitti? 8 Haziran Exxen Survivor SMS sıralaması

Exxen Oy Sıralaması Survivor

exxen oy sıralaması survivor

Survivor kim elendi 1 Nisan ? Exxen Survivor oy sıralaması ile kim SMS birincisi oldu? İşte Survivor’da elenen isim ve SMS sıralaması

Survivor’da bir eleme gecesi daha geride kaldı. 1 Nisan akşamı adada eleme konseyi heyecanı yaşandı. Geçen hafta oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunlarında potaya giren isimler belli oldu. Dün her iki takımda da SMS birincileri belli oldu ve birer eleme adayı daha eklendi ve 5 eleme adayından birisi yarışmaya veda etti. Öte yandan Survivor hafta SMS sıralaması, puan durumu exxen web sitesinden açıklandı. Peki, Survivor SMS sıralaması birincisi kim oldu, Survivor’da kim elendi?


SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta gerçekleşen dokunulmazlık oyunları sonucunda Ünlüler takımından Öykü, Gönüllüler takımından Hanzade ve Aleyna Çalışkan eleme adayı olarak belirlendi. SMS oylaması sonrası iki isim daha eleme adayı olarak potaya girdi.

SMS birincisi olan Poyraz, 'Kendisini çok samimiyetsiz buluyorum.'' diyerek Aleyna Kalaycıoğlu'nun adını eleme adayı olarak söyledi.

Aleyna ise Poyraz'a ''Amacın takımı güçsüzleştirmek mi?'' diyerek karşılık verdi.

Survivor'da İsmail, ''Söylediğim ismin gitmesini hiç istemiyorum. Çağrı abi demek istiyorum, umarım gitmez.'' diyerek Çağrı Atakan'ı eleme adayı olarak gösterdi.

Çağrı ise İsmail'e, ''Bir sıkıntı yok benim açımdan.'' diyerek karşılık verdi.

Öykü
Hanzade
Aleyna Çalışkan
Aleyna Kalaycıoğlu
Çağrı

Survivor'da 1 Nisan Perşembe akşamı, halktan gelen SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

''Uçakta elenir dediler, birleşme partisini gördüm''

Survivor'a veda eden isim Öykü Çelik oldu. Öykü Çelik, ''Belki ben abimle bu kadar vakit geçirmedim. Buradaki herkesi çok seviyorum. En kızgın olan zaman bile sevdim. Uçakta elenir dediler, birleşme partisini gördüm. Survivor çok tehlikeli bir yarışma, dünyanın en zor yarışması evet ama ben geldiğim ilk günden beri kendimi güvende hissettim.'' dedi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor Nisan SMS oylaması sonucuna göre Gönüllülerden Poyraz, Ünlülerden de İsmail SMSS birincisi oldu.

Survivor Ünlüler takımı SMS birincisi

9- Öykü
8- Melis
7- Sergen
6- Doğan
5- İlayda
4- Merve
3- Batuhan
2- Çağrı
1- İsmail

Survivor Gönüllüler takımı SMS birincisi

9- Steven
8- Aleyna Ç
7- Hanzade
6- Berkay
5- Reşat
4- Dora
3- Aleyna
2- Ayşe
1- Poyraz

Survivor Sms Oy Sıralaması; Acun Ilıcalı ile yayın hayatına giren Survivor, oldukça popüler bir program olmuştur. Hemen hemen herkes tarafından sıkça izlenen programların başında survivor gelmektedir diyebiliriz. Her bölümü ayrı heyecan ve ilgi ile izlenen survivor allstar yarışmasında sms oy sıralaması belli oldu mu? Herkes merak içindedir. Adaya kimin veda edeceği de merak ediliyor. Peki, ünlüler takımında sms birincisi kim oldu? Eleme konseyinde kimin adı yazıldı ve kimin hayalleri yarıda kaldı. Gecenin son saatlerine doğru survivor sms sıralaması exxen araştırmaları oldukça yoğun bir ilgi kazandı.

Acun ılıcanın yeni projesinde biliyoruz ki artık TV 8 kanalındaki survivor programında elenecek olanların oylama sırlama sonuçları artık exxen üzerinden yayınlanacaktır. Exxen survivor sms oy sıralaması hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bu yazımızda bulabileceksiniz.  Exxen survivor sms oy sıralaması sayesinde halkın belirlemiş olduğu destekler ile hangi yarışmacının dokunulmaz olduğunu yani korunduğunu ve hangisinin elenmesi gerektiğini artık biliyoruz.

Exxen TV Bedava Premium Hesap (ÇALIŞAN HESAPLAR)

Survivor Sms Oy Sıralaması

Yaklaşık 17 senelik bir geçmiş dönemi olan survivor yarışması izleyiciler tarafından merakla ile izlenmektedir. Türkiye’nin en uzun süre devam eden ve en fazla izlenen yarışma programı olarak her zaman rekor kırmıştır. sezonuna Allstar konsepti ile gelen survivor ’nin ilk bölümü 15 Ocak  günü yayınlanmıştır. Bu zamana kadar kolaydan zora doğru bir ilerleme kat eden yarışma da bu yıl zorluk seviyesi oldukça yüksektir. Aralarında survivor birincileri de olan yarışma kadrosu ilk bölümü ile survivor izleyenlerini ekranları başına kilitlemeyi başarmıştır.

Yayınlandığı gün diğer kanallardaki yayınlanan programları açık ara fark ile eleyerek reyting listesinde birinci sırada yerini almıştır. Yayınlanan survivor All Star yarışmacıları ise; Sercan Yıldırım, Ogeday, Mert Öcal,  Hikmet Tuğsuz, Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Elif Gönen, Batuhan Karaca kaya, Furkan Kızılay, Anıl Berk Baki,  Seda Ocak, Nagehan Kara dere. Haftanın 7 günü yayınlanan yarışma programı saat ’da izleyenleri ile buluşmaktadır. Survivor yarışması kadar survivor panorama ve survivor ekstra programları da bir o kadar ilgi ile izlenmektedir. Bu programlar survivor yarışmacılarını yorumlamaktadır. Survivor yarışması bittikten sonra survivor ekstra başlamaktadır. Bu programlarda oyuncuların yapmış olduğu hatalar ve oynadıkları oyunlar değerlendirilir.

survi̇vor kadrosu: survivor ne zaman başlayacak? survivor kadrosu açıklandı mı, yeni format nasıl olacak? survivor

Exxen Survivor Sms Sıralaması

Exxen survivor sms sıralaması, seyircilerin sevdikleri yarışmacıların adadaki mücadelelerinin devam etmesini sağlamak için her hafta yapılan eleme adaylarını görebiliyorlar. En az sms oyuna sahip olan yarışmacı o hafta eleme adayı oluyor. Her ne kadar hayran kitlesi fazla olsa bile diğer yarışmacılar daha fazla sms oyu alırlarsa en düşük olan o hafta eleme adayı olur.

Survivor All Star’da Kim Elendi, Adaya Kim Veda Etti?

TV 8’in ilgi ile izlenen ve rekor kıran survivor All Star yarışmasında Yasin ve Birsen arasından bir kişi bugün adaya veda edecekti ve çıkan sms oylarına göre ise adaya veda eden kişi Birsen olmuştur. Acun Ilıcalı konseyde çıkacak olan ismi açıklamıştır.

Bedava Exxen Hesapları

Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor Eleme Adayı

Ekranların ilgi ile izlenen Survivor All star yarışma programında bu akşam konseyde gergin dakikalar ile birlikte eleme heyecanı yaşandı. Survivor yarışmasının bu bölümünde bu haftanın 2. Eleme adayı da belli oldu. Ünlüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Kaybeden ünlüler takımı da ilk aday olarak Mert Öcal’ın ismini ilk aday olarak belirlemişti. Haftanın oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise kaybeden ünlüler takımı olmuştur. Ünlüler takımı konseyde bir isim daha yazmak zorunda kalmışlardır. Peki survivor yarışmasında ismi yazılan 2. Eleme adayı kim oldu.?

Haftanın dokunulmazlık oyunun kaybeden isim ünlüler olunca mecburen bir isim daha yazmak zorunda kaldılar. Kaybedilen oyun sonrasın da ise konseyde en çok adı yazılan yarışmacı Barış oldu.

Sms Ücteti Kaç TL? Survivor Sms Fiyatı

Ekranların en heyecanla izlenen yarışması survivor takipçilerinin en çok merak ettiği konulardan biri de survivor sms ücretinin ne kadar olduğudur. Survivor izleyicilerinin sevdikleri yarışmacıların adada daha fazla kalması için ve favori yarışmacılarının eleme potasından kurtulması için sms gönderiyor. Bundan dolayı da survivor izleyicileri sms ücretini merak ediyor. Şimdilik güncel survivor sms ücreti Türk Lirasıdır. Eğer Kıbrıs’dan sms yollanıyorsa bu fiyat 3 Türk Lirasına çıkıyor.

Bedava Youtube Premium Hesaplar

Survivor Yasin Obuz Kimdir?

Survivorun oldukça hareketli ve renkli bir karaktere sahip olan yarışmacısı Yasin Obuz, 21 Kasım senesinde Diyarbakır’da doğmuştur. Ünlü yarışmacı çocukluğundan bu yana hep spor yapmıştır ve sporu hiçbir zaman hayatından çıkarmamıştır.  Yasin Obuz, önce amatör sonra da profesyonel olarak futbol oynamıştır. Bunun yanı sıra çocukluğunda 3 sene jimnastik yapmış ve voleybol, basketbola da ilgi duymuştur.

Survivor SMS Ücreti Kaç TL&#;dir?

1 tane sms ücreti TL&#;dir.

Survivor Oy Gönderme Hangi Numaraya Atılır?

&#;a sms gönderebilirsiniz.

Survivor Birinci Olana Verilen Ödül Nedir?

bin TL &#; 1 Milyon TL arası para ödülü verilmektedir.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir