panalpina türkiye / Panalpina Genel Müdürlük - İstanbul, Beykoz

Panalpina Türkiye

panalpina türkiye

DSV Air & Sea GmbH

ADVANTAGE AUSTRIA – TÜM DÜNYADA SİZİN İÇİN

ADVANTAGE AUSTRIA, 70‘den fazla ülkede ’e yakın ofisiyle, Avusturyalı şirketler ve uluslararası iş ortakları için çok geniş bir yelpazede hizmetler sunar. Yaklaşık çalışanı ve 35 danışmanı ile sizler için doğru tedarikçiyi ve iş ortağını Avusturya’da bulma konusunda yardımcı olur. Ticari bağlantılar sağlamak için her yıl yaklaşık etkinlik düzenliyoruz. ADVANTAGE AUSTRIA tarafından sağlanan diğer hizmetler ise Avusturyalı ithalatçı, temsilci ve dağıtım ağı irtibatlarını sağlamaktan, Avusturya pazarına girme ve bölgenin ekonomik konumu hakkında bilgi vermeye kadar uzanır.

ADVANTAGE AUSTRIA, dünya çapında Avusturya şirketlerinin ürün ve hizmetlerini tanıtarak, Avusturya dışındaki şirket ve kuruluşların Avusturya şirketleri ile güçlü ilişkiler kurmasına yardımcı olarak ve Avusturya'dan ve dünyadan en iyi beyinlerin ve yeniliklerin değişimini teşvik ederek uluslararası iş fırsatları yaratır.
 
BU SAYFA HAKKINDA 
funduszeue.info Avusturya ekonomisinin yurt dışındaki resmi web sitesidir. Bu sitede ihracat, ithalat ve uluslararası iş birlikleri kurmak isteyen firmalar kendilerini tanıtma fırsatı bulabilirler. Farklı sektörlerden çeşitli fırsatlar sunulan firmalar ile irtibata geçmek istiyorsanız ülkenizde bulunan temsilciliğimiz ile irtibata geçin.

Uluslararası taşımacılık sektörünün global ölçekteki en büyük oyuncudan biri olan Panalpina, yılında yeniden yapılandığı Türkiye’de hız kesmeden büyümeye devam ediyor. 

ufuk_kacar_panalpina yılını 0 büyümeyle kapattıklarının altını çizen Panalpina World Transport Türkiye Genel Müdürü Ufuk Kaçar, tekstil lojistiği alanında ise taşıma ve depolama hizmetlerinin yanı sundukları kalite kontrol servisiyle fark yarattıklarını söylüyor. 

 

’te İsviçre’de kurulan ve merkezi Zürih’te bulunan Panalpina, ülkede ’e aşkın ofisi ve çalışanı ile hizmet veriyor. Uluslararası taşımacılık sektörünün global ölçekteki en büyük oyuncudan biri olan Panalpina, yılında girdiği Türkiye pazarında stratejik adımlarla büyümeye devam ediyor. 

İstanbul ve İzmir’deki ofislerinin yanı sıra Kocaeli Şekerpınar’daki lojistik merkezleriyle uluslararası alanda deniz, hava ve karayolu taşımacılığı, proje ve fuar lojistiği, depolama, yurtiçi dağıtım ve katma değerli servisler de dahil geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirten Panalpina World Transport Türkiye Genel Müdürü Ufuk Kaçar, Türkiye’nin grup içindeki konumunu şöyle özetliyor: “Panalpina Türkiye, grubun 18 ülkelik MEAC ( Ortadoğu, Afrika ve CIS) bölgesel oluşumu bünyesindeki en stratejik ülkelerden biri olarak Avrupa, Ortadoğu ve CIS ülkeleri arasında önemli operasyonel sorumluluklar yüklenmektedir. yılı itibari ile Türkiye’de yeniden yapılanan şirketimiz, geçtiğimiz yılı bir önceki yıla oranla 0’ün üzerinde bir büyüme ile kapattı. ’ün ilk çeyreğinde de hedeflenen rakamlara ulaşmayı başardı. Yılsonu itibari ile Panalpina Türkiye olarak MEAC bölgesi içerisinde en çok gelişim gösteren ülke olmayı ve şirketimizin global büyüme hedeflerine bu şekilde katkıda bulunmayı planlamaktayız.” 

 

TEKSTİL SEKTÖRÜ İÇİN KALİTE KONTROL SERVİSİ 

Tekstilden otomotive, hızlı tüketim ürünlerinden sağlığa, gıdadan teknoloji ve kimyevi maddeye kadar birçok sektörde geniş bir uluslararası müşteri portföyüne sahip olduklarını belirten Kaçar, global alandaki tecrübelerini Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve yabancı iş ortaklarıyla paylaştıklarının altını çiziyor. 

Uzmanlaştıkları en önemli alanlardan birinin de tekstil lojistiği olduğunu belirten Kaçar, bu alanda sundukları katmadeğerli hizmetleri şöyle özetliyor: “Tekstil lojistiği alanında, kalite kontrol servisi vermekteyiz. Yurtdışında bulunan iş ortaklarımızın Türkiye’deki tedarikçilerinden ürünlerin lojistik merkezimize getirilmesi ile başlayarak, adet sayımı, ürünlerin poşetlerinden çıkarılması, ölçülerinin ve numunelere istinaden kalite kontrolünün yapılması, tekrar paketlenmesi, iadelerin ayrılıp geri yollanması da dahil tüm alanlarda servis hizmetlerimiz bulunuyor. Ayrıca tedarikçiler ve iş ortaklarımız arasındaki yazışmalar, raporlamalar, iç ve dış nakliye organizasyonları da tarafımızdan sağlanmaktadır.” 

Tekstil lojistiği hizmetlerinde Türkiye’nin coğrafik konumu nedeniyle özellikle Avrupa taşımalarında ağılıklı olarak karayolunu, Uzakdoğu ve Amerika için ise denizyolunu tercih ettiklerini belirten Kaçar, ihtiyaçlar doğrultusunda havayolu, multi-modal ve üçüncü ülke taşımacılığı (cross-trade) yüklemeleri de gerçekleştirdiklerini söylüyor. 

 

GEBZE’DE 15 BİN PALETLİK LOJİSTİK MERKEZ 

Panalpina’nın dünya genelinde milyon metrekarelik kapalı alana sahip adet deposu bulunduğunu belirten Kaçar, 

Türkiye’de ise Gebze’de 11 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulu bulunan 15 bin palet kapasiteli lojistik merkezleriyle müşterilerinin taleplerine cevap verdiklerini söylüyor. Müşterilerine depolama, paletleme, paketleme, elleçleme, etiketleme, shrinkleme, kalite kontrol ve yurtiçi dağıtım gibi katmadeğerli hizmetler sunduklarının altını çizen Kaçar, “Multi-user bir fonksiyona sahip olan Gebze’deki lojistik merkezimizde yer alan müşterilerimizin tamamına depolama haricinde katma değerli hizmetler de sunmaktayız. Örneğin uzmanlaştığımız alanlardan tekstil sektörüne; kalite kontrol, e-ticarette ürün iade, barkodlama, montaj, gıda sektörüne ise etiketleme, shrinkleme gibi çözümler sunuyoruz” diyor. 

Türkiye’de farklı lokasyonlarda lojistik merkez yatırımı yapmayı hedeflediklerini belirten Kaçar, şunları aktarıyor: “Bu yatırımları planlarken hedefimiz sadece bir depo açmaktan çok daha fazlası olacaktır. Vizyonumuzun gereği gitmek istediğimiz nokta; iş ortaklarımıza tedarik zincirinin her halkasında hizmet kalitemizi yansıtabileceğimiz, fark yaratabileceğimiz çözümler sunabilmektir. Yapmayı planladığımız yatırımlarımızın da çıkış noktası bu hizmet anlayışı olacaktır. Lider bir lojistik şirketi olarak bize gelen taleplerle yetinmek yerine, müşterilerimizin ihtiyaçlarını onlardan önce tespit edip, en optimize çözümleri onlar için üretmeye ve sunmaya devam edeceğiz.”  

 

TEK ELDEN ÇÖZÜMLERİYLE 

HER ALANDA AVANTAJ YARATIYOR 

Panalpina’nın kapıdan kapıya, tüm lojistik ihtiyaçların karşılanabileceği bir “one stop shopping” servis sağlayıcısı olduğunu vurgulayan Kaçar, “Tedarik sürecinde tüm ihtiyaçlar için tek bir sağlayıcıdan hizmet almak, müşterilerimize gerek zaman, gerek maliyet gerekse de iş takibi açısından önemli avantajlar sağlamaktadır. Örneğin biz, iş ortaklarımızın talebi doğrultusunda ürünlerin teslim edilmesinden önce sürece dahil olarak, siparişin takibi, tedarikçi yönetimi, nakliyesi, gümrüklemesi, depolanması ve hatta katma değer servisler ile raflara dağıtımına kadar olan süreci tek elden yönetebilmekteyiz. Bu arada belirtmemiz gerekir ki, mevcut IT altyapımız da iş ortaklarımızın her türlü talebini karşılayabiliyoruz” diyor.  

Panalpina’nın dünya geneline yayılmış ofisleri ile çok geniş bir hizmet ağına sahip olduğuna dikkat çeken Kaçar, “Önceliğimiz ve hedefimiz Panalpina’nın global kalite standartları ile Türkiye marketinin ihtiyaçlarını bir araya getirerek tüm iş ortaklarımızın taleplerini en üst seviyede karşılamak” diyor. Türkiye’de önümüzdeki süreçte de yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Kaçar, bu yatırımları da mevcut ve potansiyel iş ortaklarının ihtiyaçları doğrultusunda belirleyeceklerinin altını çiziyor. 

 




Welcome to DSV in

We offer global and local road, sea, and air freight services, project transport, and logistics solutions.

+90 4
[email protected]

Get a quote

Logistics Solutions

Book

Track & Trace

OfficeOffice TypeServiceCityPostal / Zip Code
DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Adana

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Ankara

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Ankara

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Ankara

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight
Road transport
Logistics solutions

Antalya

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Antalya

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Bursa

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Bursa

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Eskisehir

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Gebze

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight
Logistics solutions

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight
Road transport
Logistics solutions

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Istanbul

DSV

Branch office

Road transport

Istanbul

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Izmir

DSV

Branch office

Road transport

Izmir

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight
Road transport
Logistics solutions

Kayseri

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight
Logistics solutions

Kocaeli

DSV

Branch office

Air freight
Sea freight

Mersin

See all offices

With offices and facilities in more than 80 countries on six continents, we provide and run supply chain solutions for thousands of companies on a daily basis.

Air and sea freight

Our reliable air and sea freight services cater for all types of shipments worldwide. We can handle full or part load container or airway unit load devices. We act as a specialised intermediary between you and the shipping lines and airline companies.

Road transport and logistics solutions

We handle full and part truckloads as well as groupage and mixed cargo domestically and throughout Europe.

We add value to your business with tailor-made total logistics solutions, including outsourcing of stock control and a wide range of services related to supply chains.

We also offer customs clearance and insurance services.

Explore our extensive global freight forwarding services

V&#;rldskarta

DSV in numbers

1,

Offices and logistic facilities

Find your DSV office

Panalpina improves profitability by 15%

Panalpina reported an EBIT of CHF million (YTD CHF million) and a consolidated profit of CHF million (YTD CHF million). 

“In the first quarter of this year, Panalpina generated 15% more EBIT and profit than in the same period of last year,” says Panalpina CEO Stefan Karlen. “We improved profitability despite a challenging market environment and during a time when considerable management resources were absorbed by the M&A topic. This demonstrates the underlying quality and strength of our organization.” 

Panalpina improves profitability by 15%

Higher EBIT and consolidated profit 

In the first quarter of , Panalpina’s gross profit decreased 3% to CHF million (YTD CHF million), while total operating expenses decreased to CHF million (YTD CHF million). EBIT and consolidated profit increased year-on-year by 15% and 16% respectively. EBIT reached CHF million compared to CHF million a year before and the EBIT-to-gross-profit margin stood at %, up from % in The consolidated profit increased from CHF million to CHF million. 

Air Freight 

Panalpina’s Air Freight volumes increased 8% in the first quarter of Compared to the same period of last year, gross profit per ton decreased 10% to CHF (YTD CHF ), while overall gross profit decreased to CHF million (YTD CHF million). EBIT in Air Freight decreased from CHF million to CHF million. The EBIT-to-gross-profit margin came in at % compared to % a year before. 

Ocean Freight 

Panalpina’s Ocean Freight volumes decreased 3% year-on-year and gross profit per TEU decreased 2% to CHF (YTD CHF ), bringing gross profit to CHF million (YTD CHF million). For the first quarter of , Ocean Freight recorded an EBIT of CHF million, compared to a loss of CHF million a year before. 

Logistics 

In Logistics, gross profit decreased 2% to CHF million year-on-year (YTD CHF million). EBIT reached CHF million for the first three months of , compared to CHF million for the same period of last year. 

Outlook 

“Since the news of DSV taking over Panalpina broke, circumstances have changed. To give any sort of outlook is not only more challenging than ever before, but also constrained by legal restrictions,” says Karlen. “However, Panalpina continues to conduct business as usual. We have continued to win new business after the transaction was announced and we are determined to keep doing so in the weeks and months ahead. We are competing in the market with our strong brand, great capabilities and solid service offering, supporting our customers by providing them with tailored solutions that create value for them. This is our commitment and obligation for the rest of the year.” 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası