öğretmen eş durumu tayini 2022 / Öğretmenlerin Yılı İl İçi, İller Arası ve Özür Grubu(Eş)Tayin Takvimi Açıklandı

Öğretmen Eş Durumu Tayini 2022

öğretmen eş durumu tayini 2022

 Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü öğretmenlerin yılı isteğe bağlı il içi, isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı il dışı ve özür grubu atama takvimini açıkladı. Böylece il içi, iller arası ve özellikle eş durumu başta olmak üzere özür grubu tayin takvimi de kesinleşmiş oldu.

Açıklanan takvime göre;

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri Temmuz tarihlerinde,

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihlerinde,

Özür grubu(aile birliği, can güvenliği, sağlık, engellilik vb.) yer değiştirme işlemleri ise Ağustos tarihlerinde yapılacak.

MEB Öğretmenlerin İl İçi, İller Arası ve Özür Grubu Yer Değiştirme Takvimi İçin Tıklayınımonash.pw

Tayin için ilgili şartları sağlayan öğretmenler MEBBİS üzerinde bulunan Başvuru İşlemleri modülünden ilgili tayin takvimini takip ederek başvurularını gerçekleştirebilecek. İl içi, il dışı, özür grubu atamalarında başvuru süreci, başvuruların onaylanması, tercihler, atama, yolluk, atama sonrası yapılacak iş ve işlemlerin tamamı monash.pw'da olacak.

 Bizi Twitter'dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

monash.pw / ÖZEL HABER

Öğretmen eş durumu tayini ne zaman? MEB Öğretmen eş durumu yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?

ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİNİ NE ZAMAN?

Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmeler için başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci Ağustos'ta, tercihlerin yapılması ve onay süreci ise Ağustos'ta yapılacak.

Atamaların ilanı da 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

ÖĞRETMEN MAZERET TAYİNİ BAŞVURULARI NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular, "monash.pw" veya "monash.pw" adreslerindeki MEBBİS Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu doldurularak yapılacak ve belgeler eğitim kurumu müdürlüğüne teslim edilecektir.

Öğretmen özür grubu tayin sonuçları açıklandı! MEBBİS ile Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları sorgulama ekranı

SON DAKİKA: ÖĞRETMEN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.

Bu kapsamda iller arası yer değiştirme başvurusu onaylanan ancak ataması gerçekleşmeyen tüm öğretmenlerin talepleri yerine getirilerek mazeretlerinin bulunduğu il millî eğitim müdürlükleri emrine atamaları gerçekleştirildi.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Eş durumu ve benzeri taleplerle özür tayinine müracaat eden öğretmenlerimize, başvuruların istisnasız tamamının karşılandığı müjdesini vermek istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

ÖĞRETMEN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır