denizbank eyt kredisi / EYT Kredisi | Emeklilikte Yaşa Takılanlar | Garanti BBVA

Denizbank Eyt Kredisi

denizbank eyt kredisi

SGK Prim Borcu Olanlar da Emekli Olabilecek! Bu Habere SGK Prim Borcu Olanlar Bayılacak

Prim borcu olanlara emeklilik kredisi çıkıyor. SGK’ya BAĞ-KUR ya da sigorta prim borcu olanlar Denizbank üzerinden emeklilik kredisi çekerek emeklilik işlemlerini başlatabiliyorlar. Üstelik istediğiniz sayıda aylık vadelere bölebiliyorsunuz. Hemen şartları inceleyerek siz de başvurunuzu bankaya gönderebilirsiniz.

Denizbank Emekliye Ne Kadar Kredi Veriyor?

EYT için kredi veren bankalar arasında Denizbank yer alıyor. Özel bankalardan Denizbank’tan EYT kredisi ya da SGK prim borcu kapatma kredisi çekebilirsiniz. Bu kredi için sizden herhangi bir şekilde kredi istenmiyor. Banka en fazla 70 Bin TL kredi çekimine onay vermektedir.

Kadın, Erkek Memurlar, Memur Adayları ve İşçiler Bu Sayfada >> TIKLA TAKİP ET


Denizbank EYT Kredisi Ne Kadar Veriyor?

Denizbank emekli kredisi başvurusu yaparken SGK prim borcu yazınızı, gelir ve ikametgah belgeleri ile kimliğinizin fotokopisini götürmeniz gerekiyor. Prim borcu olanlara emeklilik kredisi veren banka en az , en fazla TL kredi desteği sağlayıp 36 aya kadar bölebiliyor.

EYT'de borçlanma yapacaklar! Garanti, Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi EYT ihtiyaç kredisi açıkladı anında hesaba tanımlanacak - Türkiye'de milyonların merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesinin ardından borçlanma işlemleri başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu'na giderek prim toplamaları ve eksik prim günleri için yapılabilecek borçlanmalar ile ilgili kağıt alan vatandaşlar bu süreçte ise nakit paraları olmaması sebebiyle bankalardan ihtiyaç kredisi araştırmalarına başladı.

EYT için özel kredi veren bankalar da kampanyalarını hemen duyururken vatandaşlar kendilerine özel kampanyaları araştırmaya başladı. Bu süreçte en düşük faizler ile ihtiyaç kredisi kullandırımı gerçekleştirebilecek vatandaşlar prim borçlanma ödemelerini gerçekleştirerek emekli olma imkanına erişebilecekler.

GARANTİ BANKASI EYT KREDİSİ

%1,69’dan başlayan faizlerle SGK prim borcunuzu ödemek için EYT krediniz Garanti BBVA’da! EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) şartlarını karşılıyorsanız sizlere özel EYT kredisine başvurun, SGK prim borcunuzu rahatça ödeyerek emekli olun.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, 

  • EYT kredisi başvurusu sırasında SGK prim borcu yazısı gerekmektedir.
  • SGK prim borcu ödeme kredisi 3 ilâ 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Kredi hesaplama işlemleri, kullanılan kredi tutarı ve vade süresine göre değişen faiz oranları üzerinden yapılmaktadır. 

ifadelerine yer verildi.

AKBANK EYT KREDİSİ

SGK prim borcunuzu ödemek için %1,79'dan başlayan faiz oranlarıyla kredinizi kullanın. EYT kredinizi Akbank’tan hemen kullanarak emekliliğe ilk adımınızı atabilirsiniz. Dilerseniz hemen şimdi aşağıdaki belgelerle birlikte şubelerimize başvurabilir, avantajlı faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz.

EYT kredisi alarak prim borçlarınızı ödeyebilir ve emekli olabilirsiniz.

DENİZBANK EYT KREDİSİ

SGK prim borcunuzu ödemek için kredinizi Deniz’den alın, emekliliğe hak kazanın. 

  • Avantajlı faiz oranları
  • 36 aya varan vadeler
  • Kefilsiz

Denizbank tarafından da ortalama ihtiyaçlara göre sağlanan faiz oranları ve geri ödeme tabloları da paylaşıldı.

YAPI KREDİ EYT KREDİSİ

Değerli müşterilerimiz, emekliğe hak kazanmak için SGK prim borcunuzu rahatça kapatabileceğiniz ihtiyaç krediniz size özel indirimli faiz oranlarıyla Yapı Kredi’de!

Size özel indirimli faiz oranları ile askerlik veya doğum izni kaynaklı SGK prim borcunuzu rahatça karşılayarak emekliliğe hak kazanmak için kullanabileceğiniz SGK Prim Borcunuza Özel İhtiyaç Kredisi Yapı Kredi’de anında sizinle!

Yapı Kredi sunduğu özel faiz oranları ile birlikte toplam geri ödeme tutarı, aylık taksit tutarı gibi birçok kredi ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası