tamer karadağlı annesi / Tamer Karadağlı: Şehvet Kurbanıyım - Dailymotion Video

Tamer Karadağlı Annesi

tamer karadağlı annesi

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika'da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşamış sonra Türkiye'ye dönmüş ve TED Ankara Koleji'ne yazılmış; Tamer Karadağlı’nın kendi deyimi ile Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika’ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye’de Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
İlk filmini yılında çevirdi. TRT’de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando'nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası “Çocuklar Duymasın” adlı dizisindeki Pınar Altuğ ile başrolde oynadığı “TAŞ FIRIN” Haluk rolü ile ile başladı.

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır.

Reklam filmlerinde de yer alan Karadağlı, oyunculuk dışında bir çok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yaptı.

yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, “Süpertürk” adlı bir film çevirdi. Murat Serezli’nin de oynadığı filmde Tamer Karadağlı hem yönetmen hem de oyuncu oldu.

Seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 30 Kasım de evlenip, 24 Nisan de boşandı. 2 Temmuz 'da kızları Zeyno dünyaya geldi.

yılında oyuncu Deniz Uğur ile birlikte oldu.

Tamer Karadağlı’nın TST Gıda ve Su Sanayi adlı şirketi var. Ayrıca Türk Patent Ensitüsü’nden su sektöründe kullanılmak üzere ‘Suna’ ve ‘Artı’ markalarını koruma altına aldırdı. Faaliyetlerine devam eden şirketi küçük yatırımlarla büyütmeye çalışıyor.

İki tane Harley Davidson motosikleti var vakit buldukça onlarla geziyor.

Tamer Karadağlı, 11 Ekim tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezerken motorsikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:
- Bir Yaz Gecesi Rüyası : William Shakespeare - Tiyatro Kedi
- Dolu Düşün Boş Konuş : Steven Berkoff - Oyun Atölyesi
- Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman - Tiyatro Bakış
- Saat : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış
- Cahide : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış
- Uyarca : Friedrich Dürrenmatt - Ankara Devlet Tiyatrosu

Filmleri :
- Pamuk Prens(Sinema Filmi)
- Yenilmezler: Ultron Çağı (Robert Downey Türkçe Seslendirme)(Sinema Filmi)
- Böcek (Sinema Filmi)
- SüperTürk
- Güven Bana
- Acayip Hikayeler
- Adım Bayram Bayram
- Çocuklar Duymasın
- Memlekette Demokrasi Var
- Hıçkırık
- Sağlık Olsun
- Altın Kızlar- (Konuk Oyuncu)
- Suluboya
- Ah Kalbim
- Son Ağa
- Kiralık Oda
- Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım
- Fedai
- Living & Dying
- Sınavdan Sonra
- Hayatım Sana Feda
- Arka Sokaklar
- Beyza'nın Kadınları
- Şans Kapıyı Kırınca
- Yağmur Zamanı
- Bir Tutam Baharat -
- En Son Babalar Duyar
- Çocuklar Duymasın
- Nasıl Evde Kaldım
- Artık Sevmeyeceğim
- Sarı Evin Esrarı
- Şaşı Felek Çıkmazı
- Demir Leblebi
- Babam Olur musun?
- Ferhunde Hanımlar


Kaynak:seafoodplus.info

Evliliği ihanet y&#;z&#;nden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız &#;ok zor şeyler yaşadı!

Haberin Devamı

"ARZU OTURDUĞUM EVİN KARŞISINA TAŞINDI"

Arzu Balkan ile biten evliliğinden 16 yaşında Zeyno adında bir kızı olan Karadağlı, "Boşandıktan sonra kızının yetiştirilmesinde baba olarak eksik kaldığını hissediyor musun?" sorusuna yanıt verdi.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

Boşandıktan sonra hiçbir zaman ayrı kalmadık. Ben başka eve çıktım, Arzu da benim oturduğum evin karşısına taşındı. Sürekli kızımla ilgilendim. Arzu’yla olan kişisel problemlerimiz ayrı, ebeveyn olmak ayrı. O konuda ikimiz de taviz vermedik. Çocuğun ne kadar yanında olursam olayım, onu yine anne büyütüyor.

"HESAP SORDU VE BOŞADI"

Çocuklar Duymasın'un Haluk'u, "Arzu senin ihanetini affetti mi?" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

Bilmiyorum, Arzu’ya bunu sormadım. Belki de içten içe hiç affetmemiştir. Kızcağız o zamanlar çok zor şeyler yaşadı. Onu inkâr etmek mümkün değil. Yaşadığım şeylerin sorumluluğunu aldım ve bedelini ödedim. Bana karım dışında kimse hesap soramaz. O da hesap sordu ve boşadı. Bunun sonuçlarına da katlandım. Herkes yaşadığı şeyin bedelini ödeyecek.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

"ÇOK BÜYÜK İKİYÜZLÜLÜK OLUR"

"Eski eşiniz yeniden evlenmek istese tavrın ne olur?” sorusuna ise Tamer Karadağlı, "Arzu tabii ki evlenebilir, biz boşanalı 16 sene oldu. Arzu’nun hayatına karışmam söz konusu değil. Yeni ayrıldığımızda da değildi zaten. Bu çok büyük bir ikiyüzlülük olur. Benim boşanma şeklim zaten belliydi. Benim Arzu’ya hesap sorma hakkım yok. Arzu çok akıllıdır, biriyle evlenmeye karar verdiyse bu doğrudur” karşılığını verdi.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

Baba olursam annesi Arzu olsun

Yedi yıl aradan sonra tekrar zirvedeki yerine kurulan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Taş fırın erkeği' Tamer Karadağlı, "Her Türk erkeği zaman zaman 'Haluk'laşıyor" dedi. Dizinin yeni bölümlerindeki performansıyla büyük beğeni kazanan Karadağlı, kızı Zeyno doğduktan sonra oyunculuğunun daha güçlendiğini söyledi. "Yeniden baba olacaksam annesinin yine eski eşim Arzu Balkan olmasını isterim" diyen Tamer Karadağlı'yla hem 'Çocuklar Duymasın'ı hem de hayatındaki değişimleri konuştuk

ARZU BALKAN & TAMER KARADAĞLI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

TARİH YAZMAYA DEVAM
'Çocuklar Duymasın'ı zirvede bırakmıştınız, zirvede döndünüz
İyi ki yeniden başlamışız. Türk izleyicisi bu aileyi çok özlemiş ve bağrına bastı. İnsanı en çok mutlu eden şey de bu zaten
Başlamadan önce 'tutar mı tutmaz mı?' diye çok tartışıldı. Şimdi haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz herhalde
'Çocuklar Duymasın'ı herhangi bir diziyle bir tutmak ve herhangi bir dizi gibi değerlendirmek çok büyük bir yanlış olur zaten. Bu işten anlayanlar "Önce izleyelim sonra değerlendiririz" derken, bu işten anlamayan ve "Tutmaz" diyenlere Türk izleyicisi cevabını verdi. Türk halkının gösterdiği sevgi ve ilgiyi parayla satın alamazsınız. Bu hazzı hiçbir şeyle ölçemezsiniz Bu diziden kişi ekmek yiyor. 'Çocuklar Duymasın', tekrarları bile defalarca izleyen bir dizi ve tarih yazmaya devam ediyor Bu izledikleriniz daha başlangıç, biz gülmekten çekemiyoruz.

'HALUK'U ÇOK ÖZLEMİŞİM
Bu başarının sırrı nedir peki?
Birol'un müthiş senaryosu, oyuncuların bunu çok iyi aktarması, Bora Tekay'ın çok iyi rejisi ve seyircinin verdiği tepki Hepsinin toplamı aslında O sinerjinin yaratılması önemliydi ve o sinerji yaratıldı.
Eski bölümlere nazaran versiyonunda çok daha başarılı bir performans gösteriyorsunuz. Döktürüyorsunuz adeta
Güzel malzemelerden iyi yemek çıkıyor burada. Ben 'Haluk'u oynamayı çok özlemişim. Bırakın oynamayı seyrederken bile başkasını seyrediyormuş gibiyim. Diğer arkadaşlarım da öyle. O kadar acıkmışız ki, oynarken tadını çıkarmışız. Ben de açıkçası yedi yıl aradan sonra 'Haluk'un ne kadar değiştiğini, neler hissettiğini sorgulayarak oyunuma yansıtmaya çalıştım. Bu başarıda Pınar'ın da hakkını yememek lazım

BABALIK OYUNUMA YARADI
Yedi yıl içinde 'Haluk'ta yaşlılık belirtileri arttı İlaç falan kullanıyor, daha çok sinirleniyor. Bu süreçte Tamer Karadağlı'da ne gibi değişiklikler oldu?
Çok büyük değişiklikler oldu aslında. Başka dizilerde rol aldım, boşandım Dünyalar güzeli bir kızım oldu. Baba olmanın keyfini yaşıyorum. Her boş anımı Zeyno'yla geçiriyorum. 'Çocuklar Duymasın'ın ne kadar önemli mesajlar verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Dizinin versiyonunu kendi içimde kızıma adadım. Eski bölümlerde çocuğum yoktu ve iki çocuğu olan babayı oynuyormuş gibi yapıyordum. Artık babalık duygusunu gerçekten hissederek oynuyorum. Dolayısıyla kızım sayesinde oyunum daha gelişti diyebiliriz.

ZEYNO HAYATIMIZIN GÜNEŞİ
Baba olmak hayatınızda başka birçok şeyi değiştirdi değil mi?
Kesinlikle! Dünyaya bakışım değişti. Artık her konuda daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Her şeyi iki-üç defa düşünüyorum. Hayatımın merkezinde Zeyno var Bizim güneşimiz Zeyno, annesiyle ben de onun etrafındaki gezegenler gibiyiz.
Dizide 'Haluk', kızı 'Duygu'nun erkek arkadaşı olmasını hazmedemiyor. İleride Zeyno'nun da arkadaşları olacak Sizin tepkiniz nasıl olacak?
Ben hayal ettiği birçok şeyi gerçekleştirmiş bir insanım. En büyük hayalim de kızımın kendi hayallerini gerçekleştirebilmesi. Kendi başına özgür bir birey olarak ne yapmak istediğine kendisi karar verecek; biz de sonuna kadar destekleyeceğiz. Kendi planlarını kendisi yapacak. Ben onun adına şu an planlar yapamam. Kızımı kimseyle paylaşmak istemem tabii ki ama Zeyno henüz dört yaşında Biz ebeveyn olarak doğru aile terbiyesi vermeye çalışıyoruz. Sonuçta her kadın kendi babası için en önemli varlık. Kız babası olduktan sonra kadınlara bakışım da değişti. Kadınlar çok kutsal, annelik daha da kutsal. Babalık sonradan öğrenilen bir şey

BABALAR AYRI EVDE OLUR!

Geçtiğimiz hafta dizide boşanmış bir çiftin bu durumu çocuklarına nasıl açıklayacağı konusunu işlemiştiniz Siz Zeyno'ya boşandığınızı nasıl söylediniz?
Arzu ile ben boşandığımızda Zeyno henüz dokuz aylıktı. O herkesin hayatını böyle sanıyor; babalar ayrı evde oturur falan Şu anda idrak edemiyor, herkesin annesinin babasının televizyona çıktığını sanıyor. Şimdi annesiyle Çeşme'deler, "Herkes bana el sallıyor!" diyormuş Arzu'ya Yaşı biraz daha ilerleyince, birbirimizden ayrıldığımızı dilimiz döndüğünce açıklamaya çalışacağız. Biz bu konuyu çok iyi dengeledik.

Bu dengede sanırım eski eşiniz Arzu Balkan'ın emeği çok büyük
Kesinlikle. Çocuk hiçbir zaman Arzu'yla aramızda bir pazarlık konusu olmadı. Karıkoca olarak problemlerimiz olabilir ama anne- baba olarak problemimiz yok. Biz sadece kızımızı mutlu etmeye çalışıyoruz.

ARZU BENİM GURURUMDUR
Yeniden baba olmak, bir erkek çocuğa sahip olmak ister misiniz?
İsterim ama onun için tekrar evlenmek gerekiyor. Çocuk sahibi olacağım kişi ya da Arzu Hanım; kim olursa olsun evlenmeden çocuk sahibi olmam. Kimseyi taşıyıcı anne olarak kullanmak istemem.
Bu söylemden Arzu Hanım'dan başka birinden de çocuk sahibi olabileceğiniz anlamı çıkıyor
Şu anda öyle bir şey yok ama ne yalan söyleyeyim tekrar çocuğum olacaksa annesinin Arzu Hanım olmasını tercih ederim. Arzu o kadar önemli ki benim için. Ben çok şanslı bir adamım ki kızımın Arzu gibi bir annesi var. Onunla gurur ve büyük onur duyuyorum. Ben belki iyi bir koca olamadım ama iyi baba olmaya gayret ediyorum. Hayat o kadar çok şey öğretti ki bana
Mesela?
Olgunlaştığımı hissediyorum. Bazı hatalar yapmış olabilirim ama yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Kızıma açıklayamayacağım hiçbir şey yok. Google'a girip "Çapkınlık yapmışsın baba" derse de dilim döndüğünce açıklarım

MOTOSİKLET BÜYÜK TUTKU
Yaz-kış kovboy çizmesi giydiğiniz için eleştiriliyorsunuz
Kimi parmak arası terlik giyer, kimi de çizme Motosiklet kullandığım için de çizme gerekiyor. Ayağınız egzoza yakın olduğu için yanma tehlikesini önlemiş oluyorsunuz
Motosiklet tutkunuz nereden?
Çocukluğumdan gelen bir tutku 25 yıldan beri kullanıyorum. Acemiliğimi Japon motorlarıyla atlattım, şimdi Harley Davidson'a biniyorum.

'HALUK' BENCE BİROL GÜVEN'İN ALT BENLİĞİ
Pınar Altuğ'la yakaladığınız uyumu neye bağlıyorsunuz?
Pınar çok zeki bir kadın Çekim tekniğini çok iyi biliyor. Bizim işimiz sadece yetenek değil, zeka işi. Pınar çok iyi bir öğrenciydi ve bunu çok iyi öğrendi. Çok yol kat etti ve çok iyi bir oyuncu oldu. Pınar'la oynamak benim için büyük keyif. Benim oyunculuğumda Pınar'ın da katkısı büyük. Bana doğru paslar vermese doğru oyunu çıkaramayabilirim.

MODERN BİR ADAM DEĞİLİM
Tamer Karadağlı 'Haluk'laşıyor mu?
'Taş fırın erkeği Haluk' sadece Türk televizyonlarının değil, Türk popüler kültürünün ikonlarından biridir. Tıpkı 'İnek Şaban', 'Malkoçoğlu' ve 'Turist Ömer' gibi Her Türk erkeği 'Haluk'laşıyor. Birol Güven Türk erkeğini öyle güzel gözlemlemiş ki! Ben, 'Taş fırın erkeği Haluk'un Birol Güven'in alt benliği olduğunu düşünüyorum. Nasıl, 'Bruce Wayne' normalde beyefendi bir adamdır ama akşamları 'Batman' olur; Birol Güven'in alt benliği de taş fırın erkeği (Gülüyor) Benim 'Haluk'la sadece tutuculuğumuz benziyor. Ben de çok modern bir adam değilim

HAVUÇ AYRI EVE ÇIKMAK İSTİYOR
'Çocuklar Duymasın'da bu akşam 'Havuç'un ayrı eve çıkmak istemesi kriz yaratacak! 'Taş fırın Erkeği Haluk' ile girilen uzun tartışmalardan sonra 'Havuç', yalnız yaşayabileceğini kanıtlamak için yemek yapmak zorunda kalır. Yemek beğenilirse ayrı eve çıkmasına izin verilecek



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir