banyo çamaşır sepetli dolap / Tribrata News – Polresta Magelang

Banyo Çamaşır Sepetli Dolap

banyo çamaşır sepetli dolap

Banyo Boy Dolapları

Banyo dekorasyonunda ön plana çıkan banyo dolabı modelleri arasından doğru boyut ve işlevde olanlar seçilerek gayet şık görünüm elde edilebilir. Çeşitli ebatları, renkleri ve fonksiyonel özellikleriyle VitrA banyo dolapları, farklı zevklere hitap eder. Genellikle küçük alana sahip olan banyoların içerisinde oldukça az yer kaplayarak pek çok eşyayı saklamaya yarayan banyo boy dolabı, tam bir kurtarıcı niteliğindedir. Banyolarda ihtiyaç duyulan havlu, sabun ve temizlik malzemeleri gibi ürünlerin pratik bir şekilde depolanmasına yardımcı olurlar.

Banyo Boy Dolabı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanım alışkanlıkları, banyo boy dolabı seçerken dikkat edilmesi gereken kriterlerin başında gelir. Bu açıdan bakıldığında aynalı banyo dolabı modelleri, kişisel bakım rutinini pratikleştirmek isteyenlere hitap eder. VitrA’nın uzman tasarım ekibi tarafından geliştirilen aynalı banyo dolapları, işlevsellikleri ile kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılar. Üstelik sadeliğin ön planda olduğu tasarım özelliklerinden dolayı başta Sento koleksiyonu olmak üzere tüm banyo boy dolabı koleksiyonları dâhilindeki ürünlerle uyum içerisinde kullanılabilirler.

Konu seçim aşamasında diğer banyo mobilyaları ile görsel uyumluluk olduğunda, VitrA’nın zengin ürün kategorisinde banyo boy dolaplarının yanında kullanılabilecek daha birçok seçenek bulunur. Ekstra depolama alanı ihtiyacı hisseden kalabalık nüfusa sahip aileler, banyo üst dolapları ile kombinler oluşturabilir. Valerte koleksiyonu dâhilindeki banyo üst ve boy dolapları gerek görünüm gerek de işlevsellik açısından birbirlerini kusursuzca tamamlar.

Banyo boy dolabının yerleştirileceği alanda rutubet sorunu varsa, seçim aşamasında havalandırma menfezine sahip ürünlere yoğunlaşılabilir. Temizlik açısından kullanıcılara kolaylık sağlayan havalandırmalı banyo boy dolapları, yoğun neme maruz kalan havlu ve bornoz gibi eşyalarda küf oluşumu riskini belirli oranda azaltır. Küf oluşumuna ek olarak kötü koku oluşma ihtimalinin de ortadan kalkmasına yardımcı olurlar. Daha etkili sonuç almak için banyolarında bu tarz ürünlere veren kullanıcıların ortamı belirli aralıklarla havalandırmaları ve naftalin ya da aromatik kokular kullanmaları yeterli olur.

Banyo boy modelleri seçiminde temel ihtiyaçlara yönelik kıstasların yanı sıra kullanım kolaylığı sağlayacak bazı ekstra özelliklere odaklanmakta da fayda vardır. Örneğin ışıklandırmalı banyo boy dolapları, aranılan tekstil ürününün ya da temizlik malzemesinin kısa sürede bulunabilmesine olanak tanır. Tabii üretim aşamasında ışıklandırma tertibatı kurulmuş ürünlerden randıman alınamayacağı düşünülürse, farklı uygulamalar da hayata geçirilebilir. Standart tipteki banyo dolabının uygun yerlerine LED şerit eklenerek depolama bölmelerinin aydınlatması kullanıcı tarafından kolaylıkla sağlanabilir.

Uzun Ömürlü ve Kaliteli Banyo Boy Dolapları

VitrA, uzun ömürlü ve kaliteli banyo dolaplarını kullanıcıların beğenisine sunmayı hedefler. Bu hedef doğrultusunda tasarım ekibi tarafından şekillendirilen tüm ürünler, yalnızca üst düzey kalite standartlarını tam olarak karşılayan malzemelerden üretilir. Dayanıklılık seviyelerinin yükselmesi ise termoform kaplama ile sağlanır. VitrA banyo boy dolapları, üretim aşamasındaki bu tercih sayesinde sudan ve nemden etkilenmez. Kendilerine şık görünüm kazandıran tasarım detaylarını uzun yıllar boyunca korumayı başarırlar. Termoform kaplama ayrıca temizlik aşamasında da kullanıcılara kolaylık sağlar. Haftalık temizlik süreci, nemli bir bez yardımıyla kısa sürede tamamlanabilir. Hijyen seviyesini yükseltme ihtiyacı hissedildiğinde ise suya az miktarda organik yüzey temizleyici eklemek yeterli olur.

VitrA, ürünlerinin dayanıklılık seviyeleri kadar farklı kullanıcı beklentilerini karşılamasına da önem verir. Bu yüzden tüm banyo boy dolabı koleksiyonlarında hem kapaklı hem de çekmeceli ürünler yer alır. Üstelik çekmece ve kapaklarda kulpsuz tasarım tercih edilir. Kulpsuz tasarım detayı, yumuşak hatlar ile birleşerek ürünleri zamansız hale getirir. Böylece kullanıcılar, çamaşır makinesi dolabı gibi diğer banyo mobilyalarını da kullanarak diledikleri dekorasyon fikrini hayata geçirebilir.

Banyo Boy Dolabı Ölçüleri ve Boyutları

Banyo boy dolapları işlevsellik yönünden her geçen gün geliştirilerek yeni çeşitler ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Banyo boy dolabı modelleri tel, MDF ve sunta gibi malzemeler kullanılarak kapaklı, kapaksız, çekmeceli, ayaklı ya da asma modeller şeklinde üretilir. Çeşitli banyo gereçleri, temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri boy dolabı içerisinde muhafaza edilebilir. Farklı türdeki eşyaları iki ayrı dolap içerisinde konumlandırma sorunu ise çift kapaklı banyo dolabı modeli ile son bulur. Çift kapaklı tasarım sayesinde kişisel ürünler ile temizlik ürünleri ayrı olarak konumlandırılabilir. Çift kapaklı modellerin yanında çok daha fazla ürünü banyoda bulundurmak isteyenler için ideal dört kapaklı boy dolabı modelleri de bulunur. Dolap modelleri, kapak sayıları gibi çekmece sayılarına göre de farklılık gösterir. Çok amaçlı kullanım için tek veya çift çekmeceli banyo dolapları idealdir. Banyo boy dolabı çeşitleri, farklı malzemeler, boyutlar ve işlevsellikler ile banyolardaki ihtiyaçları karşılarken estetik oluşlarıyla da yüzleri güldürür.

Boy dolabı seçimi yapılırken dolap özellikleri titizlikle incelenmelidir. Örneğin, yüksek boy dolapları banyolarda daha az yer kaplar. Banyolara, ihtiyaca göre birden fazla yüksek boy dolabı yerleştirilebilir ve çok daha fazla ürün, daha az yer kaplayacak şekilde depolanmış olur. Boy aynası olan boy dolapları ise işlev ve tasarım yönünden ön plana çıkar. Farklı özelliklerin bir arada sunulduğu boy dolapları arasından işlevselliklerine bakılarak ihtiyaca hitap eden bir model seçilebilir. Çekmeceli banyo boy dolabı çeşitleri hem raf hem de çekmece ile depolamada yüksek verim alınmasını sağlar. Birçok bireyin ortak kullanım alanı konumundaki banyolarda işlevsel tasarım oluşturulabilmesi için ihtiyaç duyulan tüm özellikleri, boy dolabı çeşitleri VitrA’da kolaylıkla bulunabilir. Onlarca farklı renk ve model arasından seçilebilecek boy dolapları, banyoların havasını değiştirmeye yardımcı halı, paspas ve çöp kovası gibi ürünlerle uyum içerisinde kullanılabilir. Böylece ortamdaki bütünlük bir adım daha ileri taşınabilir.

Boy dolabının konforuna bir de çamaşır sepeti eklendiğinde her banyo için ideal olan kullanışlı bir ürün ortaya çıkar. Çamaşır sepetli boy dolabı ile kullanım kolaylığı banyolara taşınır. Bu ürünler, leke tutmayan yapıda üretildiklerinden oldukça rahat bir biçimde temizlikleri yapılabilir. Üretim aşamasında yüksek kaliteli, gerekli tüm onaylara sahip ve kanserojen madde içermeyen malzemeler kullanılır. Böylelikle VitrA’nın çamaşır sepetli boy dolabı modelleri, uzun yıllar boyunca hijyenik ve güvenli kullanım imkânı sunar. Sade ve şık tasarıma sahip banyo boy dolapları, ortamda asgari düzeyde yer kaplayarak en yüksek performansı sunar. Banyo alanını göz önünde bulundurarak boy dolabının boyut ve modeline karar vermek, dolabın banyo tasarımıyla bir bütünlük oluşturmasını sağlar. Alan tasarrufunu en üst düzeyde mümkün kılan modeller arasında yer alan çamaşır sepetli boy dolapları, ayrı bir çamaşır sepeti ihtiyacını ortadan kaldıran tasarımlarıyla ön plandadır. Özgün tasarımları ile her zevke uygun banyo boy dolabı modelleri, VitrA güvencesiyle yetkili satış noktaları ve internet sitesinde kullanıcılarını bekler.

Devamını OkuDevamını Gizle

Rani KC Çamaşır Sepetli Banyo Dolabı Çok Amaçlı Dolap Beyaz

Ürün Ölçüleri:

Banyo Dolabı: Genişlik: 35 cm - Derinlik: 37,5 cm - Yükseklik: ,9 cm


Daha detaylı ölçüler ürün fotoğraflarında ayrıca belirtilmiştir. 

Paket İçeriği:

1 Adet Sepetli Banyo Dolabı
Kurulum Şablonu ve Bağlantı Aksesuarları 

* Üst kapağın yönünü ihtiyacınıza göre sağ veya sola monte ederek kapağı isteğiniz yöne doğru açabilirsiniz.

* Üst rafı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

* Ürünün tüm kenarlarına kenarbant kullanılmıştır.



Uluslararası Standartlarda Paketleme:


Hasarsız ve sorunsuz bir teslimat süreci için ürünlerimiz en doğru yöntemlerle paketlenerek sizlere teslim edilmektedir. Fabrikamızda demonte olarak hazırlanan ürünlerimizin paketlenmesinde, ürünleri korumak için yan yüzeylerde 18 mm kalınlıkta kesilen, Petek Panel adı verilen karton malzeme kullanılmaktadır. Ürün köşelerinin deforme olmasını engellemek amacıyla, 2 cm kalınlığında köpük ve 4 mm kalınlığında mukavva köşe koruyucu kullanılarak paketleme yapılmaktadır. Dış koli ambalajında ise 5 katmanlı oluklu mukavva kullanılmaktadır. Böylece en hassas ürünler bile güvenli şekilde taşınabilmektedir. Tüm kartonlar % geri dönüşüm özelliğine sahiptir.


Kurulum Bilgisi:


Ürünlerimiz demonte olarak gönderilmektedir ve kurulum müşteriye aittir. Paketin içerisinden çıkan kurulum şablonu ile ürününüzü keyifle kullanıma hazırlayabilirsiniz. Daha kolay bir kurulum için tüm parçalar üzerinde bulunan numaralar sayesinde, bağlantı aksesuarlarının yerini kolayca bulabilirsiniz. Ürünün kurulumu için tornavida ve çekiç yeterlidir. Bağlantı sistemi olarak minifiks, kavela tercih edilmektedir. Böylece ürün zarar görmeden, defalarca kolaylıkla sökülüp kurulabilir.

1. Sınıf Hammadde İle Üretim:

Ürünlerimiz Suntalam olarak bilinen, sağlığa zararsız, kanserojen madde içermeyen Avrupa E1 kalite standartlarında yonga levhalardan üretilmiştir. Üretimde kullanılan tüm malzemeler çevre ve çocuk sağlığı standartlarına uygundur. Ürünlerimiz kendi fabrikamızda, yüksek teknolojili makine parkurlarında tüm aşamaları özenle kontrolden geçerek sizlere ulaşmaktadır. Üretimin tüm aşamalarının dijital ortamda gerçekleşmesi sayesinde hata minimum düzeydedir.


Garanti:


Tüm ürünlerimiz üretim ve işçilik hatalarına karşı, ürünün tüm parçaları dahil olmak üzere fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantilidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası