farmasi yüz güneş kremi / Farmasi Güneş Kremi 50 SPF | Farmasi Kozmetik

Farmasi Yüz Güneş Kremi

farmasi yüz güneş kremi

Farmasi Yüz Güneş Kremi

Dış etkenlerden korunmak için hassas cildinize çeşitli losyonlar veya kremler sürebilirsiniz. İhtiyacınıza bağlı olarak kullanacağınız ürünlerin içerikleri değişiklik gösterebilir. Bir ürün tercihinde bulunmadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekebilir. Güneşin yakıcı etkisinden korunmak için de Farmasi yüz güneş kremi kullanabilirsiniz. Farklı formlarda ve boyutlarda tasarlanan ürünler, sadece deniz veya havuza girerken kullanılmaz. Gün içinde özellikle yaz aylarında farkında olmadan yoğun UV ışınlarına maruz kalabilirsiniz. Bu yoğun ışınlar cilt lekelerine, alerjilere veya tahrişe neden olabilir. Markanın sunduğu yüksek koruyucu etkiye sahip kremler sayesinde bu tarz problemlerin önüne pratik bir şekilde geçebilirsiniz. Bakım malzemesinin içerisinde yer verilen bileşenler sizi güneş ışınlarından korurken cildinizin beslenmesine yardımcı olabilir. Yaşlanma karşıtı, nem dengesi sağlayan, renk eşitleyici ve leke oluşumunu önleyen krem geniş kitlelerin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanır. Kendini her geçen gün daha fazla geliştiren markanın sunduğu bakım malzemesi sayesinde pürüzsüz ve lekesiz bir yüze sahip olabilirsiniz. Farmasi güneş koruyucu yüz kremi seyahatlerde yanınızda taşıyabileceğiniz, korumalı kapak sistemine sahip bir üründür. Jelin koruma faktörünü ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Çocuklarda veya yetişkinlerde tercih edilen jel, sıvılara karşı dayanıklıdır. Denize girip çıkan çocuğunuz Farmasi markasının kremi tarafından korunmaya devam eder. Avantajlı fiyatlardan sahip olabileceğiniz kremi seyahatlerde yanınızda götürebileceğiniz gibi gün içinde kullanmak için çantanızda da taşıyabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz.

Cildinize Uygun Farmasi Yüz Güneş Kremi Özellikleri

Cildinize Uygun Farmasi Yüz Güneş Kremi Özellikleri

Farmasi yüz güneş kremi çeşitleri boyutları, ek özellikleri, formu, hacmi ve görünümüyle birbirinden ayrışır. Bedeninizin dış etkenlere yoğun bir şekilde maruz kalan kısmı olan yüzünüz için tasarlanan kremler, baobaba ve tamanu yağı gibi farklı bileşenler içerir. Bu bileşenler cildin ihtiyacı olan nemi korumaya yarar. Yüzünüz gün içerisinde çok fazla kire, toza, güneş ışınlarına ve makyaja maruz kalır. Bu da zaman içerisinde cildinizde bulunan renk pigmentlerinin bozulmasına ve zarar görmesine neden olabilir. Göz çevrenizin koyu göründüğü, yanak veya alnınızın zaman içerisinde karardığını fark edebilirsiniz. Buna sebep olan dış etkenlerden korunmak için kullanacağınız jel, tüm cilt yapılarına uygun olarak tasarlanır. Hassas ciltler ve tüm karma yapılar için üretimi gerçekleştirilen ürünleri güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulamanız yeterlidir. Bakım malzemesinin kullanım oranı kişiye bağlı olarak değişmekle birlikte ürünleri yüzünüzde dışarıdan görünmeyecek bir katman oluşturacak kadar uygulayabilirsiniz. Bu sayede zahmetsiz bir şekilde gün içerisinde maruz kalacağınız zararlı ışınlardan korunma fırsatı bulabilirsiniz. Modeller genel olarak renksiz yapıdadır. Bu nedenle cildinizinde geçici de olsa bir renk farklılığı oluşmaz. Günlük konforunuzu bozmanıza gerek kalmadan pratik bir şekilde cildinizi koruyan Farmasi yüz için güneş kremi yaşlanma karşıtı olarak da değerlendirilebilir. Modelin içerisinde yer alan vitamin ve mineraller, bedeninize ihtiyacınız olan bakımı yapar. Jeli uygularken masaj hareketleri yaparak iyice cildinize yedirebilirsiniz. Hem ürünü uygularken yaptığınız masaj hem de kremin içeriği kırışıklıkların oluşmasını önleyebilir. Bakım malzemelerinin içerisinde alkol, parfüm ve paraben bulunmaz. Doğal bileşenlerden, laboratuvar ortamında üretimi gerçekleştirilen losyonun koruyuculuğu + SPF arasında değişir. Çocukların tenleri hassas olduğu için koruyucu faktörü yüksek losyonları onlarda tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde hassas bir tene sahip olan bireyler 50+ SPF etkili losyonları satın alabilirler. Farmasi yüz güneş kremi kullananlar modellerin su bazlı olmasından, farklı boyutlarının üretilmesinden ve tüp formundan memnun kalabilirler. Günlük bakımınızı kusursuz ve zahmetsiz bir şekilde yapmanıza olanak sunan kremleri uyguladığınızda cildinizde rahatsız bir his oluşmaz. Nem dengesini sağlayabileceğiniz losyonları Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.

Avantajlı Farmasi Yüz Güneş Kremi Fiyatları

Avantajlı Farmasi Yüz Güneş Kremi Fiyatları

Kişisel bakım malzemelerinin fiyatları ürünlerin niteliklerine ve işlevlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Güçlü etkileri bulunan bir ürün satın almak istediğinizde yüksek meblağlar ödemeniz gerekmez. Bunun yerine çeşitli araştırmalar yapabilir, ürün içeriğine güvendiğiniz Farmasi güneş yüz kremi çeşitlerini satın alabilirsiniz. Farklı formlara ve niteliklere sahip kişisel bakım ürünlerini beğeninize sunan markanın losyonlarına makul fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bütçenizi aşmadan satın alabileceğiniz modelleri aile boyu kullanabilirsiniz. Seyahatlerde, tatilde veya herhangi bir yere gitmeden önce kullanacağınız krem uzun süren etkileriyle teninizi korumaya alır. Farmasi yüz güneş kremi uygun fiyat açısında da geniş kitlelere hitap eder. Bu sayede yıllarca markanın ürünlerini kullanarak hoş bir cilde sahip olabilirsiniz. Paraben ve alerjik maddeler içermeyen losyonları suya girmeden önce veya güneşe çıkmadan kullanabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında denize veya havuza gittiğinizde yeteri kadar koruyucu malzeme kullanmazsanız cildinizin tahriş olması ve acı çekmeniz söz konusu olabilir. Bu durum beyaz tenli bireylerde ve çocuklarda rahatsız edici bir durum olarak görülebilir. Güneş yanıklarını ve cilt lekelerini önlemek amacıyla destek alacağınız losyonlar doğal içerikleri sayesinde ebeveynler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilir. Modellerin küçük bir damlası dahi güçlü bir koruma sağlar. Suya girmeden önce uygulayacağınız kremden yüksek düzeyde faydalanmak için kurulandıktan sonra yüzünüze tekrar sürebilirsiniz. Modellerin fiyat aralıkları geniş bir skalaya yayılır. Farmasi yüz güneş kremi fiyat açısından boyutları ve ek özellikleri sebebiyle birbirinden ayrılır. Küçük ve yanınızda taşıyabileceğiniz ürünlere makul fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra markanın yaşlanma karşıtı etkili, vitamin ve mineral değeri yüksek losyonlarına da avantajlı fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Etkileri ve fiyatıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ürünleri Trendyol’dan alabilirsiniz.

Beğenilen Farmasi Yüz Güneş Kremi Yorumları

Beğenilen Farmasi Yüz Güneş Kremi Yorumları

Cilt bakım ürünü almak istediğinizde karşınıza çeşitli markalar ve alternatifler çıkabilir. Kararınızı verirken modelleri karşılaştırabilir, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirleyebilirsiniz. Farklı etkileri bir arada bulunduran Farmasi yüz güneş kremi yorumları alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde yapabilmeniz için sizinle paylaşılır. Markanın nitelikli losyonlarını önceden satın alan ve deneyimleyen kişiler görüşlerini, eleştirilerini veya memnuniyetlerini bu yorumlarda belirtir. Kremin boyutundan etkilerine, işlevinden yarattığı hisse kadar birçok bilgiye değerlendirmeler bölümünden ulaşabilirsiniz. Marka, sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine önem gösterdiği için her geçen gün içeriklerini geliştirir. Bu sayede müşterilere kaliteli bir ürün sunabilir. Farmasi güneş kremi yüz için tasarlanır ve renk pigmentleri ile eşit bir cilt sahibi olmanız hedeflenir. Gün ışığına çıkmadan kısa bir süre önce kullanabileceğiniz kremler sayesinde ofiste, gezilerinizde veya tatilinizde zararlı UV ışınlarından kaçınabilirsiniz. Kremin güçlü koruyucu etkileri sayesinden evden çıkmadan uygulamanız yeterli olabilir. Kullanım amacınıza da bağlı olarak kremi uyguladıktan sonra evden çıktığınızda cildiniz gün boyu korunmaya devam eder. Etkisini düzenli kullanımda göreceğiniz kremlere makul fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen markanın ürünlerine dönemsel olarak indirimler uygulanır. Bu yorumlar ve değerlendirmeler sayesinde indirim fırsatlarından da yararlanma imkanı bulabilirsiniz. Değerlendirmeler bütçenizi ve zamanınızı korumanıza yardımcı olurken alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanızı da sağlayabilir. Etkili kilit sistemine sahip kapaklı tasarımı ile kremleri güvenli bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Cildinizin kuru olması hem kırışıklığa hem de çatlaklara neden olabilir. Bu tarz problemler bakımsız ve özensiz bir görünüm yaratabilir. Neme doymuş bir cilt sahibi olmak için Farmasi yüz güneş kremi öneri ve tavsiyeleri alabilirsiniz. Farmasi’nin dikkat çeken losyon çeşitlerine Trendyol üzerinden kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Farmasi Dr. C. Tuna Sun Serisi Yüz Kremi 50+ Spf 50 ml

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • SPF:SPF 50 +
  • Cilt Tipi:Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm:Renksiz
  • Tip:Tüp
  • Ek Özellik:Paraben İçermeyen
  • Hacim:31 - 50 ml

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün tralleis cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yüzünüzü Güneşe 'Güvenle' Dönün!..
  • Cildinizde Ağırlık Hissi Bırakmayan Yağlı Formüller Artık Geçmişte Kaldı!
  • Yüksek konfor sağlayan krem doku.
  • Nemlendirici ve kadifemsi etki.
  • Boya ve Paraben içermez.
  • Cildinizin en önemli ve hassas bölgesi olan yüzünüzü, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlardan korumak için özel olarak geliştirilen formül sürüldüğü andan itibaren emilir. Güneşe karşı toleransı zayıf ciltlerde, güneş kaynaklı erken yaşlanma etkilerinin önlenmesine yardımcıdır. Kolayca emilen yapısı sayesinde tüm cilt tiplerine uyum sağlar.
  • Kullanımı:
  • Güneşe çıkmadan 20 dk önce bol miktarda sürün.
  • Özellikle yüzdükten ve kurulandıktan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayın.
  • Koruyucu kullansanız bile yoğun öğle güneşinden () ve uzun süre güneşlenmekten kaçının. Uzun süre güneşe maruz kalmak ciddi sağlık sorunlarına sebep olur.
  • Cildinize uygun güneş koruma faktörü kullanın.
  • Bebeklerin ve çocukların doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmamasına dikkat edin.
  • Leke bırakmaması için kıyafetlere ve sert yüzeylere direkt temasdan kaçının.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (45)

Sen Ve Ben Kozmetik

merchant-badge-imagemerchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim

Alinda Kozmetik

merchant-badge-imagemerchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr. C. Tuna Sun Serisi Yüz Kremi 50+ Spf 50 ml

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yüzünüzü Güneşe 'Güvenle' Dönün!..
  • Cildinizde Ağırlık Hissi Bırakmayan Yağlı Formüller Artık Geçmişte Kaldı!
  • Yüksek konfor sağlayan krem doku.
  • Nemlendirici ve kadifemsi etki.
  • Boya ve Paraben içermez.
  • Cildinizin en önemli ve hassas bölgesi olan yüzünüzü, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlardan korumak için özel olarak geliştirilen formül sürüldüğü andan itibaren emilir. Güneşe karşı toleransı zayıf ciltlerde, güneş kaynaklı erken yaşlanma etkilerinin önlenmesine yardımcıdır. Kolayca emilen yapısı sayesinde tüm cilt tiplerine uyum sağlar.
  • Kullanımı:
  • Güneşe çıkmadan 20 dk önce bol miktarda sürün.
  • Özellikle yüzdükten ve kurulandıktan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayın.
  • Koruyucu kullansanız bile yoğun öğle güneşinden () ve uzun süre güneşlenmekten kaçının. Uzun süre güneşe maruz kalmak ciddi sağlık sorunlarına sebep olur.
  • Cildinize uygun güneş koruma faktörü kullanın.
  • Bebeklerin ve çocukların doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmamasına dikkat edin.
  • Leke bırakmaması için kıyafetlere ve sert yüzeylere direkt temasdan kaçının.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • SPFSPF 50 +
  • Cilt TipiTüm Cilt Tipleri
  • GörünümRenksiz
  • TipTüp
  • Ek ÖzellikParaben İçermeyen
  • Hacim31 - 50 ml
  • İçerikSu Bazlı
  • Kullanma AmacıLeke Karşıtı Bakım
  • FormKrem
  • ÖzellikSuya Dayanıklı
  • Yaşlanma KarşıtıHayır

Farmasi Güneş Kremi 50 SPF

Farmasi 50+ SPF Güneş Kremi

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte, tatil planları yapan kişilerin sayısı da artmıştır. Özellikle güneşi seven ve tatilinde bol bol güneşlenmek isteyenler, hem güneşin yararlı ışınlarından faydalanmak istemekte hem de, güneşten gelen aşırı ışınların cilde zarar vermemesi için önlemler almaktadır. Bu amaçla üretilen Farmasi Güneş Kremi içerdiği bitkisel formülü ile cilt üzerinde etkili bir koruma sağlamakta ve cildinizi güneş ışınlarının verdiği zararlardan korumaya yardımcı olmaktadır.

Farmasi ürün kataloğunda satışa sunulan Sun Serisi güneş kremi SPF 50+ faktör sevisinde güneşe karşı etkin koruma sağlarken, cildinizde yanıklar oluşmasını da engellemeye yardımcıdır. Yaz aylarında karşılaşılan en büyük sorunlardan biri, zararlı güneş ışınlarının cildinizin üzerinde oluşturduğu leke ve izlerdir. Bu güneş kremi ile sorun yaşamadan tatilinizi geçirebilir ve cildinizi çevresel faktörlere karşı koruma sağlayabilirsiniz.

KREMİN FAYDALARI NELERDİR?

Uzmanlar tarafından önerilen ve Sağlık bakanlığı tarafından onaylı olan Farmasi Dr. Cevdet Tuna Güneş Kremi, yaz – kış her mevsim cildinizin zarar görmemesi için geliştirilmiştir. Ürünün içeriği doğal bitki özlerinden oluşturulmaktadır. Aynı zamanda cildi nemlendirmekte ve kanserojen maddelerin cilt ile temasını da engellemektedir. Kolay bir kullanıma sahip olan krem, cildiniz tarafından hızlıca emilir ve kuruluk veya kaşındırma hissi uyandırmaz.

Tüm cilt yapılarına uygundur. Güneşin ultraviyole ışınlarının zararlı etkilerinden cildi korumaya yardımcı olan ürün, Farmasi kozmetik güvencesi ile satışa sunulmuştur.

KREM NASIL KULLANILIR?

Kullanımı kolay olan ürünü güneşe çıkmadan 15 dakika önce cildinize uygulamanız yeterli olacaktır. Ancak belli bir süre sonra cildinizin aşırı terlediğini hissettiğiniz an veya havuza girip çıktıktan sonra tekrar uygulamanız da fayda vardır. Elinize sıktığınız bir miktar kremi, cildinize dairesel hareketler ile sürerek uygulamaya ve her bölgeye eşit miktarda yayılmasına dikkat edin. Ayrıca bayanlar makyaj yapmadan önce bu kremikullanabilirler. Makyaj işleminden 15 dakika önce uygulanan güneş kremi, cildinizde oldukça etkilidir.

Güneş kremi, günün herhangi bir zaman diliminde kullanılabilir.

Dr. C. Tuna Sun Serisi
Sun Face Cream
50+ SPF Yüz Kremi
Ürün Kodu:
Gramaj: 50 ml

50+SPF sayesinde cildin en hassas bölgesi olan yüzümüzü, zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcıdır.
Baobab ve Tamanu Yağı ile cildi nemlendirmeye, yumuşatmaya ve elastikiyet kaybına karşı korumaya destek olur.
Hafif yapısı ile cildinize kolayca uyum sağlar. Ekstra beyazlık bırakmayan ince formül.
Diğer cilt bakım ürünleri ile birlikte ya da makyaj altına baz olarak uygulanabilir suya ve tere dayanıklıdır.
Paraben, boya ve parfüm içermez.

İçerik:
Baobab ve Tamanu Yağı, Gliserin ve Vitamin E.

Sipariş için numarasından iletişime geçebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir