bandırma vefat bandırma haber / TED BANDIRMA KOLEJİ – TED

Bandırma Vefat Bandırma Haber

bandırma vefat bandırma haber

Bandırma Belediyesi’nin örnek teşkil eden insan odaklı projelerinden biri olan Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un adaylığı sürecinde sözünü verdiği vaatleri arasında bulunan ve doğrudan dezavantajlı bireylere yönelik tasarlanan, “Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı” kısa sürede tamamlanmış ve hizmete açılmıştı. Özel bireylerin uygun şatlarda tatillerini yapabilmeleri için en ince ayrıntısına kadar düşünülen, denize sıfır bir yaşam alanı konumundaki “Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı” hizmete girdikten bir yıl sonra açılış töreniyle taçlandırıldı.

___n

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

___n

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı. Engelsiz Yaşam Kampı’nın örnek gösterilen bir proje olduğunun altını çizen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Engelsiz bir yaşam alanı yaratmak için meclis üyelerimiz ile ’da buranın imarı için çalışmalar gerçekleştirdik. Özel bireylerimizin rahat şekilde konaklayabilecekleri alanları inşa ettik. Hemen akabinde Bandırma’da faaliyet gösteren özel bireylerimizin dernekleri ile görüşerek üye listelerini istedik. Derneklere üye ne kadar özel bireyimiz varsa hepsine, 2 refakatçi eşliğinde 3’er gün olmak üzere, bungalov evlerde konaklama imkânı sunduk. Denize rahat girebilmeleri için kıyıda bir platform oluşturduk. Platform üzerinden rahatça denize girebilmelerini sağladık. Restoranımızdan, rekreasyon alanlarımıza kadar özel bireylerimiz için her ayrıntıyı düşündük. Yaz boyunca konaklamaya dair bütün ihtiyaçlar Bandırma Belediyesi tarafından karşılandı.

___n

Malta Parkı ve Yaşam Alanı Projesi’ni hatırlatarak sözlerine devam eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, projenin bölgenin en büyük projelerinden biri olduğunu ve önümüzdeki Ocak Ayı’na kadar yetiştirilmeyi planladıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Önümüzdeki 8 aylık süreçte söz verdiğimiz bütün projelerimizin açılışları gerçekleştireceğiz. ’da seçim beyannamemizde vadettiğimiz projelerin yüzde 80’ini gerçekleştirmiş bulunuyoruz,” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Daha sonra, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin konuşmasını gerçekleştirdi. Milletvekili Ensar Aytekin, “Yapılan bir hizmeti, bir yatırımı, ortaya çıkartılan bir eseri önemli kılan şey onun maliyeti değil yapılan projenin kime ve neye hizmet ettiğidir. Bu güzel tesisin bölgemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” ifadesinde bulundu.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ise konuşmasında, “Engelsiz bir kent için engelsiz bir yaşam alanı oluşturan Başkan Tolga Tosun’u ve ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. Bütün projelerinde başarılı olmasını temenni ediyorum. Bu projenin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Konuşmalar ardından alkışlar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi ve akabinde Engelsiz Yaşam Kampı’nda kalacak özel bireyler için protokol üyeleri tarafından temsili kura çekimi yapıldı. Tören, Bandırma Belediyesi işaret dili kursu öğrencilerinin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini işaret dili ile sunmaları ile devam etti, ardından öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Özel bireylerin çeşitli gösterileriyle göz dolduran açılış töreni, Engelsiz Yaşam Kampı’nın gezilmesi ile noktalandı.

Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı, 10 adet bungalov ve kullanım alanları, restoran ve kafe alanı, plaj ve sahil donatılarıyla geçen sene olduğu gibi bu sene de misafirlerini ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl özel birey iki refakatçisi eşliğinde tamamen ücretsiz olarak misafir edilmişti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası