ali ihsan çolak / Armağan Çağlayan'dan 'İhsan Hala' açıklaması! "Beni kandırdı" demişti - Norm Haber

Ali Ihsan Çolak

ali ihsan çolak

Geçimini sağlamak için Manisa'da evlere temizliğe giden "İhsan Hala" olarak tanınan Ali İhsan Çolak, Caner Toygar'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın programına katılan Çolak, çarpıcı açıklamalar yaptı.

"GİRDİĞİM İŞLERDE AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM"

Cinsel kimliğinden dolayı işe giremediğini söyleyen İhsan Hala, "İşe alınsam bile iki gün sonra ahlaksız teklifler gelmeye başlıyor. Arkadaşımın aile restoranında işe girmiştim. Başta yanıma gelenler beni çok sevdiğini ve bana çok güldüklerini söylüyor sonra da konsomatris gibi beni masalarına çağırıyorlar. Belden aşağı şeyler yaşadığım çok oluyor" dedi.

İSİM VERMEDEN ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A SİTEM ETTİ

Ekonomik zorluklar çektiğini ve hiçbir yerden yardım gelmediğini söyleyen fenomen, isim vermeden Armağan Çağlayan'ı hedef aldı. Çağlayan'ın kendisine söz vermesine rağmen yardım etmediğini iddia eden Ali İhsan Çolak, sözlerine şöyle devam etti: "En son programına katıldığım kişi bana o kadar söz verdi ki. 'Bu yılki kiranı ben göndereceğim' dedi ama yapmadı. Mesaj attım, görmesine rağmen geri dönmedi. Program çok izlendiği için de millet onun bana para verdiğini zannediyor. 5 günde 1 milyon izlenince bana teşekkür etmişti. Programa giderken bile 3 bin TL'lik yol parasının yarısını borç alarak kendim karşıladım. Daha sonra kendime yol parasını vermeyen adam kiranı niye versin dedim." SONDAKİKA

"GİRDİĞİM İŞLERDE AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM"

Geçimini sağlamak için evlere temizliğe giden ve herhangi bir gelir kaynağı olmayan  "İhsan Hala" olarak tanınan Ali İhsan Çolak, Caner Toygar'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda ArmağanÇağlayan'ın Gör Beni programına katılan Çolak, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cinsel kimliğinden dolayı işe giremediğini söyleyen İhsan Hala, "İşe alınsam bile iki gün sonra ahlaksız teklifler gelmeye başlıyor. Arkadaşımın aile restoranında işe girmiştim. Başta yanıma gelenler beni çok sevdiğini ve bana çok güldüklerini söylüyor sonra da konsomatris gibi beni masalarına çağırıyorlar. Belden aşağı şeyler yaşadığım çok oluyor" dedi.

İHSAN HALA, İSİM VERMEDEN ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A SİTEM ETTİ

Ekonomik zorluklar çektiğini ve hiçbir yerden yardım gelmediğini söyleyen fenomen, isim vermeden Armağan Çağlayan'ı hedef aldı. Çağlayan'ın kendisine söz vermesine rağmen yardım etmediğini iddia eden Ali İhsan Çolak, sözlerine şöyle devam etti: "En son programına katıldığım kişi bana o kadar söz verdi ki. 'Bu yılki kiranı ben göndereceğim' dedi ama yapmadı. Mesaj attım, görmesine rağmen geri dönmedi. Program çok izlendiği için de millet onun bana para verdiğini zannediyor. 5 günde 1 milyon izlenince bana teşekkür etmişti. Programa giderken bile 3 bin TL'lik yol parasının yarısını borç alarak kendim karşıladım. Daha sonra kendime yol parasını vermeyen adam kiranı niye versin dedim."

Manisa'da 72 yaşındaki şahıstan, "İhsan hala" olarak bilinen Ali İhsan Çolak'a borç tepkisi: 5 yıl önce aldığı 1200 TL'yi ödemiyor

Akhisar ilçesi kırsal Kayışlar Mahallesi'nde yaşayan 'İhsan Hala' olarak bilinen trans kadın Ali İhsan Çolak, komşu mahallede Yeniosmaniye'de yaşayan evli, Halil İbrahim Ersem'in evine 2013-2017 yılları arasında temizliğe gitti. İddiaya göre, Çolak, evine temizliğe gittiği Ersem'den 1200 TL borç para aldıktan sonra bir daha temizliğe gitmediği gibi parayı da geri ödemedi.

Trans İhsan Hala'ya afişli borç tepkisi! 72 yaşındaki Halil İbrahim Ersem borcumu ödemiyor diye afiş bastı

'HALA DENİLEN İHSAN PARASINI ÖDEMİYOR' DİYE AFİŞ DAĞITTI

Duruma sinirlenen Ersem, 'Hala denilen İhsan, 2017'de almış olduğu 1200 TL'yi resmen ödemeyeceğim dedi' yazılı kağıtlar hazırlatıp mahalledeki duvar, elektrik direkleri ve kahvehanelere yapıştırdı. 1200 TL'nin kendisi için önemli olmadığını fakat kendisine yapılan haksızlığa tahammül edemediğini belirten Halil İbrahim Ersem, "Eşimin rahatsızlığı nedeniyle İhsan'ı evime temizliğe çağırdım. Yaklaşık 4 sene üst üste geldi. 2017 yılında 'Amca sıkıntım var, bana bir miktar para verebilir misin' dedi. Ne için olduğunu sorduğumda, 'Biliyorsun, kadınlar ve benim durumumda olan kişiler, babalarının emekli aylığından yararlanabiliyor. Bankaya biraz borcum var. Borcumu kapatıp biraz kredi çekeceğim, o parayla ameliyat olarak kadın olup, babamın emekli parasından yararlanacağım' dedi.

Trans İhsan Hala'ya afişli borç tepkisi! 72 yaşındaki Halil İbrahim Ersem borcumu ödemiyor diye afiş bastı

"ACIDIM, KURBAN PARAMI VERDİM"

Ben de durumuna acıdığım için bayrama yakın evdeki kurban param olan 1200 TL'yi kendisine verdim. Borcu ödemedi. Her gördüğümde, 'Ne oldu' diye sorduğumda, bahaneler uydurdu. Ben de karşılığında temizliğe gelerek ödeyebileceğini söyledim. Ancak, çağırdığımda temizliğe de gelmedi. Ardından matbaaya gidip, halkın bu kişinin nasıl biri olduğunu öğrenmesi, borç vereceklerse dikkatli olmaları için uyarmak için her yere yapıştırmak üzere 'Hala denilen İhsan, 2017'de almış olduğu 1200 TL'yi resmen ödemeyeceğim dedi' yazılı kağıtlar bastırdım. Bu suçsa, suçuma razıyım. Paramı alana kadar da bunu yapmayı sürdüreceğim" diye konuştu.

'ASLA ÖYLE BİR BORCUM YOK'

Ali İhsan Çolak ise Ersem'in iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Halil İbrahim Ersem'e asla öyle bir borcum yok. Kendisinin evine temizliğe gidiyordum. Neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Duvarlara ve kahvehanelere benim hakkımda yazı yazdığı için yasal süreci başlattım. Beni ne zaman görse hakaret ediyor. Sonuçlarına katlanacak. Kadın olmak zor, bizim gibilerinin toplumda yaşaması daha zor. Gereken neyse yapılsın istiyorum, adalete güveniyorum" diye konuştu.

Trans İhsan Hala'ya afişli borç tepkisi! 72 yaşındaki Halil İbrahim Ersem borcumu ödemiyor diye afiş bastı

Kaynak: DHA

Son Dakika›Güncel›Manisa'da 72 yaşındaki şahıstan, 'İhsan hala' olarak bilinen Ali İhsan Çolak'a borç tepkisi: 5 yıl önce aldığı 1200 TL'yi ödemiyor - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası