twitter da özel mesaj nasıl atılır / Twitter’dan direkt mesaj açıklaması - Digital Age

Twitter Da Özel Mesaj Nasıl Atılır

twitter da özel mesaj nasıl atılır

Türk Telekom Destek bizi takip etmediği hâlde özel mesaj gönder butonu görünmekte yani mesaj atılabilmekte. Çünkü bu hesap özel mesaj atmayı herkese açma işlemi yapmış durumda. Pink Floyd ise DM'yi herkese kapatma işlemi yaptığından mesaj atamıyoruz. Twitter'da takip etmeyen kişiye mesaj atmak için o kişinin dm'yi herkese açma ayarı yapmış olması gerekir, Türk Telekom Destek örneğinde olduğu gibi.

Aşağıdaki örnek ise bizi takip eden bir Twitter hesabına ait.

"seni takip ediyor" yazan herkeste mesaj simgesi görüntülenecektir. Dolayısıyla bu kişilere atılacak mesajlar direkt mesaj kutusuna düşecek ve kolaylıkla görebileceklerdir. Sizi takip etmediği hâlde mesaj atabildiğiniz, yani DM'yi herkese açmış kişilerde mesajlar "mesaj isteği" bölümüne düşerken "seni takip ediyor" şeklinde olanlar ile mesajlarınız direkt mesaj kutusuna düşer. 

Twitter'da dm(özel mesaj) atamıyorum diyenler yukarıdaki açıklamaları dikkatlice okusunlar. Mesaj atamamanızın nedeni muhtemelen kişinin sizi takip etmemesi ve ayrıca özel mesajları herkese açmamasıdır. Eğer daha önce mesaj attığınız birine artık mesaj atamıyorsanız profiline girmeyi ve sizi engelleyip engellemediğini öğrenmeyi deneyin. Bunlar dışında yaşadığınız sorunları detaylı olarak yorum bölümüne bıraktığınızda konuyu araştırıp yardımcı olmaya çalışacağız.

Twitter mesajlarda sesli ve görüntülü arama var mı?

Şimdilik özel sesli ve görüntülü arama yok ama Twitter Spaces ile sesli sohbet odalarına katılma özelliği geliştirilmeye devam ediyor. Clubhouse benzeri bu özellik hâlâ bazı sürümlerde çalışmıyor.

Bildirimleri ertele ne demek?

Bir sohbete girmeden üzerine basılı tutulduğunda bildirimleri ertele seçeneği görünür. Bildirimleri ertele deyip süre belirttiğinizde, belirttiğiniz süre boyunca o kişiden aldığınız mesajlarda bildirim almayacaksınız demektir. O kişinin mesajları yine sohbet kutunuza düşer ama bildirim ışığı görmezsiniz. 1 saat, 8 saat, 1 hafta ve daima gibi seçeneklerden uygun olanı seçip bu ayarı gerçekleştirebilirsiniz.

Artık Sizi Takip Etmeyen Kişilere Twitter’dan Özel Mesaj Atabilirsiniz

Beğendiğiniz ve takip ettiğiniz ünlülere onları ne kadar sevdiğinizi ya da müziklerinin sizi nasıl coşturduğunu özel mesaj olarak (Direct Message- DM) atmak istediniz mi? Ünlü birisi olsun olmasın sizin takip ettiğiniz kişiye DM atabilmeniz için o kişilerin de sizi takip etmeleri gerekiyor. Twitgram oyunun kurallarını değiştiriyor çünkü artık bu zorunluluk ortadan kalkıyor!

Twitgram adlı site sayesinde Twitter’da yer alan herhangi bir kullanıcıya özel mesaj gönderebiliyorsunuz. Hatta karakter sınırı ve kimin kimi takip ettiği ile ilgili sınırlama olmadan! Bunun için yapmanız gereken Twitter’da özel mesaj yollamak istediğiniz kişilerin kullanıcı adını yazmanız ve iletinizi yazıp göndermeniz. Daha sonra ilgili kullanıcı özel mesaj aldığına dair uyarı tweet’i alıyor.

Twitgram burada aracı işlevi görüyor. Sizin yollamak istediğiniz özel mesajları kendi server’larında depoluyor. Ardından mesajı yazdığınız zaman mesaj için tweet linki oluşturuyor. Tıpkı birisine blog yazısının linkini göndermek gibi ancak sadece ilgili kişi için yazdığınız özel mesaj linki bulunuyor. Ancak mesajı gizli tutmak için alıcı kişinin Twitter’a funduszeue.info sitesi üzerinden girmesi gerekiyor.

Twitgram’ı güzel kılan şey ise kullanıcıları rahatsız etmemesi. Yani mesajı alan kişiye özel mesaj aldığına dair uyarı tweet’i gidiyor ve alıcı isterse mesajı görmemezlikten gelebilir ya da okumak isterse linki tıklaması yeterli. Tabii ki bazı kullanıcılar bu özelliği kötüye kullanıp ünlülere uzun aşk mektupları vs. yazabilir ancak bu kişilerin sayısı çok da değildir. Ne de olsa onlar zaten çekinmeden olağan bir şekilde tweet atıyorlar.

Kaynak: MediaBistro

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası