nihal erdogan / Köşkdere aday adaylığını açıkladı

Nihal Erdogan

nihal erdogan

Nihal Erdoğan

Nihal Erdoğan

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Bayan, Meslekte 18 yıl

Nihal Erdoğan Hakkında

Nihal Erdoğan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak İzmir Konak ilçesinde Özel Egepol Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Dokuz Eylül Üniversitesi,

Uzmanlık: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Özel Egepol Hastanesi Özel bir sağlık kuruluşudur. Nihal Erdoğan için () 35 35 nolu telefondan veya Özel Egepol Hastanesi internet sitesi üzerinden randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

Op. Dr. Nihal Erdoğan kimdir? &#; Muayenehane Randevu

Op. Dr. Nihal Erdoğan kimdir?, Op. Dr. Nihal Erdoğan Muayenehane Telefon Numarası kaçtır?, Op. Dr. Nihal Erdoğan yorumları, Kadın Hastalıkları ve Doğum &#; Mersin ilimizde hizmet veren kıymetli doktorumuz Op. Dr. Nihal Erdoğan hakkında bilgi vermek için sizlere detaylı bir yazı hazırladık.. Ayrıca sitemizde Op. Dr.Nihal Erdoğan yorumlarını da bulabilirsiniz.

Nihal Erdoğan Kimdir?

Op. Dr. Nihal Erdoğan, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanlarında faaliyet göstermektedir. Nihal Erdoğan, kariyerine hangi hastanede devam etmekte ve iletişim bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


Op. Dr. Nihal Erdoğan kimdir , telefon numarası nedir?

Op. Dr. N Erdoğan ile iletişime geçebileceğiniz numara şu an için funduszeue.info’da yayınlanmamaktadır. Kendisine bir mesaj göndererek güncel iletişim bilgisini ve telefon numarasını öğrenebilirsiniz.



Op. Dr. Nihal Erdoğan için nasıl randevu alabilirim?

Op. Dr. N Erdoğan şu an için online randevu talebi kabul etmiyor. Kendisine mesaj göndererek randevu talebinizi iletebilirsiniz.



Op. Dr. Nihal Erdoğan nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Nihal Erdoğan Özel Mersin Medical Park Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.



Op. Dr. Nihal Erdoğan hangi uzmanlık alanında hizmet vermekte?

Op. Dr. Nihal Erdoğan Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. İdrar kaçırma ameliyatları, İdrar kaçırma ameliyatları, İdrar kaçırma tedavileri, Yumurtalık kistleri alanlarında hizmet vermekte ve İdrar Kaçırma (İdrar İnkontinansı), İdrar Kaçırma (üriner inkontinans), İdrar Kesesi Sarkması (Sistosel), İdrar Yolu Sarkması hastalıkları hususunda çalışıyor.



Op. Dr. Nihal Erdoğan için muayene ücreti nedir?
Türkiye’de görev yapan doktorların muayene fiyatları sağlık regülasyonları sebebiyle yayınlanamamaktadır. Op. Dr. Nihal Erdoğan muayene fiyatını öğrenmek istiyorsanız kendisine mesaj gönderebilir yahut profilinde bulunan telefon aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.


Op. Dr. Nihal Erdoğan hakkındaki şikayetlere nasıl ulaşabilirim?
Op. Dr. N Erdoğan ile alakalı doğrudan şikayetler funduszeue.info’da yer almamaktadır. funduszeue.info yalnızca hastalar/danışanlar aracılığıyla yazılan olumlu/olumsuz yorumlara/görüşlere yer vermektedir.


Op. Dr. Nihal Erdoğan hakkındaki hasta yorumlarını okumak ve yeni yorum yazmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Op. Dr. N Erdoğan hakkında yorum/görüş yazmak için funduszeue.info profilinde bulunan “değerlendir” butonuna tıklayıp uzman hakkındaki tecrübenizi paylaşabilirsiniz. Sistem bilgi doğrulaması için sizden üye girişi yahut facebook ile giriş talep edecektir.

İdrar Kaçırma (İdrar İnkontinansı), İdrar Kaçırma (üriner inkontinans), İdrar Kesesi Sarkması (Sistosel)

Op. Dr. Nihal Erdoğan İlgilendiği Hastalıklar

  • İdrar Kaçırma (İdrar İnkontinansı) 
  • İdrar Kaçırma (üriner inkontinans) 
  • İdrar Kesesi Sarkması (Sistosel) 
  • İdrar Yolu Sarkması     

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Uyguladığı Tedaviler

  • İdrar kaçırma ameliyatları
  • İdrar kaçırma ameliyatları
  • İdrar kaçırma tedavileri
  • Yumurtalık kistleri  

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Diploma Aldığı Kurum

  • İdrar Kaçırma (İdrar İnkontinansı)
  • İdrar Kaçırma (üriner inkontinans)
  • İdrar Kesesi Sarkması (Sistosel)
  • İdrar Yolu Sarkması

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Uzmanlık Aldığı Kurum

  • İdrar kaçırma ameliyatları
  • İdrar kaçırma ameliyatları
  • İdrar kaçırma tedavileri
  • Yumurtalık kistleri

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Aldığı Ödüller

    YAYINLAR

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Doktorun Muayenehane Adresi:


    Mezitli, Mersin

    Özel Mersin Medical Park Hastanesi

    Op. Dr. Nihal Erdoğan instagram: Eklenmedi

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Facebook: Eklenmedi

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Whatsapp: Eklenmedi

    Op. Dr. Nihal Erdoğan Telefon Numarası: Telefon Eklenmedi

    Siz de sitemizde yerinizi alın!

    Doktor, diyetisyen yahut psikolog musunuz? Hemen siz de üye olun ve meslektaşlarınızın arasına katılın. Yılda 40 milyon internet kullanıcısı ihtiyaç duydukları uzman bilgilerine bu sayfalar aracılığıyla ulaşıyor.

    Doktor Üyeliği >

  • Nihal Olçok: Erdoğan&#;a 11 Haziran&#;da Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti

    DUVAR - 15 Temmuz darbe giri&#;iminde eski e&#;i Erol Olçok ve o&#;lu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, "15 Temmuz bize Allah'&#;n ikram&#;yd&#;" sözleri ortaya ç&#;kan Hazine ve Maliye Bakan&#; Nureddin Nebati'ye tepki gösterdi. 

    Halk TV yay&#;n&#;na kat&#;lan Olçok, Nebati'nin sözleri için "Neyin ikram&#; ya? 'Biz kendimizi gördük' ki&#;inin ölümü mü senin çap&#;n&#; ve çaps&#;zl&#;&#;&#;n&#; gösterdi Siz &#;aka m&#; yap&#;yorsunuz ya 12 y&#;ll&#;k hükümete kim darbe yapabilir? Sonuç olarak benim çocuklar&#;m babas&#;z kald&#;. Benim evlad&#;m öldü. 15 Temmuz ayd&#;nlat&#;lmad&#;&#;&#; sürece bu ülkede hiçbir &#;ey de&#;i&#;mez" dedi. 

    Erdo&#;an'&#;n 'darbe olaca&#;&#;ndan' 11 Haziran 'da haberinin oldu&#;unu öne süren Olçok &#;unlar&#; söyledi: "Herkes 15 Temmuz’un kahramanl&#;klar&#;na soyunuyor. Geçin kar&#;&#;ma. Ben çok istiyorum. 15 Temmuz kahraman&#; denilen insanlar kar&#;&#;ma geçsinler. Ne kaybettiler 15 Temmuz’da, ne eksildi hayatlar&#;nda? Kim benimle 15 Temmuz’u konu&#;abilir, çok istiyorum. Herkesle konu&#;uyorum, çevremdeki insanlar benden daha fazlas&#;n&#; bilmiyor. Benim daha fazla bilgiye ihtiyac&#;m var.

    11 Haziran ’da Tayyip Erdo&#;an’a &#;irin Ünal vas&#;tas&#;yla darbe olaca&#;&#; haberi gitti. Niye kula&#;&#;n&#;z&#; t&#;kad&#;n&#;z? 24 Haziran’da do&#;um günü olan bir çocu&#;un ölece&#;i 11 Haziran’da söylenmi&#;. Neyin acziyeti bu veya neyin özgüveni? Neye güvendiniz?" (HABER MERKEZ&#;)

     

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası