iç içe bardak paşabahçe / Paşabahçe Bardak | Paşabahçe Su Bardağı ve Seti Modelleri - Trendyol

Iç Içe Bardak Paşabahçe

iç içe bardak paşabahçe

Paşabahçe Bardak

Günlük hayatta en sık kullanılan mutfak gereçlerinin başında bardaklar yer alır. Bu ürünler pek çok farklı çeşitte, boyutta ve tarzda üretilerek geniş kitlelere hitap ederler. Bardak boyutlarının modele göre değişmesi sayesinde ürünler farklı alanlarda kullanılabilir. Sektöründe uzman markalardan biri olan Paşabahçe’nin mutfak gereçleri oldukça popülerdir. Mağazalarıyla dünyada ve Türkiye’de hizmet veren bu firmanın bardakları kullanıcılar tarafından beğenilir. Siz de Paşabahçe bardak setleriyle sofralarınızı süsleyebilirsiniz.

Son teknoloji cam işleme imkânlarını etkileyici tasarımlarla birleştiren Paşabahçe, her kullanım için bambaşka dizaynlar tercih eder. Viski, şarap, su veya meşrubat bardakları dış görünüşlerinin ve şekillerinin ayırt edici yanları sayesinde kendilerini belli eder. Bu ürünler tekli ya da takım hâlinde satılabilir. Böylece dilerseniz kendinize özel bir Paşabahçe bardak edinebilir ya da eviniz için set alabilirsiniz.

Kullanıcıya pek çok seçenek sunan marka, takımlarını minimum 2 ve maksimum 24’lü olmak üzere oluşturur. Geniş aileler ve kalabalık misafirleri ağırlamak için Paşabahçe 18 parça bardak seti çeşitleri arasından tercih yapabilirsiniz. Satın almadan önce bu ürünlerin ihtiyaçlarınıza uygun sayı, renk ve modelde olduğundan emin olmalısınız. Sağlam bir işçilikle üretilen Paşabahçe bardaklar uzun ömürlü olurlar. Dolayısıyla bu ürünleri yıllarca kullanabilirsiniz. Kaza sonucu kırılabilen ya da zarar gören bardakların yenileri için 2’li setlerden satın alabilirsiniz.

Markanın takımları arasında çocukların ilgisini çekmeyi başaran desenlerle süslenmiş ürünler de mevcuttur. Örneğin Paşabahçe Şirinler bardak ya da özel şişeleri arasından seçim yapabilirsiniz. Sevimli mavi çizgi film karakterleriyle süslenen bu ürünler küçük çocuklar için uygundur. Çocuğunuzun ilgisini çekmek için Paşabahçe renkli bardak modellerini de tercih edebilirsiniz.

Gösterişli Tasarımları Sevenler İçin Paşabahçe Bardak Modelleri Nelerdir?

Gösterişli Tasarımları Sevenler İçin Paşabahçe Bardak Modelleri Nelerdir?

Gösterişli ve ilgi çekici bardak tasarımlarını beğenen kullanıcılara yönelik birçok Paşabahçe seti mevcuttur. Bunlar standart ürünlere göre daha farklı şekillere ve göz alıcı renklere sahip olabilen eşyalardır. Örnek olarak Paşabahçe Diamond bardakları verilebilir. Söz konusu ürünler hem likör hem de kahve yanında su servisi için kullanılabilir. Bardaklar için yeşil, pembe, sarı ve mavi gibi renk seçenekleri de mevcuttur. Bu ürünleri özel misafirlerinize ikram sırasında kullanabilirsiniz.

Meşrubat servisleri için Paşabahçe Elysia bardaklarını tercih edebilirsiniz. Ürünlerin ve cc gibi farklı boyut seçenekleri de mevcuttur. Bardakların üzerindeki desenler oldukça ilgi çekicidir. Bahsi geçen markanın yumuşak içeceklere yönelik ürünleri bununla sınırlı değildir. Markanın camları dekore etmek amaçlı kullandığı yöntemlerden biri de yaldızlamadır. Bardaklar altın rengiyle detaylandırılırlar. Bu işlem ürünlerin daha parlak olmasında da etkilidir. Paşabahçe yaldızlı bardak serilerine göz atabilir, özel çay, su ve meşrubat modellerinden edinebilirsiniz.

Paşabahçe City bardakları da hem meşrubat hem su için uygun özelliklerdedir. cc alkolsüz içkilere uygun ürünlerde nefis içecekler hazırlayabilirsiniz. Su bardakları ise cc arasında değişen kapasitelere sahiptir. Böylece ürünler günlük olarak ya da kahve yanında servis için kullanılabilir. Paşabahçe kupa bardakları da tercih edebilirsiniz. Kahve keyfinin ardından soğuk bir meşrubat içmek için bu eşyalar uygundur. Paşabahçe ayaklı bardakları kullanarak sıcak çikolata ya da çay keyfi de yapabilirsiniz.

Timeless koleksiyona ait Paşabahçe bardakları da popülerdir. Bu serinin içerisinde çay, su, meşrubat ve viskiye özel ürünler mevcuttur. Paşabahçe Timeless bardaklarının üzerinde eşsiz işlemeler bulunur. Bunlar kullanıcılar tarafından beğenilir. Paşabahçe viski bardakları birden fazla tasarıma sahiptir ve pek çok koleksiyonda yer alırlar.

Çeşitli alkollü içeceklerin ve meyvelerin bir araya getirilmesinden oluşturulan kokteyllere özel ürünler de mevcuttur. Paşabahçe kokteyl bardağı için kullanıcıya farklı boyut seçenekleri sunulur. Bu içecekleri az miktarlarda tüketmeyi sevenler için cc ürünler mevcuttur. Fakat bunlar genellikle cc kapasiteye sahiptir. Bu bardakları kullanarak kendinizin ya da sevdiklerinizin kokteyl keyfini daha şık bir hâle getirebilirsiniz.

Paşabahçe cam bardaklar içecek, kuruyemiş ve tatlı servisleri için de kullanılabilir. Bunun için Amore serisinin cc Magnolia Cup ürünlerini tercih edebilirsiniz. Serinin içerisinde şampanya ve şarap için özel kadehler de mevcuttur. Paşabahçe Amore bardaklar ince ve şık yapılarıyla öne çıkar. Bu setin içerisinde kahve yanı için özel ürünler de bulunur. Puding, magnolia ya da muhallebi çeşitlerini servis edebileceğiniz eşyalardan biri de Paşabahçe Tower bardaklardır. Paşabahçe flüt bardaklar ile misafirlerinize Türk kahvesi ikramını çok daha etkileyici bir hâle getirebilirsiniz.

Eğik yapılarıyla oldukça ilginç bir görünüme sahip olan Paşabahçe penguen bardak setlerine de göz atabilirsiniz. Kahve fincanı ve meşrubat için modelleri bulunan bu ürünler daha eğlenceli bir görünüme sahiptir. Paşabahçe kahve yanı su bardağı için Penguen serisinde çeşitler mevcuttur.

Samimi ve eğlenceli bir görüntü sunan bir başka set ise Paşabahçe Prizma bardaklardır. Rengârenk çeşitleri olan bu ürünleri meşrubat ve su ikramlarında kullanabilirsiniz. Gösterişli ve şık bir takım için Paşabahçe siyah bardaklara göz atabilirsiniz. Koyu tonlarla süslenen ürünlerde altın detaylandırılması da kullanılmıştır. Göz alıcı tasarımlara sahip Paşabahçe çay ve meşrubat bardakları misafirlerinizden beğeni alacaktır.

Sade ve Zarif Tasarım Sevenlerin Tercih Edebileceği Paşabahçe Bardak Modelleri

Sade ve Zarif Tasarım Sevenlerin Tercih Edebileceği Paşabahçe Bardak Modelleri

Paşabahçe tasarım kalitesi yalnızca gösterişli ürünlerde sınırlı değildir. Sade, zarif ve ince yapılarda bardaklar da mevcuttur. Bu ürünler misafir ağırlarken ya da resmî alanlarda kullanılabilir. Ayrıca tercihe göre günlük kullanıma da uygundur. Meşrubat için popüler seçeneklerden biri Paşabahçe Gaia bardak serisidir. Elysia modeline kıyasla daha sade bir tasarıma sahiptir.

Paşabahçe Healthy Life bardak ve şişe modelleri de sade bir tasarıma sahiptir. Spor ve yoga yapmayı seven kullanıcılara yönelik olan bu şişe cc kapasiteye sahiptir. Su kabının üzerinde ise egzersiz hareketleri desenleri vardır. Bu ürünün yüksek kapasitesi sayesinde sıklıkla su tazelemenize gerek kalmaz ve hız kesmeden spora devam edebilirsiniz. Paşabahçe balon bardak modelleri de özellikle şarap tutkunları tarafından beğenilir. Bu ürünler klasik kadeh tasarımının geliştirilerek daha ince camlı olarak üretilmesiyle oluşmuştur.

Bardakların oval şekilleri zevkinize uygun değilse Paşabahçe Iconic bardak koleksiyonundaki ürünlere göz atabilirsiniz. Daha köşeli ve modern bir tasarıma sahip olan bu mutfak gereçlerinin su ve meşrubat modellerinin yanı sıra şarap kadehleri de mevcuttur. Latte tutkunları için özel Paşabahçe kulplu bardaklara da göz atabilirsiniz. Dilerseniz Iconic meşrubat modellerinin Golden Touch versiyonlarıyla mutfağınızı zarif bir şekilde süsleyebilirsiniz.

Martini gibi özel içkileri severler için özel Paşabahçe koleksiyonları da mevcut. Timeless, Elysia ya da Nude gibi pek çok dizaynda bu ürünlere yer verilmiştir. Paşabahçe martini bardak modellerinde hem gösterişli hem de sade görünümlü ürünler mevcuttur. Örneğin Nude cc martini bardağı yalın desenlere sahiptir. Bu bardağın özel zeytin haznesi ayırt edici özelliklerdendir. Böylece martiniye eklenen besin hep dipte kalacaktır.

Bir başka içki bardağı çeşidi ise shota yöneliktir. Markanın votka ya da viski gibi shot yapılabilen bu içeceklere özel ürünleri mevcuttur. Paşabahçe shot bardaklar bu kültüre uygun boyutlarda olmasının yanı sıra sağlam bir yapıya sahiptir. Bu ürünleri kullanarak sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Paşabahçe rakı bardağının şık tasarımı sayesinde göz alıcı sofralar kurabilirsiniz. Bu ürünlerin normalden daha farklı boyları ayırt edici özelliklerindendir. Paşabahçe uzun bardaklar rakı içmek için uygundur. Ürünlerin içerisine hem rakı hem de su ekleyebileceğiniz genişlik mevcuttur.

Paşabahçe Bardak Modelleri Sağlam ve Kaliteli midir?

Paşabahçe Bardak Modelleri Sağlam ve Kaliteli midir?

Paşabahçe bardaklar dayanıklılıkları sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Pek çok model hem bulaşık makinesinde hem de elde yıkanabilir özelliktedir. Böylece ürünlerin temizliği de oldukça pratiktir. Türkiye ve dünyada çeşitli ülkelerde faaliyet sürdüren firma ürünlerini ‘yaşam’ ve ‘butik’ gibi konseptleri benimseyerek dizayn eder. Sağlamlığın yanı sıra tasarımlarıyla da öne çıkan Paşabahçe bardakların birden fazla koleksiyonu mevcuttur. Nude, Gaia, Linka, Future ya da City gibi ürün setleri, göz alıcı tasarımları verimli işlevsellikle birleştirir.

Markanın setleri arasında çok az yer kaplayan ve dikey olarak üst üste muhafaza edilebilenler de vardır. İç içe Paşabahçe bardaklar kule şeklinde dizilebilmesiyle öne çıkarlar. Kompakt tasarıma sahip bu ürünler çay bardağı olarak kullanılabilir. Daha şık yapıdaki Paşabahçe Gala bardaklarını da göz alıcı yapıları ve sunumlarının etkileyiciliği için tercih edebilirsiniz. Bira gibi yüksek hacimle tüketilen içecekler için sağlam bardaklar gerekir. Aksi takdirde ürünlerin camlarında zarar oluşabilir. Çeşitli Paşabahçe bira bardağı modelleri sayesinde bu riski düşünmenize gerek kalmaz.

Paşabahçe Bardak Modelleri Günlük ve Davet Masalarında Tercih Edilebilir mi?

Paşabahçe Bardak Modelleri Günlük ve Davet Masalarında Tercih Edilebilir mi?

Paşabahçe bardak takımları hem günlük hem de özel kullanımlar için uygundur. Birçok farklı renk, şekil ve tasarıma sahip olabilen bu ürünler arasında doğru seçimi yapmak büyük önem taşır. Şarap tüketilen bir etkinlikte su ya da viski modellerinin kullanılması uygun olmayabilir. Bunun için Paşabahçe kadeh bardaklara göz atabilirsiniz. Resmî davetlerde de bu markanın ürünleri tercih edilebilir. Örneğin Paşabahçe Allegra bardakların sade fakat bir o kadar da şık görüntüsü bu tür ortamlar için uygundur.

Evde günlük kullanım için Paşabahçe sürahi bardak setini kullanabilirsiniz. Su ya da limonata gibi içecekleri bu takım ile servis etmeniz mümkündür. Ayrıca dilerseniz Paşabahçe pipetli bardaklardan da yararlanabilirsiniz. Kavanoz gibi kapaklı olan bu modeller sayesinde içeceğiniz dış etkenlerden etkilenmez. Açık havada piknik yaparken ya da balkonda kahvaltı keyfi sırasında bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Şık ve özel yapıdaki Paşabahçe Future bardakları kız istemelerinde de kullanabilirsiniz. Ürünlerin gösterişli görünümlerine ek olarak sağlam yapıları da beğenilen bir özelliktir. Paşabahçe kesme bardak ve sürahi setlerini de bu alanda tercih edebilirsiniz. Çay ve kahve gibi sıklıkla servis edilen sıcak içeceklerin elinizi yakmaması için uygun modeller mevcuttur. Bunun için Paşabahçe çift cidarlı bardaklara göz atabilirsiniz.

Paşabahçe Bardak Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapabilirsiniz?

Paşabahçe Bardak Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapabilirsiniz?

Paşabahçe bardak çeşitleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu nedenle öncelikli olarak ürünlere hangi alanda ihtiyaç duyacağınızı belirlemeniz faydalı olacaktır. Günlük kullanım için Paşabahçe su bardağı setleri arasından tercih yapabilirsiniz. Özel tasarımlı ürünlere göz atarak zevkinize uygun bir model seçebilirsiniz. Paşabahçe Linka bardak ince çizgilerle süslenmiştir. Günlük ev kullanımı için ve misafir ağırlarken uygun ürünlerdir. Paşabahçe termos bardak ise sıcak ya da soğuk içecekleri muhafaza etmek için kullanılır. Bu ürünlerin içerisine sabahları sıcacık kahvenizi doldurup işe gidebilirsiniz.

Eşinize, annenize ve kayınvalidenize hediye edebileceğiniz özel ürünler bulunur. Paşabahçe anne bardak ve kahve fincanı modelleri sade fakat samimi bir dizayna sahiptir. Ürünlerin üzerinde bulunan “anne” yazısı bu bardakları özel kılar. Dilerseniz Paşabahçe harfli bardaklara göz atarak sevdiklerinizin baş harfine sahip bir ürün seçebilirsiniz. Türk kahvesini sıklıkla tüketiyorsanız Paşabahçe kelebekli bardakları ve fincanları da kullanabilirsiniz. Bu setleri hediye ederek sevdiklerinizin kahve keyiflerinin her anına hatıranızla ortak olabilirsiniz.

Tower modelleri gibi tatlı servisi için özel yapıda pek çok ürün mevcuttur. Uzun ya da geniş yapılara ayrılan Paşabahçe dondurma bardakları da pek çok kullanıcı tarafından beğenilir. Ürünlerin kendine has şekilleri onları özgün kılar. Dilerseniz Paşabahçe mavi bardaklara göz atabilirsiniz. Böylece dondurma sunumunuz çok daha renkli olacaktır. Sıklıkla çay tüketen kullanıcılar için de Paşabahçe markasının pek çok farklı ebatta ve tasarımda ürünü mevcuttur. Paşabahçe Nude bardaklar bunlara örnek olarak verilebilir. Bu ürünler artık klasikleşmiş ince belli çay bardağının tasarımının geliştirilmesiyle oluşturulur. Dilerseniz Nude Beykoz modellerine ya da kulplu çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Dilerseniz Paşabahçe bardak çeyiz setlerinden de yararlanabilirsiniz. Evlilik öncesi zengin bir çeyize sahip olmak sizi pek çok masraftan kurtarır. Bunun için çay, meşrubat ve su bardağı takımlarını tercih edebilirsiniz. Sürahi seti de evinizde kullanmak için oldukça önemli bir yere sahip olacaktır. Paşabahçe Snow bardak modelleri de göz alıcı tasarımlarıyla çeyiz kullanımı için idealdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk imzalı ürünler de mevcuttur. Mutfağınızda bu eşyalardan birine yer vermek için bu ürünlerden yararlanabilirsiniz. Paşabahçe Atatürk imzalı bardakları tercih edebilirsiniz. Kulplu yapıdaki ürünler su, meşrubat ya da kahve içmek için idealdir.

Paşabahçe Bardak Modellerinin Fiyatları Nasıldır?

Paşabahçe Bardak Modellerinin Fiyatları Nasıldır?

Paşabahçe bardak modelleri geniş bir kitleye hitap edecek çeşitliliğe sahiptir. Her evin vazgeçilmezi olan bu ürünlerde kullanıcı için erişilebilirlik ve bütçe dostu bir anlayış ön plandadır. Bardakların fiyat aralıkları koleksiyon, model, takım ve parça sayısına göre farklılıklar gösterebilir. 2 parçalı bir bardak seti ile 4’lü olanlar aynı şekilde ücretlendirilmez. Bunun için ürün araştırmalarınızı ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız. Geniş aileler için 8’li setler fiyat ve parça sayısı açılarından oldukça uygundur.

Sürahi setleri ya da 24’lü gibi fazla parça miktarına sahip olan takımların fiyatları da buna göre belirlenir. Çeşitli Paşabahçe bardak desenleri arasından seçiminizi yapıp bütçenize uygun bir ürün bulabilirsiniz. Dilerseniz tasarruf etmek adına yalnızca su bardağı satın alabilirsiniz. Bu takımları hem su hem de meşrubat servisi için kullanmak mümkündür. Paşabahçe bardak fiyatları her bütçeye hitap eder. Markanın bu politikası kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir.

Dilerseniz 32’li ya da 24’lü bardak takımlarından birkaç adet edinebilirsiniz. Böylece bu ürünleri davetlerde ve organizasyonlarda da kullanabilirsiniz. Bu tarz etkinliklerde kağıt ya da plastik ürünler yerine cam kullanarak fazladan atık oluşmasının da önüne geçmiş olursunuz. Paşabahçenin pek çok modeline güvenli ve pratik çevrim içi alışverişin bir numaralı isimlerinden olan Trendyol üzerinden kolayca ulaşmak mümkündür. Dilerseniz tercih ettiğiniz ürünün özel sayfasındaki kullanıcı değerlendirmelerine ve yorumlarına göz atabilirsiniz. Böylece bardaklar hakkında daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Kişisel verilerimin Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. (“Şirket”) tarafından doğrudan veya dolaylı pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla işlenmesi suretiyle iletişim bilgilerime; reklam, promosyon, kampanya ve benzeri nitelikte genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarına ilişkin olarak kısa mesaj (SMS), mobil uygulama, anlık bildirim, e-posta, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon kablosuz ağlar, sosyal medya vb. her türlü elektronik iletişim aracı ile ticari elektronik ileti gönderilmesine onay veriyorum ve bu amaçla sınırlı olarak kişisel verilerimin Şirket’in hizmet aldığı üçüncü kişilerle paylaşılmasını kabul ediyorum.
Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. tarafından sürdürülen müşteri memnuniyetinin sağlanması için anket paylaşımı, ticari elektronik ileti gönderimi, kişiye özel kampanyaların oluşturulması işlemleri için ad, soyad, iletişim bilgisi, IP adresi, müşteri ID bilgisi gibi kişisel verilerimin sunucuları yurt dışında bulunan Persona Click, Insider gibi Şirket iş ortaklarına aktarılmasına izin veriyorum.

PAŞABAHÇE

Şık Sofraların Tamamlayıcısı Paşabahçe Ürünleri Bella Home'da!

Ürettiği birbirinden özel züccaciye ürünleriyle müşterilerine başarılı bir şekilde hizmet veren Paşabahçe ile, yiyecek ve içecekleri daha zarif bir şekilde sunabilmek mümkün hale gelir. Porselen ve cam gibi malzemelerin dayanıklı yapısından yararlanılarak geliştirilen bardak, tabak gibi gereçler sofralara şıklık katar. Cam ile porselenin yaratıcı şekilde kullanıldığı tasarımlar, estetik çizgileriyle mutfağınızda şık ürünlere yer vermenizi sağlar. Paşabahçe bardak çeşitleri, farklı genişliklere ve uzunluklara sahip modellerle içecek tüketimini kolaylaştırır. Su tüketiminden çay ve kahveye kadar varan sıcak içecekler için özel olarak geliştirilmiş bardaklarla beraber, ihtiyaçlarınıza uygun ürünlerle ailenize ve misafirlerinize sunum yapabilirsiniz. Çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklı bardaklar, olası kazalara karşı güven veren sağlamlıklarıyla da beğeni toplar. Markanın ürünleri, bulaşık makinesinde yıkanabilmeye uygun olmalarıyla kullanım sonrasında temizlik işlemlerinin kolayca gerçekleştirilebilmesine olanak tanır. Farklı sıcaklık değerlerine uyum gösteren cam ve porselen züccaciye ürünleri parlak ve göz alıcı görünümleriyle dikkat çeker. Ergonomik tasarımlı ürünler, kişilere kavrama konusunda kolaylık yaratır ve yiyeceklerle içecekleri rahatça tüketmeyi sağlar. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Ev Yaşamına Paşabahçe Ürünleriyle Konfor Katabilirsiniz

Paşabahçe kavanoz çeşitleri, tahıllardan reçellere kadar birçok gıdayı başarıyla saklayabilmeniz için geliştirilmiştir. Cam kavanozlar saydam gövde yapıları sayesinde içlerinde hangi ürünün yer aldığını görmeyi de kolaylaştırır. Pratik bir şekilde açılıp kapatılabilen kavanoz modelleri, kullanışlı kapak sistemi sayesinde hem yiyeceklerin düşmesini önler hem de hava girişini engeller. Paşabahçe kavanoz fiyatları uygun seviyededir. Bulaşık makinesine uygun konumda yerleştirip suyun içerisine ulaşmasını sağlayabileceğiniz kavanozları temizledikten sonra başka gıdalar için kullanılabilmeye uygun hale getirebilirsiniz. Yemek sofralarında su ihtiyacını akılcı bir şekilde karşılamak için Paşabahçe sürahi modellerini değerlendirebilirsiniz. Paşabahçe sürahi fiyatları ile de öne çıkar. Estetik kıvrımlarıyla göze hoş gelen bir görünüm kazanan sürahi modelleri, farklı depolama kapasitelerine sahip alternatif modellerle ailenizin nüfusuna göre uygun seçimler gerçekleştirebilmenize olanak tanır. Kapaklı şişeler de üreten marka sayesinde, suyun dökülmesini önleyip ürününüzü yanınızda da rahatça taşıyabilirsiniz. Paşabahçe su şişesi suyun sağlıklı bir şekilde saklanması ve kolayca içilebilmesi için idealdir. Paşabahçe çay bardağı aracılığıyla her gün sıklıkla tüketilen sıcak içecekler arasında yer alan çayı rahatça tüketmek kolaylaşır. İnce belli çay bardakları, sade modellerin yanı sıra çeşitli motiflerle süslenmiş alternatif opsiyonlar da sunar. Farklı kapasitelere sahip çay bardağı modelleri, altlıklarıyla beraber uyumluluk yaratarak zemine çay dökülmesini de önler. Sıcaklığın tamamının geçmesini önleyen cam gövdeler sayesinde sıcak çayınızı yudumlarken bardağı elinizi yakmadan tutabilirsiniz. Kulpsuz klasik çay bardaklarına ek olarak yüksek kapasiteli ve kulplu çay bardakları da tiryakilere hizmet verir. Paşabahçe çay bardağı fiyatı ile de müşterileri memnun eder. Çok sayıda parçadan oluşan markanın cam ürünleri sayesinde misafirlerinizi ağırlarken bir örnek çay bardaklarıyla ikram yapabilirsiniz. Türk kahvesini sıklıkla tüketen kişilerin işlerini kolaylaştıran Paşabahçe kahve fincanı setleri sayesinde, arkadaşlarınızla beraber sohbet ederken lezzetli bir içim gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli motif ve desenlerle oldukça zarif bir şekilde üretilen fincan çeşitleri, kulpları sayesinde ergonomik bir şekilde kullanılır. Paşabahçe indirim avantajlarıyla sahip olabileceğiniz çay bardakları ve kahve fincanları, birbirinden özel modellerle oldukça geniş bir ürün gamı yaratarak zevklerinize uygun seçenekler sunar. Türk kahvesi fincanı, tepsilerle ve tabak altlıklarıyla yarattıkları uyum sayesinde şık sunumlar için ideal gereçler arasında bulunur. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Dekoratif ve Kullanışlı Tasarımlara Sahip Paşabahçe Züccaciyeleri

Bardaklardan ve sürahiden oluşan su takımı modellerinde, iş yerinizde misafirlerinize içecek sunarken ya da evinizde ailecek yemek yerken sofrada suya kolayca ulaşmak için yararlanabilirsiniz. Dekoratif tasarımlarıyla bulundukları ortama daha estetik bir görüntü katmayı başaran zarif su takımları, birbirileriyle uyumlu parçalardan oluşmalarıyla da beğeni toplar. Markanın aksesuar seçenekleriyle beraber de kullanabileceğiniz bu takımlar, derin bardaklara sahip modeller sayesinde tek seferde susuzluğu giderebilmeyi de kolaylaştırır. Göz uyumu yaratan su takımları, sürahi ve su bardağı gibi elemanların yanı sıra farklı türlerdeki içecekleri tüketebilmeye yardımcı parçaları içeren modellere de sahiptir. Farklı sayıdaki parçaların bileşimden oluşan bu setler online alışveriş desteği yardımıyla kısa sürede sipariş edilebilir. Evlerin tasarımına katkıda bulunan bir diğer ürün olan Paşabahçe vazo çeşitleri sayesinde, yemek masasından mobilyalara kadar birçok farklı noktada konumlandırılabilecek ürünlere sahip olunur. Vazoların çiçek koymaya uygun yapıları evinizi sevdiğiniz çiçeklerle süsleyebilmenizi de sağlar. Sade olarak da kullanılabilen vazo özel seri ürünleri, dekorasyonunuzu tamamlayabilmeniz için size yardım eder. Paşabahçe yağdanlık modelleri aracılığıyla yemek hazırlarken ihtiyaç duyduğunuz yağlara kolayca erişebilirsiniz. Ayçiçek yağından fındık ve zeytinyağına kadar farklı türlerdeki yağları pratik bir şekilde yerleştirebileceğiniz yağdanlıklar, geniş hazneleri sayesinde yüksek kapasiteye erişir. Pratik ağızlık sistemi sayesinde sadece gerekli anlarda yağ damlamasını sağlayabilirsiniz. Yemeklik yağları başarıyla ve taze şekilde koruyabilmeniz için ideal olan yağdanlıklar, ince tasarımlarıyla tezgâhlarda az alan kaplar. Gövdelerinde zeytin dalı desenlerine yer veren yağdanlıklar, zeytinyağı saklamak için şık bir aksesuara sahip olmanızı da sağlar. Paşabahçe yağdanlık yorumlarına göz atarak diğer müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Allegra bardaklarla ayrandan meyve suyuna kadar farklı türlerdeki içecekleri ailenize pratik bir şekilde sunabilirsiniz. Kalın tabanları kırılmaya karşı dayanıklılık yaratan minimal tasarımlı bardaklar, geniş ağızlı yapılarıyla da içim sırasında kolaylık yaşatır. Tırtıklı ve çizgili gövde tasarımlarıyla dikkat çekici bir dizayn oluşturan Diamond bardak modelleri, soğuk ve sıcak içeceklerin sunumunda yararlanmak için mutfak dolabınızda yer verebileceğiniz ürünler arasındadır. Çay seti sipariş ederek, bardak ve altlığa bir arada sahip olarak birbirlerini tamamlayan parçalardan oluşan züccaciye ürünlerine erişebilirsiniz. Özel olarak üretilen çay tabağı ürünlerini inceleyip zevklerinize hitap eden tabaklar arasından seçim yapabilirsiniz. Sunum ürünlerinin yanı sıra markanın kolonyaları da vardır. Paşabahçe kolonya yorumlarını inceleyerek bilgi alabilirsiniz. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Avantaj Yaratan Paşabahçe Ürünleri

Kuru ve sıvı gıdaları saklayabilmek için evinizde yer vermeniz gereken yardımcılar arasında bulunan Paşabahçe saklama kabı çeşitleri sayesinde, birçok ürünü düzenli bir şekilde muhafaza edebilme şansı yakalarsınız. Kapaklı tasarımları sayesinde içlerine rahatlıkla ulaşılabilen ve koruyucu kapak yapısı yardımıyla toz ve kire karşı muhafaza edilen gıdalara sahip olmayı mümkün kılan kaplar, küçük ve büyük ebatlardaki ürün opsiyonlarını birlikte sunar. Toz halindeki ürünlerden sos malzemelerine ya da çeşitli tatlılara kadar birçok gıdayı saklama kaplarıyla güven içerisinde koruyabilirsiniz. Paşabahçe su bardağı çeşitleri, farklı cam renklerine sahip alternatifler içerdiği için, birbirileriyle uyumlu bir görünüm oluşturan züccaciyeleri yemek sofralarına şık bir şekilde yerleştirebilmek kolaylaşır. Paşabahçe tepsi çeşitleri, cam malzemenin sağlıklı yapısıyla üretilen modeller içerir. Hem fırınlarda kullanılabilen hem de yiyecek ve içecek sunumlarında yararlanılabilen farklı modelleri bir arada sunan marka, mutfaklarda pratik destek oluşturur. Sıcağa karşı dayanıklı borcam ürünleriyle fırınlardaki sıcak ortama dayanıklı yapıya sahip aksesuardan yardım alabilirsiniz. Keklerden böreklere kadar birçok hamur işi Paşabahçe borcam fiyatları yönünden de ekonomik avantajlar sunan bu gereçlerle rahatça pişirilebilir. Yiyecekleri sunarken de borcam üzerinde kesim yapıp parçaları tabaklara aktarabilirsiniz. Markanın kadeh modelleri, zarafet yaratan tasarımlarıyla içecek sunumlarında şıklık yaratır. İnce tutma saplarıyla oldukça estetik bir görünüm kazanan kadehler, uzunlamasına ya da genişlemesine gövde yapılarına sahip opsiyonlarla zevklerinize göre seçim yapabileceğiniz birçok ürün içerir. Markanın Timeless kadehlerle, meşrubat sunumunda faydalanabileceğiniz göz alıcı bir aksesuar sipariş edebilirsiniz. Denge yaratan geniş taban özelliği kadehlerin masa üzerinde güvenli şekilde durmasını ve içeceğinizin muhafaza edilmesini sağlar. Paşabahçe kupa çeşitleri, dayanıklı tutma saplarıyla sıcak içecek tüketirken elinizin gövdeye temas etmesini önler. Kalın camlı kupalar sağlam gövdeleriyle farklı türlerdeki içecekleri zevkle yudumlayabilmek için de idealdir. Sıvı tüketiminin vazgeçilmezi su takımı Paşabahçe ürünleri sayesinde, modaya uygun tasarımlarıyla dikkat çeken züccaciyelere sahip olabilirsiniz. Trendleri yakından takip eden müşterilerin tercihi olan modern su takımları bardakları, içecek doldurmayı kolaylaştıran sürahi tasarımlarıyla öne çıkar. Klasik dizayna sahip minimal modellere ek olarak, farklı hatlarıyla dikkat çekici bir yapı kazanan sürahileri içeren su takımlarını da tercih edebilirsiniz. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Paşabahçe ile Misafirlerinizi Şık Bir Şekilde Ağırlayabilirsiniz

Aurora setler, bardaklardan kaselere kadar birçok mutfak gerecine yer veren modellerle konuklarınızı daha zarif bir şekilde misafir edebilmenizi sağlar. Paşabahçe kase çeşitleri, pürüzsüz yüzeye sahip modellere ek olarak, çeşitli hat ve desenlerle işlenmiş modellere de yer vererek tatlılarınızı sunarken size destek olur. Dondurma sunumu için Paşabahçe dondurmalık ile sunabilirsiniz. Yemek takımı ile sofranızı sunum için elverişli hale getirirsiniz. Geniş tabakların yanı sıra çorba tabaklarıyla da zenginleşen yemek takımları, başlangıç yemeklerinden tatlılara kadar uzanan geniş bir menüyü misafirlerinize tek tek ve şık bir biçimde sunabilmenize yardımcı olur. Birbirleriyle renk, tasarım ve desen gibi açılardan tam uyum oluşturan takımlar sayesinde, daha zarif bir ortamda öğünleri tüketebilmek de mümkün hale gelir. Bardak seti aracılığıyla aile üyelerinin yemek sırasında farklı bardakları kullanarak su ihtiyacını giderebilmesini sağlarsınız. Paşabahçe hediyelik eşya ürünleri arasından sipariş edebileceğiniz özel bardaklarla, değer verdiğiniz kişiler için oldukça düşünceli bir armağan seçimi gerçekleştirebilirsiniz. Servis tabağı modelleri, yemeklerde servis yaparken kolaylık yaratır. Bu tabakların üstlerine yerleştirilebilen diğer tabaklar sayesinde, şık bir altlık oluşturma şansı da elde edilir. Çay takımı çeşitleri, kahvaltılardan misafir ağırlamaya kadar farklı zamanlarda sıcacık çayları başarıyla sunabilmek için geliştirilmiştir. Çay takımları kaliteli camlarla üretilmeleri sayesinde sıcağa karşı sağlamlık kazanırken çatlama sorununa karşı da başarılı bir koruma yaratır. Çay sunumunu tamamlayan Paşabahçe şekerlik aracılığıyla kesme şekerleri tepside bir arada tutabilirsiniz. Zarif ayaklara sahip şekerlikler, estetik dizaynlarıyla takımınızı tamamlar. Hafif olmalarına ek olarak, geniş bir alan sunması da müşterilerini memnun eden Elysia bardaklar, kavramayı kolaylaştıran desenli gövdeleriyle içecek tüketmek için uygun aksesuarlar arasındadır. Türk kahvesi tiryakileri için geliştirilen kahve yanı su bardağı modelleri, küçük ebatlarda üretilmeleriyle fincanlara uyum gösterir. Kahveyle beraber su da içerek rahat bir şekilde yudumlama yapabilmeyi sağlayan kahve yanı bardakları, takımınızı tamamlayarak görsel olarak da fark yaratır. Sabah saatlerinde iş ya da okul öncesinde kahvaltı malzemelerini başarıyla bir arada sunabilmeye yardım eden kahvaltılık çeşitleri, yumurtadan reçele kadar birçok gıdayı bir arada tüketebilmeniz için idealdir. Mutfak raflarını daha efektif şekilde kullanabilmek için imal edilmiş olan kavanoz ve baharatlık takımları aracılığıyla, yemek yaparken ihtiyaç duyduğunuz ürünlere pratik bir biçimde ulaşabilirsiniz. Mutfak veya diğer odalarınızın güzel kokması için oda kokusu tercih edebilirsiniz. Paşabahçe oda kokusu yorumlarına göz atabilirsiniz. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Tasarımlarıyla Beğeni Kazanan Züccaciyeler

Markanın pasta tabağı sayesinde doğum günü kutlamalarından evinizde özel günler için hazırladığınız tatlılara kadar birçok ürün için şık bir sunum gerçekleştirebilirsiniz. Yemeklerinize tuz atmak isteyen misafirlerinize bu konuda kolaylık yaratmak için sofranızda tuzluk çeşitlerine yer verebilirsiniz. Evlilik öncesinde yapılan alışverişlerde avantaj yaratan ve birçok ihtiyacı bir arada karşılayan çeyiz seti modelleri, takım halindeki züccaciyelere sahip olabilmeye olanak tanır. Kahvaltıların baş misafirlerinden biri olan reçelleri, reçellik ürünleriyle sofranızda barındırabilirsiniz. Maç izlerken ya da misafirlerinizle beraber çeşitli içecekler tüketip sohbet ederken Paşabahçe çerezlik çeşitlerini kullanıp daha hijyenik şekilde birçok çerezi bir arada tüketebilirsiniz. Evinizde kek yapabilmenizi kolaylaştıran kek kalıbı aracılığıyla her noktası aynı oranda pişmiş nefis hamur işi tatlılar hazırlayabilirsiniz. Markanın kek standı ile, pişirdiğiniz kekleri sunum için yerleştirebileceğiniz geniş yüzeyli bir züccaciyeye mutfak takımınızda yer verirsiniz. Markanın koleksiyon seçenekleri içerisinde bulunan takım halindeki setlerle, birbirlerine uyum gösteren renk ve biçimlere sahip züccaciyelere kolayca sahip olun. Özel seri içerisindeki su bardakları, gövdelerinde yer verdikleri farklı tasarım stilleriyle birçok opsiyon içerir. Bardak modelleri, bulaşık makinesi ile yıkanarak sararma sorununun üstesinden gelmeyi kolaylaştırarak parlak görünümlerini korur. Markanın dekorasyon seçeneklerinden yararlanarak mutfağınızda yer vereceğiniz züccaciyeler, yiyecek ve içecek tüketimini daha zarif gereçlerle gerçekleştirebilmenizi sağlar. Paşabahçe koleksiyon yaparak takım oluşturmak isteyen kişiler için boyutları ve renkleri uyumluluk oluşturan aksesuarlara ürün gamında yer verir. Tuzdan karabibere kadar çeşitli ürünleri, baharat takımı aracılığıyla güvenli bir şekilde saklayıp gerekli anlarda kullanabilirsiniz. Otantik tasarımlardan hoşlanan kişilerin tercihi olan Paşabahçe Osmanlı serisi ile, kahvelerden sulara kadar içeceklerinizi eski motiflerin yarattığı dekorasyonla sunabilirsiniz. Paşabahçe çocuk tabakları, sofralarda çocukların kullanıma uygun ebatlarda üretilen mutfak gereçlerinden yararlanabilmeye imkân tanır. Romantik akşam yemeklerinin tamamlayıcısı olan Paşabahçe şamdan çeşitleriyle, mum ışığında keyifli bir yemek yiyebilmek için uygun ortam yaratırsınız. Bu ürünlerin yanı sıra bebeğiniz için kaliteli biberon çeşitleri de bulunur. Paşabahçe biberon yorumları ile diğer ebeveynlerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Paşabahçe ile İşlevsel Züccaciyeler

Misafirlerinizi ağırlarken kullanabileceğiniz Paşabahçe sunum tepsisi aracılığıyla, aynı anda birçok fincana ve çay bardağına aynı ürün üzerinde yer verebilirsiniz. Paşabahçe dekoratif ürünler arasında da önemli bir konumda yer alan tepsiler, şık desenlerle süslenerek tasarım açısından da müşterilerden tam not almayı başarır. Paşabahçe ev hediyesi seçenekleri içerisinden yapabileceğiniz seçimlerle, bardaklardan kaplara ya da vazolara kadar oldukça geniş bir alanda, sevdiklerinizi mutlu edecek armağanlar hazırlayabilirsiniz. Paşabahçe hazırlık seti yardımıyla mutfağınızda yemek hazırlarken pratik bir şekilde destek alabileceğiniz gereçlere erişirsiniz. Çukur kaselere de yer veren setler salatadan çeşitli soslara kadar birçok gıdayı başarılı bir şekilde sunuma hazır hale getirebilmenize olanak tanır. İç içe geçebilen parçalardan mürekkep setler aracılığıyla az alan kaplayan mutfak ürünlerine sahip olmanın avantajını yaşarsınız. Plastik kapaklı saklama kapları, hem yiyeceklerinizin hava alarak bayatlamasını önler hem de hijyenik bir ortamda uygun saklama koşullarını oluşturur. Paşabahçe'nin işlevsel ürünleri arasında yer alan kavanoz takımları ise irili ufaklı parçalardan oluşan setler yaratarak mutfağınızın raflarını ve dolaplarını başarıyla değerlendirebilmenize imkân tanır. Kapak sistemiyle üretilmiş kavanozlar, baharattan susam ve karanfil gibi ürünlere kadar birçok kuru gıdayı yerleştirebilmek için ideal bir yapı taşır. Dekorlu bardak takımları, büyük ve küçük boy gereçleri içeren yapılarıyla hem yetişkinler hem de çocuklar için gerekli kolaylığı yaratır. Ürün gamında kahvaltılarda kullanabileceğiniz tereyağlıklara da yer veren Paşabahçe ile, leziz tereyağına iştah açıcı kabı içerisinde ulaşarak ekmeklerinizi keyifle tüketebilirsiniz. Kokteyl bardakları sayesinde meyvelerden oluşan enfes kokteylleri oldukça estetik şekilde sunabilirsiniz. Kulplu ve kulpsuz sürahiler uygun Paşabahçe fiyatlı outlet ürünleri arasından incelenerek kişisel beğenilere göre Bella Home'dan online olarak sipariş edilebilir. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Mutfakların Sevilen Parçaları: Paşabahçe Bardak Modelleri

Paşabahçe Türkiye ve dünyada toplam 53 mağazası ile birlikte hizmet veriyor. Atatürk’ün talimatıyla birlikte yılında ülkenin cam ihtiyacının karşılanması için Beykoz Paşabahçe’de kurulan firma zamanla mağazacılık alanında faaliyet göstermek için gelişiyor. Şişecam cam ev eşyası bünyesi altında gelişen Paşabahçe ismini kurulduğu semtten alıyor. Birbirinden farklı dekoratif ürünlerin yanında seramik, cam ve porselenden üretilen ev ve mutfak eşyalarını tüketiciler ile buluşturuyor. Özenle hazırlanan mutfak eşyası koleksiyonları müşterilerin beğenisine sunuluyor. Türkiye cam sektöründe öncü firmalardan biri olarak, ürünlerinde yaşam ve butik konseptlerini uyguluyor. Marka tüketicilerinin ihtiyaçları doğrultusunda işlevsel ve modern ürünler tasarlıyor. Birbirinden farklı modellerde ve renklerde mutfak eşyalarıyla geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çalışmalarına titizlikle devam eden Paşabahçe sadece Türkiye’de değil dünyada da faaliyet gösteriyor. Ülkemizde tasarlanan ve üretilen son kalite malzemelerle yapılan ürünlerini dünya çapında pazarlayan firma her kesimden insana hitap ediyor. Paşabahçe bardak modelleri ile mutfağımıza renk katıyor. Bardak üretiminde cam, seramik ve porselen gibi birbirinden farklı malzemeler kullanarak farklı koleksiyonlar tasarlıyor. Paşabahçe bardak çeşitleri farklı zevklere sahip insanları bir araya getiriyor. Firma, her kullanım için ayrı olarak üretilen ve zevkle tasarlanan bardaklar ile kaliteyi birleştiriyor. Paşabahçe’nin çay bardağı, kahve yanı bardağı, su ve meşrubat bardağı koleksiyonları bulunuyor. Kahve kupaları, şarap ve şampanya kadehleri ve viski bardağı gibi farklı modeller ile ihtiyacınıza yönelik ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Paşabahçe bardak takımı ile misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlayabilir ve içeceklerinizi keyifle tüketebilirsiniz. Paşabahçe desenli bardak modellerinin yanında yalın ve zarif tasarımlarıyla daha sade modeller de bulunuyor. Farklı desenler ve renkler ile zevkinize göre tasarlanmış Paşabahçe bardak seti modeline zevkle sahip olabilirsiniz. Kurulduğu günden bugüne fonksiyonel, özgün ve amaca yönelik ürün anlayışı ile müşterilerine hizmet veren Paşabahçe ile kaliteli ve zamansız ürünler satın alabilirsiniz. Mutfak eşyalarını özenle hazırlayan firma var olan modaya yönelik ürünlerin yanında Tarih-Kültür-Cam koleksiyonları ile nostaljik ürünler de tasarlıyor. Türkiye sınırlarında çalışmalarına devam eden ve kültürümüze sahip çıkan ürünleri tasarlayan Paşabahçe yılından beri mutfağımızda yerini almaya devam ediyor. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Paşabahçe Bardak Modelleri

Paşabahçe bardak modelleri ile müşterilerin ihtiyacına yönelik işlevsel ürünler tasarlıyor. Ürünlerin zevke hitap etmesi için profesyonel tasarımcılar ile çalışan firma farklı desenlerle karşımıza çıkıyor. Cam firması çay, kahve, su ya da diğer meşrubatların içimini keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyor. Paşabahçe bardak kulplu ve kulpsuz modelleri ile kahve zevkini bir adım öne taşıyor. Kahve bardaklarında ayrıca cam, porselen ve seramik seçenekleri de bulunuyor. Türk kahvesi, filtre kahve, cappuccino ya da latte gibi birbirinden farklı kahvelerin her biri için ayrı bir tasarım ve koleksiyon üretiliyor. Paşabahçe latte bardağı 2'li ve 4’lü modelleri en çok tercih edilen kahve bardağı modelleri arasında yer alıyor. Paşabahçe türk kahvesi 6’lı bardak takımı ile müşterilerine farklı renk ve desenler sunuyor. Paşabahçe çay bardağı 12'li parçası ile sık sık tercih ediliyor. Çay bardakları farklı boyutlarda ve modellerde üretiliyor. Versace, victory, heybeli ve linka modellerinin yanında el yapımı çay bardağı setleri de bulunuyor. Bunların yanında kesme şeklinde tasarımları ile camlar yüksek kalitede üretiliyor ve kolay kırılmıyor. Çay bardağı altlıkları da çay bardağına uygun şekilde tasarlanıyor. Paşabahçe linka bardak seti uzun yıllardır kullanıcıların vazgeçilmezi olarak yerini koruyor. Marka klasik kulpsuz çay bardaklarının yanında kulplu modelleri ile de kullanıcılarına alternatif sunuyor. Paşabahçe demlik bardak ise müşterilerine kolaylık sağlıyor. Aynı bardak içinde hem demleme işlemini yapabilir hem de çayınızı keyifle içebilirsiniz. Paşabahçe su bardak modelinin farklı çeşitleri bulunuyor. Su bardaklarının farklı boyutları ve desenleri ile allegra, likra, elysia ve diony modelleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Paşabahçe harfli bardak serisi ile müşterinin bardaklarını kişiselleştirmesine olanak sağlıyor. Diğer bardak takımlarında olduğu gibi harfli bardaklar da zevkli birer hediye seçeneği olarak da değerlendirilebiliyor. Şampanya ve şarap kadehlerinin tasarımı ile Paşabahçe keyifli bir içim zevki sağlıyor. Paşabahçe fairytale, şampanya, 6 lı, 12 li, üçlü, kadeh bardak setleri ile sık sık tercih ediliyor. Kaliteli camdan yapılan kadehler kolay temizlenebilir oluyor ve kolay kırılmıyor. Sağlamlığı sayesinde kadehler bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Paşabahçe kadehlerinin yanında viski bardak koleksiyonları ile mutfaklarımızda yerini alıyor. Set olarak da satılan viski bardağı setleri 4’lü ve 12’li seçenekler ile müşterilere sunuluyor. Buz kovası da setlere dahil ediliyor. Paşabahçe bardak renkli desenleri ile göze hitap ediyor. Her kullanım için özel tasarıma ve modele sahip olan bardakların renkleri de özel olarak seçiliyor. Paşabahçe gri bardak en sık tercih edilen koleksiyonlardan biri olurken Paşabahçe yeşil bardak da mutfakları renklendiriyor. Rengarenk tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunan marka lacivert, pembe, sarı, mavi ve turuncu renk seçenekleri ile gelenekselin dışına çıkarak birçok alternatif sunuyor. Dekoratif olarak da sıklıkla tercih edilen Paşabahçe ile mutfağınızda keyifli zaman geçirmeniz hedefleniyor. Zamansız ürün yelpazesi ile mutfağınızın modası hiç geçmiyor. Paşabahçe’nin özgün tasarımı ve eğlenceli renkleri ile bardak koleksiyonlarını inceleyerek ihtiyacınıza uygun olanını satın alabilir ya da yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Türkiye’nin cam, porselen ve seramik mutfak eşya üretiminde lider firmalarından biri olan Paşabahçe kuruluşundan itibaren kendisine herkesin evinde yer bulmayı hedefliyor. Uzun yıllardır hayatımızda olan Paşabahçe markası güvenilirliği ve kalitesi ile mutfak eşyasında ilk tercihlerimizden biri oluyor. Paşabahçe bardak fiyatları ise bardak modeline, koleksiyonuna ve setine göre değişiyor. Paşabahçe iconic bardak, magnolia, gala, casablanca, city, elysia, flüt, prizma, v block, termisil, bistro, marble, victory ve daha birçok model ve koleksiyon sizler için özenle ve titizlikle hazırlanıyor. Kalitesinden ödün vermeyen bardakları yıllar boyunca çizik olmadan ve kırılmadan kullanabilirsiniz. Paşabahçe meşrubat serisinde su, meyve suyu, ayran gibi birçok içeceğin özel üretim bardağı bulunuyor. Kadehlerde ise şarap ve şampanya olmak üzere farklı kadeh modelleri sevenleri ile buluşuyor. Paşabahçe saplı bardak çeşitleri kolay kırılmıyor ve bütçe dostu olması sayesinde sık sık tercih ediliyor. Paşabahçe likör ve viski için ise yine ayrı bir koleksiyonla müşterinin beğenisini kazanıyor. Markanın tüm ürünlerini Bella Home üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Paşabahçe bardak online satış imkanı ile mağazaya gitmeden tüm bardak koleksiyonlarına ulaşabilirsiniz. Paşabahçe markasının sunduğu ve müşterileri ile buluşturduğu tüm bardak ürün modelleri ve renkleri online alışveriş ile satın alınabiliyor. Bella Home tüm ürünleri kırılmadan büyük bir titizlik, özen ve dikkatle evinize ulaştırıyor. Kaliteli cam, seramik ve porselenden yapılan çay bardakları, kahve kupaları ya da şarap kadehleri özenle paketlenerek sizlere teslim ediliyor. Paşabahçe mağazalarını ziyaret etmek ve tüm bardak koleksiyonlarını yakından incelemek isteyenler Türkiye’de faaliyet gösteren mağazalarına gidebilirler. Online alışverişin tadını çıkarmak isteyenler ise Bella Home'un sunduğu özel indirim avantajlarından yararlanarak Paşabahçe bardak setlerini satın alabilirler. Paşabahçe’nin herkese yönelik bütçe dostu fiyatlandırması sayesinde kullanıcılar fiyat-performans açısından olumlu geri dönüşler bildiriyor. Kampanyalı fiyatlar ile avantajlı alışveriş sizlere sunuluyor. BellaHome üzerinden satın aldığınız orjinal Paşabahçe bardak ürünleri ile mutfağınızı güzelleştirebilir ve ürünleri keyifle kullanabilirsiniz. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Paşabahçe Bardak Setleri

Paşabahçe bardak setleri marka tasarımcıları tarafından kullanım amacına göre üretiliyor ve tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Tasarımı ile öne çıkan setler işlevselliği ile de müşteriler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Paşabahçe bardak serisi ile tüketiciler istedikleri setlere rahatlıkla ulaşabiliyor ve geniş ürün yelpazesinden seçim yapabiliyorlar. Paşabahçe su takımı ile birçok ürünü bir araya getiriyor. Su takımı içerisinde 6 adet çay bardağı ve altlığı, 6 adet su bardağı, 6 adet kadeh, 6 adet meşrubat bardağı ve 1 adet sürahi yer alıyor. Tasarımları ise lazer, kesme ve desenli kesme gibi birden fazla alternatifle sunuluyor. Paşabahçe elysia keyif seti ile eğlenceli saatlerde yanınızda olmayı hedefliyor. Keyif seti içerisinde 4 adet meşrubat bardağı ve 4 adet çerezlik bulunuyor. Paşabahçe elysia serisi aynı zamanda tasarım ödülüne de sahip bulunuyor. Paşabahçe bardak çay, şarap, şerbet, zemzem, puding gibi tatlı servisi için 24 ve 64 parçadan oluşan cam bardak setlerini tasarlıyor. Bu setler içerisinde Paşabahçe bardak ürünleri birbirinden farklı kullanım amaçları ile tek bir tasarımda buluşuyor. Puding kasesi, çay bardağı, şarap kadehi, sürahi, viski bardağı gibi farklı kullanım amaçlarına sahip ürünleri tek bir sette bulabilirsiniz. Paşabahçe bardak su ve diğer meşrubatlar için farklı renkler ile üretiliyor. Akrilik, cam, porselen ve seramikten yapılan bardak setlerini inceleyebilir ve zevkinize uygun olanını satın alabilirsiniz. Paşabahçe porselen bardak setlerinin ısı ve soğuğa dayanıklı olması sayesinde uzun yıllar mutfaklarınızda tutabilirsiniz. Seramik ve camda olduğu gibi porselen ürünleri de bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Paşabahçe bardak büyük, küçük ve orta boyutları ile istediğiniz boyda üretiliyor. Paşabahçe ölçü bardağı ile meşrubatınızı ölçebilir ve sıvı tüketim miktarını kontrol edebilirsiniz. Ölçü bardağı farklı renkleri ve desenleri ile en sık tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Farklı renkler, modeller ve tasarımları ile Paşabahçe bardak setlerini satın alabilir ve içeceklerinizi zevkle tüketebilirsiniz. Paşabahçe’nin özel bardak koleksiyonları ile kaliteli malzemeler farklı tasarımlarla birleşiyor ve beğeninize sunuluyor. Paşabahçe yaldızlı su bardağı serisi ile geleneksel tasarımı günümüze getiriyor. yılında kurulan marka, eski tasarımlarını da günümüzde tekrar satışa çıkararak Paşabahçe nostalji bardak koleksiyonuyla içimizi ısıtıyor. Birbirinden farklı modelleri ile geniş kitlelere hitap eden cam firması evlerimizde yerini alıyor. Paşabahçe pipetli bardak ile gelenekselin dışına çıkarak işlevsel ürünler de sunuyor. Hem soğuk kahveler hem de diğer soğuk meşrubatlar için uygun olan pipetli bardaklar ile keyifle içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Pipetli bardaklar ayrıca doğa dostu olmaları sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Pipetlerin plastik ve cam alternatifleri bulunuyor. Paşabahçe çiçekli bardak koleksiyonu ile mutfağınıza bahar esintileri getirmeyi amaçlıyor. Birbirinden renkli ve çiçekli bardak koleksiyonu ile evinize renk katabilirsiniz. Paşabahçe lotus bardak koleksiyonu ile modern çizgileri evlerimize taşıyor. Paşabahçe eğri bardak koleksiyonu ile modern tarzda tasarımlarını hayata geçiriyor. Eğri su bardakları, şarap kadehleri, şampanya bardakları, sürahiler, viski bardakları ve daha birçok kullanımda farklı bardaklar üretiliyor. Farklı ve özgün tasarım isteyenlere Paşabahçe eğik bardak koleksiyonu sunuluyor. Paşabahçe ikonik bardak koleksiyonu ise yalın ve minimal tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Paşabahçe 2’li kulplu bardak olarak da sunulan ikonik bardakların 4’lü, 6’lı ve 12’lı set seçenekleri de mevcut bulunuyor. İkonik serisi sadece kulplu bardaklardan da oluşmuyor. Su bardakları, çay bardak ve altlıkları ve daha birçok modeli ikonik serisi ile bulabilirsiniz. Birbirinden renkli Paşabahçe neon bardak koleksiyonu da tüm bardak modellerini içeriyor. Firmanın özel bardak koleksiyonları ile özgün, şık ve ergonomik tutuşa sahip ürünleri mutfağınıza taşıyabilirsiniz. Uzun yıllar sizlere eşlik eden bardaklar hem misafirlerinizin hem de sizlerin keyifli anlarınıza eşlik ediyor.

Paşabahçe’nin Ödüllü Tasarımları ile Mutfağınızı Güzelleştirin

Paşabahçe ödüllü tasarımları ile mutfağınızı güzelleştirmeye devam ediyor. Farklı desenleri ile üretim yapan firmanın özgün tasarımları da birçok ödüle layık görülüyor. Tasarımcıların titizlikle çalıştıkları bardak koleksiyonları fonksiyonları ve özel anlamları ile tüketicilere sunuluyor. Paşabahçe omnia koleksiyonu ile ürünlerinde “su” temasını işleyen firma New Design ödülünün yanında birçok ödül alarak sevenleriyle buluşuyor. Paşabahçe’nin “iyi kahveyi iyi bardakla için” sloganı ile tasarladığı Kallavi türk kahvesi koleksiyonu da tüketicilerin beğenisini topluyor. Türk kahvesi bardağında geleneksel seramik ve porselen üretiminin dışına çıkarak cam ile tasarım yapan firma kahve içimine yeni bir soluk getiriyor. Tasarımcılar kallavi serisinde kavisli görüntüsünü ve dar taban tasarımı uygulayarak telvenin dibe hızla çökmesini sağlıyor. Böylece kahve zevkiniz iki katına çıkıyor. Firma aynı tasarımı Paşabahçe çinçin bardak koleksiyonunda da uyguluyor. Su ve meşrubat bardaklarını dar tabanlı olarak tasarlayan firma farklı renklerle alternatifler sunuyor. Paşabahçe nude serisi ile modern tasarımlar üretiyor. Hafif ve dayanıklı özelliği ile çok amaçlı bardakların yer aldığı seri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Paşabahçe figürlü bardak serisi ile en eğlenceli koleksiyonlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bardak tabanlarında yer alan balık, penguen, fil, yunus ve flamingo gibi hayvan figürlerinin yanı sıra kaktüs gibi bitkilerinde figürlerini görebiliriz. Farklı renkleri ile bitki ve hayvan figürlerine sahip bardak koleksiyonu mutfağınızda sergileyebilir ya da yakınlarınız için bir hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Figürlü bardak serisi ayrıca çocukların da favorilerinden biri olabiliyor. Paşabahçe yaldızlı bardak ve renkli bardak koleksiyonları da sıklıkla tercih ediliyor. Paşabahçe tüm ürünlerinde ayrı bir hikaye anlatıyor ve ödüllü tasarımları ile bu hikayeleri mutfağınıza taşımayı hedefliyor. Paşabahçe birbirinden renkli ve farklı modelleri ile Bella Home'da sizlere sunuluyor. Atatürk’ün talimatıyla Türkiye İş Bankası tarafından kurulan firma, kurulduğu tarihten bugüne Türkiye kültür ve mirasına sahip çıkıyor. Cam sektörünün ileri gelen firmalarından biri olan ve yenilikçi üretim anlayışını sürdüren Paşabahçe ile müşterileri yıllardır birlikteliğini koruyor. Firma dünyadaki son gelişmeleri takip ediyor ve kendi bünyesine uygulayarak sektöre yenilikler getiriyor. Son teknolojiyi ürünlerinde uygulayarak müşterisinin beğenisine sunan Paşabahçe aynı zamanda eskiyi de günümüze taşıyor. Modern ve nostaljik parçalarıyla ürün yelpazesini geniş tutmaya özen gösteriyor. Herkesin zevkine ve tarzına uygun ürünler tasarlayarak müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Amacınıza ve zevkinize uygun bardak setlerini inceleyerek satın alabilirsiniz. Bardak setlerinin yanında seramik ve porselenden yapılan kahve kupalarını da marka sizlerle buluşuyor. Özgün tasarımlarıyla yüksek kalitede üretilen ürünler ile kahve zevkinizi bir ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. Soğuğa ve ısıya dayanıklı bardakları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kolay temizlenebilir özellikleri ve ergonomik tutuşları ile Paşabahçe bardakları dolaplarınızda yerini alıyor. Şarap kadehleri gibi ayaklı Paşabahçe bardak setleri narin görünüşünün aksine kolay kolay kırılmıyor. Yılların getirdiği deneyim ile tasarımlarına ve üretimlerine devam eden firmadan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Paşabahçe ürünleri Bella Home güvencesi ile evlerinizdeki yerini alıyor. Bella Home farkıyla tüm Avrupa, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Isviçre'ye hızlı kargo ve teslimat.

Paşabahçe Hill Su Bardağı - 6'lı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir