bademli camping dikili / Deniz Çadır Kamp, Dikili Kamp Alanları

Bademli Camping Dikili

bademli camping dikili

Bademli Kamp Alanları - En İyi, Ücretsiz Bademli Çadır Kamp Alanları Nerede, Yol Tarifi ile Nasıl Gidilir?

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Tatil dendiğinde akla gelen bölgelerden biri ülkemizin gözde bölgesi olan Ege Bölgesidir. Denizi, doğası ve insanı ile her zaman tatil severlerin vazgeçilmez bölgesidir. Ege bölgesinde bulunan İzmir ilimizin güzel ilçelerinde çadır tatili yapmak isterseniz Bademli kamp alanları tam size ve isteğinize uygun bir yer olacaktır. Dikili Bademli kamp alanı nerede? İşte en iyi Bademli kamp alanları içeren bu listemizi sizin için hazırladık.

Bademli Kamp Alanları - En İyi, Ücretsiz Bademli Çadır Kamp Alanları Nerede, Yol Tarifi ile Nasıl Gidilir?
Bademli Kamp Alanları - En İyi, Ücretsiz Bademli Çadır Kamp Alanları Nerede, Yol Tarifi ile Nasıl Gidilir?
SON DAKİKA

Dikili Bademli Kamp Alanları

Dikili Bademli Kamp Yerleri

İzmir Dikili coğrafi özellikleri ile onlarca kamp alanını içerisinde barındırıyor. Bunların bir bölümü iç kesimlerde orman ve göl kampları, bazıları ise deniz kıyısı kampları. Dikili Bademli bölgesi ise daha çok deniz kıyısı kamp bölgesi olarak revaçta.

Dikili Bademli kamp için nasıl bir yer?

Deniz kıyısında kamp yapmak için en ideal alanlara sahip olan İzmir Dikili Bademli kamp konusunda tüm ihtiyaçlarınıza karşılık bulacağınız bir bölge. Daha iç kesimlerdeki kamp alanları daha çok macera ve doğa tutkunları için diyebiliriz.

Dikili Bademli hem denizinin dalgasız ve çabuk derinleşmeyen denizi olması, hem de doğası ve kamp alanı hizmetleri ile ailenizle kamp tatiliniz için uygun bir bölge. Kendi karavanınız veya çadırınızla da kamp alanlarından istifade etmeniz mümkün.

Dikili Bademli'de Kamp Yapılacak Yerler

İzmir Dikili Bademli’de şehir stresinden arınmak için geleceğiniz muhteşem kamp alanları bulunuyor. En çok revaçta olanlar Pissa ve Killik Koyu kamp alanlarını tavsiye ediyoruz. Hem deniz hem doğa ile başbaşa kalarak stres atacağınız harika tatil beldeleri. Tüm hizmetlerden yararlanabileceğiniz için konforunuzdan da birşey kaybetmiyorsunuz. Kamp tatilini tercih etmeyen tatilciler tarafından uygun fiyatlı Dikili Bademli pansiyonları da tercih edilebilir.

Killik Koyu

Kil yapısı ile beyaz bir kumsala sahip olan koy adını da bu killerden almış. Dikili Bademli Killik Koyu kamp için ideal alanlardan birisi. Turkuaz denizi ve beyaz kumlu plajı ile “Türkiye’nin Maldivleri” olarak biliniyor. Buradaki kilin cilde iyi geldiği biliniyor, bu nedenle gelenler ciltlerine uyguluyorlar. Denizinin dalgasız ve aniden derinleşmiyor oluşu nedeniyle çocuklu ailelerce tercih edilebilir. Genel olarak ekonomik bütçelere hitap eden kamp alanları bulabilirsiniz. Kendi çadırınızı getirdiğinizde daha uygun fiyatlara tatil yapabilirsiniz. Yer sıkıntısı yaşamamak için özellikle özel günlerdeki tatil zamanlarında rezervasyon yaptırmak için bilgi almalısınız. Toplu taşıma ile Dikili ve ardından Bademli servisleri ile Killik koyuna ulaşmanız mümkün. 

Pissa Koyu

Temiz ve dalgasız denizi ile özellikle aileler için ideal bir kamp alanı. Dikili ilçe merkezine 12 Km mesafede olan koya kendi aracınızla veya taksi ile gitme dışında bir alternatif şimdilik yok. Kamp alanları tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yapılandırılmış. Ücretsiz kamp alanından yararlanmak için hazırlıklı gelmeniz yerinde olur. Kesinlikle huzur bulacağınız bu kamp alanına mutlaka gitmelisiniz.

Dikili Bademli Kamp Alanları Fiyatları

Dikili Bademli kamp alanı seçenekleriyle muhteşem bir kamp tatilini çok uygun fiyatlarla elde etmenizi sağlıyor. Kamp alanının hizmet kalitesine göre değişmekle birlikte çoğunlukla yüksek olmayan fiyatlarla karşılaşıyorsunuz. Bir çok tesiste yiyecek içecek fiyatları da uygun. Kendi çadırınızı götürmeniz veya kendi karavanınızla gitmeniz fiyatları biraz daha makul seviyelere düşürüyor ve yer konusunda alternatifiniz oluyor.

Dikili’nin en güzel kamp alanları

1- Pissa Koyu Kamp Alanı- Bademli

Pissa Koyu Kamp Alanı

Her köşesi birbirinden güzel koylarla çevrili olan Dikili’de çadır kurabileceğiniz başka bir özel nokta da Pissa Koyu. Yemyeşil tabiat güzellikleri arasında denize sıfır konumda çadırınızı kurabileceğiniz kamp alanı, sessiz atmosferi ile özellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Karavan tatilleri için de ideal olan Pissa Koyu, aynı zamanda önemli bir yat ve tekne mola noktası.

Neden burayı tercih etmeliyim?

İnce kumlu sessiz sahile havlunuzu sererek güneşin ve masmavi denizin tadını çıkarabileceğiniz Pissa Koyu’nun çevresinde yürüyüşlere çıkarak da bölgenin güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Seyir teraslarından kartpostal güzelliğinde fotoğraflar çekebileceğiniz Pissa Koyu’nun berrak sularında dalışlar yapmayı da unutmayın.

Tesis imkanları:

  • Denize sıfır
  • Kamp ateşi alanı
  • Yürüyüş parkuru
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta, küçük yarımadanın güney ucunda yer alan Pissa Koyu’na Dikili'de her saat bulabileceğiniz Badem minibüsleri, taksiler, özel aracınız veya teknelerle kolayca ulaşmanız mümkün.

Güncel fiyatlar: ücretsiz

Konum Linki

“Temel ihtiyaçlarınız alabileceğiniz küçük işletmelerin bulunduğu Pissa Koyu’na gelirken yanınızda deniz ayakkabısı, kullandığınız ilaçlar, nakit para, elektrik uzatma kablosu ve el feneri gibi ihtiyacınız olabilecek şeyleri bulundurmalısınız.”

2- Killik Koyu Kamp Alanı- Bademli

Killik Koyu Kamp Alanı

Dikili’nin huzurlu tatil cenneti Bademli'de yer alan başka bir sevilen kamp alanı da Killik Koyu Kamp Alanı. Sert rüzgar ve dalgalardan korunan küçük koyda denize sıfır konumda çadırınızı kurabilirsiniz. Büyüleyici turkuaz sularından dolayı Maldivler olarak adlandırılan gizli cennet Killik Koyu, her doğa ve deniz tutkununun keşfetmesi gereken ülkemizin özel noktalardan biri.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Tertemiz denizinde balık türlerine bile görebileceğiniz koyda şnorkelli dalışlar yaparak muhteşem su altı fotoğrafları çekebilirsiniz. Killik Koyu’nun çevresinde doğa yürüyüşlerine çıkarak ise büyülü gün batımı manzaralarına şahit olacaksınız. Koy çevresinde temel ihtiyaçlarınızı alabileceğiniz büfe ve şezlong ile güneş şemsiyesi kiralayabileceğiniz küçük tesisler de hizmet veriyor.

Tesis imkanları:

  • Denize sıfır
  • Soyunma kabini
  • Şezlong ve güneş şemsiyesi
  • Kamp ateşi alanı
  • Seyir terası
  • Yürüyüş parkuru

Ulaşım:İzmir uçak bileti alarak kolayca ulaşabileceğiniz Dikili merkezine yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta yer alan Killik Koyu’na hem Dikili Yat Limanı’ndan hareket eden tekneler hem de Bademli minibüsleriyle kolayca ulaşabilirsiniz.

Güncel fiyatlar: Ücretsiz

Konum Linki

“Çevresinde küçük turistik tesislerin ve büfelerin bulunduğu Killik Koyu’na gelirken yanınızda yeterli miktarda yiyecek, içecek, elektrik uzatma kablosu, el feneri, powerbank ve nakit para gibi ihtiyaçlarınızı almalısınız.”

Uçak Bileti

3- Nebiler Şelalesi (Aşıklar Şelalesi) Kamp Alanı- Nebiler

Dikili'nin başka bir büyüleyici tabiat harikası olan Aşıklar Şelalesi, doğa tutkunlarının ilk uğradığı yerler arasında. Çarpıcı şelale manzaraları ve el değmemiş doğal güzellikler arasında çadırınızı kurabileceğiniz kamp alanı, doğayla bütünleşmek için en ideal adreslerden biri. Hafta sonları günübirlik ziyaretçilerle kalabalık olabilen kamp alanında kuş sesleriyle güne başlayabilirsiniz. Şelale çevresinde restoran, elektrik ve temiz su gibi olanaklar da bulmanız mümkün.

Neden burayı tercih etmeliyim?

En sıcak yaz aylarında bile serin kalan buz gibi sularla dolu kaya göletine kendinizi bırakarak serinleyebileceğiniz kamp alanında Nebiler Şelalesi çevresindeki yürüyüş parkurları ve seyir alanlarından da kartpostal güzelliğinde fotoğraflar çekebilirsiniz. Olta balıkçılığı ve kaya tırmanma gibi etkinlikler de bölgede çok ilgi görüyor.

Tesis imkanları:

  • Restoran
  • Yürüyüş parkuru
  • Seyir terası
  • Elektrik
  • Temiz su

Ulaşım: İzmir merkezine kilometre, Dikili’ye ise sadece 15 kilometre uzaklıktaki Nebiler Şelalesi Kamp Alanı’na her saat hareket eden Dikili minibüsleri veya taksilerle rahatça gitmek mümkün.

Güncel fiyatlar: Ücretsiz

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınıza nakit para, yeterli miktarda yiyecek, içecek, el feneri, powerbank, böcek ilacı ve kaymayan ayakkabılar gibi ihtiyaç duyabileceğin şeyleri almalısınız.”

4- Hayıtlı Koyu Kamp Alanı- Denizköy

Pissa Koyu Kamp Alanı

Dikili'de hem denizin hem de doğanın tadını çıkarabileceğiniz en güzel noktalardan biri olan Hayıtlı Koyu termal tatil köyleri, resort ve spa otellerin yanı sıra kamp alanlarıyla da çok ilgi görüyor. Yaz aylarının en kalabalık günlerinde bile sakin atmosferini koruyan Hayıtlı Koyu’nun ince kumlu sahili çevreleyen çam ve zeytin ağaçları arasında çadırınızı kurabilirsiniz. Modern imkanların bulunmadığı koyun çevredeki termal su kaynaklarından da faydalanabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Termal suların karıştığı tertemiz deniziyle ünlü olan Hayıtlı Koyu’nda tüm gün doyasıya yüzebilir veya dalışlar yaparak bakıl sürüleriyle birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Koyu çevreleyen yürüyüş parkurlarında tertemiz havada yenilenebileceğiniz ve harika fotoğraflar çekebileceğiniz tatilinizde temel ihtiyaçlarınızı ise yürüyüş mesafesindeki turistik işletmelerden alabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Plaja sıfır
  • Kamp ateşi alanı
  • Yürüyüş parkuru

Ulaşım: İzmir merkezine yaklaşık kilometre, Dikili'ye ise sadece 14 kilometre uzaklıktaki Hayıtlı Koyu Kamp Alanı’na İzmir Otogarı’ndan hareket eden Dikili ve Bademli minibüsleriyle kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Güncel fiyatlar: Ücretsiz

Konum Linki

“Hayıtlı Koyu Kamp Alanı’na gelirken yanınıza mutlaka yeterli miktarda yiyecek, içecek, powerbank, ilaç, deniz ayakkabısı ve nakit para gibi ihtiyacınız olacak şeyleri almalısınız.”

5- Zindancık Koyu Kamp Alanı- Bademli

Zindancık Koyu Kamp Alanı

Yarımadanın kuzey ucundaki Killik Koyu’nun yanı başında yer alan Zindancık Koyu, çok sevilen bir tekne mola noktası. Rüzgarlar ve dalgalardan korunan küçük koy, aynı zamanda denizin tadını çıkarmak ve kamp yapmak için Dikili’de gidebileceğiniz en güzel noktalardan biri. Sessiz ve huzurlu atmosferiyle ünlü olan Zindancık Koyu’nda masmavi deniz manzaraları eşliğinde çadırınızı kurabilir; yaz aylarının turist kalabalığından uzakta kuş sesleriyle uyanarak ve geceleri yıldızları izleyerek unutulmaz bir doğa tatili yapabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Dalış yapmak ve doğa yürüyüşlerine çıkmak için bölgedeki en iyi yerlerden biri olan Zindanlık Koyu’nda Killik Koyu ve Kale Antik Kenti gezilerine çıkarak da muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Sessiz atmosferde yoga ve meditasyon yapabileceğiniz kamp alanında zengin balık çeşitliliğinde olta balıkçılığı yaparak da yılın bütün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Denize sıfır
  • Yürüyüş parkuru
  • Kamp ateşi alanı

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan Zindancık Koyu’na hem teknelerle hem de her saat bulabileceğiniz Bademli minibüsleri veya taksilerle dakikalık bir yolculukla gidebilirsiniz.

Güncel fiyatlar: Ücretsiz

Konum Linki

“Yürüyüş mesafesinde turistik işletmenin bulunduğu kamp alanına gelirken yine de yanınıza yeterli miktarda yiyecek, içecek, deniz ayakkabıları, düzenli kullandığınız ilaçlar, böcek ilacı, nakit para ve el feneri gibi ihtiyaç duyabileceğiniz şeyler almalısınız.”

6- İkizler Camping- Killik Koyu

İkizler Camping

Güvenli, sessiz ve huzurlu bir ortamda, denize sıfır konumda ekonomik bir tatil yapmak için İkizler Camping'e de uğrayabilirsiniz. Killik Koyu’nun yanı başındaki yeşil ve mavinin birleştiği sahilde çadırınızı kurabileceğiz kamp alanı, kendi özel plajı ve çiçeklerle süslü bahçesiyle de dinlendirici bir tatil deneyimi sunuyor. Çadır alanlarının yanı sıra donanımlı karavan parkından da faydalanabileceğiniz tesiste zengin olanaklarla ev konforunda unutulmaz deniz ve doğa tatilleri yapabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Tüm gün yüzme, dalış ve plaj voleybolu gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirebileceğiniz kamp alanında doğa yürüyüşlerine çıkarak Killik Koyu’nun güzelliklerini keşfedebilir ve seyir teraslarından tablo güzelliğinde gün batımı manzaraları izleyebilirsiniz. Akşamları kamp ateşi etrafında eğlenceli zaman geçirebileceğiniz kamp alanında evcil hayvanlarınızla da konaklayabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Plaja sıfır
  • Şezlong ve güneş şemsiyesi
  • Restoran
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Büfe
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 11 kilometre uzaklıktaki kamp alanına Bademli minibüslerinin yanı sıra Dikili Yat Limanı’ndan hareket eden teknelerle veya özel aracınızla da kolayca ulaşmanız mümkün.

Güncel fiyatlar: ₺₺₺

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınıza mutlaka elektrik uzatma kablosu, günlük kullandığınız ilaçlar, böcek ilacı ve deniz ayakkabısı gibi ihtiyaçlarınızı almanızı öneririz.”

7- Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı- Çandarlı

Çandarlı Cennet Tepe Piknik Alanı

Büyüleyici sahiliyle ünlü Çandarlı beldesi, aynı zamanda kamp yapmak için de Dikili’de en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Çandarlı sahili ve Ege Denizi'nin büyüleyici manzaralarına hakim konumdaki Cennet Tepe'de yemyeşil doğal güzellikler içinde çadırınızı kurabilirsiniz. Özellikle gençler ve arkadaş gruplarının tercih ettiği yerlerden olan Çandarlı Cennet Tepe Kamp Alanı, kalabalıklardan uzakta dinlendirici bir kamp tatili yaşatıyor.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Fotoğraf safarileri ve doğa yürüyüşlerinin de önemli mola noktalarından biri olan Cennet Tepe’de benzersiz gün doğumu ve gün batımı manzaraları izleyecek muhteşem fotoğraflar çekeceksiniz. Kuş sesleriyle uyanabileceğiniz kamp alanında akşamları da hiçbir yapay ışık olmayan bölgede yıldızlarla dolu gökyüzünü keyifle izleyebilirsiniz. Tatilinizde Çandarlı sahilinde denizin tadını çıkarmayı ve seyir alanlarından etkileyici manzarayı kuş bakışı izlemeyi unutmayın.

Tesis imkanları:

  • Yürüyüş parkuru
  • Seyir alanı
  • Yürüyüş parkuru
  • Piknik masaları

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta, bölgenin güney bölümünde bulunan kamp alanına gitmek için hem Dikili hem de İzmir'den hareket eden Çandarlı minibüsleri, taksiler ve özel aracınızı kullanabilirsiniz.

Güncel fiyatlar: ücretsiz

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınızda mutlaka yiyecek, içecek, çakı, el feneri, powerbank ve nakit para gibi ihtiyaçlarınızı almalısınız. Kamp alanında cep telefonların da her zaman çekmeyeceğini unutmayın.”

8- Deniz Çadır Kamp Alanı- Bademli

Deniz Çadır Kamp Alanı

Bademli sahilinde zeytin ve çam ağaçları arasında hizmet alan Bademli Deniz Çadır Kamp Alanı, Dikili’nin en güzel kamp alanları arasında yer alıyor. Evcil hayvanlarınızla da keyifli bir doğa ve deniz tatili yapabileceğiniz kamp alanı, güzel konumuyla hem Bademli’nin huzurlu atmosferinin hem de Dikili'nin güzelliklerinin tadını çıkarmak için ideal adreslerden.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Bölgenin gizli koylarını keşfedebileceğiniz tekne gezileri ve doğa yürüyüşlerinin yanı sıra bisiklet turları veya fotoğraf safarileri gibi etkinliklere katılarak kamp alanında güzel zaman geçirebilirsiniz. Sadece yaz aylarında değil, ilkbahar sonbahar aylarında da ilgi gören kamp alanında mangal alanlarından faydalanabilir, geceleri ise sessiz sahilde kamp ateşinizi yakabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Plaja sıfır
  • Restoran
  • Mangal alanı
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Büfe
  • Elektrik
  • Ortak kullanım mutfak
  • Buzdolabı
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta yer alan kamp alanına hem her saat bulabileceğiniz Bademli minibüsleri hem de toplu taşıma araçları ve taksilerle kolaylıkla gitmeniz mümkün.

Güncel fiyatlar: ₺₺₺

Çadır kişi başı: Haziran ₺, Temmuz ₺ (7 yaş altı 2 çocuk ücretsiz)

Konum Linki

“Elektrik uzatma kablosu, nakit para ve ilaç gibi ihtiyacınız olacak şeyleri kamp alanına gelirken yanınıza mutlaka almalısınız. Denizde akıntılara karşı çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin de dikkatli olması gerekiyor.”

9- Zeytin Gölgesi Camping- Bademli

Zeytin Gçlgesi Camping

Dikili’nin en sevilen kamp alanlarından biri de denize sıfır konumu ve Bademli Köyü’ne kısa bir yürüyüş mesafesindeki konumuyla ilgi gören Zeytinli Gölgesi Camping. İsmini aldığı zeytin ağaçlarıyla çevrili geniş bir yeşil alan üzerinde hizmet veren kamp alanında kuş sesleri eşliğinde huzurlu atmosferde dinlenebilirsiniz. Restoran ve market gibi olanaklarıyla çocuklu ailelerin de konforlu bir tatil yapabileceği kamp alanında zeytin ağaçları altındaki minder ve hamaklarda da keyifli molalar verebilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Zeytin ağaçlarıyla süslü manzaralar eşliğinde tüm gün tertemiz denizin tadına çıkarabileceğiniz kamp alanından kısa yürüyüşlerle Killik Koyu ve Zindancık Koyu’nu keşfe çıkabilir; seyir alanlarından muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.  Bisiklet kiralayarak Bademli’nin güzelliklerini gezmeyi ve çarşılardan yöresel ürünler almayı da unutmayın.

Tesis imkanları:

  • Plaja sıfır
  • Soyunma kabini
  • Piknik masaları
  • Mangal alanı
  • Restoran
  • Büfe
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili’ye yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki kamp alanına hem Bademli minibüsleriyle hem özel aracınız veya taksilerle kolayca ulaşmanız mümkün.

₺₺₺ Güncel fiyatlar: ₺₺₺

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınızda mutlaka elektrik uzatma kablosu, böcek ilacı, nakit para, deniz ayakkabısı ve güneş kremi gibi ihtiyacınız olabilecek eşyaları almanızı öneririz.”

Karagöl Kamp Alanı- Denizköy

Dikili'nin büyüleyici doğal güzelliklerinden biri olan ve yemyeşil ormanlarla çevrelenen Karagöl, aynı zamanda çok sevilen bir kamp alanı. Ulaşımı biraz zorlu olduğu için yılın en kalabalık zamanlarında bile sessiz ve huzurlu atmosferini korumayı başaran Karagöl’ün çevresindeki ormanlarda çadırınızı kurarak modern dünyadan uzakta ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Yoga ve meditasyon yapmak için ideal bir atmosfere sahip olan sessiz Karagöl’ün çevresindeki seyir alanlarından da özellikle gün batımlarında muhteşem doğa fotoğrafları çekebilirsiniz. Tertemiz göl sularında yüzebileceğiniz ve olta balıkçılığı yaparak yılın yorgunluğunu atabileceğiniz kamp alanında geceleri ise göl kenarında kamp ateşinizi yakabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Göle sıfır konumda
  • Seyir alanları
  • Yürüyüş parkurları

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 30 kilometre, Denizköy’e ise sadece 5 kilometre uzaklıkta yer alan Karagöl Kamp Alanı’na gitmek için Dikili'de her saat bulabileceğiniz Denizköy minibüslerini veya özel aracınızı kullanabilirsiniz.

Güncel fiyatlar: Ücretsiz

Konum Linki

“Hiçbir tesis ve modern olanağın bulunmadığı Karagöl Kamp Alanı’na gelirken yanınızda mutlaka yeterli miktarda yiyecek, içecek, el feneri, çakı, günlük kullandığınız ilaçlar, böcek ilacı ve nakit para bulundurmalısınız. Gölde acemi yüzücülerin de dikkatli olmasını öneririz.”

Çam Camping- Bademli

Çam Camping

Dikili'nin huzurlu atmosferi ve büyüleyici doğal güzellikleri ile ünlü Bademli Köyü’nde yılından beri hizmet veren Çam Kamping, zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili çadır alanlarıyla bölgenin sevilen doğa dostu tesislerinden biri. Çadır alanlarının yanı sıra donanımlı karavan parkı ve ahşap bungalovlar da sağlayan Çam Kamping, hem gençler hem de çocuklu aileler için konforlu ve ekonomik bir Ege tatili yaşatıyor.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Yeşil ve mavinin birleştiği sahile sıfır konumdaki kamp alanında tüm gün yemyeşil çam ormanı manzaraları eşliğinde masmavi suların tadını çıkarabilirsiniz. Dalış, sandal gezileri, balık avlama etkinlikleri ve doğa yürüyüşleri gibi pek çok etkinliğe katılabileceğiniz Çam Kamping, tertemiz havada yenilenmek için ideal bir yer.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Plaja sıfır
  • Şezlong ve güneş şemsiyesi
  • Restoran
  • Mangal alanı
  • Yürüyüş parkuru
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine 8 kilometre gibi yakın bir konumda yer alan Çam Kamping’e her saat bulabileceğiniz Bademli minibüsleri veya teknelerle kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Güncel fiyatlar:

  • Çadır:  ₺
  • yaş: ücretsiz
  •  ₺
  • Bungalov:  ₺
  • Karavan:  ₺

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınıza deniz ayakkabısı, kaymayan ayakkabıları, elektrik uzatma kablosu, nakit para, günlük kullandığınız ilaçlar ve böcek ilacı gibi ihtiyaç duyabileceğiniz şeyleri almanızı öneririz. Çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin de denizde dikkatli olması gerekiyor.”

Almondville Bungalows- Bademli

Dikili'de geniş olanaklarla keyifli bir deniz ve doğa tatili yapabileceğiniz en güzel tesislerden biri de Almondville Bungalows. Hem aile ve arkadaş ve balayı tatilleri için tercih edilen tesis, doğayı uyumu tasarlanmış 10 tane donanımlı bungalovla ev konforunda bir tatil deneyimi yaşatıyor. Ege Denizi’nin masmavi sularına kendinizi bırakabileceğiniz kamp alanında organik ürünlerde hazırlanan kahvaltılarla güne güzel başlayabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Hem zeytin ağaçları arasındaki açık yüzme havuzu hem de masmavi denize kendinizi bırakarak serinleyebileceğiniz tesiste tekne turlarına katılarak da bölgenin sessiz koylarını keşfedebilir, gözlerden uzakta yüzebilir ve dalışlar yapabilirsiniz. Balık avlama etkinlikleri, olta balıkçılığı, doğa gezileri ve fotoğraf safarileri gibi etkinlikler de kamp alanında çok seviliyor.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Açık yüzme havuzu
  • Restoran
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Bademli merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde, Dikili'ye ise 12 kilometre uzaklıkta yer alan kamp alanına Bademli minibüslerin yanı sıra özel aracınızla ve teknelerle de kolayca gidebilirsiniz.

Güncel fiyatlar:

  • İki kişilik tek gece: ₺’den başlayan fiyatlar

Konum Linki

“Her türlü imkanı bulabileceğiniz kamp alanına gelirken yanınızda düzenli kullandığınız ilaçlar, güneş kremi, böcek ilacı, nakit para kaymayan ayakkabılar ve deniz ayakkabısı gibi ihtiyaç duyabileceğiniz şeyleri alabilirsiniz.”

Eos Camping- Denizköy

Eos Camping

Zengin olanaklarla unutulmaz bir deniz ve doğa tatili yapabileceğini Eos Camping, aynı zamanda bisikletçiler ve doğa yürüyüşlerinin de sıkça uğradığı yerler arasında. Sürdürülebilir turizm odaklı olarak çalışan tesis; doğa, evcil hayvan ve bisiklet dostu olmasıyla da ilgi görüyor. Zeytin ağaçları arasındaki çadır alanlarında konuklarına tatil boyunca ihtiyaç duyabilecekleri her türlü imkanı sağlayan tesisin restoranında da alkol alkolsüz içeceklerden organik ürünlerle kahvaltılara ve yöresel akşam yemeklerine kadar birçok seçenek bulmanız mümkün.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Rehberli bisiklet turlarıyla Dikili ve Denizköy’ün büyüleyici güzelliklerini keşfe çıkabileceğiniz kamp alanında tüm gün denizin ve güneşin tadını çıkardıktan sonra akşamları da kamp ateşi etrafında eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Doğa yürüyüşleri, fotoğraf safarileri, yoga veya meditasyon eğitimleri gibi pek çok etkinliğin düzenlendiği Eos Camping, misafirlerine organik ürünlerle hazırlanan kahvaltılarla güne başlama fırsatı da sunuyor.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Restoran
  • Kafe ve bar
  • Kamp ateşi alanı
  • Piknik alanı
  • Mangal alanı
  • Elektrik
  • Temiz su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 19 kilometre uzaklıkta bulunan kamp alanına her saat hareket eden Denizköy minibüsleri, taksiler, özel aracınız veya servislerle kolaylıkla ulaşmanız mümkün.

Güncel fiyatlar:

  • Tam: ₺
  • Öğrenci: ₺
  • Günübirlik: ₺

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınızda elektrik uzatma kablosu, fotoğraf makinesi, deniz ayakkabısı, kaymayan ayakkabılar ve nakit para gibi ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.”

Üç Çınarlar Kamp Alanı- Dikili

Dikili sahilinin yanı başında hem konforlu hem de dinlendirici bir tatil yapabileceğiniz başka bir popüler yer de Üç Çınarlar Kamp Alanı. Organik kahvaltılardan akşam yemeklerine kadar zengin olanakları ve güzel konumuyla çocuk ailelerin de keyifli bir tatil yapabileceği kamp alanından kısa yürüyüşlerle temel ihtiyaçlarımızı alabileceğiniz marketlere ulaşmanız mümkün.

Neden burayı tercih etmeliyim?

İnce kumlu sahile sıfır konumdaki tesiste şezlong ve güneş şemsiyelerinde yılın yorgunluğunu atabilir; kano, yelken ve deniz paraşütü gibi su sporlarıyla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşamları sahilde ateş yakabileceğiniz kamp alanından kısa yürüyüşlerle Dikili'nin merkezindeki restoranlar, kafeler, eğlence mekanları ve tatil alışverişleri yapacağınız çarşılara kolayca gidebilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Plaja sıfır
  • Şezlong ve güneş şemsiyesi
  • Restoran
  • Mangal alanı
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine sadece 10 dakikalık kısa bir yürüyüş mesafesinde hizmet veren kamp alanına toplu taşıma araçları, minibüsler, taksiler veya yürüyerek kolayca gitmeniz mümkün.

Güncel fiyatlar:

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken elektik uzatma kablosu, powerbank, deniz ayakkabısı ve böcek ilacı gibi şeyleri yanınıza almalısınız.”

Huzur Kamping- Salimbey

Huzur Kamping

İsmi gibi huzurlu bir ortamda, denize sıfır konumda keyifli ve ekonomik bir yaz tatili yapabileceğiniz Huzur Kamping, hem zengin olanakları hem de güzel konumuyla dikkat çeken tesislerden biri. Dikili'nin tatil cenneti olan Bademli’de çam ve zeytin ağaçlar arasında gizlenen kamp alanı, kuş ve dalga sesleri eşliğinde yorgunluk atmak için ideal bir adres.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Kısa bir yürüyüşle masmavi denize ve ince kumlu sahile ulaşabileceğiniz kamp alanında doğa yürüyüşleri, su sporları, fotoğraf safarileri ve bisiklet gezilerine kadar pek çok etkinliğe katılarak hem Dikili'nin hem de Bademli sahilinin etkileyici güzelliklerini yakından görebilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Plaja sıfır
  • Restoran
  • Piknik masaları
  • Yürüyüş parkuru
  • Mangal alanı
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Elektrik
  • Temiz su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 11 kilometre uzaklıktaki kamp alanına her saat bulabileceğiniz Bademli minibüsleri veya 24 saat hizmet veren taksilerle dakikada gidebilirsiniz.

₺₺₺ Güncel fiyatlar: 92 96

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanınızda böcek ilacı, deniz ayakkabısı, elektrik uzatma kablosu ve nakit para almayı unutmayın. Kamp alanından temel ihtiyaçlarınızı alabileceğiniz marketlere kısa yürüyüşlerle ulaşabilirsiniz.”

Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı- Bademli

Sahile sıfır konumda, yemyeşil güzellikler içindeki çadır ve piknik alanlarıyla insanları kendine çeken Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı, dinlendirici bir deniz tatili sunuyor. Bademli ile Dikili arasında yer alan kamp alanı, sessiz atmosferiyle yılın yorgunluğunu atmak isteyenler için ideal adreslerden biri. Çam ağaçları altında çadırınızı kurabilir ve tüm gün ince kumlu sahile havlunuzu sererek güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Mangal ve semaver alanlarında güzel zaman geçirebileceğiniz, tüm gün berrak denizde doyasıya yüzerek dalışlar yapabileceğiniz kamp alanında bisiklet kiralayarak da Bademli Köyü’nü gezebilir, çarşılardan yöresel ürünler alarak güzel tatil alışverişleri yapabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Plaja sıfır
  • Güneş şemsiyesi ve şezlong
  • Soyunma kabini
  • Restoran
  • Büfe
  • Mangal yakma alanı
  • Buzdolabı
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Bademli merkezine yürüyüş mesafesinde, Dikili’ye ise sadece 8 kilometre uzaklıktaki kamp alanına hem tekneler hem de minibüsler, özel aracınız veya taksilerle kolayca ulaşmanız mümkün.

Güncel fiyatlar: ₺₺

Konum Linki

“Kamp alanına gelirken yanında mutlaka elektrik uzatma kablosu, powerbank, düzenli kullandığınız ilaçlar, deniz ayakkabısı, kaymayan ayakkabılar ve nakit para bulundurmanızı öneririz. Denizde ise çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin dikkatli olması gerekiyor.”

Tekin Aile Kampı- Bademli

Arkası yemyeşil doğal güzellikler önü ise masmavi denizle çevrili Tekin Aile Kampı, gençlerin yanı sıra çocuklu ailelerin de tercih edebileceği Dikili kamp alanları arasında. Tatil boyunca her ihtiyacı karşılayacak donanıma sahip olan kamp alanında çadırınızı kurabilir veya donanımlı bungalovlar veya aile odalarında konaklayabilirsiniz. Denizin tadını çıkarabileceğiniz sahilin yanı başındaki Tekin Aile Kampı’nda kahvaltı ve akşam yemeklerinden mangal alanlarına kadar birçok imkan bulmanız mümkün.

Neden burayı tercih etmeliyim

Bademli Halk Plajı'nın yanağı başındaki kamp alanının ince kumlu sahilde çocuklar da çok eğlenceli zaman geçirebilirler. Su sporları yapabileceğiniz veya bisiklet kiralayarak Bademli sahilinde keyifli akşam gezileri yapabileceğiniz tatilinizde tatil alışverişleri yapabileceğiniz Bademli çarşılarına da kısa yürüyüşlerle ulaşabilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine çıkarak Killik Koyu ve Zindancık Koyu’nun el dememiş güzelliklerinin harika fotoğraflarını çekmeyi de unutmayın.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemeği
  • Plaja sıfır
  • Şezlong ve güneş şemsiyesi
  • Restoran
  • Kafe ve bar
  • Market
  • Büfe
  • Ortak kullanım mutfak
  • Çamaşırhane
  • Bulaşıkhane
  • Piknik masaları
  • Mangal alanı
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Bademli merkezine yürüyüş mesafesindeki kamp alanına Dikili'de her saat bulabileceğiniz Bademli minibüsleri taksiler veya özel aracınızla dakikalık kısa bir yolculukla gidebilirsiniz.

Güncel fiyatlar: ₺₺

Konum Linki

“Çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin denize akıntılara karşı dikkatli olması öneriyoruz. Rahat bir tatil için deniz ayakkabısı, böcek ilacı, günlük kullandığınız ilaçlar gibi eşyaları yanınıza alabilirsiniz. Çadırınız için ise elektrik uzatma kablosunu mutlaka yanınıza almalısınız.”

Halil Pasha Beach Camping- Çandarlı

Halil Pasha Beach Camping

Hem inci kumlu özel plajı hem de geniş olanaklarıyla gençler ve ailelerin tercih edebileceği Dikili kamp alanları arasında yer alan Halil Pasha Beach Camping, sessiz ve huzurlu Çandarlı’da hizmet veriyor. Arkası zeytin ve çam ağaçları önü ise masmavi Ege Denizi’yle süslü kamp alanında organik kahvaltılardan yöresel akşam yemeklerine kadar seçenekler bularak ev konforunda tatil yapabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Çandarlı sahilinde dinlendirici akşam yürüyüşleri yapabileceğiniz ve beldenin çarşılarında yöresel ürünler alabileceğiniz kamp alanından kaliteli restoranlar, kafeler ve eğlence merkezlerinde de kolayca yürüyerek ulaşabilirsiniz. Olta balıkçılığı, yüzme ve dalış gibi etkinliklerle de güzel zaman geçirebileceğiniz kamp alanında bisiklet de kiralayabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Plaja sıfır
  • Restoran
  • Piknik alanı
  • Mangal alanı
  • Market
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki kamp alanına her saat bulabileceğiniz Çandarlı minibüsleri, özel aracınız veya taksilerle kısa bir yolculukla ulaşmanız mümkün.

Güncel fiyatlar: ₺₺

Konum Linki

“Kamp ateşi yapacaksanız mutlaka söndürdüğümüzden emin olmalısınız. Çadırınızda değerli eşyalar bulundurmamayı ve denizde dikkatli olmayı da unutmayın.”

Alder Camping- İsmetpaşa- Dikili

Alder Camping

Dikili'de geniş konaklama imkanlarıyla keyifli bir doğa tatili yapabileceğiniz sevilen yerlerden biri de Alder Camping. Sahili sıfır konumdaki çadır alanlarının yanı sıra apart otelinde de konaklayabileceksiniz Alder Camping, özellikle çocuklu aileler tarafından çok ilgi görüyor. Çevre köylerden getirilen organik ürünlerle hazırlanan kahvaltılar ve Ege mutfağından akşam yemekleri sunan tesiste ev konforunda denizin ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Sahili sıfır konumdaki kamp alanının çevresinde su parkları, yöresel ürünler alabileceğiniz çarşılar, restoranları ve kafeler de hizmet veriyor. Açık yüzme havuzunu kullanabileceğiniz veya kanodan yelkene çeşitli su sporları yapabileceğiniz tesiste tekne ve sandal gezilerine çıkarak bölgenin güzelliğini yakından görebilir, akşamları ise sahilde kamp ateşinizi yakabilirsiniz.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Açık yüzme havuzu
  • Restoran
  • Market
  • Klima
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ortak kullanım mutfak
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine sadece 3 kilometre uzaklıkta yer alan kamp alanına ilçe merkezinden kısa bir yürüyüşle, toplu taşıma araçlarıyla veya İzmir'den ise her saat hareket eden Dikili minibüsleriyle rahatça gidebilirsiniz.

Güncel fiyatlar: ₺₺

Konum Linki

“Tesisin özellikle yaz aylarında kalabalık olabileceğini unutmayın. Denizde çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin de dikkatli olmasını öneriyoruz.”

Ütopya Beach & Camping- Çandarlı

Ütopya Beach Camping

Sessiz ve huzurlu atmosferini yıl boyu korumayı başaran Çandarlı’da hizmet veren Ütopya Beach & Camping, geniş imkanlarıyla hem eğlenceli hem de konforlu bir Dikili tatili yaşatıyor. Denize sıfır konumdaki tesiste çadırınızı kurabilir, çadır kiralayabilir veya karavan parkından faydalanabilirsiniz. Deniz manzaralı restoranında misafirlerine kahvaltılar ve Ege mutfağından yemekler servis eden tesiste ortak mutfağı ve mangal alanlarını da kullanabilirsiniz.

Neden burayı tercih etmeliyim?

Denize sıfır konumuyla çocuklu ailelerin de eğlenceli bir deniz tatili yapabileceği Ütopya Beach & Camping tatilinizde dalış, doğa yürüyüşleri, kano ve bisiklet gezileri gibi birçok eğlenceli etkinlikle de güzel zaman geçirebilirsiniz. Kamp alanından Çandarlı’nın restoranları, kafeleri, çarşıları ve eğlence mekanlarına da yürüyerek kolayca gitmeniz mümkün.

Tesis imkanları:

  • Kahvaltı ve akşam yemekleri
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Plaja sıfır konumda
  • Restoran
  • Market
  • Ortak kullanım mutfak
  • Elektrik
  • 24 saat sıcak su
  • Duş
  • Ücretsiz otopark

Ulaşım: Dikili merkezine sadece 19 kilometre uzaklıkta yer alan kamp alanına otogarda her saat bulabileceğiniz Çandarlı minibüsleri veya özel aracınızla rahatça gidebilirsiniz.

Güncel fiyatlar:

  • Haizran
  • Kendi çadırınla:  ₺
  • Tesis çadırıyla:  ₺
  • Temmuz
  • Kendi çadırınla:  ₺
  • Tesis çadırıyla:  ₺

Konum Linki

“Denizde çocuklu aileler ve acemi yüzücülerin akıntılara karşı dikkatli olması gerekiyor. Kamp alanına gelirken yanınıza mutlaka elektrik uzatma kablosu, böcek ilacı ve deniz ayakkabısı da almayı unutmayın.”

Dikili’nin en güzel kampları arasında karar veremediyseniz İzmir’in en iyi 13 kamp alanı yazısını da ziyaret edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası