godiva istanbul menu / Godiva, Nişantaşı, İstanbul Menü Fiyatları - Menü Burada

Godiva Istanbul Menu

godiva istanbul menu

Godiva

Godiva, İstanbul
Godiva, İstanbulBağdat Cad. No: - İstanbulUnclamed activity

ASK A QUESTION TO STAFF AND PAST VISITORS

Thanks for the suggestion

Ratings and reviews

79

/Based on ratings and reviews

Updated

Ratings of Godiva

Trip

Last update on 27/02/

Google

Google

Last update on 21/10/

Foursquare

Foursquare

Last update on 04/08/

Zomato

Zomato

Last update on 07/10/

Reviews

Zomato

Godiva denince aklıma gelen ilk 2 tatlısı fondüleri ve speculoos funduszeue.infooos krebin içinde ne var diye merak ediyorsanız eğer içinde muz dilimleri,speculoos kreması ve lotusa benzer bir bisküvi funduszeue.infoikle tavsiye edilir :)
NOT: Fotoğraftaki içecek ise çilekli limonata.

Eğer siz de burayı denerseniz yorumlarınızı bekliyoruz.💫

Daha fazlası için,
IG:Official Food Addiction

Zomato

kapanmasına yakın bir saatte girdik ama hızlıca bana tatlı bir doğum günü tabağı hazırladılar. Çalışanları nazik, ürünlerinin tatları efsane

Zomato

Celebration Cake ve Kestaneli & Bademli pasta söyledik. Kesinlikle celebration cake çok daha iyiydi. Çikolatası çok kaliteli ve yoğun. Porsiyonlar biraz küçük ama malzeme kalitesinden dolayı lezzet gayet başarılı. Mekan ferah. Servis hızlı ve personel güler yüzlü. Kalite tartışılmaz. Fakat fiyatlar daha uygun olabilir.

Zomato

Pankekini çok beğendim. 38 TL çok tabii, 13 TL de çay eklersen 51 liraya geliyor. Bunu göze alıyorsanız deneyin derim. 4 parça pankek üst üste dizilmiş, aralarına muz-çilek konmuş ve çikolata dökülmüş halde servis ediliyor. Yanında ayrı bir kapta Belçika çikolatası da geliyor, tadı mükemmel.

Zomato

2 latte, 1 çay ve 1 pasta yedik/içtik. Hesap 93 TL geldi Yorumsuz.

Zomato

Güzel bir tatlı yedim ancak fiyatı 40tl idi. Bence o kadar fiyatının yüksek olmasına değen bir pasta değildi öncelikle boyut olarak çok küçüktü. Yanında gelen kare çikolatanın tadı çok güzeldi.

Zomato

Servis pek hızlı sayılmaz ama klasik Godiva lezzetleri için gelinir bana kalırsa,ben tropikal çaylarını denedim bu sefer ve içtiğim en güzel bitki çayıydı bunu rahatça söyleyebilirim yanında servis edilen beyaz çikolata kaplı çilek te çok lezzetliydi mutlaka fondülerini deneyeceğim bir gün.

Zomato

Farklı ve özel çikolatalarının tadına varmak için gidip tatlılarını denedik çikolataları çok güzel ve çok farklı ancak fiyatları küçük porsiyonlara göre biraz yüfunduszeue.infoılarını beğendik ancak porsiyonları büyütmelerini öneririm :)

Zomato

Yyy( Yaşasınyemekyemek)

+4

Değişik değişik çayları denemek için güzel bir mekan godiva biraz fazla dolu ve masalar iç içe gibi geliyor bana çok ferah bi ortam değil ama yine de soluklanmak için oturup bi kahve çikolata yenilebilcek güzel bi seçenek

Zomato

Hizmet çok güzel, güleryüz şahane. Çikolataya zaten yorum yapmıyorum. Tek eksik meyvelerin tadı idi o da cağımızın sorunu godivanın günahı yok ;)

READ ALL REVIEWS

Timetable

Order online with

Zomato

Book a table with

Zomato

Read the reviews on

Google
Foursquare
Zomato

Compare the best restaurants near Godiva

Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 79 based on parameters and reviews

If you need to contact by phone, call the number +90 32 33

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

Güzel bir sohbet eşliğinde yaratıcı tatlılar denediğimiz Godiva’yı tüm detaylarıyla anlattık. Zorlu Center’da yer alan mekânın menüsünden ambiyansına kadar bilmeniz gerekenleri keşfedin.

Oldum olası çikolatayı çok severim, çikolatalı tatlılar ise zayıf noktam diyebilirim… Çikolatalı tatlıların belki de hiç tatmadığımız hallerini deneyimlemek için Zorlu Center’daki Godiva’ya gidiyoruz. İçeriye girdiğimizde Godiva ekibi bizi çok sıcak karşılıyor. Girişin hemen sağ tarafındaki çeşitli çikolatalar beni kendilerine çekse de derin bir nefes alıp birazdan yiyeceğimiz tatlıları bekliyorum!

Güzel bir sohbet eşliğinde tatlıya doyduğumuz bu günden arta kalanları sizinle paylaşmak istedim.

Ambiyans

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

İçeriye adım attığınız anda Ahmet Güneştekin’in Godiva’ya özel yarattığı kalp şeklindeki eserle göz göze geliyoruz. Aslında sanatçı bu eseri Sevgililer Günü için tasarlamış ancak o kadar güzel ve dükkânla uyumlu ki ekip eseri orada tutma kararı almış. İçerisi tatlı ve küçük bir alan, birkaç masa ve geniş çikolata reyonu görüyorsunuz. Dışarı ise çok daha geniş. Yine büyük bir çikolata reyonu ve rahatça oturabileceğiniz masalar var. Zorlu Center’ın kalabalığından kaçmak için güzel bir nokta.

Lokasyon

Levazım, Koru Sokağı No:2, Beşiktaş/İstanbul

Meydan Katı

Konum için tıklayın.

Menü ve Tatlı Çeşitleri

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

Godiva’nın ikonik çikolata kaplı çileği.

Godiva, beklentilerin üzerinde yiyecek/içecek sunmayı ve yenilikçi olmayı kendine misyon edinmiş. Dolayısıyla menüde gördüğünüz tatlıları başka yerlerde hiç denememiş olabilirsiniz. Ünlü trüfleri, çift kalıpla üretilen çikolataları, Avrupa tarzı bisküvileri, sıcak çikolatası ve dondurmalı ürünleriyle misafirlerine bir şölen sunuyor diyebiliriz.

{}

En Çok Aklımda Kalanlar

Fıstıklı Krep

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

İlk olarak Fıstıklı Krep ile tadıma başlıyoruz. Godiva ekibinin ballandırarak anlattığı lezzet masaya geldiğinde, “Gerçekten anlattıkları kadar var” düşüncesine kapılıyoruz. Menüde öne çıkan Fıstıklı Krep, özel fıstık karışımıyla sıcak olarak sunuluyor. Üzerindeki taze fıstık parçaları, eritilmiş Godiva çikolatası ve özel fıstıklı sosuyla, sadece benim değil herkesin favorisi olmaya aday!

Karamelli Pankek

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

Sosu pankekin üzerine kendiniz döküyorsunuz, bu sırada harika görüntüler çıkıyor. Fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin!

Karamele karşı koyamıyorsanız, Karamelli Pankek’e bayılacaksınız demektir… Karamelli gold çikolata, Belçika’nın ünlü speculoos bisküvisi ve taze muz dilimleri yumuşacık pankek ile buluşmasıyla yaratılan tatlı birkaç kat olarak geliyor. Dolayısıyla karnınız kadar gözünüz de doyuyor. Pankek’in üzerinde ise taze meyveler yer alıyor. Bizimkinde çilek vardı ve tatlıyla çok uyumluydu.

Fondü

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

Ve gelelim fondüye… Sanırım beni en heyecanlandıran lezzet fondüydü. Sunumuyla ön plana çıkan Godiva’nın fondü tabağı da tabii ki göz dolduruyor. Çikolatanın sıcak kalmasını sağlayan kabı, meyvelerin yer aldığı tabaklar ve fondü çatalları son derece şık. Godiva’nın lezzetli çikolatasını tattığınız anda daha önce yediğiniz fondülerle arasındaki farkı hemen hissedeceksiniz.

En Az Aklımda Kalanlar

Çikolata Kaplı Hurma ve Portal Şekeri

Godiva’nin ikonik çikolata kaplı çileğini herkes biliyordur. Neredeyse sınırsızca yiyebileceğim bu lezzet her zaman için favorim. Başlangıç için sunulan çileğin yanında yine üzeri çikolatalı kaplı hurma ve portakal şekeri vardı. Belki hurma ve şekeri çok sevmediğimden olabilir ama benim için çileğin yanında sönük kaldılar.

{}

Mekânın 3 Özelliği

Yaratıcı Tatlıların Adresi: Godiva

Iced Latte

  • Yaratıcı menüsü

  • Tabak sunumları

  • Hizmet kalitesi

Kimler Gitmeli?

Çikolata tutkunu herkes! Bunun yanı sıra kahve severlerin de uğrak noktası olabilir. Örneğin, dondurmayla sıcak espressonun karışımından yaratılan Affogato gibi pek çok denenmesi gereken kahve çeşidi mevcut.

OGGUSTO Yazı İşleri Yöneticisi Cemre Bosnalı’nın diğer yazılarını okumak için tıklayın.

Dünyadan en yeni haberleri ilk bilen olmak için OGGUSTO’nun haftalık e-bültenine kaydolun.

Cemre Bosnalı Zeydanlı

Cemre Bosnalı Zeydanlı

editörün tüm yazıları

{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00beecfe", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }

{ "type": "promotionViewed", "identifier": "hero_slider", "payload": [ { "id": "Hero Slider", "name": "Bayramda Mutluluğu Paylaşmanın En Harika Yolu", "creative": "funduszeue.info", "position": "1" }, { "id": "Hero Slider", "name": "<p></p>Gerçek Belçika Çikolatasını <br> İndirimli Fiyatlarla Keşfet!", "creative": "funduszeue.info", "position": "2" }, { "id": "Hero Slider", "name": "Kariyer Yolculuğuna Tatlı Bir Adım", "creative": "funduszeue.info", "position": "3" } ] }

", "coupon": "", "creative_name": "home-hero-slider2", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 2, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"<p></p>Gerçek Belçika Çikolatasını <br> İndirimli Fiyatlarla Keşfet!", "quantity": "" }, { "item_id": "3", "affiliation": "", "item_name": "Kariyer Yolculuğuna Tatlı Bir Adım", "coupon": "", "creative_name": "home-hero-slider2", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 3, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"Kariyer Yolculuğuna Tatlı Bir Adım", "quantity": "" }] }

{ "type": "promotionalViewed", "identifier": "intermediate", "payload": [ { "item_id": "1", "affiliation": "", "item_name": "Bayramda Mutluluğu Paylaşmanın En Harika Yolu", "coupon": "", "creative_name": "home-hero-slider2", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 1, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"Bayramda Mutluluğu Paylaşmanın En Harika Yolu", "quantity": "" }, { "item_id": "2", "affiliation": "", "item_name": "<p></p>Gerçek Belçika Çikolatasını <br> İndirimli Fiyatlarla Keşfet!", "coupon": "", "creative_name": "home-hero-slider2", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 2, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"<p></p>Gerçek Belçika Çikolatasını <br> İndirimli Fiyatlarla Keşfet!", "quantity": "" }, { "item_id": "3", "affiliation": "", "item_name": "Kariyer Yolculuğuna Tatlı Bir Adım", "coupon": "", "creative_name": "home-hero-slider2", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 3, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"Kariyer Yolculuğuna Tatlı Bir Adım", "quantity": "" }] }

{ "type": "promotionViewed", "identifier": "dl3_top_left", "payload": { "actionField":{ "id": "Banner Alanları", "name": "/cok-satanlar", "creative": "funduszeue.info", "position": "1" } } }

{ "type": "promotionViewed", "identifier": "dl3_bottom_left", "payload": { "actionField":{ "id": "Banner Alanları", "name": "/hediye-secenekleri/", "creative": "funduszeue.info", "position": "2" } } }

{ "type": "promotionViewed", "identifier": "dl3_right", "payload": { "actionField":{ "id": "Banner Alanları", "name": "/yeni-gelenler/", "creative": "funduszeue.info", "position": "3" } } }

{ "type": "promotionalTopViewed", "payload": [ { "item_id": "1", "affiliation": "", "item_name": "/cok-satanlar", "coupon": "", "creative_name": "Banner Alanları", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 1, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"/cok-satanlar", "quantity": "" }] }

{ "type": "promotionalBottomViewed", "payload": [ { "item_id": "2", "affiliation": "", "item_name": "/hediye-secenekleri/", "coupon": "", "creative_name": "Banner Alanları", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 2, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"/hediye-secenekleri/", "quantity": "" }] }

{ "type": "promotionalRightViewed", "payload": [ { "item_id": "3", "affiliation": "", "item_name": "/yeni-gelenler/", "coupon": "", "creative_name": "Banner Alanları", "creative_slot": "", "currency": "", "index": 3, "discount": "", "item_brand": "Godiva", "item_category":"", "item_category2": "", "item_category3":"", "item_category3": "", "item_category4": "", "item_category5":"", "item_list_id":"", "item_list_name":"", "item_variant": "", "location_id":"", "price":"", "promotion_id":"", "promotion_name":"/yeni-gelenler/", "quantity": "" }] }

Sitemizde size mümkün olan en iyi hizmeti verebilmek için çerezleri kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Detaylı bilgi için Çerez Politikasını ziyaret edebilirsiniz.

X

Anladım

×

Uyarı!

funduszeue.info Internet Explorer için optimize edilmemiştir. Daha iyi bir alışveriş deneyimi için Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None" } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası